Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bejbe moje in rokometaši...uživajte, jaz grem ven. xDDx

me je prijelo po sto letih mal make upa dat nase, pa sem se hitro spomnla, da sploh ne znam in da se sploh ne počutim dobr namazana. In sem samo maskaro gor vrgla, da se bodo spet vse spraševali, kaj le je danes na meni tako drugačnega. :lol:

xsrcx xsrcx xsrcx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

:onfire: ....sedežna v dnevni. Matr sta me pa prestrašla modela, sta rekla, greva gor pogledat kako mate zdej in kaj sva pripeljala, pa da nemo nosl zastonj gor....to mi že ni bil dober znak :o|o: .....pridemo gor, prav, men se zdi, da smo prpelal isto :eek: :icon15: No, smo šli dol pa ugotovil, da je obratn, k mora bit, sn si kar oddahnu, no x:)x ......Tko zdej rabm še eno konkretno mizo ob prilki k mi ta ni všeč, ene fajne luči, pa uno sliko, pa je dnevna tuto completo. x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:onfire: ....sedežna v dnevni. Matr sta me pa prestrašla modela, sta rekla, greva gor pogledat kako mate zdej in kaj sva pripeljala, pa da nemo nosl zastonj gor....to mi že ni bil dober znak :o|o: .....pridemo gor, prav, men se zdi, da smo prpelal isto :eek: :icon15:

:eek: :palec: đizus ti maš živčke že čist nacufane...da se neoš sam hvalu, evo jst tud zdajle podn položla...madona najhuj je blo gube speglat.... x:o)x

čuj ti si ži tak dolgo tu gore, gledam pa gledam, pa menda ja te ni res , da še ni gor ofnane teme :ŠTAJERSKI BEZ MUKE v treh korakih

čuj toto si res nea morš mislit, ludi sploh nea vejo kaj pomeni DURH NO DURH x:o)x

vreji te, če še ni , jo bomo pa te ja gor ofnali, da se bojo tisti keri se čejo lahko naučli :o|o: če pa še malo pomislim , pa itak brez veze, mogoče bo boljši če se sama naučim knjižne slovenščine xcivx

Nočko pupa Pika.....

modri ljudje se pogovarjajo o idejah, malo manj modri o dogodkih, sam neumni se pogovarjajo o ljudeh, to sem neki čula pa mi je jako se v dušo vsedlo, pa še gospod župnik so rekli, da se greh pove grešnika pa ne x:Ix

nočko x:Xx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Čuj ti Lia, ka ti nea hodiš spat x?x x:px

x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

.....če pa tud ti prideš na žur pa še v minici povrh ......te pa ga nardim, pa bo kaj bo.....

xDDx ma mick, ce gaush res delal, uletim v strumpantlnih. x;)x x:px

Marsa, zdaj sem že parkrat opazovala. vedno naenkrat intenzivno sanjava. mave obe v natalcu kaj takega ali pa so samo trenutni planetni vplivi?

a nimas tud ti v natalu neptuna na asc?

(*v glavnem jaz ga mam v konj. z asc, a v 12., v eksakstnem trigonu z marsom sicer, drugac pa v trigonu z vsemi osebnimi, razen z venero, s katero pa je v opoziciji, mal bolj elasticni)

Jaz tudi oslarije non stop nekaj sanjam..đizes..bog ne daj da se pol tega še kje uresniči..

joj, ja. x:Dx

ceprav vcas bi blo pa dobr, recimo takrat, ko se divje vozim po vodi al kaj tacga. x;)x xokx

pa tud na zhelje je treba pazit, ker se ti uresnicjo, res.... xyesx

to me je zadnjic presinilo: da vedno dobim, kar si zelim. tko da, vcas smo preskromni v svojih zeljah, pa pol pac nc ne dobimo, vcas pa smo premal skromni, pa tolk silmo, da se nam zhelje sicer izpolnijo, vendar morda v drugacni obliki (izvedbi/osebi/...), kot smo hotli, pa tako vcas tega (da so se nam pravzaprav izpolnile nase zhelje) sploh opazimo ne - ne gledamo tako na to.

xyesx xcivx

Nej ti bo Valkira. :o|o:

Vidla njeno stanovanje...krasne barve po stenah, res, 1A, bejba. :2src: Ful bo lepo, ko bo vse poštimano. x:)x :palec:

Dbest! Cestitke, Valkira, me veseli, da si pod streho spravla tale projekt. :palec: x8Dx

Zdej pa bejž še kaj v uno temo o fafanju povedat......

joj, ja. kaksna tema. x:o)x

se kar vzdrzim rajs... da ne bi me naslednji hip bla vsa tema polna. x;)x x:Dx (tko kot zna se zgodit, ko kar naenkrat jaz cist gobcna v eni deseti temi x:px).

