Todika 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 joj pol ap morm pogledat ka za en vrag je da sm dons dvakrat si kavo po tleh vrgla pa kje se mi neptun natika, da sm z dalincu od avta probala dvigal prepričat da se mi odpre in totalno pozabla kje mam avto, po vseh štukih ga iskala, pol pa čist obupano že se zravn njega glih ustavla (hec, seveda nom šla gledat....sam najdla bi pa zihr) KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Avtor Prijavi Deli 17. november 2006 saj teb neptun tud kar dela, bi rekla... hm, a ga mas slucajno v 3., lohk bi ga mela?tko in tko. ce si asc tehtnica, pade 3. najbolj verjetno v strelca (ni pa nujno, jaz mam recimo 3. v vodnarju in ne v kozorogu, kot bi sklepal po asc) in neptun je tud najverjetneje tam.drugo pa je, da pises tkole, crke spuscas, foneticno pa to.neptun v 3. se FUL opaz ravno pri tehle stvareh. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 točno tko, sedi 5 v tretji v strelcu pa v koj. z luno pa retro je je pa hec, k sm že večkrat zasledila da bi pač naj ljudje s tako pozicijo lune blazno radi čvekali po tel k pr men je pa lih kontra, sovražim tel, muke isusove prestajam k je treba kam poklicat že držim tel u roki pa najdem miljon stvari k jih morm še prej poštimat, tak dolg da je prepozno tak da če hočeš da je flat u nulo spucan, mi sam reč da morm poklicat nekam KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Avtor Prijavi Deli 17. november 2006 v tretji v strelcu pa v koj. z luno pa retro je ni da ni, skratka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 v tretji v strelcu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 mah živimo s tem kar mamo a ne nekak guramo kj se pa ti keziš KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 tisti moj pomeni da mi je tale položaj jako znan .... sam konj. je drugačna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 aha sm trikrat pogledla če mi je kaka črka spet ušla in sem bohvekaj napisala spet eh, sj ni to slaba pozicija še slabše so KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 laž je nekaj grdega. nikomur ne koristi. gnila je laž. sprenevedanje... igračkanje... manipulacija... in meni je danes resnično težko in hudo čuj Audente, jst sn glihkar pršla.....bemu čist premalkrat grem na luft dobila gratis karte za Bajago danes zvečer ob 21 jst grem, te povabim zraven sej veš una pesmica "Kuda idu izgubljene djevojke čaw ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Kak je te lahko kaka poz(icij)a s strelcem slaba? Pa še v tretje povrh.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 kera pozicija s strelcem ni s l o ba ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Kak je te lahko kaka poz(icij)a s strelcem slaba? Pa še v tretje povrh.... ona k nč hudega sluteč naletiš na rzpizdjenga strelca in pol nč kriv pokasiraš komplet porcijo puščic raznih debelin in kalibrov.....no tale po(zicij)a zihr ni najbolš KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 ...no ok, sam saj pol čez 5 minut spljoh več ne ve, da te je sploh cilal kdaj.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 sj tapociljani ve KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Ja. Saj se odkupmo pol, no.......komu tud s pozami. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 HVALA vsem Ksenia Kukica Klarus Dyamant Ebor Marsa Lia midve pa v life zvečer Hvala ker ste ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Avtor Prijavi Deli 17. november 2006 Lia midve pa v life zvečer UZIVAJTA!! Lia, vse najboljse, ostan taka k si, k si taka najbolj dbest! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 HVALA vsem Ksenia Kukica Klarus Dyamant Ebor Marsa Lia midve pa v life zvečer Hvala ker ste ha, ha.. že spet sem med izbrano družbo.. http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 HVALA vsem Ksenia Kukica Klarus Dyamant Ebor Marsa Lia midve pa v life zvečer Hvala ker ste hvala teb za ognjena opala.....čist sta There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 klarus, kwa si dobila ognjeni opal? waw.. a kaj pečeta? - resno mislim.. NA POMOČ: a je kdo videl mojo spodnjo sireno te dni??? http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Poslanec Matjaž Han in njegov strankarski kapo Borut Pahor sta danes v Radečah pobirala smeti. Štorija je bila takšnale - Han je kandidiral za radeškega župana in ko so ga vprašali, kaj bo naredil, če zmaga, je zinil: "En dan bom v Radečah pobiral smeti."Zraven je bil Pahor, ki je dodal: "Jaz mu bom pa pomagal." In potem je Han zmagal ... lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Poslanec Matjaž Han in njegov strankarski kapo Borut Pahor sta danes v Radečah pobirala smeti. Štorija je bila takšnale - Han je kandidiral za radeškega župana in ko so ga vprašali, kaj bo naredil, če zmaga, je zinil: "En dan bom v Radečah pobiral smeti."Zraven je bil Pahor, ki je dodal: "Jaz mu bom pa pomagal." In potem je Han zmagal ... lalala verjetno edina obljuba ki jo bosta izpolnila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Poslanec Matjaž Han in njegov strankarski kapo Borut Pahor sta danes v Radečah pobirala smeti. Štorija je bila takšnale - Han je kandidiral za radeškega župana in ko so ga vprašali, kaj bo naredil, če zmaga, je zinil: "En dan bom v Radečah pobiral smeti."Zraven je bil Pahor, ki je dodal: "Jaz mu bom pa pomagal." In potem je Han zmagal ... lalala Vsaj besedo držita. Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Poslanec Matjaž Han in njegov strankarski kapo Borut Pahor sta danes v Radečah pobirala smeti. Štorija je bila takšnale - Han je kandidiral za radeškega župana in ko so ga vprašali, kaj bo naredil, če zmaga, je zinil: "En dan bom v Radečah pobiral smeti."Zraven je bil Pahor, ki je dodal: "Jaz mu bom pa pomagal." In potem je Han zmagal ... lalala a ni lepo da bodoči predsednik drži obljubo in Pobira smeti.Ša bolj se bo treba znat tržit danes je vse biznis............tudi cigani prinašajo točke klarus, kwa si dobila ognjeni opal? waw.. a kaj pečeta? - resno mislim..NA POMOČ: a je kdo videl mojo spodnjo sireno te dni??? Sirena je oglušela in onemela ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 verjetno edina obljuba ki jo bosta izpolnila Za Hana moram reči, da ima firmo, ki gre fantastično in mislim, da je "šel za župana" zato, ker bi res rad kaj naredil. V nekaterih občinah je bila stvar precej drugačna. V litijski je npr. med drugim kandidiral eden brezposelni možak, ki mu je firma pred časom propadla. V drugi krog se ni uvrstil in potem se je šlo za to, koga od dveh v drugem krogu bodo tisti, ki so odpadli, podprli. Omenjeni možak je baje izjavil: "Podprl bom tistega, ki mi bo dal šiht."Načelno, ni kaj. Priimek sem raje zamolčal ... lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts