Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 če bi se men še dvignu na katalog spodnjega perila, pa mislu da loh cel svet rešm, če eni pički brez veze neki nesem u kerkol štuk, pa če...weš kwa?kwa pa ti kle? uf smo sitnen pa bo bolš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 pa to ni res... ze 4. si dons, k z zobarjem opravka.Upam da ste vsi kolkr tolk kul in brez bolecin al s cimmanj njih! Drdan Thx Celo noč zanič spal, zjutri pa v špeglu ....ves zatečen, jaz pa nujne in neodložljive sestanke :xx!: Namest govorim pa neki mumlam Pa še boli povrh. Dober, sn opravu zdaj z njimi, so imeli vsaj mal več miru pred mano, k mi ni bilo do govora...... me manj boli če sn tih (vsako podobnost oz. primerjavo zadnga dela stavka s forumovskim obnašanjem bom vzel kot hudobno in zlonamerno ), zdej pa mam dost vsega, grem dam..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 zobo in drugače bolno..mater Lia, kok mas zhmohtne, cist shizim vcas, v vsakem stavku je ful enih cak pa for, bi lohk vse razseckala pa se pod vsem smejala pa palce dajala pa tak. Jao, navsezgodaj me kliče kr en mulc, frend od brata in ma neke ideje, da bi mu s kartico prek neta neki plačvalarajs ne. jp, sport, sam ce pa si zaspana, gres pa lohk tud spat, dovolim. Celo noč zanič spal, zjutri pa v špeglu O ti bogec! ma zob je shtala, k je v glavi... pa s saturnom je povezan in kar tko bad zacnes razmisljat, ogabni crni scenariji razni cudni pa to... tko da, socustvujem. In z vsemi z zoboboli (in drugimi bolecinami). * Jaz pa bom ta teden koncno v 1. hisi! ma, totalno gagam, cist v k*, pol pa se je ena zanimala za slike, najprej nic ne odgovori, sem mislila da je ne zanimajo, no pol pa ima se vedno interes, a da v ozji izbor 3 - ki pa nobene vec ni na voljo! fak! tko da sem ugotovila, da so vse tezave hujse, ce nimas casha... sem blazno tega pripisovala nekemu mojemu silovitemu custvovanju, v bistvu pa sploh ni tolk to.mah. pa 390 aspektov me caka za napisat!!!!!!!!! (*da koncno sfinishiramo LN izracun - 7 let ga rojevamo! )....aspekti so se pa zgubil al kako ze... shtala, skratka.ful enga fakin' dela, pa nobenga ku* casha! :xx!:vse na 'bo enkrat, mogoce'. fak off, bom sla kar v sluzbo. za kelnarco, pa bo mir. haha, po mojem pol dneva delam, tko kot sem na klinicnem. tko da mam natancno pol dneva delovne dobe. al en dan pa pol. drugac sem pa dbest! Poslusam Juno reactor.. zadnje case ponovno odkrila... in zadnjic v matrici slisim, sem ze pozabla, da je model delal muzko.glih to k zdajle poslusam. no tko. rada bi cimbolj izkoristla asc in tole sco obdobje, pravzaprav pa nimam vec zlo velik casa. aja, 1 tretjino, pribl. 10 dni. Uh Macona, jaz pa ne (cakam komaj strelca). ajd, lep dan! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Marsa, ti si zdaj že pri nas, ane? Maš vselitveni gift pri vhodu na pokopališče, če je še tam. Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 ja fino, k forum sam jaz berem. zdej mi bo pa en spljackal gift!!! nc, itak grem ven cez kake pol ure3, upam da bo se tam.a me zezas? sicer pa: thanx!!! zelo lepo in pozorno od tebe. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 Mislim! :xx!: grem en giro do pokopalisca (k naj bi me nekaj cakal), vse preshnofam, da mi je blo se nerodn, nc najdla. me je ze prej pichl, da grem v avto chekirat nekaj, pa nekaj pobrat.Pridem do avta, CIST VDRTA zadnja vrata! ampak CIST! cez celo stranico, vsaj 40 cm, ornk not, totalno konkavna scena.In tud pr mojih vratih, sam manj, ene 20 cm.Pa to ni res!!! Pa nobenmu se ne morem pizdit, k nimam kaska pa tega! sem pa slisala, ko so rovaril vcer in schtr. da je bil in evo - v moj avto so priletel pa sesul ga. Vidim listek na shipi, naivno pomislim, da morda kapsi, da so uletel red delat in da so jih dobil in da mam obvestilo, da naj se javim al kaj tacga.je blo pa Obvestilo redarstva - kazen za parkiranje. saj mi je slo na jok pa na smeh hkrati. tko. fak of! do jutr morm pa en cash vrnit (pa ga nimam vsega) in itak sem cist broke in zdaj pa se to, mater Bog, kok si nesramen do daske, ne grem se vec! :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Mislim! :xx!: grem en giro do pokopalisca, vse preshnofam, da mi je blo se nerodn, nc najdla. me je ze prej pichl, da grem v avto chekirat nekaj, pa nekaj pobrat.Pridem do avta, CIST VDRTA zadnja vrata! ampak CIST! cez celo stranico, vsaj 40 cm, ornk not, totalno konkavna scena.In tud pr mojih vratih, sam manj, ene 20 cm.Pa to ni res!!! Pa nobenmu se ne morem pizdit, k nimam kaska pa tega! sem pa slisala, ko so rovaril vcer in schtr. da je bil in evo - v moj avto so priletel pa sesul ga. Vidim listek na shipi, naivno pomislim, da morda kapsi, da so uletel red delat in da so jih dobil in da mam obvestilo, da naj se javim al kaj tacga.je blo pa Obvestilo redarstva - kazen za parkiranje. saj mi je slo na jok pa na smeh hkrati. tko. fak of! do jutr morm pa en cash vrnit (pa ga nimam vsega) in itak sem cist broke in zdaj pa se to, mater Bog, kok si nesramen do daske, ne grem se vec! :xx!: :xx!: no to pa je smola na celi črti pravjo da ko ma hudič mlade jih ma velik upam da se bo dober iztekl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 ja, a ni ogabn? :||||sam hmm... .. v bistvu sem hotla it vcer ven z avtom, pa si premislila.in ce se je mela za zgodit shtala z njim, je boljs, da ko je bil parkiran. (nekoc so mi petko zdemoliral parkirano, in to tko, da jo je 11 metrov dlje odneslo in da je razsula betonsko ograjo na dveh mestih - pol si lohk mislis, kaksna je bla petka. )ce je "vsaka stvar za nekaj dobra" - ker namrec drugega dobrega tlele ne vidim. in hec je, ko vedno tko hitro hodim, dons sem se pa prav sprasevala, kaj grem vendar tok pocas. jasn, da cimkasnej vidim avto tak in kasiram fakin' kazen. Hvala za spodbudo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 ce je "vsaka stvar za nekaj dobra" - če je blo pa to za neki dober pol pa tud drekrazen če si si želela drug avto pa se ga nisi spravla nabavit pol te je pa to prsililočeprav je pa to zelo nasilen "prst usode" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 In tud pr mojih vratih, sam manj, ene 20 cm.Pa to ni res!!! Pa nobenmu se ne morem pizdit, k nimam kaska pa tega! sorry.gif sick.gifsem pa slisala, ko so rovaril vcer in schtr. da je bil in evo - v moj avto so priletel pa sesul ga. icon_smile_shock.gif icon_smile_disapprove.gifVidim listek na shipi, naivno pomislim, da morda kapsi, da so uletel red delat in da so jih dobil in da mam obvestilo, da naj se javim al kaj tacga. fak... treba je tega kaj so pa počel, zanalašč se zaletaval not al kaj... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 ja no, al pa da bi blo ne vem kaj, Lenka.ja, pr men je vse v paketu vedno... schtraufenpacht. to mam jaz. v lajfu tkole. "Najboljse ne prihaja samo - prihaja v druzbi vsega."sam zdaj je zaenkrat sam vse najslabs - to pomen da super, k bo zdej vse sam dobr al kaj. po mojem so bli pijani, aliana. pa so sli rikverc (k nas ful tam parkira, saj lohk da je se kdo mel kaj odrgnjeno oz. kaksno frko podobno, sam so se pobral drugam parkirat, je bil sam se moj avto tam, glede na to, da so pildke talal sam cudn mi je, k ni obdrajsan od kake metalne barve al pa cesa, da bi pustil kaksno tako sled...kot bi mi nosorog not priletel. ce bi blo vsaj sam mal... ajde, saj je mal obdrajsan itak ze, mal je ze kje kaj vdrto, ampak mikrich.. pac, kaj cem se afnat, saj vse shpila.samo TOLE! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Marsa sva že dve broke :xx!: in kaj lahko storiš?razmišljam če naj grem na aerobiko al ne... se tko slabo počutim po drugi strani pa vsaj malo zase naredim tam... sem dala kri spet, pravi, joj kolk si bleda... ok vsaj pada mi ne več vrednost. Jutri spet naporen dan... le kaj v mojem natalcu in tranzitu povzroča takšen občutek da stojim na drugem bregu kot vsi ostali... tole potapljanje vase daje poleg občutka da končno zadiham s polnimi pluči tudi padanje določenih mask tistih ki so mi najbljižje... no ja, vse je za nekaj dobro. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 pejt rajs na svezh zrak, ce ga (se) mas.... kaksno poskakovanje te lohk prevec izcrpa, pa se not je, hitra hoja zunaj na svezem zraku pa ti bo lepo pognala kri po zhilah. pa med zacni jest, 3x dnevno po 1-2 zlici, 14 dni al pa en mesec, REDNO. a si vidla?dons pa jaz jamralo in godrnjalo. kaj cmo, a ne, dogadja se i u boljim familijama. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 ti pripada mal jamranja nimam trenutno kam it. mah bom šla kokr bom lahko delala bom... jutri pa grem tko mal na posvet, mogoče bom pa celo si odmor vzela in čas preživljala po svoje - gozd aja moj gre zdejle k zobarju, smo se znebil kar nekaj dnarja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 ja zobje so totalni stroski, mene se tud vse to caka, zaenkrat... ma, nc, bom rajs tih... ma saj v resnic se kar dost pritozujem pravzaprav, skoz se nekaj bunim v glavnem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 aja hvala da si me spomnila na med 600 jurjev zgornja čeljust... bemtiš :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Mislim! :xx!: grem en giro do pokopalisca (k naj bi me nekaj cakal), vse preshnofam, da mi je blo se nerodn, nc najdla. me je ze prej pichl, da grem v avto chekirat nekaj, pa nekaj pobrat.Pridem do avta, CIST VDRTA zadnja vrata! ampak CIST! cez celo stranico, vsaj 40 cm, ornk not, totalno konkavna scena.In tud pr mojih vratih, sam manj, ene 20 cm.Pa to ni res!!! Pa nobenmu se ne morem pizdit, k nimam kaska pa tega! sem pa slisala, ko so rovaril vcer in schtr. da je bil in evo - v moj avto so priletel pa sesul ga. Vidim listek na shipi, naivno pomislim, da morda kapsi, da so uletel red delat in da so jih dobil in da mam obvestilo, da naj se javim al kaj tacga.je blo pa Obvestilo redarstva - kazen za parkiranje. saj mi je slo na jok pa na smeh hkrati. tko. fak of! do jutr morm pa en cash vrnit (pa ga nimam vsega) in itak sem cist broke in zdaj pa se to, mater Bog, kok si nesramen do daske, ne grem se vec! :xx!: Oprosti, ker sem ti dal nesrečne koordinate, najbrž je kdo sunil. Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 600 jurjev zgornja čeljust... bemtiš :xx!: :OO!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 šit marsa...samo so res svinje, da tkole pol pustijo :xx!: ...jaz bi se požrla, ne bi mogla spat Ksenja kako je pa z laufanjem kej?verjetno si to opustile, ne?kakšnih 600čukou ?...boš porcelan dala not? uh, zobar pa tudi mene čaka,,,in naslednjič ko grem si bom še kamen spucala...ker tkole ne gre več naprejje pa res, da so bolj čisti od kar ne kadim in ne pijem več tolk kave pa obisk ortodonta bo tudi potreben, ker sta mi oba modrostna začela zobe naprej pritiskat in sta se mi obe dvojki začeli obračat dan preživela...preživela pač, bila na faxu, knjižnica, doma nekaj naredila...pridno medeka ližem,,,mi fulllllllllll paše zvečer težko zaspim...sploh ne vem zakaj...vsak dan vsaj do 01.30 ne zaspim...kaj je to??? uuuuuuuuu...včeri sm bla v MGL BKabaret....bom verjketno na blog kej napisala...drugače pa: SUPERCA!!!uroš smolej RULAAAAAAA mene vedno 100% prepriča...res nč, me čaka še učenje, pa pol še mal učenje, pa učenje...zvečer pa še učenje jutri spet en D-day...upam, da se vsaj naspim malo Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 :xx!: laufanje - kaj je že to ne vem kuga bo dal noter, ampak dobil je dve ceni razlika v ceni je sto jurjev, pa če že enkrat si na tem pa skor pol leta brez zob zarad ene ciste in vse tiste štorije in če že moraš dat tolk keša ... res ne vem kaj bo, upam sam, da ne bo komplikacij... sem že jst sita tega stanja kolk šele on...sam je dnar zdejle na kupček dal in sam naj se odloči... mu je pa po gobe šel motorček Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 :xx!: laufanje - kaj je že to ne vem kuga bo dal noter, ampak dobil je dve ceni razlika v ceni je sto jurjev, pa če že enkrat si na tem pa skor pol leta brez zob zarad ene ciste in vse tiste štorije in če že moraš dat tolk keša ... res ne vem kaj bo, upam sam, da ne bo komplikacij... sem že jst sita tega stanja kolk šele on...sam je dnar zdejle na kupček dal in sam naj se odloči... mu je pa po gobe šel motorček ajaaaaaaa....jaz sem mislila, da ti ja kdo pa mora k zobarju pol? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 oče moje hčere trkam na les, jst mam še vse zobe šibam jst lepo se imejte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 Oprosti, ker sem ti dal nesrečne koordinate, najbrž je kdo sunil.ja no, nc hudga, ti oprosti.. mislim ne od mene pa tko.... ampak skoda je zarad tebe, to sem mislila. itak mi nisi nic dolzen, nsiem od tebe nicesar pricakovala, tako je to blo darilo s tvoje strani, ki pa ga jaz nisem dobila. pac pa si je z njim postregel nekdo drug.hecno je blo, ko nisem vedla, kaj pravzaprav sploh iscem, niti tocno kje (sta med drugim tud dva vhoda ), niti, kako zgleda. pol sem dobila ze en tak uch... skorpijonski (duh pa to).. in sem ze po grmovju skor brskala.. in taksno..so me eni cudn gledal.ena je bla na pokopaliscu.. mi je blo tecn pa nerodn tam ko je ob grobu jo sprasevat.. sam se mi je zdel po drugi strani bedast da ne bi vprasala. in sem ji rekla, da sory k motim njen mir, ampak da a je se kje kak vhod? je bla prijazna, se pol me je vprasala ce sem nasla.no, sem se pa pac mal sprehodila po pokopaliscu, je zlo lepo... lepa atmosferca.. tko mirno, domace in spokojno... sem bila prijetno rpesenecena. tko da, je bil pa zlo lep sprehodek, tak jesenski, k itak shizim.skratka, vseen je blo fajn in hvala ti za pozornost. Mana, kaj pa naj, cakajo kot beboti, da se jaz pojavim cez xx ur?Pustijo cifro?vestni in vzorni vandali. ()a ves...pac, se zgodi. a naj se razpocim al kaj? itak moram sparat energijo, ko se bom razpocevala ke okol.. okol tega. joj a ni nadbedast! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Mana, kaj pa naj, cakajo kot beboti, da se jaz pojavim cez xx ur?Pustijo cifro?vestni in vzorni vandali. ()a ves...pac, se zgodi. a naj se razpocim al kaj? itak moram sparat energijo, ko se bom razpocevala ke okol.. okol tega. joj a ni nadbedast! Ja, naj počakajo ali pa pustijo številko! Ne morš enmu njegove lastnine uničvat pol pa kr jebi vetr odblefirat naprej! Uf... :xx!: Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 vem ampak saj zato!!!!!!!!! ker NIMAM KAJ!!! pol rajs nc, ce ne lohk zgrizem enga in pol pac torej sebe in TEGA PA NOCEM! x!xNe kupim, ne vzamem, hvala lepa. isto bi okol skakala (*od zavarovalnice sem za petko dobila 100 jurjev tedaj za oni demolition, za en kolo svohcan skor in pol leta bla brez avta, pa se je VEDL, kdo je model, mel dokaze in vse, ce mu je tablica odletela no!!)..tko da, stara, skoda mojih zivckov! itak bo treba zdaj to in ono... pol se naj pa se pol leta j* okol.. mah! ni sans!rajs enegijo v drugo usmerim pa spedenam to pa ciao.ma. fak. saj je res fak, sam ne, ne da se mi no res, pliz ne mi rect: mas pa res smolo al kaj tacga, k sem alergicna.nc bat, vse bomo zrihtal. sam... mater je vdrt, sploh nsiem stekala najprej... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts