Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:o|o: ne morš da verjameš.......če je kje ša kak večji loj od mene, prosim da se predstavi, da se mu klanjam z vso spoštljivostjo in pač z vsem kar zravn spada xrolleyesx :vio: u jezik sm se urezala :O: :sick: x:((x prov do krvi, tko xrolleyesx pa sam nož sm hotla obliznt, jao baba zmešana :o|o:

zj bom pa tih mogla bit bolktne :O: peče k svina, pa zdi se mi da mam polna usta tega jezika zj x:Dx mah, nj gre v .....ma tja no, sj vete x;)x

grem se smilit sama seb :sori:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

Tole se že meni tudi zgodilo - ne ližem več nožev zato x:px

Danes imamo obletnico :2src: - 3 leta je odkar smo se preselili v bajto.

8.11.2003. Na sam popolni lunin mrk.

Đizes..je minilo..res.

Ful zadovoljna tule gori, umirjena in srečna. Kdo bi si mislil? Ampak narava dela čudeže..toplo priporočam x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ful zadovoljna tule gori, umirjena in srečna. Kdo bi si mislil? Ampak narava dela čudeže..toplo priporočam x:px

:palec: ko bom velika bom tudi jaz živela nekje *tam gori*. mater, da bom! pa s pogledom na morje, da ga zavoham zjutraj....

uf ja! :palec:

jaz pa nekam nestrpna danes. le kam je moja tolerantnost danes šla xscratchx . na živce mi grejo hipohondri pa trpeče matere pa zafnane deklice pa površni osebki pa ljudje, ki rabijo blaaaazno caaaajta, da nekaj zrihtajo...

no, zdaj sem jih zložila v vrsto, zdaj pa lahko grejo po svoje. jih ne nucam x;)x . ajd, zdravo! :palec:

xcivx :palec:

Nat, pih, zvizzzz gre res! :palec:

Lea, men tud ti isti osebki na jetrcka, razen da sodim sama vcas med one, k dolg packarjo kaj (recimo napoved :D ;))

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

dr dan.....

ki te celi kup folka je xcivx celo hordo jih pogrešam, oniga lepiga tehtničarja komo k je tak lepo bluzatorsko temo odpro...pa matejčulo,pa njene modrosti pa plesne ibunge, pa cosma mi je bla dosti bolj pri srcu k je bla še gospodinja, odkar je študentka je čista tema od nje.....pa borisove lepe slike pa prijazne misli, pa pikastiga pikota,da bi me spet malo v kot stisno pa mi odprl še kaki dekl .... pa krokodil je zgleda škot postal, tut ene fotke več nea gor da, škrtica... pa ki te sokrates leta , bemu treba mi inštrukcij iz slovnice-ka te to je prislov, to mi nikoli ni blo jasno tak da se zaj tut spomnit nea morem xrolleyesx

pa aakhija pogrešam....no včere zvečer pela ono njegovo KRAJ BEJBI KRAJ PUT JOR FINGER IN JOR AJ....

tok prtegnjenih stvari , da nea morš da verjameš, da se da v en dan spravt x^x

drgač pa poslušam sogovornike ki mi jih lajf prnese na pot....menda vsak nosi neko sporočilo.... xrolleyesx đizus jst mam puni kaslc totih sporočil x:o)x

bom dala listek gor zaradi nujnih vzdrževalnih del kaslc zaprt do nadaljnega x:o)x

vse krvodajalke pa obveščam da je RK pripravo spominske značke za zvestobo in požrtvovalnost za sodelovanje v humanih akcijah xcivx

no tak meni tui kri teče, mi je ratalo se z vrha v palc vrezat, pa to kmalu po tem ko je en reku da si je s sekirco prst odsekal, pa da ni nič čutu...zaj je taki mraz da je čista anestezija, šele ko na toplo prideš začne bolet :vio:

v naši hiši se intenzivno pripravljamo na prehod na euro in močno zategujemo pasove, tak da mamo močne stabilizacijske ukrepe...no cuker, no bananas, njet čokoladas.......

včeraj sem sam jajca kupla drgač pa živimo iz zalog....ne morš da verjameš ko da bi bla hrček, čuvene zaloge od hrane v vsakem koti....

moja boljša polovica se blazno resno razveselila da kanim naštudirat življenje na prani, ob moji izjavi , da te pa tak lahk sam še od prane živim....se je blaženo nasmehnila in izjavila : Pa to bi bil pravi perpetum mobile :vragec:

:o|o: včeraj sem prah zbrisala zvečer s šivalne mašine, nea morš da verjameš , prav fajn mi je blo...opažam da z leti celo šivi , ki jih nardim postajajo bolj ravni...zgleda da to pride z leti al pa sam ker je to nekaj kar že dolgo nisem počela ...

Ja to bo to .....Sprememba x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:wOOt: dons zgleda ni moj dan...jao jao.....

si grem po čike, cel dop. pa že včer zvečer nism nč kadila....včeri pozabla kupit, dons se mi pa ni dal it, no prejj pa zastartam, se tam sparkiram pred trgovino in grem po čike......pridem, se vsedem v avto pa :eek: kj pizda, ena baba sedi na sovoznikovem sedežu....skor sm jo že nazjala, pa poštudiram prav cajt hvala bogu da to nekak ni moj avto.......če odmislim žensko, je bil dost bolj čist, pa sive prevleke, js mam pa rdeče x:o)x x:Dx kr nism vedla kj naj, zafarbala totalno in zmutla neki o gužvi v škorpijonu in spizdla x:Dx pa največ hec je ker jst mam belo fiesto, to pa je bil siv clio :O: :o|o: xrolleyesx

Bora

:vio: sej verjetno frzure tut nimaš , tak da najboljš če greš kr kuj na bolniško.....

aja pa Andrejo Ando Jagodič pa Božjo besedo tut pogrešam :V:

pa vse Jagodičeve, smo vstali, skuhali kavo in pomolili......

ka mi dela tota luna v raki xrolleyesx xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x;)x ti si moj prjatl ne pa lokalni frizer ......

zakaj niso sračja gnezda nkol moderna :inocent:

a ne no, pol bi js bla totalno in....ne pa da ko se z mojmu frizerju srečama na cesti, me še isti dan ves zgrožen pokliče č sm normalna in da nj se takoj prmigam in da moli boga da ne razlagam okol da se pr njemu strižem x:o)x x:Dx

Bora

Evo! Se je bilo vredno zdaj ustavit in v dnevnik prit pogledat :palec:

Svaka vama čast. Sem se zelo zelo krohotala zdajle.

no,ja..tisto Jagodičevo je bilo svetovno: smo vstali, pili kava, molili in hvalili Vsemogočnega x:px x:px x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jejhata jejhata Lia, pa tebe život daje aka luna v raku :vragec: ... Men tolk dogaja, da res nočem tlele morit in ljudem cajt jemat, da berejo moje umotvore. Samokritika je močna stvar pri meni. Jebela cesta in tale študentska scena :o|o: sem včeraj dobila popust za na sejem, se je moj tolk režal, ampak hočem zdele vse tele popuste izkoristit, saj sem tolk keša spičla na šolnino, da teh 300 ali 400 tolsov res ni kaj, ampak sem slučajno imela identifikacijo s seboj x^x k jest te stvari vedno doma pozabim oz. pozabim da sploh imam.

Se je pa dons zgodila ena hecna stvar, se mi je posredno preko prijateljice javila srednješolska profesorica, da mi razloži neke fore, ki mi niso jasne, dala domačo številko in jutri imava zmenek xflirtx ful mi je dobro, ker se me še spomne in ohranja lep spomin na me x:px

K tale moj predavatelj zdaj je čist divji akademsko abstrakten :blink: ko sem videla vse one zbegane poglede v predavalnici mi je bilo takoj jasno, da sem na konju, ker vsaj vem o čem govori, saj ne da bi znala....al ipaq xideax

Jaz tudi pogrešam zgoraj naštete, pa kako konkretno šalo, kapo in rokavico, pa kak vrtičkarski nasvet itd... recimo konjske prigode Srebrnega itd.....

Malce distance seveda ne škodi je pa fino, če se kdo pofočka sem in tja, se poštampiljka in gre naprej v lajf.

Aja k sm že tle, da povprašam, za kak dober hotel v Barceloni, kjer te ne oderejo na suho? Ima kdo kak podatek na lagerju?

Evo sm že pri xbookx se približujejo izpiti s hitrostjo sončne svetlobe jaz pa še vedno bluzim :wOOt:

:kiss:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dogaja, dogaja, dogaja...vsak dan bolj.

Se nekaj odvija z diplomsko, prijateljica se vrača iz Irana, odkrivam nove sposobnosti, za katere nisem nikdar vedela, da jih imam...

In najpomembnejše ... morda se mi bo uresničila moja veeeliiiikaaa želja. Zaupam. xsrcx

Novim dogodivščinam naproti ...

Pa pozabila na najpomembnejše - izgleda, da prijatelj nima raka. :hepko:

Zdravniki so mu rekli, da ima limfom, sedaj pa je bil na računalniški diagnostiki, kjer ,merijo neko aktivnost kromosomov ali kaj že in pravijo, da ima neko bekterijo v limfi, ki jo je verjetno staknil v Aziji in da organi niso oboleli. Kolikor sem do zdaj slišala izkušenj s to diagnostiko verjamem. Vse dobro. xsrcx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

a obstaja kakšen urok al pa zvarek al pa kaj podobnega kot je brca v rit za gospodinjska opravila? men se čistooo nič ne da... mogoče imam spalno bolezen x8Dx

:eek: jaaa...brca v rit! x:Dx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...