Mick 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Zna bit.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 vem vem vem in vem, da preveč utrujam zato se mi to dogaja , kar se trdno obljubim, da se bom poboljšala nč ne men oblubljat..rajš to sebi oblubi There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 očitno ista lekcija kot jo imam jaz...pismo spala sem... grem nazaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 obljubim sebi grem spat ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Eto, končno doma...mel cel dan vaje, zdej grem a direkt ležat v postlo, brat in se mastit s pralineji. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Marsa, žal se nisva srečala sem bil sicer celo noč na Metelkovi ampak me nekako ni potegnilo v CH. Zero Sem bil celo noč v Garaži, RD, pa The Stroj live in potem plesna '80, me je pa Aiwa najdla proti jutru in sva se (po nekuh neljubih dogodkih) ob 6h odpravila domov. Mi še zdaj odmeva v glavi, pa tiger se nekaj preteguje, bom verjetno šel kar nazaj spat, čeprav je v 4ki danes trance in potem (enkrat zjutraj) nadaljevanje v GaražiMe EMŠO daje pa še ima svoje prebliske. tako da ............. počivanje Sem pa na pogrešanega Zlomka naletel ima comp na servisu ampak bo baje od ponedeljka spet prisoten tudi tukaj, za vse ki ga pogrešate Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ....ostalo vam prizanesem, da ne bo treba tolk čitat Aliana Freia, čestitke pa srečno Evo, novice. Tristan bil očitno ugriznjen, veterinarka rekla, da sem prav nardila,d a sem ga prec pripeljala, ker je okužena rana bla, dobil antibiotike za en teden in s kremico mazat.. ne bi šla v detajle kako bomo to sčaral, dans sem ga zeznila s koščkom pancete, da je pojedel tablet, sam mam filing, da bo hitro dojel foro... Pa renčali in pihali smo, ko sem mu mazala kremico gor... Drugač pa dobim svojo mizo pri , da bom lahko kaj konkretno delala, zdajle tlele na tleh pred računalnikomi n nekaj prevajam.. so obljubili nekaj denarja za to, a ma kdo kaj pojma koliko se načeloma prevajanje plačuje? Po avtorski poli al kako? KAj pa iz tujega jezika v tuj jezik? Verjetno kaj več? Našla plašček zame, znižan za 30%, sam še zmer mi je trenutno kriza dat 25 jurjev.. se dragi nekaj ponujal, da da pol zraven, samo... tolk nisem navajena, da bi mi tipi kupoval kar tko stvari Hmmm... kaj še? Aja, še en hud film na liffu gledala, Zajtrk na Plutonu.. fajn, pa luštne stvari s fajn folkom se mi dogajajo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 A to je kej od tega: CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW ... jest tud takoj zgubljena, ko gre za te zadeve ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 valda Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 evo, prevedla eno stran in pol še pol strani, pa je norma za danes, sam bom še kaj več.. ampak.. zdajle.. grem pa mensezdi spat za kako urco mater, ob 6h sem začela delat, pa to svet ni videl aja.. ne morem spat, mačk mora čez eno uro dobit antibiotike WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 Uh aliana, poznamo tele (tablete silt)..recimo smo ji not v kako hrano kao lukavo podtaknili, mah kje, ni sans, ven je zbezala vse in je lepo blo recimo fashirano meso pojedeno, oni tablet pa tam na sred lepo ostal. macja posla. uh ta vikend pa cist nor. sem mela mewle. sem prisla vcer dam z gorenjske, kjer sem jedla karijev rizh in me je frenda spet zvlekla na sprehod in sem tako blazno popravla povprecje sprehodov tam...in pol sem sla pa se po polnoci pesh do frenda na party, bla vso noc na nogah in sla pesh dam. telovadba ko shus! spila velik terana (se clo s kremco ni sel dol in se zdaj imam chrna usta) in prvic v lajfu jedla zeljanico! kok je pa to nad dobr! joj kok je blo dobr. pol pa se gibanico, k sicer glih ne morem rect da shizim, sam ta je bla pa taka, da... nimam besed. kar taka maslena je bla, rahla, nc zagatna. aja, ne 'bla', pac pa 'je', hehe, k mi je je dal frend mal za sabo. ... me pa cist totalno vsaka mishica na telesu boli.plesala, pela, se smejala, rezgetala.pa kar eni frendi so hodil, k jih ze leta nisem vidla.aja! zunaj je blo to, na enem vrtu, pod strehco, me je skrbel, da bo kao mraz pa to, sem pa se plasc slekla in sam v puloverju bla. eni pa v bundah in da jih zebe pa to. v glavnem... super zhur, sem bla skor do 6h. aja frenda je rekla, da ni tolk strahotn hudo (vrata) in da je mislila da bo 10x hujs. k sem se bala da bo rekla: O-ouch! pa ni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 super, da si se imela luštn jaz se pa razvajam, berem kuham, eterično olje limone mi diši... meditiram, popoldne bom ene vaje delala, jutri sem se odločila da grem na eno predavanje v knjižnico... ja fajn mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Drdan Presenečenje uspel, preživel-a zlo fajn večer v.....turški restavraciji Njami, dobro blo, glih vse od predjedi pa naprej, mogoč zame kaka stvar micken prepikantna, drgač pa odličn, sn se najedu še za dans bemu, ne morš nehat, če tolk dober. No, turško vino pa je predrago in nč posebnega vizavi refoška, pa sva ga sam pokušala......nadaljevala pa kar z refoškom. No, nad programom se tud ni blo za pritoževat , bemti kak je rita letela plesalki , no saj kmal so tud vse gostje doble rutko z zvončki okrog pasu pa zaplesale, tipi pa smo k cari uživali učke pasoč..... Tud moja spremljevalka se je hiter znašla..... No, za konc pa še pokadila šišo, vodno pipo, ob slovesu pa ti še osvežijo roke s posebno dišavo.......super fajn večer. No, dans pa se gremo mal potepat po lj, mogoč kam kopat, bom videl....Lepo nedeljo želim-a tudi vam Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 res lustn. ze dolg nisem tko zhurirala.pa se najprej se mi skor ni dal it. da kaj cem lazit, pa zunaj bit na mrazu... pol pa sam da sm prisla, plasc dol in ekshn. ( ) fajn, da se razvajas, men bi tud sedl mal izica bit dons, sam ni sans.. morm v mest pa napoved morm napisat. pa se tim mi lohk net spet zasede... tko da morm cimprej, sem pa se mal... 'jutranja'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 mogoč zame kaka stvar micken prepikantna, drgač pa odličnhehe devickica. fajn tole. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Zdej vidu, da s ga tud ti kulinaričnordečevinsko žurala.... Kaj pa zeljanica je? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 tak nek burek odstekan oz. nekaksna pita al kaj... z not zeljem.slis se najbrz ne tolk atraktivno, sam men so glih take stvari vsec. preproste pa kisle in/ali slane. so ponujal se vse zivo, sladkaraj, pa so me se za gibanico komaj preprical, pa se to mi je blo pol skor kar zal, k pol ti ne pase vec zeljanica po gibanici, jaz bi pa se kaka dva pisa je pojedla. njami. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 K sm jst v Sarajevu zeljanico jedla, ni bil not zelje, ampak bolj špinača...neki tazga. Al se motm...ampak zelje definitivno ni bil. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 tak nek burek odstekan oz. nekaksna pita al kaj... z not zeljem.slis se najbrz ne tolk atraktivno, sam men so glih take stvari vsec. preproste pa kisle in/ali slane. Aha. Men tud .....ne vem če to tud kaka veza z devičkico..... No, raddobrojem Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 ja to je bla pa pol cudna zeljanica, Pikica. Mick. tole je bolj tvoj sco. devica pa rajs se bolj preprost, je poudark bolj na zdravo kot pa na okusno.recimo devica NI spajsi, medtem ko sco pa je. ko smo glih pr temle, zdravo. zandjic je blo v enem filmu al kje.. je en jedel neko bio zadevo, pa hvalil frendom, da: "no fat, no holesterol, no aditives..." in mu je pol en reku (k je probal): "and no taste". Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ja to je bla pa pol cudna zeljanica. K svina dobra...res...ej, morm prov koga vprašat, k se na to spozna al pa je z dol, da pove. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Mick. tole je bolj tvoj sco. devica pa rajs se bolj preprost, je poudark bolj na zdravo kot pa na okusno.recimo devica NI spajsi, medtem ko sco pa je. ko smo glih pr temle, zdravo. zandjic je blo v enem filmu al kje.. je en jedel neko bio zadevo, pa hvalil frendom, da: "no fat, no holesterol, no aditives..." in mu je pol en reku (k je probal): "and no taste". ...ja poznam to. No preveč spajsi nimam rad, k to potem prevlada, unič okus lahko pogosto....... Mam pa rad preproste jedi tud k kuham kdaj Ajd, pičim.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 js pa kr shizim na spajsi.recimo k sva sla z mitjo v kitajca, sva narocila eno kislo pekoco in eno s cmocki. in so kelnarji zmeraj predenj postavili, ces, dec je jasno kislo pekoco narocil - pa je ni, sem jo jaz. ful rada si recimo popram stvari, pa tud chili mam rada.popr mam pa v onem mlincku, sem sama mesanico nastimala, kok kerga popra pa to.tko da, jaz pa kar maram bolj hot sceno.ceprav, po 2. strani pa maram tud brezokusne okuse. take puste. recimo ful mam rada prepecenc pa tak staf, pa palacinke, ce/ko jih jem, mam najrajs nenamazane. ajd! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 M se ga je nesramno napil in sva morala domov :xx!: ma me je res zarjezil s tem, ko vedno samo nase misli...podrobnosti ne bom razlagala, ker je preponižujoče Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Ta teden sem pa (pre)živela ogromno ... Čustveni padci in vzponi ... strah pred izgubo, pa veselje, ker je še tu ... pa blazna soočanja s sabo ... vsak dan v bolnici ... pa drgnenje zanemarjenega stanovanja .. tolaženje sestric ... Še dobr, da sem si v službi kar frej vzela. Danes sem čist zmatrana, ampak zadovoljna s sabo. Včeraj sem iz stanovanja spravila za cel blok prahu in sivih mačkic, pa za par jurčkov stroška malo nove energije in barv vnesla v stanovanje. Pa dobila odgovor na mojo željo, tako da skoraj sigurno prve dni januarja odpotujem čez lužo ... happy sem čist. Aja, pa dobila povabilo, ki sem ga ful vesela ... od ene bejbe, da ne bo pomote. Moj lubi se je pa ta teden nad izkazal. Močno mi je olajšal te dni. Upam, da ne bo preveč takih tednov v mojem življenju, ampak za tega sem pa zelo vesela, da je bil. Si zaslužim mesto v klubu bojevnic. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts