Mick 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Eh, saj si ti nalašč vztrajala na dan, ko si vedela, da mi bo le težko zneslo. Nisem si izmislil, poleg vseh obveznosti je zdaj še to, če ne bo šlo pač ne bo šlo. Bomo videli..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Ravno pravo razpoloženje za na pivo, al pa dva, tri ... ostalo se pa potem samo zgodi. To so besede. Na tiste tri pikce mislim. Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 .....valkira..... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Super valkira ... veselje, a? xrosex xrosex A lahko piskrček pristavim? .... Če ti je kaka ploščica ostala, pa ne veš kam z njo, se priporočam ... (lahko je razbita) Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 V kopalnici in kuhinji mam že vse ploščice položene jutri še zafugira... pobraval so mi stanovanje svetsko mam... nore barve .... ko bo spedenan fotknem mal ... prav komi čakam da grem ke... ma zaljubila sem se v svoj stanovanjček ... čez vikend mi položijo tla... ma 20ga bom že not... ziher jupi jupi jaz pa pobarvana.. sam nisem še čist prepričana, da mi je kul WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 V kopalnici in kuhinji mam že vse ploščice položene jutri še zafugira... pobraval so mi stanovanje svetsko mam... nore barve .... ko bo spedenan fotknem mal ... prav komi čakam da grem ke... ma zaljubila sem se v svoj stanovanjček ... čez vikend mi položijo tla... ma 20ga bom že not... ziher jupi jupi parket more bit pa tko spoliran, da če slučajn fukaš, da prideš do kuhne pa nazaj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Eh, saj si ti nalašč vztrajala na dan, ko si vedela, da mi bo le težko zneslo. Nisem si izmislil, poleg vseh obveznosti je zdaj še to, če ne bo šlo pač ne bo šlo. Bomo videli..... Kako naj bi vedela? Včeraj ni bilo o tem ne duha ne sluha, samo neko lapanje o tem, da bom jaz odpovedala! No saj, če ne bo šlo, bom vedela zakaj ni šlo! Valkira, čestitke za flat! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Kukica, naročila sem 4 pakete parketa preveč ... tko, da par ploščic ti ziher odstopim... ostale pa mam za rezervo... so tko Aja parket ... sem mislila, da si keramične ploščice v kopalnici polagala ... to bi rabila kak košček ... pa nič, se bodo že našli. Ti le uživaj v nastajanju stanovanja ... xrosex Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Hvala moji srčni lunatiki Janko, laminat bo tm pa tko driča, da morš dva krat gor pa dol pridt... pa na ovinku loh tud mal refoška med pauzo poliješ, k se ga da čist izi spucat sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 **********jaz pa vsa razkurjena...pa ni, da bi razlagala sploh. vsak po svoje pač. :OO!: jst tud...pa tud nam razlagala grrrrrrrrrrrrr ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 ... narobe natipkano... 4 pakete ploščic preveč dober typo! Ti le zrihtaj stanovanje do konca, pa če ti potem kakšna ostane, ali pa kašni odrezani koščki .. se pa toplo priporočam. Ker zbiram različne za okvir za moje ogledalce. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 V bistvu je bil današnji dan prav uredu, jaz se pa smilim sama sebi. Kokoška pač. ,Kar neka čudna žalost pa strah sta me spet napadala. Prevečkrat se smilim sama sebi, pol pa mislim, da se mora cel svet vrteti okoli mene. Jokica blesava. Sem se prejle odločila in sem ene dve uri sobo glancala. Nujno je bila potrebna tega, ker sem jo že predoooolgooo zanemarjala. Zdaj se pa sveti. Pa še glavico sem spucala. Dobra terapija je tole. Samo se mi je ponavadi ne da lotit. Moj gre pa danes ven, pa sem malo užaljena, ker bi se šla medvedko in bi se crkljala. Zdaj pa ne vem, če se mi da k njemu, ker ga še dolgo ne bo doma. ampak šit, knjigo imam pa tam, pa bi jo z veseljem še mal brala danes. Mah ja, bom videla... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 ... sam da se sija Ja , zdaj se ne upam na cesto. Se lahko kdo name obesi, ker bo mislil, da sem obcestna svetilka. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Tamarlon Brando a je ta tamali hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 pravkar sem prebrala Matejin blog Mateja hvala, toliko biserov na kupu, pa še pogledat nisem šla, sam pogrešala sem tvoje zapise tu v dnevniku hvala ti čas odločitev , zato so vsi tako zaposleni in zato toliko stvari priplavalo na površje iz pradavnine... Za modre je vsak dan začetek novega življenja! Vsak dan je vir novega navdiha, če se ne zaletimo slepo v delo in če ne pustimo, da nas dogodki nosijo okoli.Načrt nas varuje pred kaosom.Pomaga, da bomo danes boljšši, kot smo bili včeraj, da se navzamemo boljših navad. ****** sam jst komaj sprot podelam kaj šele da bi naprej načrtovala.....gordijski vozel....kako ga presekat pa saj to ni res, pa vendarle je ....večina nas noče ničesar spremenit če se ne bomo odločili, se bodo drugi namesto nas in nas bo odplaknilo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Kaka ludnica Se mal potepal na mb martinovanju s frendom iz sš, hehe, pa še v vojsko sva skup šla, skratka stara sablja, odpeketala v lokal moje najboljše frendice iz najstniških pa mal več let.......mal zažural, ko je bil čas za zapret, par drinkov, prijateljski klepet, muzika po naših željah, še zaplesal smo......ful fajn večer. Zanimivo......skor vedno se najbolje počutim s frendi iz najstniških let......verjetn vi tud, ne ...ma super je blo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Zanimivo......skor vedno se najbolje počutim s frendi iz najstniških let......verjetn vi tud, ne ...ma super je blo. jok.....men se klapa skoz spreminja....skladno z obdobjem..... štala...spala bi lahko, js pa zrogovilim pokonc že pred 6uro......grrrrrrr......pa dans mi sploh ni blo treba gledat kako se dela dan...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 jutro mah.....še dans sm vsa pajsja in divja, tolk me je včeri neki razfukal....dobesedno....ena pošta in pol sm še klicala tja in mater jim idiotom, kok je en folk res bedast in zahojen, nč se ne da zment in dopovedat...mah kreteni.....mi je mrak padu na oči in sm popizdla jao......in cel dan ubijalske vole pol, še dobr da se ni noben najdu k bi mi plesu kej po tistem edinem živcu k je še ostal , ker vse ostale je potrgalo no sj bo bolš, buh pomagi, sj vsake tolk je pa zrevoltirat tud treba ane da ne bojo misli da smo vsi taki loleki in se lohk kr tko nas pregazi kle zj kafe žulim, pa počas se k seb spravljam, grem na šiht pol, morm se nekak zmontirat skp čprov bi se najraj pod kovtr zavlekla in prespala cel dan....no pa hvalabogu sm bla včer vsaj tolk da se nism nad kom x znesla res......k se rado to nardi a ne......edn nčkriv najebe pol ok sm KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Ni moj dan. Oči me je zjutraj klical, da ga rešilec pelje v bolnico. Saj vem, zakaj sem sanjala bolnico. Infarkt. In zdaj mi šele pove, da zaradi aritmije srca že dve nič ne spi. Prvi izvidi sicer pravijo, da ni bil infarkt. Ampak sej je vseeno kaj je bilo. Dejstvo je, da je močno bolan in da vsakodnevno dela počasen samomor. Včasih si želim, da bi ga znala sovražit ... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2006 Avtor Prijavi Deli 11. november 2006 Hojladrija! * Fak, Kukica! (upam da bo cimprej vse ok in da se ga bo mal prjelo) Lea, thanx za 'navijanje'. Upam da si dons boljs. Amis, jaz tud rogovilim, tok odstekan *spim* zadnje case.Pa sanjam blazotno.(pa take odstekane, zandjic se mi je recimo sanjal, da je blo ful kapsev na kupu, kot ene nesrece al kaj jaz vem, ful policijskih avtomobilov pa vsega... pa me en kaps na stran tko povabi, mi namigne, pa me vprasa, ce sem skorpijon! a ni nadbedast?! dons se mi je pa sanjal, da lebdim nad cestami in pol nad morjem... v bistvu nisem rpav letela, ampak sem tko lebdece se premikala... kot vesoljska ladja. pa se vse zivo se mi je sanjal, pa izletel iz glave, morda se pa se spomnim po kakem impulzu, ko kaj zagledam al kaj tacga, kot veckrat. frend me je zbudil navsezgodaj in uletel na obisek...pol grem pa na gorenjsko na kosil, pa tamalga peljem k bo tam spal, ko se vrne s turnirja. sem mela dober teden. mal vec akcije, aha seveda, zdaj se prebujam, zdaj bo moj asc aktiven postal, hvalabogu! je pa zdaj sonce direkt na mojemm neptunu, aja seveda, zato se tolk bolj sanjam... kok mechkam s tisto rozho, kot bi slo za ne vem kaksno remek delo, sam... postopoma pocasi nazaj osvajam tehniko... vse pozabla, ne mors verjet! sem mislila, da glih idej nom mela, da linije noujo tekle, s tem se pa sploh nisem obremenjevala.. no pol pa takle. yess, pa se muzka! tud ce nou nikol nc iz vsega, vsaj da prchkam mal v teh smereh...tok sem sita skoz sam mentala. k v glavnem to furam, dnevno pac. ouki, mejckejte se, lepo soboto, ne prevec pit, da noute bruhal pa vam blo slabo. Mick, daj ze nehaj s tem fletom! zhur nared pa vse razsujte! (*to je 1x en model iz MB leta dva pa tri iskal sobo, urgentno, ko ni mogu bit vec v studentu... no in po kakem mescu KONCNO najde sobo, jasno prec naredi zhur, je bil pa urnebesni, je prisla stara 8gazdarica) dol, jo je kap zadela, ko smo ble bejbe v minicah in tko in je rekla, kurbenhaus in je tipa isti dan na cesto postavla. ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Kukica Marsa Sam pismo.....če pa tud ti prideš na žur pa še v minici povrh ......te pa ga nardim, pa bo kaj bo..... Pismo. Baje mislita kao samo 2 modela to sedežno dol znost pa ono novo gor.......pih, to bi jaz rad vidu, že vidim blem, pa še sam bom zravn Zdaj morm vreji toto pregledat, da je nisn kaj zapackal al pa kaj, da neo frke......Tri slabe vrstce o flatu sam, no.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 No tak. Mošt so nam že krstili -sta nečak in starejša se naložila-vsak 5 l in ga odpeljala na Hajdino. Zdaj bomo pa še me šle martinovat. Sicer mi pa ni. Glavobol me daje in zebe me non stop..mah bo treba spit očitno nekaj Jaz tudi oslarije non stop nekaj sanjam..đizes..bog ne daj da se pol tega še kje uresniči.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Nej ti bo Valkira. Vidla njeno stanovanje...krasne barve po stenah, res, 1A, bejba. Ful bo lepo, ko bo vse poštimano. Mele par težkih debat, uf, se je mogl enim kolcat. Pa fajn je blo, ful, sm rabla en tak ženski čvek. Srce si, dečva. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Zdej pa bejž še kaj v uno temo o fafanju povedat...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Zdej pa bejž še kaj v uno temo o fafanju povedat...... Ne bom, k se o tem ne govori! Jst samo prakticiram. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts