Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Mana, s podrobnostmi se v tem primeru itak nima smisla ukvarjat, zato jih tud ne jemlji kot ponizujoce....

ker ce je en mrtvo pijan, je pac to to. z ali brez podrobnosti. kaksne pa cjo bit? x;)x

zakaj se ga nisi pa se ti? x:o)x

ti si ziher s tecno faco tam sedela, da je rajs hitr se enga ruknil. x:Dx x;)x

Si zaslužim mesto v klubu bojevnic. x^x x:px

ok ta teden bos ti predsednica. x:px xDDx

fajn, da mas tkole oz. da TO iz tega potegnes. :palec: x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pikica, vse mogoče bureke (tudi zeljanico, pa tega s špinačo in kaj vem čem še vse - ampak vsakega ob različnih dnevih) imajo v burek štantu na mestni tržnici (pri zmajskem mostu).

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Pikica, vse mogoče bureke (tudi zeljanico, pa tega s špinačo in kaj vem čem še vse - ampak vsakega ob različnih dnevih) imajo v burek štantu na mestni tržnici (pri zmajskem mostu).

Ti s moja najboljša prjatlca, girly. :2src: x:px

Marsa, kdaj greva, da vidva, kera se mot? :vragec: x:Dx x;)x

ok ta teden bos ti predsednica. x:px xDDx

fajn, da mas tkole oz. da TO iz tega potegnes. :palec: x^x

S predsedovanjem naj se katera druga ukvarja. Jaz sem na terenu. :vtz: xwizardx xsrcx xsrcx xsrcx

Do tega, da kaj iz dogodkov potegnem je bila pa dolga in močna pot. xDDx

(hehe, hotela sem napisati mučna, ampak naj kar takole ostane. xDDx )

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

a daj! xokx

a je dobr? :8):

Marsa, kdaj greva, da vidva, kera se mot? :vragec: x:Dx x;)x

a ves da bi res lohk! xDDx

bi mel zeljozhderke namest tortozherk. x:px x:o)x

Jaz sem na terenu.

x:Dx

jp, mucna tud... ampak saj pol ni, ker se radi spominjamo tega, kar je blo tezhko prenasat, pa smo ipak prenesl pa se zrastl iz tega. :vtz:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem ga samo enkrat jedla, ne spomnim se, ali z zeljem ali špinačo. Sem hotela krompirjevega, pa sem dan sfalila. Mislim, da je bil čisto soliden, v bistvu je že ful časa nazaj in se ne spomnim dobro, edino, kar mi je ostalo v spomnu je, da je OGROMEN.

Sva z Mrcinico enega pojedla in bila oba sita, drugega pa samo gledala in ne točno vedela, kam z njim. xnckrivx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Mana, s podrobnostmi se v tem primeru itak nima smisla ukvarjat, zato jih tud ne jemlji kot ponizujoce....

ker ce je en mrtvo pijan, je pac to to. z ali brez podrobnosti. kaksne pa cjo bit? x;)x

zakaj se ga nisi pa se ti? x:o)x

ti si ziher s tecno faco tam sedela, da je rajs hitr se enga ruknil. x:Dx x;)x

pa sej sem se ga hotla :att: ...sem delala na tem, ker smo šli kao plesat

jaz sem bila čist za žur in sem bikla besna, ker sva morala domov

če ne grem domov z njim, ko se ga napije, potem je užaljen in potem sem jaz t'grozna in nesramna :xx!:

jaz mu nikol ne gnojim, če hočm dam...pač grem :o|o:

mah BZ

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

uh... ogromen. to je zame dvojno tecno.

prvic ker jem kot pticek, drugic pa ker mam usta prav tko velika. xDDx x:px

ja no, a nej se pol sklepa, da ni glih nadultradbest? k ce ne, si ne bi zapomnila tega, da je bil ogromen. x:px

potem je užaljen in potem sem jaz t'grozna in nesramna :xx!:

aha torej rajs kt "grozna pa nesramna" si slabe pa ponizhana pa tole. x;)x

ce bi naredila tko kot je TEB pasal, bi bil on slabe, ki pravis da je egoist in vse.

Tko si pa rajs se odlocla, da bos ti, al kaj.

eh device ("sam da bo mir, bomo v vsem ustregli, pa makar pol mel sami rane na zhelodcu). xrolleyesx x;)x

reces, sory stari, sam men se pa se ne gre. in nasvidenje. x!x xyesx xDDx

*kar se mene tice, bi bla rajs grozna pa nesramna, ce bi to pomenil, da bi prou fejst zhurala. xDDx

Picasso

Hejj! a ves da sem pred pol ure pomislila, da kje si pa kaj ti, sem te pogreshila. x8Dx :palec:

Picasso

Ma jaz sem takšen burek prvič v življenju videla in sploh nisem vedela, da obstaja in tudi ne vem, kakšen bi moral bit. Če sem ga pa jedla, pa že ni moral biti slab (sem hudo izbirčen človek) xnckrivx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Imela lep vikend. Nabrali smo 130 kg oliv, res smo bili pridni. x:Dx

xokx

hm, olive, no vids, sem vedla, da je oliva skorpijon. xyesx

jaz sem oliva drugac. taka dost skor brezvezna (videz), ampak ful ma not vsega. pa borka je oljka - lohk je leta brez vode, se sama preskrbi z njo prek korenin, je carica. vse cajte tezhke prezhivi. pa se zelena je. xokx taka preprosta. xDDx

*

aha stekam, girly, nisi pac mela s cim primerjat...

ja, jaz sem tud zbircna, ceprav po drugi strani pa nisem niti najmanj. hocem rect, vse lohk jem (razen vampov), sam da je DOBR. xyesx

mam rada hrano (se dobr da mi ni vidt x:px)

Picasso

Sam spim že cel dan. P akok sm jst ena piz.. prov neki pričakujem...nesramno...in pol sm skesana, k narobe ocenm. xrolleyesx

:att: Pika, koza na kvadrat si, da veš! :vragec: xnckrivx

Drgač me pa spet migrena neki hvata, že včer me je....pa SKOZ jem, ampak res SKOZ!!!! :vragec: :xx!: Pička zmešana! xrolleyesx

Klarus pa Todi sta se mele fajn, berem, fovš, k svina. x:px x:Dx x;)x

Nč, grem naprej sama seb it na jetra. :vragec:

Sam spim že cel dan. P akok sm jst ena piz.. prov neki pričakujem...nesramno...in pol sm skesana, k narobe ocenm. xrolleyesx

:att: Pika, koza na kvadrat si, da veš! :vragec: xnckrivx

Drgač me pa spet migrena neki hvata, že včer me je....pa SKOZ jem, ampak res SKOZ!!!! :vragec: :xx!: Pička zmešana! xrolleyesx

Klarus pa Todi sta se mele fajn, berem, fovš, k svina. x:px x:Dx x;)x

Nč, grem naprej sama seb it na jetra. :vragec:

x:Xx jst mam tebe tud ful rada x:Xx res ....taka lovli grl si....nea vem zakaj sam eno tako že cel življenje okol prenašam x;)x x:px sej se navadiš . počasi in z leti, nekoga morš met rad, reko , drevo ali kamen xsuperx xsrcbumx xangx xrainbowx

priporočam reko

drevo ti lahko požagajo , kamen pa ti lahko razpade v roki x;)x :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Joj Valkira... :V: xcrossfingx

men tud, tolk dobr se mela, z mamo se ful smejala pa vse, k me je dobre prcakala (sej vcas se je ipak kaj prime x;)x :vragec:)...

Pol pa kar naenkrat cist bad. :|||

ampak me je tole v dobro spravilo (v bistvu sem prisla sam tole fliknit v dnevnik) - mail ki sem ga ravnokar dobila, ne mors verjet, po 20 letih, z japonske!!! :eek: xokx

"Hi!

I'm in Japan.

I watched your website often:-) I really like TOZIBABE!!

and I have some question. Do you have any Tozibabe's memorabia??(like, flyer,t-shirt,other merchandise)??If you have them, Can you copy for me??

And Can you contact to Tozibabe member??

Thankyou,

Kazuhiko"

Picasso

x:Xx jst mam tebe tud ful rada x:Xx res ....taka lovli grl si....nea vem zakaj sam eno tako že cel življenje okol prenašam x;)x x:px sej se navadiš . počasi in z leti, nekoga morš met rad, reko , drevo ali kamen xsuperx xsrcbumx xangx xrainbowx

Tegale pa sploh nisem pričakovala. :2src: x:)x

Tenks, lia...čustvo vzajemno. x:Xx xsrcx

Matr kakšen dan :switz:

:sori: x:Ix :flowers: :love:

Pršla damu s kina...tale Parfum, ej...uf. Psiho model bil. :inocent: Zanimiv film, res. :palec: Pa valda sm denarnco usjala in jo spet našla...tenks to moji požrešnosti...če ne bi hotla it v meka, ne bi ugotovila, da sm jo zgubila v kinu in neb šla nazaj v dvorano letet, kjer sm jo našla na stolu, pa še apetit me je minil. x:px Carica sm. x^x x:o)x

Zdej grem pa počas ajat. Spet nov delovni teden. xrolleyesx

Nočko vsem. xsrcx

U, Marsa, čist hudo x8Dx Z Japonske :palec: dober filing, zihr...

Ja, se moram pohvalt, da sem pogruntala sistem kako nafilat mačka z antibiotiki.. ne Whiskas, ne Poli salama, nič drugega kot - pečena slanina x:o)x čist, čist na tanko narezana, da lahko not tablet zaviješ, še mal pomečkaš in povaljaš po rokah, da nastane kepica, pol pa daš mačku najprej en normalen kos slanine, čist majčken, glih tolk da shizit začne.. pol mu pa čist nedolžno podtakneš unga s tableto x:px deluje že dva dni :palec:

Jaz tud spat, mam jutr en sestank za neko službico.. vikend varianta.. mi ni čist všeč, ker je mal premal plačano, ampak dokler ne pride kej boljšga.. itak mam frej vikende, pa nekak mam noro idejo, da bi šla februarja nekam daleč v tople kraje.. pa je nekje treba začet delat na tem :vio:

doma spim dons..

Aja, Piky, Parfum x:px ga mam jaz tud v planu. Gledala pa včeraj Mojster, poljsko-ruski.. mal smo jokal, lep, fajn narejen :palec: nič slabega še nisem videla na letošnjem Liffu...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Marsa, sej smo borke, anje x;)x x:px x:Dx

ja sej kaj pa cmo, reve a ne. :vragec: x:px x;)x

Cloveka razveseli, a ne, po vsem casu, celo danes njihov navdusenje :palec: x8Dx

a ne, a ni hudo? xokx

U, Marsa, čist hudo x8Dx Z Japonske :palec: dober filing, zihr...

a ne, nad hudo, sem mu ze odgovorila, mdr. da sem glad, k glih tud shizim na japonsko oz. me nekak nenavadno privlaci, k je tok drugacna ko jaz... razen nekak v umetnosti al kaj.. mi je pa nad blizu. tko no... mal hecn, skratka, zlo me zanima japonska... nekaj posebnega se mi zdi. x:)x

res spon, po 20 letih!!!

in on hoce T'shirts. x:px

jaz morm tud zgodneje it spat, mam tud jutr neky.

zato sem tud pohitela z napovedjo.

tko bi moral bit vedno. da bi jo sam iz rokava stresla. x:o)x

dons je kar nastajala, kar naenkrat je je blo ful. xDDx

vcas pa rintam, se matram in matram. xDDx

ja ja, na speh shizijo pa na tak, ta moja frendica s krke je mimi cist navlekla na shink. x:px xDDx

jaz pa sploh ne vem, ce bi sla film gledat, knjiga (parfum) mi je bla pa kar zlo vsec, kot se spomnim, res pa je, da sem jo brala leta dva pa tri. x:)x

takrat ko se oni japonc najbrz se niti rodil ni. x:o)x xDDx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...