Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sva imela debato kaj je bilo dobrega od TV oddaj včasih, da bi si Tim snel z neta x;)x

Pa to da vse junake po prvem letu spremenijo v pussyje :xx!: prvo sezono je Alf bil prijetno ciničen, potem so ga pa čist zmehčal :xx!:

Še eno družino iz otroštva pogrešam:

Barbapapa in njegova družina

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

:o|o: Že tri dni dobivam take maile iz gimnazijske mailing liste, da mi gre na :xx!: (Romi tematika...) Se nisem mogla zadržat, sem napisala zdajle eno dolgo pismo nazaj..

Plašček mam nov :) Mami in oči kao za Miklavža kupila. (Majo v Modiani 20% znižanje + še 10% za Mercator Pika kartico). Pa ene supergice za 3 jurje sem si kupila, ker so mi skor tele na nogah razpadle x:o)x

V dveh dneh se zmenla za dve službi, samo bo vse šele decembra in januarja.. Ampak obeti so dobri :palec:

Pa kupovala baby blue že danes x:o)x MS zamujala en dan, pa na tabletkah naj to ne bi.. pol pa mela z mami doma en tak fajn pogovor (v bistvu.. ful sem vesela, da ju mam, oba xsrcx ).. na kratko, spet to, da je moja odločitev in me podpirajo, karkol že.. kar se tega tiče pa res upam, da bom sposobna jaz tud tko.. povedat svoje mnenje, ampak 100% stat za odločitvijo svojga otroka in ga podpirat, čeprav bo naredil obratno od tistega, kar mu bom predlagala.. no, vmes MS dobila, tko da ne bomo povečeval natalitete še x:o)x x:Dx

Jutri grem še en film gledat na Liffe.. prebrala opis pa me je kar stisnilo.. spet nekaj za razčiščevat, ampak sem mela ful močan filing, da ga moram it gledat.

Ugotavljam, da je v zadnjem letu se ful strelcev okol mene nabralo.. ponavad sem imela avgusta tolko dela s kupovanjem daril x:)x

(Aja, Kukica.. pozabla zahvalit se včeraj.. x:Xx samo nimajo v AMZS)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Girly :palec:

Nostalgija rulz, si me pomladila v trenutku x:Dx ob CikCak zajčkih sem se kar v pojstlo odpravil x:Dx

A mogoče veš kje bi staknil reklamo za Čokolešnik, tisto z deklico na kahlici?Dete je danes precej znana pevka x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Uh, sanja se mi ne xnckrivx

Si pa mi dal fajn idejo, kaj naj jutri za zajtrk x:px x^x :palec:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Evo, v tem času, ko sem bluzila po forumu, sem cele pol strani uspela prevest x:o)x

Girly :palec: :2src: jaz sem bla pa skoz prepričana, da ne poznam telih zajčkov.. Frutek sem pa naprej poslala, kok je pa luuuuštnaaaa xsrcx

Ajdi, zdej vas mam pa dost. Pograbim mačka in se odpeljem crkljat x:px

nočko x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

dobro jutro, slabo spala oz. skor nič... imam kar nekaj odločitev pred seboj. Sem pa pričela zjutraj v postelji ene vrste meditacijo izvajat... grem v nov delavni dan....

lepo se imejte

Valkira, upam, da je z očetom vse ok ter da se kmalu vseliš v nov domek xsrcx pa Božičku javita nov naslov, pa ane bo fajn teh zadnjih dni v letu preživeti v čisto svojem domu xsrcx drži se :palec:

Valkira :sori: xsrcx

Jst sm bla pa včer čist izzžeta...sploh ne vem, kaj mi je blo, ampak pršla sm dam, šla ob 6h v postlo in ob 10h vstala, šla pod tuš in naprej spat. :inocent: Staram se zgleda, pa sm čist brez moči. :o|o: Upokojenka. x:Ix Al mi pa kdo tok energije popije na daljavo. :vragec:

Eh, ja, danes pa dežek pada...spet bo vse očistlo....paše mi. x:)x

Jutro. xDDx

Deževno jutro je, dež tako nežno pada x:Dx

Prav lepo see počutim, čeprav sem utrujena. Utrjujenost kar ne izgine x:)x

Aliana, kako lepo je bilo prebrat tvoje besede. Všeč, kako iskreno izkazuješ svojo ljubezen do staršev xsrcx

Valkira, ene teden v primerjavi z vsem lifom, ko boš v novem stanovanju, ni nič x;)x nič se razburjat, nima smisla x:Dx raje uživaj še par prostih dni :inocent:

Imejte se lepo x:)x

Ksenia, kje si ti xcivx

Pikica, jaz ti pijem energijo xDDx :vio: x:px

... un bogec si je mogu nove gume kupit za svojega belega merđota... se mi kar smil k je mogu dat za eno gumo 40 jurjev :xx!: itak da spet nima keša men za vrnit... GNOJ :xx!: :xx!: :xx!:

Samo zimske gume so po zakonu obvezne :8): hišni kino pa ne xg:Dx

Sorry, sej štekam da/zakaj ti gre na kurac x:Ix :palec: x;)x

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Samo zimske gume so po zakonu obvezne :8): hišni kino pa ne xg:Dx

Sorry, sej štekam da/zakaj ti gre na kurac x:Ix :palec: x;)x

Se morm mal vtaknt...hišni kino bi si kupila z denarjem, ki ji ga je ON DOLŽEN....lahko ga tud zažge, če če...denar, namreč, ker JE NJEN. Pa žalostno je, da si model vse živo kupuje in ji ostaja dolžen, medtem, ko se je ona odrekla večini stvari....prepocen jo je odnesu, zato pa je tak. :vragec:

:inocent:

xrolleyesx mal se še utakn al si pa neki utakn, da se ne boš tok utikala.

Če mi bo pasalo, se bom še tolkrat, k bom hotla. Pač, me moti ta način, kako z veseljem zmeraj planeš po njej, ko ji ni lahko. Mislim, da ne rabi tega...kljub tistemu sorry na koncu... :o|o:

Valkira, kolk si dobra, da tole vse sama... :detelca: xupx da ti čimprej vse naredijo, itak pa si carica, v kolk kratkem času vse...jaz sem mojo kuhinjo RES dokončala šele pred kakim mesecem, pa sem začela marca... :o|o: ..vedno še nekaj manjkalo, pa majstri, da ne govorim... :xx!:

nekaj sem se mislila pritoževat tule gor, potem pa vidim, da mi je v resnici odlično, če mal primerjam... :sori: x;)x

tolk šponam z delom, da sem čist out... :o|o: , včeraj zaspala ob sedmih zvečer in spala 12 ur... :eek: x^x ...zdaj pa spet polna energije... :palec:

saj jo tudi rabim, če pogledam listek pred seboj... xrolleyesx

Aja, pa danes je 20 let, kar sem tam izjecljala tisti DA... x:px x^x :palec: ...bomo v petek en žur naredili...sem bila čist raznežena, ko sme od gospoda dobila en mailček... x:Ix x:Xx mal razmišljam, kolk enih stvari, pa 20 let minilo ko šus... :eek:

Astra

Per aspera ad astra

Aja, pa danes je 20 let, kar sem tam izjecljala tisti DA... x:px x^x :palec: ...bomo v petek en žur naredili...sem bila čist raznežena, ko sme od gospoda dobila en mailček... x:Ix x:Xx mal razmišljam, kolk enih stvari, pa 20 let minilo ko šus... :eek:

Astra

:eek: Madona...me zanima, če bo men kdaj kaj takega ratalo. :inocent:

Čestitke obema. :flowers:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...