Pika Pikica 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 JSt bi tud en G4 na seb rabla... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 sem imela jst tud en takšen priblisk... sej ga imam namen naredit popoldne.... ma da mi rata ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 jutroooooooo..... pr nas dežuje....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 a je dež napovedan za dans očitno mi bo težko ratal, jebelacesta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 na naših koncih že......sej mogoč bo pr vas ok..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 sej mam plan b likalnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 sej mam plan b likalnik tale poskus vzbujanja slabe vesti bom spregledala..... ....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 tale poskus vzbujanja slabe vesti bom spregledala..... ....... ne. delila ga bom z lastnico, njenim sinom in še eno študentko. lahko pa uživam v vsem luksuzu, kolikor me je volja, dokler ne motim drugih. saj razen občasnih izpadov petja, glasnega poslušanja glasbe in laufanja postopnicah ter drsanja po tleh nimam. Aha, ja to pa ja. Joj potem pa res uživaj kolikor se da. Me je že malo skrbelo, kako bos z denarjem, pa tko The best. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Jutro bejbe in lnf23! Pri nas ne dežuje je sonček pri meni in za oblaki.A če sem srečna? Nesrečna nisem. En poseben filing me danes preveva. Upam da ne provociram in da ne srečam kake prikazni Da bo vse kar bo iz srca. Brez razburjanja. Z veliko veselja v srcu. Pustim se presenetiti. Ksenia, Amis in ostale, naj se tudi vam naredi en prekrasen dan ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Pri nas pa sončno. In vetrovno. Listje šiba po celem dvorišču. Imam fatiranje spet na sporedu. nekaj zaves oprala, nekaj oken, nekaj še jih bom. Skoraj prometno imela prejle..folk pač res ne ve po Hazolah vozit..kot da so sami na cesti pol pa v šok, ko ugotovijo da niso..mater..me še kar trese..nič me ne mika razbitega pleha imeti..če še vsaj to..pa jezila se prej na starejšo -rabi puder..jaz penim :zakaj pa, če imaš tako lepo kožo?Zato, ker imam rdeča lička mah kaj jaz razumem res..kako res naj..saj sem celih osemnajst let in tri mesece starejša od nje ampak kožo ima pa res lepo(tole ima na srečo po meni..pa mlajša tudi) -pravzaprav je tole edino kar ima po meni -no pa ravni lasje..pa mogoče kakšne karakterne značilnosti...mah...Jedle bomo danes čisto zdravo kmečko hrano. Krvavice, kislo zelje, našnitek krompir. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 sej mam plan b likalnik pa boš peglala pr ta dragem štromu???? ne ga hecat! raj knjigo ber, boš kej novga zvedla, peglat tko že znaš, ne rabš kar naprej trenirat.... saj sem celih osemnajst let in tri mesece starejša od nje tako mlada mamica si ? xrosex http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Tolk vesela, da moram zakričat celemu svetu.Očetu gre na bolje!!!! :hepko: Jetra se popravljajo, jedel je, okužba se zdravi, malo je že telovadil .... vedno bolj izgleda, da se bo izvlekel. Morda se bo še srce dalo do neke mere spedenat. Izgleda, da želi živeti. xrosex xrosex xrosex Kar kričala bi od vseh teh silovitih čustev zdajle. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2006 Avtor Prijavi Deli 16. november 2006 Dbest Kukica!! xrosex Saj res, macona , cestitke za flet in selitev in srecno in prijetno v novem okolju in novem obdobju! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Super, Kukica , pa še mal čarat za tebe in za očija xrosex Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 končno doma...neki se oblači pa fulll piha... bom jst kr na planu b ostala komaj sem čakala da pirdem domov, tale sirup za kri mi povzroča slabost... bljek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Očetu gre na bolje!!!! ......... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2006 Avtor Prijavi Deli 16. november 2006 aha si nekaksen sirup dobila Ksenia.... kul.ja tle se tud oblaci pa nad piha, kar je kul sicer, bom lohk posusila k mam eno rundo cot mokrih. Si mi polepsala dan zjutraj, hvala ti. sem dost off, pravzaprav. ponoc nisem mogla spat, pa sem do 6h brala. Zahirja od Coelha. Kok dobra knjiga!!! no vsaj men je nad vsec!pa sploh mi ni bil on tolk vsec, sem mislila da mi je sam alkimist, mi je bla pa knjiga 11 minut tud ze blazno vsec, skratka, tolk dobr pise, o custvih tud ful dobr, tko da sem prav uzivala, se nc zaspana bla, ko sem jo odlozila, ampak sem se prav prisilila, da pol ne spim vse dopoldne.pol sem pa telovadla zjutraj, vsaj nekaj da naredim. mal prebavljam dogodek z avtom, kajti v resnici pac SEM obcutljiva... sam se ne sekiram zarad tega, k bi se vecina, pac pa nekak... sem kar... prazna.... tud energetsko mi ni vsec, da mam razsut avto in RES so me gledal sovozniki na cesti, recimo na semaforjih... ena se je mal muzala, kar me je spravilo v slabo voljo mal. tko da se mi tud vozit nikamor ne da. vcer sem bla vseen pr frendih, jedla repo in ajdove zhgance, kok mi je pasal! spila kozarec nad dobrega terana, pol pa mela chrna usta cist, da mi je blo ful bad vozit dam s crnimi usti in razsutim avtom. ces, hojladrija, pa sem mal ruzhila kje. sej je blizu. pa sam 1 kozarc sem ga spila, sam v momentu crne ustnice pa jezik cist! ne mors verjet, kaksen teran pa sicer nad dober! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 evo, genau za mojo kri bom plus nardila pri dobrih dejanjih haha (sej se šalim) ni frke, itak aja kaj se mi je danes nardil - pozdravim eno bejbo pa jo tko prijazno nagovorim, zapademo v debato in na koncu se zjoče... tuhtam od kje jo poznam, mi je znana na videz.... ful mi je zaupala stvari... sem se vmes spomnila na neke zadeve iz matejinega bloga... v glavnem punci je bilo lažje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2006 Avtor Prijavi Deli 16. november 2006 a preneses eno dozo marsovskega tretmana? ker namrec... ves kaj sem najprej pomislila... aha, TEB je sla jokat, ti si bla rama.ne me narobe razumet, lepa izkusnja in dbest, da/ce/ko se tko zacutis z nekom....sam... eni nimajo tolk mocnih energij, vse sprejemajo vase (npr. luna v raku), torej vse kar ti jokajo, tozhijo, vse se te dotakne, vse kar se okol tebe dogaja.spuzhva scena.kasnej bos ti mroda iz NEZNANEGA VZROKA cist v badu - ker si popila njeno slabo energijo recimo, vendar se jo v teh primerih mors naucit transformirat.a stekas kaj ti govorim? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 ja štekam, ker sem imela dolgo časa s tem težave... ampak sem osvojila določene zadeve, tko da s tem nimam več težav... poznam pa spužvo sceno ker določenim osebkom pa še vedno dovoljujem... tko da popolnoma vem o čem govoriš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2006 Avtor Prijavi Deli 16. november 2006 no saj se mi je zdel. mislim ker a glih tebe se najde tkole? saj to je lepo, to so nad lepe lastnosti, sam so ti vecx lohk prej v skodo kot v izpolnitev. no ce pravis da si se naucila to hendlat, potem ti res lahko koristi.samo vseen ni dobr ljudem prevec pustit, da ti pod kozho vcepijo svoje stose, ki jih poberes, dok reces kex, pa sploh ne ves. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Tolk vesela, da moram zakričat celemu svetu.Očetu gre na bolje!!!! :hepko: Jetra se popravljajo, jedel je, okužba se zdravi, malo je že telovadil .... vedno bolj izgleda, da se bo izvlekel. Morda se bo še srce dalo do neke mere spedenat. Izgleda, da želi živeti. xrosex xrosex xrosex Kar kričala bi od vseh teh silovitih čustev zdajle. krasno, vesela sem zate in za očeta http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Super, Kukica. Jst sm pa predčasno doma. Me spet neki ledvice zezajo...nism bla pridna, pa nism 2 dni čaja pila. Sm zanemarjala. Zdej pa boli. Sej bo, zdele se že nalivam, kristalček tud not...bom k rožca, pol pa brez zajebancije sfurat tole. Itak me je mat takoj razpizdla, k sm dam pršla in je vprašala, če so bolš ledvice in sm rekla, da me ful boli in mi je prjavla, da zato, k na pol naga hdom okol. Ej, kr zabliskal se mi je pred očmi, hodm okol oblečena v 4 pladteh, pr +10 mam bundo, pa to že 2 mesca. In tud prej je blo isto...skoz neki zadekana, spodno majco polet. Uf, ...no, sej, je šla, sm kul zdej. mam mir. Ajde, fajn bodte...vsem popihe, pobože, lupčeke, če rabte. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Sem vas hotla neki brat, pa nima smisla, ker mam 15 minut časa pa bom sam preletela..bom zvečer si vzela čas.. par tem me ful zanima Mucek prišepal not neki ma rano na sprednji tački, zgoraj bolj pri telesu.. kot rez al pa ugriz al kaj vem bom ga zdajle kar s sabo peljala k fantu, da ga mam blizu pa jutr do veterinarja, če bo treba.. sam mu dam mal šanse, da se sam zliže, saj je maček.. Gledala dopoldne en hud film na Liffu, Mali rdeči cvetovi Zvečer gremo pa še enga... pa na portugalščino šibam zdajle.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Ubogi muc ...Mojemu mucu se je pred 14dnevi zacelila rana - trajalo je pa 2 meseca. Pes ga je ugriznil in dobil je notranje poškodbe: nekaj mišic in nekaj trebušne mrene mu je zgnilo. Zdej je pa tko razvajen, ker smo ga tko cortal, da mu je treba vsak obrok posebej kuhat, sicer nalašč strada Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts