Audente 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 a obstaja kakšen urok al pa zvarek al pa kaj podobnega kot je brca v rit za gospodinjska opravila? men se čistooo nič ne da... mogoče imam spalno bolezen bog ve kaj mam ja? tebi se samo danes ne da gospodinjskih opravil delat........meni že kar nekaj časa. sicer dela v službi ogromno.za naredit seminarsko ........ neki v zvez z Davki, davčno zakonodajo ( punce študenteke....a imate kaj za dat?????????)zvečer na plesne tako da mi dogaja..........a pozabit ne morem takle mamo ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 a ti misliš da sam danes... zimsko spanje se začenja... enga tam nekje gor bom pa premlatla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 jp, zimsko spanje definitivno Todika, pa ti si hujš kot jaz kok si pa faca, no predavanje zjutraj me totalno v pogon spravlo, ful fajn blo, take mam rada, da me zbudijo navsezgodaj pol pa vaje popoldne totalno razočaranje ma dej no, a zato na faks hodim :xx!: :xx!: :xx!: ej, bejbe študentke, vso srečo na izpitih frendica pride na kofi zdele, pa lubi zvecer prespat.. sem kar določila, da sem maček se pa potepa WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Sem šibnila na ono stran Hazol po kostanje. Sem jih še kar nabrala -tričetrt košare.Ok..nekaj črvov bo ziher zraven..bilo tole mukotrpno opravilo..prebrskala ohoho listja in ježic..ampak nazaj grede sem ponavljala Todikin scenarij (ko sede v avto..babnica v šoku (da ni morebiti kakšna ljubica od njenega...??)in potem ji Todika lepo zardela bluzi nekaj o polni hiši v škorpijonu)..mislim..kaj si naj šele potem babnica misli????? Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Se mi ni dalo danes nič bart tule.pa se mi zdi, da mi vseen v podzavest neki Todika tolče ... pa ugotovim, da jo vsi omenjate in sem šla prebrat, kaj dogaja.Ta je pa dobra. Dobr da ni ženske kap zadela! Zih je mislila, da jo hočeš odpelat. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 valkira bejba...pobož in popih..... tega z avtom pa ne štekam.....kakšen šus.....? na bobnih blo fenomenalno...smo se zmenli še za vaje v nedeljo.....njamiiiiiiiiii....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Crknjena kar ob 8h zvečer izpit pa še težko je dal ... ampak jst sm vsaj štekala mi ni jasn, kaj so uni počel, k so bli že prej čist napiflani, brez razumevanja ja no ... upam, da bo ... rabim sam 6, za več mi pr temle sranju ni jutr pa mal frej no, popoldne, šiht itak pade zjutri računam na sonček, da zabluzim mal po gozdičku Valkira, popih zih je mel tamal prste vmes, da je avtoček pristal v tvoji glavi Todika de best, si taprava, znaš zmer nasmejat vsem pa za lahko noč How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 me je praskalo po očeh, mela sem rdeče k svina... sem se še zajebavala da me ne bojo dal na THC teste k nisem zadeta ... zgodaj popoldan pa mi je kar začel tečt iz njih...Baje, da so za pomiritev kakršnihkoli očesnih vnetij zelo učinkoviti obkladki iz smetlike. Naj bo čimprej boljše. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 jutro, tretjič ta dan... Vstala ob 2h ponoči,peljala tamalo na avtobus za Prago Potem mal spat, naslednje vstajanje ob 5h, peljala jana na prakso...no, tretje pa prejle, pred pol ure...čist sem zdelana, niso tele nočne smene zame... :xx!: Drugače pa sem se včeraj šla mal Todiko... kliče gospod z bowlinga, da je doma pozabil majico,prosi, če mu jo pripeljem...da jo je odložil nekje na ograji,pa pozabil dati v avto.iščem, iščem...majice nikjer, pa se spomnim, da imamo še nekaj teh majic v eni potovalki, bom pa novo vzela.. .jo najdem, u, shit, zlikat jo je treba... , na brzino umaknem vse z likalne deske, parkrat potegnem po majici...in hajd v avto... .pridem na drug konc mb...sežem po majico...in majice nikjer... ...klićem domov, ja, pozabila sem jo v predsobi... ...oooo, nazaj domov, ker so tule obvozi, traja precej...pograbim majico in nazaj, pa se zalolam med obvozi in izgubim... x!x pol je bilo pa bowlinga že itak konc... ...hih, sem rekla, kaj me sploh gnjaviš, saje je očitno nisi rabil... mam pa še eno todikino štorijo na zalogi, sam ene 100 let nazaj... Bila visoko noseča, prihajala iz službe in na dogovorjenem vogalu čakala gospoda, da pride z avtom po mene...njega pa ni in ni...nakar v daljavi le zagledam naš avto...kreten si mislim, kaj me ne vidiš, tolk hitr pelješ, pa z roko obupno maham, da me ne spregleda...končno ustavi.. ...odprem vrata, sedem v avto in se začnem penit, zakaj sem ga tolk dolgo čakala...pa kaj za vraga misli, saj ve, da s tem trebuhom težko stojim...in bla bla...ko slišim en tuj glas... ...sedla sem v napačen avto, ki je pač bil tak kot naš, revež pa je ustavil, ker sem tko obupano mahala, pa je mislil, da mam popadke in me mora nujno peljat v bolnico.... No, pa gremo sončnemu dnevu naproti... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 dr dan... jst mam pa še boljšo pred mmnogimi leti ko je bil še socializem sem zamenjala rezidenco....dom je zame samo eden, to je tam kjer sem se rodila in preživela nmladost, vse ostale selitve so samo menjave mojih rezidenc torej pridem v čist novo pokrajino in čist tuje mesto, me pošljejo , da naj grem na banko urejat neke registracijske listine, ker je bilo pričakovat komplikacije se za svoj nastop pred uradniki temeljito pripravim. Navalim skoza vhodna vrata in odločno zahtevam, da si gospod ta in ta takoj vzame čas in da je to pa res svinjarija , da takole zafrkavajo ljudi Revež za stekleno šipo izbulji oči, to pa ne , to pa ne bo šlo.Jst pa v luft. Kako da ne , seveda da bo šlo in to takoj. Priteče še eden in oba se režita , da se ne bo dalo ..... madona pol le pa pogledam, sta bla pa ta dva vratarja malo čudno oblečena vdrla sem na policijsko postajo **** Shit happens **** Jao pa ene dva meseca sem imela šoferskega pa peljem po mariborskih ulicah kasno u noč vračajoč se z neke študentske žurke, pa dobro razvozim kar se razvozit da , pa zavijem in se čudim matr zakaj ni semaforja na vseh drugih straneh je semafor tu ga pa ni ....of kors da ga ni ....če sem se pa pripeljala po enosmerni KONTRA ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 face ste, vse po vrsti ma ja sj more dogajat, nam vsaj dohcajt ni pa moj zmeri prav, da sm dobra da mam pol jajca razlagat okol vse te bedarije, k večini bi nerodn blo in bi si raj lukno v kolenu dali zvrtat kt pa povedli da so kej tko trapastega in bedastega nardili men je pa vseen klinc, tolkrat se nasmejim na svoj račun, ne vem zaka se še kdo neb smel....... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Haha, Astra tvoja je boljša! Čeprav, tut od Todi je taprava!! Pa Lia You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 face ste, vse po vrsti ma ja sj more dogajat, nam vsaj dohcajt ni pa moj zmeri prav, da sm dobra da mam pol jajca razlagat okol vse te bedarije, k večini bi nerodn blo in bi si raj lukno v kolenu dali zvrtat kt pa povedli da so kej tko trapastega in bedastega nardili men je pa vseen klinc, tolkrat se nasmejim na svoj račun, ne vem zaka se še kdo neb smel....... sej kdor pove pa vpraša je norec deset minut, kdor pa ne , pa vse življenje neki me trga....kraj bejbi kraj put d finger in jor aj..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 ...koncno sem spregledal... danes zacenjam na novo... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 blagor tebi KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 blagor tebi ...ja, se zmeri-blagor ubogim v dusi, kajti njih bo nebesko kraljestvo... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Od danes uporabljam metodo sv. Frančiška, če je bil to on, in govorim: Brat mesec, sestra reka, sestra smreka, brat šimpanz, foter brest itd.Če koga zanima. Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 ne se delat norca iz brata Frančiška, to je bil en velik , zame največji svetnik preberi si njegov življenjepis ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ne, lia, jaz to res delam.Če pa govorim v okviru svoje obrti, se mi zdi, da je biča in ognja šparal. Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 iz šihta, stuširana, parajt za pod kovtr mal se mi hecn zdi, kj je z vami folk, ponavad je ful enih strani kle, dans pa nč od vas, oz. zanje cajte bolj švoh dejte no mal pisat, nimam nobenih cajtng naročenih KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 ....prav nič me ne briga kaj pravijo svetniki....ne tisti od prej in ne današnji..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Bodite vztrajni in trdni pripravite druge da bodo nekaj storili biti uspešen pomeni večkrat pobrati se s tal, kot pa pasti -pripravite druge k dejanjem tako, da ne opazijo, da ste to bili vi ***** orka motorka kak se te to naredi... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 ja kje pa ste vsi danes? ej, jaz pa ful fajn volje, bla na faksu cel dan, ful pridna v bistvu.. mela prvo uro portugalščine.. za crknt so si izmišljeval ta jezik, ko so bli vsi prehlajeni očitno, polovica besed se nazalno bere ampak kjut, bo še fajn.. pa še ena stvar letos, nad katero nočem obupat, čeprav zgleda, da ne bo tko zelo lahko zbrskala tlele pri lubiju eno zgodovino Novega sveta, točno tiste fore, ki jih prevajam trenutno, ful idej našla.. Pa nardila že vso nalogo pa prebrala ene tekste za drug teden.. se odpovedala mesni večerji zdaj pa ne vem več kaj naj... jutr se barvam verjetn, nazaj v rdečelasko po dolgem času.. zima in te fore, takrat me vedno prime... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Včeraj je bil naporen dan. V službi noro , vsi hočejo vse in takoj.......mi pa že skoraj brez vsega...vse prodali...uf, bo dobra trinajsta plača Popoldne sem uživala po moje. Po predavanjih sem se z enim dobrim prijateljem sprehodila skozi Tivoli in potem zavila v staro Ljubljano ( sicer ne k maši.kot je vabil nekaj nekje Ante), ampak na čaj in pogovor, ki se zavlekel pozno v noč.Čeprav je bilo izrečeno ogromno resnic na račun obeh, sem iskreno:- odšla z nasmeškom in notranje zadovoljnaVem, sprejeti je treba vse, kar življenje ponuja in znati v vsaki stvari najti napotek. Sedaj šibam k frizerju..naporen Martinov vikenda je pred mano. Kukica, Pikica..........upam da sta tudi vidve uživali max.Ksenia....MISLIM nate.oglasi se mi. Imejte en fajn dan in super vikend ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts