Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Haj vsem!

Nič nisem dosti brala..moram pa se prec požalit....kakšne strahote izvedela danes :eek: :eek: najhuje pa je, da smo si kar sami krivi..

No..takole je..pred leti dobile s sestro tale plac naš..vsaka pol se je reklo..midva pa..ne rabimo toliko..samo toliko, da bajto postavimo in nekaj malega..ok...naredimo razmeritev..pa je..edino kar smo dorekli je bilo, da je vikend sestrin v celoti, moja pa ena zazidalna parcela..in na osnovi tega smo dobili potem gradbeno in vsa dovoljenja..

Danes pa izvem na geodetski sledeče: da sem še vedno solastnica vsega preostalega, ampak, da je sestra tudi solastnica našega dvorišča, ki je že zapadlo pod drugo parcelno številko :vragec: :vragec:

Do tule vse ok in prav..pa kaj, če je ženske več dolžna kot vredna...in odšibala potem takoj na zemljiško knigo gledat, če ni slučajno kaj že zaplobirano tule..ker stanovanje v mb šlo vragom žvižgat...no tule še na srečo ni..in pomeni, da moram pod nujno uveljavit razmeritev, ki je bila narejana pred tremi leti..ker sicer bo moj najbljižnji sosed davčna uprava Slovenije...tak..jaz pa bom na koncu morala odkupit lastni vinograd in sadovnjak...mislim..

znalci pač..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Mogoče bi se tuki lahko ti od mene učil. x:Dx x:Dx

Nataly, držim pesti. xcrossfingx Tele zemljiške scene so popularne zadnje čase. :vragec:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Aja, tam k običajn mi ne dela.....kje bi še izračun tečaja dojče marke k še je bla našu za točno določen datum? :inocent:

Mickeni, maš, da za pir daš. :vragec: Arhiv Banke Slovenija

Pa povedala, da konec leta odhajam in je bil podšef prav vesel zame. To je tko lepo, ker njim bi bilo valjda lažje, če bi ostala.

Če je gud job, se jst javm, da prevzamem? :inocent:

Doma, najedla se (končno) sm mela ob 4h zobarja in od 1h nism jedla, pol pa aše do 7h nism smela...jamr, jamr. :inocent: :lol: Ampak je blo pa dobr. :yumy:

Morm se stušat, bučo oprat, pol bom šla pa počas kr u Mižale, pa mal meditejšn, pa to. x:px

Ja to itak, sam ne najdem možnosti tega izračuna..... :o|o: Bom že.... x:)x

Aaaaa x:o)x , lej jo, tu se da? :inocent: Kul, dam za pir xcheersx

Ne dam :o|o: x:Dx Ki je tu kaki izračun možn? No, srednji tečaj banke slo za marko na dan 9.4.2000......sikni......pol te dam za 2 pira, še za delo... x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Če je gud job, se jst javm, da prevzamem? :inocent:

Se bodo kak teden preden bom jaz šla šele odločal koga pomojem. Sem omenila mojo sestro, pa ni blo odgovora. Če bo šansa in sekica ne bo hotela, te pa z veseljem priporočim. res bi bilo kul zate, ker bi mal stika z mediji dobila, pa bi se pol lahko kam uturila. x;)x

Edin ti si hiperaktivna, ta job je pa sam 6 urc na dan. xDDx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Num Date____ CCu NCu Buy___________ Middle________ Sell__________

Num Datum___ KVa NVa Nakupni_______ Srednji_______ Prodajni______

070 20000411 DEM 276 0000103,091200 0000103,401400 0000103,711600

069 20000408 DEM 276 0000103,040700 0000103,350800 0000103,660900

Sam za 8 ali 11. 4. 2000...matr, si len, v pol minute našla. :o|o:

Če si pa zdej nism šopinga zaslužla, s kako tvojo zlato kartico, pol pa res ne vem. :vragec:

9. in 10. 4. 2000 sta bla zihr sobota in nedelja. :o|o:

Se bodo kak teden preden bom jaz šla šele odločal koga pomojem. Sem omenila mojo sestro, pa ni blo odgovora. Če bo šansa in sekica ne bo hotela, te pa z veseljem priporočim. res bi bilo kul zate, ker bi mal stika z mediji dobila, pa bi se pol lahko kam uturila. x;)x

Edin ti si hiperaktivna, ta job je pa sam 6 urc na dan. xDDx

Krasno...6 ur je že preveč skor, k jih že 4 na radi delam, sam, če bi mi blo všeč, sploh neb blo paniek. Mal polobiri, seko pa prepriči, da je jak. :xx!: x:Dx x;)x

Mickeni, 9.4.2000 je bla nedelja. :inocent:

Kok sm jst pridna, ej. x:px

...dons pa zobar... :o|o: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jst sm ga mela včer. x:px

Z iglo pucala kanale...mmmmmmm, je blo prijetno. x:Dx

...sm ti ful fous... ne za kanale... za to da je blo to vceri... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

A grem s tabo, pa te za rokico držim? :inocent: x:px

...to ne bi kaj dost pomagal... lahk gres pa nemast mene... x;)x

Frank Zappa

imam pred sabo naporen teden...samo se tega še ne zavedam čist x:Dx

ej, kaj je z uno kitajsko k smo se enkrat neki pogovarjali, da bi šli :irs: ???

to je vse za danes :fiju:

sončkeeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

včeraj bila na enem luškanem predavanju, ej kolk sem čutila dečvo... fajn se mi zdi, da samo čutim ne občutim ....torej da vem vidim čutim ampak se me ne dotakne.... sem pa danes imela krizo ko sem čutila ena čustva proti meni.... grozen filing... to pa še ne znam shenglat....

tamala zdejle občuduje svoj novi telefon i mama bi ;)

aja bila na predavanju oz. bolj pripovedovanju po poti Camino... i ja bi x:Dx

danes grem na aerobiko, vmes me čaka še likanje pa kuhanje pa pomivanje

pa prov fajn se počutim v sodelovanju z božičkom....ja prav uživam

s podhsefom krave skup paseta. :P ;)

tale podhsef je men tolk zabave dal! :D

vsakic ko se spomnim, se kar naglas smejem. :D

k je taka dobra besedna zveza.

k jaz ful uporabljam nad. kao: NAD shef! xokx (ful dobr shef pa to) pol je pa se POD shef x:px x:Dx x:px (podenj od shefa... :D :D :D).

ta shef je pa cist pod!

xsmx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...