sem mislila, da je hec, bi mi blo nerodno znalsko in z vnemo pisat tam notr, pa da bi si mislila, da se pa en po tleh mece od smeha, ko bere.

recimo ko bi kdo opisoval kaksne tezke znalske *tehnike*. xDDx x;)x

....sedežna v dnevni.

xokx

men se je tud kolcal...pa nobenega na O ne poznam...kaj pa sedaj?

pol pa kdo na P (odvisno recimo ce upostevas č al ne) xDDx

*

aja, k nekaj kompliciram (pa 'vsi moji'), kok suha da sem.. pa kenjam pri frendih cez spegle, da kaksne suhote pa to.

vcer sem se spet gledala v spegu pri frendici: cist suha!!! :eek: ze prevec, trlica, nogce kot zobotrebchke.

In recem, joj ziher ze kaksnih 51 sam tehtam!! frka kao.

Pol pa greva nekaj gor, kjer ma vago, pa se za stos stehtam: 58.3. x:o)x :eek: xnckrivx

tko da sme prakticno debelushka, pa se vedla nisem. xokx

(sicer sem se v kavbojkah pa v jopi, sam vsaj 55 jih je! xsuperx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, glej se luno, pa 8. in 12. hiso, vladarje in kaksne aspekte delajo oz. kaj se dogaja z njimi.

aja, tistale inkonjunkcija z Luno seveda JE bistvena. xyesx

inkonjunkcija je cist en poseben aspekt, vcas neverjetno deluje, vcas je clo bolj tecen od opozicije. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xDDx ma mick, ce gaush res delal, uletim v strumpantlnih. x;)x x:px

x:Dx :palec: ......pol pa rastur, te pa bom meu spet kaj dva mesca pisat o urejanju flata. x:o)x Ma ja, mogoč pa res, ne ravno čage, bl čagico, za ziher x:Dx K nasploh pa v svoj brlog povabm sam določene ljudi, ne bom zdaj razpredal kake in to, no, tebe bi zagotovo x^x :palec:

Lie pa ne morm citirat, face x:Dx Ja, sn se pripravu na vse mogoče, sam mal pa me je stisnl, no, priznam, mal nacufkal živčke. :switz:

Dans bom pa zgleda meu pižama dan... x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick, pol pa vazhi, sam ce bo minus 14, noum v strumpantlnih. xDDx x;)x

ampak v minici se bom pa pomatrala. x:Dx x;)x

Macona... ja, to je pol kar mocno, lohk je ze to dost (sam ziher je pol se kaj, se kaksni aspekti, morda celo tocka duha v kakem aspektu posebnem - sam s tockami morjo bit aspekti eksaktni, ne delajo blazotni orbisi v teh primerih).

Glej, bistvo inkonjunkcije je prilagajanje (zaradi osnovne narave tega aspekta, gre namrec za dva vpletena, ki pa nimata NICESAR skupnega, torej ze zato, je jasno sporocilo tega aspekta).

In ti prilagajas ta svoj mocni, jang del, s svojim neznim, zenskim, jin delom.

V bistvu si praktik, a po drugi strani pa si sanjac.

Tezko to dvoje skup furas, pa si pustis oni ventilcek sanjski, kamor pobegnes. zavestno in nezavedno. v primeru slednjega se ti potem vse zivo lohk zmanifestira v sanjah...

ker ne prides do odgovorov, jih venomer isces, se z njimi podzavestno ukvarjas, tuhtas, ne najdes pa nekako pravega ventila (to mors pol drugje v chartu gledat, kam lohk to usmeris) in se ti problemi, misli, vtisi... nalagajo v podzavest in pol pride do intenzivnega in nenavadnega sanjanja.

to je ena od variant.

pol pa ze sam, da je v prvi (ne glede na to, a je v konj. z asc ali ne) seveda v veliki meri vpliva nate, na tvojo osebnost i9n seveda na vse, kar dozivljas.

To te ne dela zato ravno ribje, ti pa da dolocene te lastnosti lohk.

Picasso

ja saj pol se lohk se dalje poglabljas, Macona... ker gre za Luno in Neptun, gledas, kje (na kerih podrocjih) se ti te razlike, to, kar mros med sabo prilagodit, najbolj manifestira.

ker gre za podobne vibre, saj je neptun nekako visje frekvencno, vendar podobnih energij kot Luna (saj ima prav tko cez custva in sanje in to).

Se pravi: neptun 'moti' (ali bolje vpliva na) tvoje delovanje, custva in sanjanje vplivajo na tvojo aktivnost, akcije, na vse cesar se lotevas itd., Luna v 8. pa se poglablja, vendar spet je v glavnem to custveno obarvano.

se pravi, v tvojem primeru bi moral ventilcek bit ustvarjanje, recimo pisanje ali glasba. ali pa ukvarjanje z ljudmi (vendar to kasnej v lajfu, ko najprej sebe najdes in spoznas svojo pravo bit).

V bistvu se mors naucit, da custva ne bodo tok vplivala na tvoj lajf, na tvoje delovanje. Fajn se je vreci v vodo, magar na glavo, ni se pa kul kar utapljat, ko pademo ali skocimo not.

al skocimo al pa ne. in ce skocimo, rajs pol plavajmo.

ce se pa mislimo utapljat, pol pa rajs zunaj ostanimo. xDDx

Picasso

ne ne, nc izklapljat!

Custva naj kar bodo. xyesx xDDx

sam ne pustit, da vedno vladajo, v prav vsem. za to gre sam.

torej mal jih uravnovesit.

in se, spoznat, kaj so custva in kaj so sam zhelje..

Varianta: "kdo je tvoj gospodar? tvoje zhelje ali ti sam?"

aja, tole je brez veze, na starce se zgovarjat; men mat ni barvic kupvala, ker "jih imam ze dovolj" - k sem mela 3 recimo. x:px x:o)x

pa risanje je blo "ena sama packarija". tko da kot otrok prakticno sploh nisem risala.

za muzko tud ni blo niti dnarja niti placa (k sem hotla klavir).

pol sem se pa drugac zorganizirala, skratka, men starci niso NITI NITI omogocl mojih umetnosti. xyesx

isto bla brez backgrounda tega skratka. nikol blo pretiranega razumevanja zame za tovrstno ustvarjanje, itak tud nc ni blo Pravo (boljs bi bla kaka ekonomija pa tak, sam - sa si rpedstavljas mene?? x:px x:o)x tezek ekonomist x:Dx).

Picasso

... letele kaštrole riža, .... zalučala...

:8): x:Ix ja saj... x:px sem bla res temeljita v predstavitvi sebe tlele. x:o)x

je pa hecno, kaj si tkole clovek zapomni, mislim kaj si zdaj tole potegnila, odkod? x:o)x x:Dx

to ni glih za hvalit se z... x:o)x

tko da, ze blazotno cajta nisem zalucala kakega rizha (ceprav, morda bi blo kul kdaj spet mal probat, za stos... x:px - recimo dons je mal manjkal, da nisem jajca dol zagnala cez balkon - k jih slucajno glih mam x:Dx).

ej, kaj jem!!! :eek: x:o)x (ne vem, kdaj sem nazadnje, pred vec leti): kruh pa putr pa med. :yumy:

odstek.

k grem zdaj v mesto, pa bom pol kaj skuhala, najbrz makarone, k jih tim hoce. to se pr nas lohk skor skoz je, mam ful rada testenine.

hehe, redim se lepo... xokx

sam da nom dok reces (ali bolje, ga goltnesh x:px) kex, cez 60. x:Ox

to pa ne! x!x xyesx

ajd, lep preostanek nedelje. :kiss:

ups, med dol tece, shtala. :o|o:

x:Dx x:px

Picasso

ja saj to pa tud verjamem, jaz stvari po tisockrat povem. x:o)x x:Ix x:Dx

tko da clo taki shtori, kot si ti, si zapomnijo. x:px :vragec: x;)x x:Dx

ze nazaj.

kako folk voz!!! :xx!: :zz: xrolleyesx (:mad2: :bomb:)

kok sem nestrpna do takih, vsem bi pobrala vozniski izpit, takim lesom neprimernim za promet...

tamal se nekaj grebe za net, tko da ne vem, ce bom napoved napisala, k je nisem se cist nc napisala, itak bomo pa teden zaceli... tecno in tko. xrolleyesx :o|o:

vcer sem gledala lolito, pol se pa se veselila Lepote po amerisko (k je se nism gledala) in bla cist razocarana. po umetniski Loliti tale ameriska zadeva, kjer je bil sam spacey dobr. dolgcas, sem mislila da bo ful boljs, me sploh ni pritegnil.

Picasso

No, tak. Pa smo preživeli. Pozabila iti na volitve :vragec: dobesedno..spomnila se malo prej.

Včeraj pa bila celi dve uri x:Dx x:Dx na martinovanju. Mater dolgo zdržala res. Pojedla gulaž, spila malo mladega vina, pojedla keks, dva..pa hajd domov. Deca vsi blaženi..in na smrt obžalovali, da nista mp3zraven imeli..potem pa že ob pol devetih v pojstli..mater. S kurami hodim spat res.

Danes pa ne delam nič kaj..malo celo brala. x:px

Fajn, da si Marsa tamle razložila inkonjunkcijo lune in neptuna..

Moja starejša ima tole inkonjunkcijo med soncem(ribi) ter luno -tehtnica..me malo skrbi..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ja sam mors vedet, da sme mela v mislih Maconin chart in tud, da sem se osredotocla, da se slednje dogaja v 8. in 1. hisi. x:)x

tko da, to ni zdaj kak defolt za luno/neptun, no, mal pa ze. :vio:

ce ma kaj smisla za estetiko, jo sfuraj v kako umetnisko dejavnost, ce zeli sama, seveda, najbrz pa jo bo zanimala vsaj moda. lohk bi bla nadarjena za kak ples tudi.

mors dat moznost kreativnega "sanjarjenja", da ne bo samo bluzenje. :palec: xDDx

aja, p.s.!!! nisem bla pozorna dovolj, spregledala, da gre za sonce in luno!

to se seveda drugace obnasa pol, saj ne gre za dve plasti podobnega podrocja, pac pa gre za dve razlicni plasti - za prilagajanje med egom in custvi, tu gre torej za nekaj drugega, za drugacne energije.

vseeno velja, da jo usmerjaj v tistole, kar sem napisala. x:)x

Picasso

Nič še ne ve, kaj bi bila, ko bo velika(pa bo februarja 18). Je pa pričela s plesom -hip -hop in res zelo uživa tule..Sanjačica pa na kubik. Moda ne v toliki obliki - prisega na kavbojke in temu primerno vse..Sonce pa itak v 10,hiši. luna pa v 5.-aspekt pa v nulo natančen.

Mah saj ne dvomim vanjo(ima tudi jupiter v12.hiši no, pa mars tudi -bik tole). Je vztrajna kadar se končno za nekaj odloči

Jaz pa gledam - kakšen ps.. x:px x:Dx

SEm pa opazila zdajle - da ima točko duha v scorpiji - in kako se ji je tole odseva..(recimo zadnjič - gospodič kliče, nam mu nekaj keša naložim na tr(ker varčujem strogo) jaz nekaj pizdim..(pa bo zapravljal) ona pa mrtvo hladno - saj ga on služi.(denar kao)..in jaz ostala brez besed..

kaj češ..drugi dan položila keš gor..brez besede..

:o|o: vikend za pozabit....

diplomirala sem iz prašičereje...bemu in to na praznik svetega Martina....da bi bila vsaj vinska trta x:px pole pa berem o spolnem življenju prašičev, evo naj me vrag, menda majo 30 minutni orgazem brez tantre....pa inteligentni so tudi, pa menda blazno čisti, dokler jih človek ni zaprl v celice farmske....

v glavnem ni da ni.... komaj čakam redno tedensko napoved , ker bo menda zdaj vse to škorpijonsko dogajanje se sam še stopnjevalo xrolleyesx

v glavnem vidim da vam tudi ni dolgcajt xrolleyesx pozabila volit čist, sme pa švicala pa telovadila, naj bo vsaj telo fit , če je že glava čist zblojena xcivx xyesx xzobkox

mejte se skrajno fajn itak x:)x tu vas vsi prav lepo pozdravljamo, ata , mama, boter Vinko, gospod župnik in pujčeki x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

mejte se skrajno fajn itak x:)x tu vas vsi prav lepo pozdravljamo, ata , mama, boter Vinko, gospod župnik in pujčeki x:o)x

x:Dx

dobro jutro...

tko mavrično pester vikend da si ga ne želim več... aja moram povedat - punce prvič premagale NM - in ta zmaga je bila za mojo deklico, ki je jokajoče trepetala do zadnjih sekund na tribuni...

tko danes pa napotnico za tisti operativni pregled za tamalo dvignem, pa sama grem mal bele halje pogledat... kr dva imam za obdelat... v glavnem sploh ne vem zakaj tole nakladam

uživajte v novem tednu

Fajn :palec: Čestitam za zmago.

Lia x:Ix za tale svinjski orgazem sem jaz že nekje brala ja..tudi o inteliginci so me svinje že zdavnaj prepričale - sploh, ko dvignile uhe vluft pol pa po celi vasi huhu jaz pa za njimi..mater..mimogrede jim je uspelo vrata sneti z ročajev in že bile na svobodi..kakšno življenje tole :vragec: kako sem klela našo mater, ki je vztrajala na tem, da svinje morajo imeti malo svobode in jih vsako popoldne spustila na spodnje dvorišče..še bolj pa fotra, ki ni bil toliko pri življenju, da bi dverca popravil..pa so se nam režale cele Hajdoše...

Mah..spomini x:)x

Danes baje garaško razpoložena..nekak še ne vem nič zato.. x:px

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...