Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Za mano je uspešen vikend. x:Dx

V Grand hotelu Bernardin sem imela predavanje čustva in kariera. Pripravljala sem se in slide do pozno ponoči in temu primerno sem se tudi zbudila zame zgodaj zjutraj. Morala sem še pobrati sodelavce tri, zamujala pol ure, bila pod stresom zaradi zamujanja, skratka slab začetek.

Pridem v hotel, pravijo da ni rezervacije na moje ime, popizdim na organizatorico, :vragec: to zrihtamo. Grem v sobo, živčna ko svizec, prijemala me je že trema, kar mi je bilo čudno, ker je prej nisem imela. Se začne predavnaje, opazim med poslušatelji osebo, za katerega vem da je zelo uspešen menedzer in predavatelj in v meni se pojavi prepričanje, da bi on lahko meni predaval. Začnem govorit, občurim tako tremo, da sem komaj izdavljala besede, kaj šele, da bi imela nasmešek na ustih. Skratka kriza. Tema: omejujoča prepričanja. x:Dx Potem pa sem prijela vajeti v svoje roke, odločila sem se pri sebi, da sedaj jaz predavam, on pa naj si misli kar če in da je poleg njega še 20 drugih ljudi, ki so tu in sem se osredotočila na njih. Bilo je the best, tri ure so minile prehitro, če sem hotela vsakega posameznika obravnavati posebej. Upam, da so odnesli kaj dobrega zase. xsrcx No vem, da so.Jaz pa tudi.

Ko je bilo konec, do mene pristopi, prav ta uspešen ...in mi pove, da si želi da pridem predavati k njim na Bled, in da mi manjka samo še kilometrina in da sem naravni biser. Vpraša me kaj sem po izobrazbi, povem da sem x^x UAUUUUUUUUU.To je to, to hočem.

No tako, da se malo pohvalim. x^x

Kako čemo? Lako čemo.
Deli na socialnih omrežjih

Tema: omejujoča prepričanja. x:Dx

Ko je bilo konec, do mene pristopi, prav ta uspešen ...in mi pove, da si želi da pridem predavati k njim na Bled, in da mi manjka samo še kilometrina in da sem naravni biser. Vpraša me kaj sem po izobrazbi, povem da sem x^x UAUUUUUUUUU.To je to, to hočem.

xcivx x:Dx :vragec:

xokx

Drdan x:)x Jaz pa mal tečn k mi je dentist celo šnofko razsul :!!: No, mi je pa vseen mal polepšala dan slika k sn jo končn prvleku dam, super je :palec: Tko da ....auuuu :wacko: Zdej me je še injekcija začela spuščat.... :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

izraz....razturaš...... :palec:

mick....popih.... x:Xx

grem nazaj tipkat bolj resne stvari..... :o|o: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jaz sem pa o pujskih sanjala danes x:o)x x:Dx

Izraz, :palec:

Bogi Micky :sori: x:Xx mene tole maja čaka.. in pol na vsake pol leta očitno, glede na to, da so mi rekli, da ti na krajši rok ne pulijo osmic...

Ksenia, kdaj maš ti to? Rabiš kaj družbe? :inocent:

AJa, ko smo že pri temle.. do Novega leta enkrat bom brez očal, če bo vse po sreči :palec: grem na operacijo...

Sem doma, pri starših, prišla gume zamenjat pa bo trajalo.. tko da sem se kar na kosilo povabila pa še rekla, da jaz kuham x:)x

Klicala dons za delo pa pravi bejba, da do decembra nimajo nič :o|o: shit, bo treba nekaj najdt, mal brez keša trenutno.. ministrstvo za šolstvo mi še 100 jurjev dolžno, sam bogve kdaj bo to :o|o: kako vikend varianto bi..

Mačka moram še zbrskat po kosilu, se nekje tle okrog potepa že od sobote.. pa pol v Ljubljano, s frendico na kofi in flamenko zvečer x:px pol pa vanilijev sladoled z vročim grozdjem s xsrcx x:px x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Amis x:Xx , Aliana x:Xx

No, zdaj sn še bl jezen :o|o: . Davčna mi pošlje obvestilo o neplačani dohodnini in mi grozi z izvršbo. Vse lepo in prav, če ne bi jaz dohodnine že plačal in to 3. 11. oni pa men to pošiljajo 7. 11. . Pokličem na davčno, ker vem, da uslužbenci niso nč krivi na njih ne penim, sam povem naj posredujejo naprej nezadovoljstvo verjetno ne samo mene......ker kao mi plačujemo direkt v lj, oni pa jim iz lj pošiljajo obvestila o plačilih 1x mesečno, vmes pa bi po njenih besedah že lahko prišlo do začetka izvršbe celo, halooo.....in zdaj morm jaz njim pošiljat ali nest dokazilo. Pa to te dol buje..... :xx!:

K. Čapek

Pa res :xx!:

Nič se ne bodi z davčno. Kar brž dostavi potrdilo pa roka.

Čestitam Izraz res :palec: (mah se mi je zdelo res, da obvladaš, pa vidim, da res.)Kul

NO - so me prej ustavili policaji.

Pravi:gospa, kaj se vam mudi?(in zija v v prometno), pravim: Ja....moram na WC x:px x:px Človeka je kar zvilo..šel nekam nazaj in se režal tam..pa pride pol nazaj in pravi: no pol pa previdno in po predpisih..pa hitro na stranišče x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pa res :xx!:

Nič se ne bodi z davčno. Kar brž dostavi potrdilo pa roka.

Ma ja, jim bom jutr dostavu. Sam me jezi, k mam brezveze delo zarad njih, pa npr. k je plačano lohk neb reagiral pa se bi kar zaradi njihove slabe komunikacije znašu v izvršbi :xx!: In to komunikaciji na realciji lj-mb, pri današnjih komunikacijskih sredstvih..... :o|o:

K. Čapek

Štuk viši? Zanimivo res. A ta vikend? xrolleyesx x:)x Se pravi 10 štukov pod recepcijo?! x:Dx

Čestitam Izraz res :palec: (mah se mi je zdelo res, da obvladaš, pa vidim, da res.)Kul/quote]

Ja ni kaj, :palec: maš dobro intuicijo. x;)x xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

aja pol si bila v dvorani Aurora, mogoč smo se kej vidl a veš tut sam sem nekoč bil na predavanjih tele firme, ki se ukvarja z............. zanimiv še punco bom mogoč imel iz kraja kjer je neka zavarovalnica, ki sicer nima veze čist tko posredno z tistim kar se predava, al pa z Roland garrosom in ta glavnim sponzorjem tenis turnirja pa mal francosk diši

sam vem da ima vezo z Luxemburgom in je zlata selekcija izbranosti,jaz imam pa z Luxemburgom tut težave, če druzga ne x:)x x;)x x8Dx

Težave z Luxemburgom? Zakaj pa? x:Dx x:Dx

Kako čemo? Lako čemo.

Javno se moram zahvalit Samsonu k mi je pomagu nest pohištvo v 3 štuk x^x

Hvala ti res :palec: ... aja pa da ne bo zdej Pikica surla... ona mi je zadnič tut 2 vrečki ceglov odnesla x:px x:Dx

če bi se men še dvignu na katalog spodnjega perila, pa mislu da loh cel svet rešm, če eni pički brez veze neki nesem u kerkol štuk, pa če...

weš kwa?

kwa pa ti kle? x;)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Matr si ti en čudak... iz ekstremno prijaznega (slinastega) tipa se lahko v šubu preleviš v kretena :vragec: :inocent:

Samson je moj frend in zato mi je ponudu prijateljsko pomoč... hvala bogu, da je še kej takih x;)x

pa en x:Xx , pa 3x si ga na roko vrž... mogoče boš pol svet spet lepši x;)x x:px x:Dx

xsrcx

Hehehe! :palec: x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Matr si ti en čudak... iz ekstremno prijaznega (slinastega) tipa se lahko v šubu preleviš v kretena :vragec: :inocent:

Samson je moj frend in zato mi je ponudu prijateljsko pomoč... hvala bogu, da je še kej takih x;)x

pa en x:Xx , pa 3x si ga na roko vrž... mogoče bo pol svet spet lepši x;)x x:px x:Dx

xsrcx

nkol se trudu bit prjazn... izpadu slinast?

pa kreten...

hmmmm. morm nekam it....

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

jutro...danes dela čez glavo x;)x

sončkeeeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

...valci, prosim nehi s takimi.... morm pazt na moj ugled prasca... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

*tole mam se od vcer odprto (mi je nekaj zastekal, pa mi nic ni delal do zdajle, ko sem vse resetirala)

.... komaj čakam redno tedensko napoved , ker bo menda zdaj vse to škorpijonsko dogajanje se sam še stopnjevalo xrolleyesx

pa si jo docakala. xDDx jp, si dobr vedla, predvidla. :palec:

(najboljs da vskocis namest mene, pa jih zacnes ti pisat, to bo sele pritozb... x:px k dvomim, da bi bla kaj blazn optimisticnejsa x:px x;)x)

punce prvič premagale NM - in ta zmaga je bila za mojo deklico, ki je jokajoče trepetala do zadnjih sekund na tribuni...

xokx phe! :vtz:

svinjski orgazem

x:Dx ja saj smo sr tud tle ze zgovarjal mensezdi. slis se pa nad hecn. xDDx

Za mano je uspešen vikend. x:Dx

V Grand hotelu Bernardin sem imela predavanje čustva in kariera. ...

.....

... To je to, to hočem.

Bravo starina, dbest 'slisat'! xokx :vtz: xrosex

dentist

pa to ni res... ze 4. si dons, k z zobarjem opravka.

Upam da ste vsi kolkr tolk kul in brez bolecin al s cimmanj njih! :detelca:

Jaz sem pa o pujskih sanjala danes

xDDx

... a sele zdaj bos mela operation?

kok cajta cakas... upam, da bo vse dbest. xcrossfingx

Javno se moram zahvalit Samsonu k mi je pomagu nest pohištvo v 3 štuk x^x

:palec: lepo, priden. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...valci, prosim nehi s takimi.... morm pazt na moj ugled prasca... x:Dx x;)x

xcivx x;)x :palec: to pa le, o pujčekih sam dober vse....sam morajo bit na svobodi pa tak, nč v kletkah x:Dx

jp Marsa ne dvomim pje, to bi se prtožval :vragec:

drgač pa nč novega vse v stilu, prenapeto, zajedljivo,zobo in drugače bolno, eni se kr poslavljajo, men ni treba oporoke pisat , nimam kaj talat, vse sprot zapravim, matr pojma niam kak se ki kaj pršpara, ja rum sem dobila jako pocen ,,,akcija v Merkatoriju, scene da te dol zuje....kak že OOOOOOOmmmmmmmmmm

živim v najboljšem možnem svetu x:Ix

sonce sije pa tak je fino toplo....ven me vleče...pa še ne vem kak mi bo ratal ...k me spustijo ven skletke je že noč, lih študiram kak bi ketno pregriznila al pa vsaj podaljšala....pa gum zimskih še zdaj nimam, ampak sam zarad tega ker so letne take lepe športno široke in bilderske in fensi x:o)x

stabilizacijski ukrepi popuščajo na svoji ostrini, niši neče prosene kaše jest xcivx xrolleyesx x;)x

Naredte si en lep sončen dan x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ja, Marsa, mal sem zavlačevala, pa oni mal.. tko da se mal vleče vse skup.. pa sej kul, mam vsaj velik časa v miru razmislit v kaj se spuščam x:)x

Jao, navsezgodaj me kliče kr en mulc, frend od brata in ma neke ideje, da bi mu s kartico prek neta neki plačvala :O: sploh nisem dojemala kaj dogaja, reka naj se s tamalim zmen.. tamal pol reku, da nč ne ve za kaj se gre in da 'feel free to ignore'.. pa sem se odločila, da bom to nardila.. bed filing mela glede vsega..

šla v ta novih čevljih na faks, me mal otiščali.. itak, če že dve elti ne nosim drugega, kot supergice in take.. se bom navadla, tokrat trmasto vztrajam :vragec:

frej do večera, ko mam predavanje..

kako že? v šport al pa umetnost dat odvečno energijo... ma ja, will try... al pa spat šla, še najboljš...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...