Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Pa hvala vsem, ker ste veseli z mano. xrosex

Včeraj je bil oče že toliko pri sebi, da smo se eno uro zajebavali in smejali :hepko: xrosex

Srečna do konca in čez ... xsrcx xsrcx

Hecno, kako sprejemam vse tole. Polno ene bolečine se dviga zadnje čase. Nekaj časa nazaj bi se ob takem dogajanju smilila sama sebi in se sprašaevala, zakaj se ravno meni dogaja ... Danes pa se zahvaljujem vesolju, ker je tako milostno in prijazno. :o|o: Ob vsej bolečini zadnjega časa, sem uspela opaziti in se naučiti toliko lepih stvari, ki bi šle drugače mimo mene. Čutim neskončno hvaležnost ... xsrcx xsrcx xsrcx

Zelo dobro razmisljanje, Kukica, prima, do tega mors itak sam pridt, notranje, z razumom lohk vse stekamo, pa ni nic, dokler ne ponotranjimo.

In to se ti je zdaj dogajal/zgodil, v tem novem obdobju tvojem pac. se luscis iz enih parih lupinc. xDDx

ja, sem ze pomislila, da ti si tud taksna... ful dobra in da nase si vse navleces.

zdaj si bolj vesela pa taksna, se mi zdi, da si morda se pred kratkim bila drugacna... bolj stisnjena nekak skoz.. zdaj pa si bolj sproscena. se vidi, kot tud, da nisi se cist ti, nisi se se cist izluscila.

ja, pejt na kako pot al kar si mislila, ce ti tko potegne.

vcas rabmo se 'ven vrzt', da najdemo sebe. xDDx

:palec: :palec: :palec: Bravo, tetka jasnovidka. xDDx

Težko bi me bolj zadela.

In ja, danes sem sanjala sanje ... in mislim da je odločitev za pot že 100%. Danes bom govorila z očetom in z novim letom se zame tokrat začne tudi popolnoma novo življenje. xrosex

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x;)x :8):

dbest za sanje. :palec:

jaz sem tud zhivahno sanjala dons.

da sem ene blazno pomembne papirje nosila, mal pa plavala, v vetru in obdana z morjem... pol so ble pa take 'postojanke' na tem morju shirnem...

taki pasovi ozki ali nekaksni podolgovati otocki... pa je bil cist ozek ta posamezen 'otocek', sam tolk da sem lohk stala gor, je blo tezhko, k sem v eni roki drzala papirje - da se ne zmocjo al pa da mi jih ne razpiha.

no pol ne vem kaj se je zgodil s temi papirji, v glavnem pol sem pa se plavala v njem. pa hecno je, ko so v sanjah skor vedno te zahodne, popoldanske svetlobe, sence taksne, torej glih te atmosferce, ki so mi najbolj vsec. x:)x :vio: pa take blazno lepe barve morje, glih ono najbolj nad... pa sama sem bla not, v vsej shirjavi, pa cist varna in brezskrbna (tko da ocitno sem spravla na varno vmes one papirje, ceprav mi je to uslo iz spomina). x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

fajn, morje ima zelo mocno in ponavadi pozitivno simboliko (ni pa vseen, kaksen odnos ima nekdo do njega. ce se recimo vode bojis, ma zate potem malce drugacno sporocilo itd.).

astrolosko ni to cist nic nenavadnega, da se zdaj sanjajo 'vodne' sanje. x:)x

no jaz jih pravzaprav kar najveckrat (pa 'prometne', to mi je res hecno x:)x).

pa skoz nekaj muvam v sanjah, al plavam, al hodim al pa se divje vozim kje.

tko da sem v splosnem zlo zadovoljna s svojimi sanjami. taki kul filmcki, v bistvu. moji tile obsvetovi. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

midve s tamalo pa imeli iste sanje

konec službe hvala bogu... popoldne ob petih še na en sestanek potem pa vikend... paličico še vedno iščem...

postajam medved, vse bolj bi spala in spala...

aja sem danes prišla do močne ugotovitve, ki mi bo olajšala lajf (upam, da ni samo prehodna pametna ugotovitev ;))

aja hvala Aiwa x:Xx

Gospod.............kar je res je res :inocent: x:Dx

Lekcije so iz dneva v dan težje............ :V:

Protestiram.......... :vragec: resnica se vozi v Audijih in MB CL-ih.........laž se peš sprehaja po mestu,

prej pa reče da nima časa :xx!: :vragec: preverjeno (alenka zorko) x:Dx

Da se ne bova brezveze kregale, daj definiraj kaj je to laž?

Grem v SSKJ hledat x:Dx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:Dx x:Dx jaz ne vem ka je res, zato skoz lažem xcivx x;)x

Pika Nogavička.com

ni mi še ratal v sskj pohledat x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Zame je laž,

da rečeš, poveš , napišeš Nekaj........Karkoli kar ni res. x:Dx

In zate xcivx

Laž je debela, a kratka; resnica je tenka, a dolga.

včasih med tistim ko nekaj napišeš rečeš in do trenutka ko bi nekaj moral storiti pride do sprememb... zato tisto ni laž...

kaj pa laganje svojemu notranjemu glasku? je laž ali ni laž?

:eek: oprosti bogica si taka :detelca: sam jst perem ruke, nč nimam pr tem, ker je tebi danes hudo

po sskj je laž definirana kot:

Zavestno neresnična izjava z namenom zavajati v zmoto :vio:

xrolleyesx jst res nisn kriva, če sem Piko Nogavičko čitala namest Nove Zaveze v rani mladosti,

bemu kak bi te toto Freud definiral...vpliv Pike Nogavičke na spolno življenje odraslih žensk in njihovo psihofizično zdravje x:o)x

včasih med tistim ko nekaj napišeš rečeš in do trenutka ko bi nekaj moral storiti pride do sprememb... zato tisto ni laž...

kaj pa laganje

svojemu notranjemu glasku? je laž ali ni laž?

ja je laž.....če mu ne prisluhneš.lažeš samemu sebi, ko ne narediš nekaj kar si želiš ali pa obratno.

Pa ne rečt, da Ego ven tolče :vio: srček boli :sori:

Pih o lažeh bi se dalo marsikaj rečt...ali pa smoli gramozonski..

No kakakorkoli. KONČNO pršli mizarji k hiši - na račun tega dve nočni delala zdaj..začnejo lepo z delom..prva, druga, tretja stopnica....in konec.

Četrta že bila narobe vrezana. Pa peta tudi..

Preostalih enajst je menda v redu..

Pa so šli..pa so šli....

Jaz pa spat.

me prej ta velika zbudila, gre zraven frendice k zdravniku nekaj..

Jaz pa zdaj spet nič ne vem..očitno bojo stopnice takrat, ko bo retro mimo..tri od šestnajstih. Napredek. Včeraj ni bila še niti ena.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

srček boli :sori:

Oprost, če bom kruta. Ker ti želim le dobro si upam biti ...

Včasih imam pri tebi občutek, da si rada žalostna, zato da zbujaš pozornost. Če je to kar čutiš v resnici žalost, potem si jo dovoli čutiti, pojdi vanjo, izjoči ... vendar počni to zaradi tega, da iz sebe spraviš bolečino in lahko postaneš srečna. Je čustvo ki ga čutiš v resnici žalost, ali gre morda za razočaranje, jezo, nemoč?

Veš, sama velikokrat jočem in se smilim sama sebi, ker mislim, da dobim premalo pozornosti ali ker nekdo ne ravna, kot jaz mislim, da bi moral ... ali preprosto zato, ker stvari ne potekajo v skladu z mojimi pričakovanji.

Drži se. xsrcx xsrcx xsrcx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Živjo, Lunatke in Lunatki! x:)x x:)x

Upam, da se me še kdo spomni :inocent:

Silno vas pogrešam, pa žal res ne utegnem brat vaših misli, potem pa se zdi, da niti nima smisla se javljat... xrolleyesx

Čisto preveč se mi dogaja, mi je pa všeč tako, zato nočem, da to zveni kot pritoževanje nad usodo. :vio:

Nooo, imam pa nekaj silno pomembnega za povedat, tako sem vesela, da bi povedala kar vsakemu, ki gre mimo po cesti x:px

Namreč, mamica bom xsrcx x:Ix

Trenutno me mučijo slabosti pa utrujenost pa še in svašta, jaz pa sem kljub temu najbolj srečna srečka nosečka. :2src: :onfire:

Učim se za strokovca pa za podiplomca pa redno berem, kaj vse naš mali novega ima vsak teden...

x:Ix sama sebi sem smešna, ker s takim veseljem tole trobim naokoli, hehe.

Držite pesti za naju, jaz pa mislim na vas, pa čeprav me ni tukaj in vam želim samo najlepše!

x:Xx x:Xx x:Xx pa si potalite x;)x

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

O glej jo Freia!!! x:Xx :palec:

Ravno zadnjic sem razmisljala, da kje si kaj, ves kaj je pa se vecji hec: da sem pred nekaj minutami razmisljala, da kok skoda, k so ukradl tole mojo sliko, platno (ki pa je ista bejba gor, k mas ti ikonco).

skratka, o tej slikci sem razmisljala, osvezim dnevnik, pa jo zagledam. x8Dx

Picasso

he he marsa sm šla direkt pogledat, res ja se je luna tam okol plutona mi drajsala x:Dx še dobr da ni kontra x:px xcivx to smo že preživel x;)x pa če bo vse po pravilih mi nau treba še enkrt x:Dx x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

no vids, vse se lohk zvrta do fundamentov pa najde vzrokce. x;)x

ce cmo, ce pa ne, pa je rpav tko OK. x8Dx xDDx

Picasso

no vids, vse se lohk zvrta do fundamentov pa najde vzrokce. x;)x

ce cmo, ce pa ne, pa je rpav tko OK. x8Dx xDDx

:palec:

ja prov zanimal me je pa sm šla kr kuknt x:Dx k drgač niti slučajno nism tak obsedenc dab vsak dan v efemride bulila in računala zaka me je sosedov pes zignoriru k me zmer oblaja pa zaka to in ono x;)x se mi ne da u bistvu :vio: razn če je res kej spešl x:px pol pa probam najdt povezavo.......kot eno potrditu x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

jp, jaz tud tko furam, skor nikol ne gledam aspektov oz. tranzitov zase.

vcas pa slucajno (al pa ko pac pisem napoved, pa ne mroem, da ne bi pac vidla xDDx) pol pogledam al ce je res kaj tacga al pa ker me pich.

sam je res hecn, k VEDNO pol res najdes ne sam *nekaj* (k pac lohk kao ce se zlo potrudis, not najdes), pac pa Tocno to... xDDx

recimo dobis pildek od redarjev (kazen), pa se saturn glih rola. x:Dx xrolleyesx

al se pa total udaris, pa je mars na soncu ipd.

aja, saj sem vsa podpluta seveda spet (k plut-on hara x:px x:Dx)

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...