Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

:inocent: a ni bil naš župan, predno je psotal župan tud brezposelen fantič...

ej tale forum je zakon, majke mi....

da pojasnim zadevo- danes sem bila na ustanovni seji (al kak se že reče) članov Ks (menda se tko reče ;)) in pazi to - Ksenija ni bila tih - in vztrajala pri svojih trditvah. Zanimalo me je kaj delajo mrtve ribe v potoku, naslednja zadeva smrad iz potokov... nato še nisem končala ker itak se je razvnela debata (strici so kr na uro gledal) in pridem z idejo da je treba na nek način folk prepričat da se SMETI res ločujejo tudi ko so v smetnjakih (pa so me želeli prepričat da so se vedno vozili ločeno) haloooo sej sem res bla mladičk med njimi samo halo... no in naslednja zadeva - kakšne pristojnosti ima mestni radar. potem so me pa ustavili, da imajo druge obveznosti, da se bomo še tko sestal....

hm, a jim je kaj žal da so me predlagal ?

sicer pa delam v isti stavbi kot imamo pisarno Ks tko da se zelooo pogosto srečujem s predsednikom... bomo mi mal ekologijo špilal oni naj pa ceste pa razsvetljave ;)

a sem zdejle kakšno vojno tajno izdala...

tko tisti ki ste v tej KS svečano obljubljam da se bom borila za svež zrak, vodo, čistost...

aja so rekli da bi blo treba ena drevesa podret jst pa takoj, zakaj podret? sem dobila prec zagotovilo da bodo druga...

razmiišljam če me bodo zamenjal x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kje pa se aakhut potika?? xnckrivx

da ni kakih strupenih gob pojedel ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

klarus, kwa si dobila ognjeni opal? waw.. a kaj pečeta? - resno mislim..

NA POMOČ: a je kdo videl mojo spodnjo sireno te dni???

a veš, dase jima še nisem čist posvetila :inocent: poročam x^x :palec:

prvi sk z njim je bil prav svetovni :2src:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

In potem je Han zmagal ...

lalala

:palec: evo tako se dela in kakor vem je res mož beseda x^x

danes sem se skoraj srečala x:o)x kr neki dogajal, dirjala, lovila in celo uspela storilnostno opravit vse, kot je bilo pričakovano. Je pa neki rolal po nebu spet ta teden, k je blo vse kr neki :wOOt: :vtz: :switz: x:((x na brzino, nepričakovano, vse dol padlo, sprememba načrtov, vrivanje nekih stvari.... mah mal sm se napsihirala, sem imela občutek, da moram pretečt maraton, da spravim energetsko zapacanost iz sebe xsmokex če bi kadila, bi si res enga zdele prižgala :mex: ...

Jutri pa odklop, grem mal kralja Matjaža pogledat.

....preletela sem vas vse na pol opazila Aiwo da je nazaj domov priletela x:Xx , Valkira se je že skoraj vselila, skos imate zmenkarije na programu, kar je zelo fino v tem jesenskem času.... no tolk se grem še spakirat, ravnokar priletela doma xppx bom jutri med hiperaktivci upočasnila na 33

....ostalo vam prizanesem, da ne bo treba tolk čitat x:Dx Aliana x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Sploh ne vem... a se lahko še kej pohvalim glede stanovanja, al me mate že dost :inocent: ... no nima veze, ker se kar bom x:px

Dons že skor vsa kopalnica narejena... jutri vodovodar opravi sam še zaključne detajle... pol bom mogla pa na lov za omarcam in kopalnica bo :2src: x:px ... kuhinja je tut že postavljena, v ponedeljek mi gre sam še izrezat za korito in naštelat napo... pa še električar mi pride priklopit vse mašine in luči... dons sem že sestavila jedilno mizo in 3 stole, pol sem pa omagala :o|o:

Ma ful bom mela lepo, sam mi bo pa keša zmanjkal... mi bo lap top požru spalnico :o|o: pa za drsno steno in vgradno omaro tut ne bom mela :o|o: bom pa neki cajta mela stvari v škatlah x:Dx ... eh, mogoče mi pa celo kej rata sčarat x;)x ... bo treba spet mal spomnit nekoga, da mi vrne keš :vragec:

pa še kak boš sčarala x:px x^x

There is

One Mind,

One Truth,

Čer. Končno doma. Bla v BTCju, si kupla ledvični pas, ki mi zdaj lepo greje moje ledvičke...sej vem,d a to ni rešitev, samo pomaga vseeno.

Čist sm pozabla, da mamo cel vikend intenzivne pevske vaje in da se danes začnejo...jst sm takrat lepo spala doma. Mi ni blo nč jasn, k mi je zborovodja poslala SMS, da me pogreša. :inocent: xnckrivx Se pravi, jutr cel dan okupirana s tem, pa še v nedeljo...sej mi sede, ker mamo dober program, pa čez 1 mesec imamo koncert ob 10. obletnici zbora. x^x :palec:

No, šla sm gledat Borata s kolegico...ja, no...še kr. Mal sva se nasmejale...par ogabnih scen blo...nč ne boste zamudil, če ne greste gledat. x;)x Me pa ful vleče, da bi gledala film Parfum...če je kdo gledal že oz. bral knjigo, se priporočam. x:)x

Zdej bom šla pa kr počas spat, jutr so že ob 9h vaje...''že'' :lol: Če lohk vsak dan ob 5h vstanem, bom pa mende tud jutr ob 8h zmogla, ne? x;)x

Aja, freia!!! :2src: Čestitam...da bosta oba z otročičkom zdrava...kok lepi časi te čakajo, res. xsrcx x:)x

Nočko. x:Xx

:sori: že doma....vsem je bilo slabo...pa noge so jih bolele ....bemu

x:px mene pa kr trga...na after party bi morala....pa sem mela tako družbo vso slabotno pa polamano, da sn jih mogla dam spravt xrolleyesx

x:)x pa ni panike....drgač sem se pa fajn pa mela.....bemu tile starci rasturajo...že dvaindvajset let špilajo...pa pravjo da se jim je cajt ustavo xcivx vreji to....men se je začel nazaj vrtet x:Xx

lepe sanje xokx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ah marsa tm je "narobe" svet - za naše pojme. ampak dobesdno čist vse je obratno. pelje se v obrano smer, razmišlja, hodi, sadje je obratno veliko - banane 10 cm - mini, limone ene 40 cm - LIMONE.... in vse take stvari... ne mors verjet.... odkljop :eek: x:Xx
spet se mi je na bolš poslabšal

Me pa ful vleče, da bi gledala film Parfum...če je kdo gledal že oz. bral knjigo, se priporočam. x:)x

Če je film dober za pol knjige, se definitivno splača gledat. Je pa sigurno to knjiga, po kateri je zelo težko fil narest ... upam, da je dober.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Sploh ne vem... a se lahko še kej pohvalim glede stanovanja, al me mate že dost :inocent: ... no nima veze, ker se kar bom x:px

Dons že skor vsa kopalnica narejena... jutri vodovodar opravi sam še zaključne detajle... pol bom mogla pa na lov za omarcam in kopalnica bo :2src: x:px ... kuhinja je tut že postavljena, v ponedeljek mi gre sam še izrezat za korito in naštelat napo... pa še električar mi pride priklopit vse mašine in luči... dons sem že sestavila jedilno mizo in 3 stole, pol sem pa omagala :o|o:

Ma ful bom mela lepo, sam mi bo pa keša zmanjkal... mi bo lap top požru spalnico :o|o: pa za drsno steno in vgradno omaro tut ne bom mela :o|o: bom pa neki cajta mela stvari v škatlah x:Dx ... eh, mogoče mi pa celo kej rata sčarat x;)x ... bo treba spet mal spomnit nekoga, da mi vrne keš :vragec:

Ne vem od kod le mi je to tolk znano..... :inocent: x:Dx x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

a veš, dase jima še nisem čist posvetila :inocent: poročam x^x :palec:

prvi sk z njim je bil prav svetovni :2src:

kaj pa - a si padla v trans? x:Dx

drugače pa nosiš na sebi kakšne kamne vsakdan?

x:px mene pa kr trga...na after party bi morala....pa sem mela tako družbo vso slabotno pa polamano, da sn jih mogla dam spravt xrolleyesx

od česa vam je pa bilo slabo? sicer pa jaz sem bila tudi v bližini, sem mislila splezat na zid, da vam pomaham.. x:Dx

http://waltm.net/mermaid.gif

x:)x pa ni panike....drgač sem se pa fajn pa mela.....bemu tile starci rasturajo...že dvaindvajset let špilajo...pa pravjo da se jim je cajt ustavo xcivx vreji to....men se je začel nazaj vrtet x:Xx

lepe sanje xokx

:o|o: meni je bilo slabo :sick: :switz: če ste okol mene xsmokex xsmokex kot da ste v salonu in ne na koncertu x:Ix

:vio: noge me niso bolele x:px

xDDx cajt se je tudi meni ustavil, srečala sošolke, prijateljice iz šolskih dni x:)x madonca ena boljš zgleda kot druga.itak da jaz najbolj x:Dx x:Dx

x:px stari je car, kolk je šarmiral x:Ix

x^x meni se je tudi cajt ustavu, že zaradi spoznanja, ki me je prišel v možgane :2src:

Thanks bejba, za naslednjič se s tabo x^x če boš hotela xsrcx

Sicer danes spala do pol enajstih :wOOt: :kiss: se pustila razvajat in cartat in na glas povedala, to mi delaj to mi paše :2src: :2src:

Imejte........grem kuhat kosilo x^x

super, audente, to je pa lepo prebrat. x^x :palec:

*

jaz pa sem sla vcer okol 1h na metelkovo in okol 4h dam. tam je bla guzva, savna, sem pa mal *telovadla* pa tko... me kar mishice mal bolijo, k zdej sem se telovadit spet zacela pa se pes sem sla dam.... tam sem se pa tud zvirala pa ritala, k ne znam izi plesat. pravzaprav nic ne znam izi. x:px (razen jest...). x;)x

dons povabljena na 2 konca, najprej na kosilo pol pa na rojstnodnevni party s teranom nad dobrim. sam to pomen da bom mela 3 dni chrna usta. x:)x

Lep vikend! :kiss: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kolk je men fajn.... res.... vsak dan nekaj novega napetega adrenalinskega, jaz pa rožice kupujem pa v vetru uživam... nesem polne vreče domov ko mula in se sama pri sebi smejem - ker se spomnim da so bili časi, ko sem drobiž zbirala da sem mali čokolado kupila... in ni mi težko nest tistih dveh vrečk... ne znam opisat kako se počutim....

všeč mi je veter. grem kosilo kuhat, pa mičkeno vinčka zraven spit

Drdan x:)x Mal na potepu v mal mrki lj. Prehitro vstal :o|o: Zdej pa mal tu bluzim, pa mal cajtng nakupu, da mi prej čas mine dokler ne pride xsrcx Pol pa bomo mal praznoval, pa mam filing, da bom na nek posebn plac povabljen na večerjo..... x:px xsrcx :palec: Hm, al pa bi šeu še mal cumat? K dan se zna zavlečt pozno v noč.... xDDx

K. Čapek

Thx bejbi x:)x :palec: Bova :palec: , jebat ga, 1x se živi, čeprav moja xsrcx men, da ni tako. Sam če ima slučajn prav, pa tudi ne bo škodilo, ne x;)x x:Dx

K. Čapek

Mislim, da so ti univerzalni povsod......je pa fajn, da si kupiš snemalnik dvd, k ima svoj hard disk z več 100 urami možnosti shranjevanja, da ne rabš na cd-je snemat.... x;)x

K. Čapek

kaj pa - a si padla v trans? x:Dx

drugače pa nosiš na sebi kakšne kamne vsakdan?

neki takega x:Dx

mam ene 15 obeskov s kristali ampak ponavadi mam ametist okoli vrata(glih danns sem si še nabavla dva nova obeska iz njega x:px :2src: )

ročnih mam okoli 20-25 trenutno vlačim zraven girasol in unakit :2src:

drugače pa po občutku..ker kamen me pokliče, tist je pač tisti dan z man :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

neki takega x:Dx

mam ene 15 obeskov s kristali ampak ponavadi mam ametist okoli vrata(glih danns sem si še nabavla dva nova obeska iz njega x:px :2src: )

ročnih mam okoli 20-25 trenutno vlačim zraven girasol in unakit :2src:

drugače pa po občutku..ker kamen me pokliče, tist je pač tisti dan z man :vio:

a te je ametist spet potegnil???

Jaz imam prilepljen onaj zeleni, saj veš kje :inocent:

čist me je pritegnil :2src: glede na to, da mam spe nova dva obeska x:Dx x^x

mal bo pomagal...sam sej veš, da morš določene zadeve v seb pospucat in šele potem bo bolš xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

Kolk jst vem so to oznake kaj bere. Vpraš prodajalca, če novo kupuješ, to definitvn kupi, vsaj jaz bi, no, lohk maš 150 filmov na primer shranjenih na dvd-ju ..... x;)x :palec:

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...