Mana 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 v tem,i vici sem se zdejle tko narežala...super zdej grem pa k Mjevemu očetu gor, ker bova sama...se bom učila zraven.verjetno spui...je zmatran Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 vem ampak saj zato!!!!!!!!! ker NIMAM KAJ!!! pol rajs nc, ce ne lohk zgrizem enga in pol pac torej sebe in TEGA PA NOCEM! x!xNe kupim, ne vzamem, hvala lepa. isto bi okol skakala (*od zavarovalnice sem za petko dobila 100 jurjev tedaj za oni demolition, za en kolo svohcan skor in pol leta bla brez avta, pa se je VEDL, kdo je model, mel dokaze in vse, ce mu je tablica odletela no!!)..tko da, stara, skoda mojih zivckov! itak bo treba zdaj to in ono... pol se naj pa se pol leta j* okol.. mah! ni sans!rajs enegijo v drugo usmerim pa spedenam to pa ciao.ma. fak. saj je res fak, sam ne, ne da se mi no res, pliz ne mi rect: mas pa res smolo al kaj tacga, k sem alergicna.nc bat, vse bomo zrihtal. sam... mater je vdrt, sploh nsiem stekala najprej...evo... tak attitude sem dons pri nekom pogrešala.. jebat ga, shit happens, life goes on.. ne pa pizdit na vsakega, ki bi lahko bil mal kriv mal pozitive v negativnem... mah ja, sam tole itak moj problem.. ker po drugi strani sem pa taisti osebi včer rekla, da je vedel v kaj se spušča z nekom, da ga je že dost prej poznal.. jaz pa zdajle sproti vidim.. in mi je tud dost jasno v kaj se spuščam.. pa je samo na meni, a mi je to kul al ne, ker pač ljudi ne bom spreminjala, jih tud ne maram spreminjat... eh ja, čuden dan niti nisem prišla do faksa, totalna gužva (ne obstaja v SSKJ, tko da gneča)... solidarnostni shod na kongresnem.. še do tja mi ni uspelo pridt... ma ja, mam pa laske na sveže oprane, pa jutr bo vse drugač videt... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 seveda. sm glih razmisljala..sam da nom jutr dol prsla pa bo se bolj shtalsk. da me noujo se ganjal! ces da kam sem se pa zaletavala pa to! aja, vcer sem mela pa poplavo.nc strahotnega, razen pac vrela voda ob enih ponoc po vsej kopalnici.k sem pozabila cev nazaj dat v banjo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 sam da nom jutr dol prsla pa bo se bolj shtalsk. da me noujo se ganjal! ces da kam sem se pa zaletavala pa to! ma ti si faca, no WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 ja ampak saj je mozno... en te vid, pa si misl, glej jo, baba, k ne zna parkirat, pa je v teglce zaruzhila. al te pa kapsi pohopsajo, opsala! kwa pa mate tole? pa tak.aja in itak je se to: men je birokracija tolk tumach... da rajs ne vem kaj.ze zato, recimo... kamoli pol se vse drugo... (da se mi ne da drkat s tem). eh ja. jaz pa se zjutraj da spon, prva hisa in vse to! butast. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Mislim! :xx!: Pridem do avta, CIST VDRTA zadnja vrata! ampak CIST! cez celo stranico, vsaj 40 cm, ornk not, totalno konkavna scena.In tud pr mojih vratih, sam manj, ene 20 cm.Pa to ni res!!! Pa nobenmu se ne morem pizdit, k nimam kaska pa tega! saj mi je slo na jok pa na smeh hkrati. Dober večer vsem!!!!Zadnje mesecece vas bolj berem, ampak vas berem skoraj vsak dan malo, ker sem Lunin odvisnik ampak tole pa zahteva repliko Mars , čisto da si (na žalost tokrat v slabem) spet podava roke Torej, grem danes poslovno v domovino in me neki nesrečnik pošteno udari od zadaj z avtom . Ok- dogaja se to, običajno jaz to delam ampak....na osnovi precedensov, ker sem tuja državjanka s tujim avtom (in ker sem se jajcala pred leti 14 mesecev, da je slo zavarovalnica poravnala škodo) zahtevam policijski zapisnik.Da skrajšam, priklicat kapse v slo je očitno luksuz in so me zaradi tega oglobili, zasegli dokumente in avto , baje so profili od gum aut slo predpisi....misim, čisti inat, ker sem želela policijski zapisnik KI JE PRI NAS OBVEZEN, če hočeš preko zavarovalice uveljavljat škodo .Folk- takega mrcvarjenja in maltretiranja pa še ne Sredi križišča sem opravljala alko test, s tistim cilindrom v ustih, medtem ko so mimo vozili prostaki in uživali v kvantarskih gestah...oba kapsa nezaslišano nesramna, zadirčna in žaljiva.Tri ure sem bila potem na upravi, pred tem še pri vulkanizerju, menjala gume(a za v soboto že zmenjeno menjanje gum drugod), plačala kazen kapsom 50 jurjev, da bi se sploh lahko vrnila domov ....jutri jovonanovo v domovino, h cenilcu na zavarovalnico... in potem k odvetniku, ker bomKAZENSKO OVADILA oba kapsa zaradi nezaslišenega obnašanja, maltretiranja in povzročitve duševnih muk. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 a daj nehaj!!!!! tumach, kaksna izkusnja! in za nek defolt, ki bi itak oni moral vedet, tok enga drkanja pa tega! res nezaslisano! ampak je pa res neverjetn!!!, kako mava midve tole ustiman, tok velikrat kaj tkole podobnega.s tem da si mela ti jasno 100x vecjo shtalo, fak!! tumach!!! ja, iz zlehtnobe, k si jih masirala. mislm!! :xx!: fak, no, socustvujem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Mjev oče ni spal...sem mu uro in pol brala današnji cajtng...sem že trojno vidla...ampak zakon ga vsaj zanima nekaj Rudi me je zdejle čist v dobro voljo spravu po štengah gor in po štengah dol...pol pa smrčk k meni stisnit pa kazat kolk hoče, da ga cartam Ruby wtf?..a se ti mal al velik hecaš?kakšni kreteni ...sploh ne morem verjetoprosti, kakšno domovino?popolnoma sočustvujem...vse muke...ojoj...to se pa le pritoži... valkirakakšno srce od otroka je to dej naj pride še k meni kaj zmontirat, bo vsaj kaj narejno za fax naredila 0bom jutri zjutraj 2 ure prej ustala in šla naloge pisat...jutri seveda d-day malo bolj zajevblivo gledam na svet danesspet sem požrla vse kar sem našla :xx!: zdej grem pa pajkat sončkeeeeeeee in lunceeeeee ... Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 malo bolj zajevblivo gledam na svet danesspet sem požrla vse kar sem našla :xx!:dons nas je kr neki takih.. bo jutr boljš nebu hvala za rudije in tristane, men bi se že scufal drugač... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 jutro matr dons je plača, hvala bogu, sinu, svetemu duhu in vsem svetnikom ker sem čist brez keša, zapucala v nulo pa še čist prazn tank jebemo klinc k mi ne gre rokovanje z gnarju prevč dobr, jebi ga, urančič zahteva svoje čeprov je napoved baje katastrofalna, men tko sede tole obdobje....ne vem zaka sm čist u izi in kul in luštn mi je.....no razn onih opeklin :xx!: mam vse mehurjaste roke, obup živi sam oni dan sm bla blazna, tečna in razfukana, sam to ker so me oni beboti tok razpizdli, mater jim kretensko, amak to bi blo če bi edn idealno planetke narisu na nebo ker take frke pa človk ne more pogoltnt brez da se mu zatakne nekje sanjal se mi čudno...da smo bli pr stari mami u bajt zaprti komplet žlahta udzun pa strič čist strgan z nekimi puškami nas je hotu vse pokokat prov kt u kaki kriminalki smo ga sral tam po bajti in se zabarikadirali not in vse in vsi prestrašeni čudno res, sm se vsa preprasta zbudila grem se oblečt zj, tko počasi KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 jutro se mi zdi da sem tkole dve brce v tazadnjo prosim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 jutro ksenč...... marsa..... ....barabe jedne.... ....kaj naj rečem....da se ti pošlihta najbolje kar se da..... ruby..... ...pa kaj je temu folku....a je šel svet čist v....da ne rečem kam..... ...... valkira.....sej veš da maš srce od deteta..... ...... kaj pa jaz....hm....na zapadu ništa novo.......malo mešano...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Mislim! :xx!: ......mater! ne morem bit tiho! jaz se samo čudim, kaj se ti dogaja, no! tle nekej ne štima. pa ful zanimivo, kako hitro začneš dokaj stoično gledat na reč. jaz bi pi*** še en mesec in sumničavo letala okrog avtov, da bi ugotovila, če so kje dokazi, pa hodila na britof gledat, če ni kak sumljiv spet tam. pa take... zdaj pa samo še navzgor, a ne , da boš en dan rekla, ja valda so mi morali tisti avto zbit, da sem prišla do tega nadultradobrega, hitrega, varnega in splohinoh avta, ravno pravega zame. al pa kej tacga.... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Marsa Ruby... Pokaž jim vraga...to tud mene razpizdi, k se včas obnašajo do oškodovanca tko, k da bi on pizdarijo naredu! Jutro vsem in naj se vam naredi krasen dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Plača Bemu kok jst žvim od 15.do 15. Ma dobr, sam da je sej je čez 10 dni itak nau več Včeri bla v Šišk. Merkatoriju na kavi...prasci so podražili kavo (en espreso pa kava z mlekom= 504 sit) in pol tko vprašam, od kdaj se računa za kavo 504 sit, so rekl, gospa, to je zarad eura tolk o tem, kako se z uvedbo evra ne bo živleje podražil Marsa ala ti vera za stoičnost Dobra si, ni kaj! Drugič ne hodi po "darila" sicer pa. zih je za kaj dobro Bi pa zihr okol kt Lea razkurjena letala, pa lovila/čekirala prasce Ruby, jebemo v kaki državi jst to žvim??!? Po eni strani ti dam prav za tožbo in to (i ja bih bogami i ja, samo pare...), po drugi pa...mah, boš že zrihtala Valkira, evo pa maš moškega pr bajt Mana, ti si jst ne vem, če bi zmogla bit zraven in pomagat pa to... You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Drdrandan No, pa se je moj smrček končn pomiru mal, tudi oteklina je zginila. No govorim pa smejem se še mal čudn. Dans pa jutr me čakajo mal bl zaguljeni delovni dnevi pol pa končno petek........Sicer sem čist zadovoljen in mi paše živet sam, v glavnem sn tud dovolj hard, samo včasih pa mi le zafali se po vseh frkah takih in drgačnih h komu mal stisnt, se pocartat, se pomirit, začutit toplino, pa da te nekdo šteka in podpira.... No, vikend bom čist temu posvetil .....pa en delček Ksantipi no, k se me tolk želi videt verjetn..... ... res pol sobe mi je še ne 4 letnik pomagal sestavit ... naredila sva do pol, ker so mi kreteni dal ene letvice, namest lesenih bele :xx!: ... se je že začel ... pol sem pa rekla, k je bilo že pozno, da greva domov, pa mi reče sej sva doma... jupi ta izjava me je totalno osrečila, kamen padel iz srca... dve brce v tazadnjo prosim brc brc..... grem en giro do pokopalisca (k naj bi me nekaj cakal), vse preshnofam, da mi je blo se nerodn, nc najdla. Pridem do avta, CIST VDRTA zadnja vrata! je blo pa Obvestilo redarstva - kazen za parkiranje. saj mi je slo na jok pa na smeh hkrati. :!!: Ruby..... Mana.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Nimam pojma kaj bo... sam vem, da prežvel bomo misel meseca, dodajam samo, ne vemo še v kakšnem agregatnem stanju :OO!: ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ojoj, , saj sploh ne vem, kaj naj komentiram... marsa... ...bemti, ni, da ni... Ruby, fajn, da če se že dogaja, da se je to teb zgodilo, ker vem, da se ne boš dala kr tako... ..si prava oseba za tole uredit... upam, da štekaš, kaj sem mislila, ne da bi ti privoščila, seveda, sam daj jim vetra... mana... kolk si potrpežljiva... in kakšno srce imaš.jaz pa nisem te negovalske sorte...men ej pa težko že tašči kak čaj skuhat, pa hrano pripravit...saj ne, da bi mi bilo v resnici težko, sam nek strah globok je v meni, da kaj pa bo, če bo enkrat res obležala....in sem kr živčna,ker je nekako naravno, da bom jaz poskrbela, ker že tukaj živim... Valkira... ..pol pa pravijo, da ženske izgubljamo milino in ženskost... ..pi***, če pa smo za vse same...pa MORAMo, ker nam drugega ne preostane... Huh, kakšni dnevi, našponani do konca... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Jaz pa še vedno nimam mizarjev pri hiši.Naj mi kdo prosim pove, kaj pomeni, če imajo mizarji nujni slučaj? Morajo narediti krsto za koga ali kaj? Milijoni padajo na mizo? Jih toži kdo kje kaj??Pa..retro merkur pač..Očito pred direktnim ne bo stopnic+vse ostalo..jaz pa naslednji teden za seksualne zadeve planirala..kaj hudiča je že lajf? vse tisto, kar se ti zgodi medtem ko planiraš druge reči..toliko o planih.. Vidim, da dogaja vsem škorpije pač Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Nujni primer pomeni, da morajo dokončati kak lokal,poslovni prostor, kjer je napovedana otvoritev... Sicer pa, po mojih izkušnjah, še nisem slišala za mizarja, ki neb mel kakega nujnega primera... :xx!: Aja, Nat, imam nekaj vrat od one bele kuhinje, če jih rabiš morda, sem jih obdržala, če bi jih ti morda potrebovala.. kak sem nervozna... tašča je prišla iz bolnice včeraj...in zdaj ji moram dati injekcijo...kao mala malca zame, ker študiram medicino... ...itak moram premagati strah...sam res ne vem.Nič kompliciranega v bistvu,lahko bi si jo dala sama menda, sam vseen... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2006 Avtor Prijavi Deli 15. november 2006 aloha, punce in fantje! Hvala za support in vse to, se dobr da vas mam, da lohk mal pojamram pa mal pizdim. stoicnost? a tko se rece temu? ne vem no, saj sem ponavad taka, kako pa ces drugac gledat na TAKE probleme?torej v bistvu neresljive v tem smislu.lohk se pizdim, lohk se razpocim, sam rezultatov pa ne bo. ergo.... kot sem rekla: a naj se razpocim.... dons sem zjutraj jasno takoj zoprne misli v glavo dobila, prec k sem se zbudila, sem se spomnila na avto pa na vse, na cash pa to.pol sem se pa kar zbrcala iz postle in telovadit. da se ne valjam v kakih bluzih pa ne padam v kaksne filme zoprne. eni v kakih svinjskih situacijah, ko jih nekaj povozi, cist dol padejo, men pa vcas kaj tacga da nekaksno moc, si mislim, a tkole! ne dam se!v bistvu si ne smes nikol pustit, da kdorkoli ali karkoli zjebe tvojega duha. pleh je zbit in zvit, moja denarnica opustosena in se bolj bo, a moj duh pa je bolj ziv kot kdajkoli in nic zbit in zvit in nic opustosen. tko da, vcas rabmo kaj tacga, da vidmo, kdo smo in kaksni smo. "Vedno se vse uredi, zato se bo uredilo tudi zdaj". (morm ven sibat, na semaforjih se mi bo zdel, da vsi vame buljo, da kam sem se zaletavala) Lep dan vsem! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 "Vedno se vse uredi, zato se bo uredilo tudi zdaj" tegale posvojim danes Ma kul je, ne grem se več tega bluza, blo en dan dost... Pa ful lep dan je, nekam se bom spravla.. na kosilo sem zdajle povabljena.. fajn bodte WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Pa se je začelo.Že nekaj tednov sem čutila, da prihaja val. Val dogodkov, ki bodo začeli vse rušiti. Na to so me pripravljale sanje, intuicija, naključne informacije ... pa je vseeno zadelo z vso silo. Oče v bolnici - srce in jetra najbolj kritična. Ostalo še kar. Pa huda abstinenčna kriza, ki vse še poslabšuje - ampak je pa prednost, da mu zaradi tega ne morejo dati orto močnih zdravil za srce. Boli me in trga. A hkrati je v meni mir in moč, kot še nikdar. In čutim, da je ta dogodek zelo dober za vse nas. A kaj, ko se ga tako bojim izgubiti. Ne upam pa prositi za njegovo življenje, ker ne vem če je to dobro zanj in za nas. Ne vem, če si sploh želi živeti. Če ima voljo. Če je nima, je vse le kratko podaljševanje trpljenja. Boli me tudi bolečina mojih sester in mame.Pa njegove sestre in nečakov. Pa vseh prijateljev, ki jih je odrinil od sebe skozi leta. In ponovno želim vsem pomagati in biti za vse odgovorna. Ponovno poskušam biti mati celi družini. A ne morem. Ne smem. Edino kar lahko v tem trenutku naredim za kogarkoli je to, da ljubim. In da jočem. To je vse.Potem se mi je uresničaila še velika želja. A se bojim za dva meseca izginit. Pa vem da moram. Da bom tako za vse nas, z mano na čelu naredila največ. A kako naj to storim brez občutka krivde? In moram počakati, da vidim, kako se stvari razpletejo. Ne vem. Po eni strani cela zmeda v moji glavi, po drugi strani zelo jasno čutenje, kaj je prav. Ne vem. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2006 Avtor Prijavi Deli 15. november 2006 drz se Kukica! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Pa se je začelo....... A hkrati je v meni mir in moč, kot še nikdar. ...... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts