Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Če mi bo pasalo, se bom še tolkrat, k bom hotla. Pač, me moti ta način, kako z veseljem zmeraj planeš po njej, ko ji ni lahko. Mislim, da ne rabi tega...kljub tistemu sorry na koncu... :o|o:

Pol se lohk tud jst utaknem kolikokrat mi bo sedlo, ne? Če tebe kaj moti je to tvoj problem in če misliš za vsako stvar ki jo napišem , da je zlonamerna pol je to tud tvoj problem. Utiki se koliko hočeš, mi je u bistvu vseen. Valči bo pa preživela tud tole, pa če ti špilaš njenga advokata ali ne.

Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Aja, da je zakon pravljica? :eek: :o|o: ..sam trdo delo, bi rekla...pa sklepanje kompromisov sam s sabo in s partnerjem, prilagajanje..in predvsem moč, da ne vržeš puške v koruzo, ko so zadeve čist :xx!: ..če pogledam sebe, vidim, da sem popolnoma druga oseba, kot sem bila takrat...morala sem vse svoje želje in upanja, način razmišljanja spremeniti v nulo...in gospod seveda tudi... :o|o:

Tak da ne vi meni o pravljici... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Pol se lohk tud jst utaknem kolikokrat mi bo sedlo, ne? Če tebe kaj moti je to tvoj problem in če misliš za vsako stvar ki jo napišem , da je zlonamerna pol je to tud tvoj problem. Utiki se koliko hočeš, mi je u bistvu vseen. Valči bo pa preživela tud tole, pa če ti špilaš njenga advokata ali ne.

Zlonamerna ali ne, špikneš jo, ko tega ne rabi. Pa ne špilam ji advokata, je sama sposobna zatežit. Sam se ji po moje ob vseh pizdarijah, ki jih ima, ne da še s tem ukvarjat. Prebere pa. No, sej, to je pač tvoj način in če v tem uživaš...uživaj še naprej. :palec:

Astra, čestitke :hepko: :hepko: :hepko: pa še enkrat toliko (let :inlove: valda) :flower: :flower: :flower:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Zlonamerna ali ne, špikneš jo, ko tega ne rabi. Pa ne špilam ji advokata, je sama sposobna zatežit. Sam se ji po moje ob vseh pizdarijah, ki jih ima, ne da še s tem ukvarjat. Prebere pa. No, sej, to je pač tvoj način in če v tem uživaš...uživaj še naprej. :palec:

xrolleyesx xyesx zato živim

Support bacteria, they're the only culture some people have!

......

Astra

ja, ja, se strinjam. popolnoma. govorila sem pa o pikičinem podpisu. pa o tem, kako je že v začetku skeptična. brez entuziazma it v stvari je po moje mal bv. pa četudi je to ena zveza (s pildkom al pa brez).

Itak, Lea... x^x ..vem, da ti veš. Sam sem hotela reči, da ti uspešen zakon ni dan sam po sebi, kao srečna zvezda in tako...in vprašanje, če bi res rekla tisti DA, če bi vedela... :o|o: ..pa na srečo ne vemo.In včasih pomaga sam moč...in, vsaj pr men je bilo tako, tisti filing, a daj, zdaj bom pa dovolila, da se vse sfiži...in ko sme pomislila, da bi pa nekje drugje morala začeti znova, me je čist minilo...bom raje delala na tem, kot pa ponavljala razred... x^x x;)x

Itak pa svas e poročila po 5 letih "hojenja"...ko je zaljubljenost že minila in sem se sam vprašala, če je to res človek, s katerim bom lahko lajf preživela...v dobrem in slabem...danes se spomnim vseh tistih občutkov in molitve na matičnem uradu, ko sem prosila boga..in si govorila, o bog, daj, da delam prav... x:px ker sem dva dni pred poroko izjavila, da sem se premislila... x:Dx pa je blo mal letanja... x:px x:Dx je ravnal prav, ko je rekel, lej, tako dolgo sva skupaj, pa nama je bilo ok, saj zdaj se ne bo nič spremenilo, sam skupaj bova živela...in če ne bo šlo, se še vedno lahko ločiva...

po dveh mesecih sem se vrnila domov, k staršem...pa so me ustavili na vratih.Dekle, tam imaš zdaj dom, tukaj nisi več doma.Če ne moreš tako živet, se loči in živi sama...in sem se vsa poklapana morala vrniti z vsemi punklci nazaj...obupana, da nimam več doma...predvsem pa sem se morala POGOVARJATI...kako in kaj....

No, potem pa smo odraščali... x:px x;)x x:Dx :xx!: x^x

Astra

Per aspera ad astra

ja, ja, se strinjam. popolnoma. govorila sem pa o pikičinem podpisu. pa o tem, kako je že v začetku skeptična. brez entuziazma it v stvari je po moje mal bv. pa četudi je to ena zveza (s pildkom al pa brez).

Skeptična zato, ker sem imela za vzor preveč ponesrečenih zakonov...sej se zavedam, da ni pravljica. In da je treba fejst delat za to. Samo, OBE strani morta delat. In ne mislim z nekom vztrajat cel lajf samo zaradi navajenosti in strahu, da bi bla sama. Pol pa poslušaš, kako on njo vara in kako se reva slepi ali obratno... :o|o:

Zakon ni več svet. Ob najmanjši pizdariji gre folk narazen in se ne trudi več. V čem je sploh smisel tega potem?

Eh, ja... x:Ix

xsrcbumx torej Astra naj na tem mestu izrazim svoje globoko sočustvovanje

naj milostno bog časa izbriše grenkobo in naj ti prinese bogato in žlahtno darilo biser , ki naj se z leti samo še lepše sveti

naj solze ki jih teža življenja prinese, očistijo in osvežijo , da boš lahkotneje stopala po poti do sebe

naj bo vajin korak v istem ritmu in če gresta kdaj drug od drugega stran, naj bo to samo zato,

da bosta laže zrasla v nebo xrainbowx xrainbowx xrainbowx xsrcbumx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

...predvsem pa sem se morala POGOVARJATI...kako in kaj....

Tole je pa šola skozi katero grem tudi jaz ... in sploh ni lahka. x:Ix

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pika, saj ravno o tem govorim. Da ni treba kar naprej hoditi v prvi razred, je fajn občutek, ko delaš že drugega... x;)x

In sploh ni važno, koliko se ON trudi, spreminjanje njega nima učinka.. x:px ...spremeni sebe, pa potem pridejo rezultati...men se je lajf obrnil xupx , ko sem skapirala, da ni on odgovoren za mojo srečo, pač pa sama...to se sicer sliši zelo enostavno, sam v resnici pa ni, ker vedno pričakuješ njegove poteze...in kaj bo ON naredil..in misliš pri sebi,jaz sem že toliko, on pa nič...sam itak se farbamo...ker ko RESNIČNO spremenimo sebe...se kmalu pozna tudi pri njem...

Astra

Per aspera ad astra

x^x pa da nom flancala repe....v partnerstvu si itak za to da sodeluješ in se dopolnjuješ x:o)x

valda ne zato, da drug drugemu špilaš klovna :vio:

in mu krajšaš deževne popoldnevne z zabavnimi igricami xcivx xscratchx xzobkox

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x

Itak pa svas e poročila po 5 letih "hojenja"...ko je zaljubljenost že minila in sem se sam vprašala, če je to res človek, s katerim bom lahko lajf preživela...v dobrem in slabem...danes se spomnim vseh tistih občutkov in molitve na matičnem uradu, ko sem prosila boga..in si govorila, o bog, daj, da delam prav... x:px ker sem dva dni pred poroko izjavila, da sem se premislila... x:Dx pa je blo mal letanja... x:px x:Dx je ravnal prav, ko je rekel, lej, tako dolgo sva skupaj, pa nama je bilo ok, saj zdaj se ne bo nič spremenilo, sam skupaj bova živela...in če ne bo šlo, se še vedno lahko ločiva...

po dveh mesecih sem se vrnila domov, k staršem...pa so me ustavili na vratih.Dekle, tam imaš zdaj dom, tukaj nisi več doma.Če ne moreš tako živet, se loči in živi sama...in sem se vsa poklapana morala vrniti z vsemi punklci nazaj...obupana, da nimam več doma...predvsem pa sem se morala POGOVARJATI...kako in kaj....

No, potem pa smo odraščali... x:px x;)x x:Dx :xx!: x^x

Astra, ne bom čestitala, bom pa rekla, da ko sem tole brala so mi šli res mravljinci in si me spomnila na nekaj točno enakega, razen, da nisem privlekla "punkelnov", ker so me že pri besedah ustavili......in sem jokala kot dež....vau kje je moj dom........

Hvala jim zato. Danes točno vem kje je moj dom, kje je bil prvi kje je zdaj drugi in samo veselje ve kaj še prinese življenje. Srečna sem, z občasnimi padci :inocent: le kdo jih nima. Vse je šola in tako jo moramo vzeti...........

SREČNO in le tako naprej...meni teče 23 leto xsrcx x^x

Lia, prav pasal bi mi, če bi kdaj drug drugmu mal klovna špilala xcivx xcivx x:px x:Xx

x:Ix :vragec: tak sem nekam sproščena ratala, jst sem pa mislila da sem kaj čudna al pa posebna x:o)x pa vidim da je to kar stalna praska x:o)x

ker sem hotela pobegnit x:Dx x:Dx x:Dx

Čau mladina x:Xx

Kake lepe obletnice v teh deževnih dneh, sicer pa itaq vse prav pride samo da je proslava x:Dx Čestitke x:Xx

...mene je včeraj vročina zvila, sem bila hot kot že dolgo ne 38 pa še mal, tja do 4 je šlo pol sem se pa le opugumila in arcnije pogoltnila, pa vroče, pa mraz, pa ni zraka, pa ko sem že vse okne po bajti odprla, mi še ni blo zadost, bi šla kar ven na mraz stati, pa se nisem mogla odločit a mi je vroče al me zebe ali mi piha preveč ali mi paše :wacko: jebela cesta.

Pred tem sem pa že sveto obljubila, da se udeležim enega dogodka in sem jo mahnila tjakaj, da ja ne zeznem, pridem do tja, vse zaprto, mračno, nikjer nikogar, jaz pa že itaq sama pa smotana, vsa razbolena, komaj sem dihala, še dobro, da ni bilo nikogar. Valjda sem zeznila happening je danes in ni bil včeraj :unsure: ...mah se tudi v boljših družinah dogaja, prav zares, bom šla pa danes a mi kaj drugega ostane?

Včeraj sem šla pogumno na obdelavo v kitajsko delavnico. Oh, my goT :OO!: čisto drugače, kot sem si predstavljala. Sem mislila, da pridem tja, oni me 3x poboža s palčko, pa ene 2 točke vbode, da me malo zaboli, mi reče da moram mal čaj pit, pa nič belega kruha in sladkorja, pa samo riž jest. Ok...s tem bi se lahko sprijaznila in v moji veliki otroški domišljiji je to nekako zgledalo. Matr vola, k mi je pokazal one igle sem rekla, da sem se najbrž zmotila in nisem prav prišla. Pa da nič ne boli me je prepričeval, ma ne ti men da ne boli, če je igla :vragec: pol k je rekel, da mi jo bo še na vrh glave zapiknil sem pa res skoraj ušla z one mize dol :wOOt: če ne bi bila samo v spodnjicah, bi najbrž kar ven odlaufala. No pol sem videla, da je bil to talepši del terapije, k mi je začel z onim vakumom in onimi lončki po hrbtu maroge delat :sniky: matr vola, mirno grem na kako policijsko postajo in rečem, da me je mož :blackeye: ..ja, da to ni dobro ni pretoka, ni tega ni unga, ja da je mal zaskrbljujoče, pa da kok sem občutljiva, da mi sploh terapije ne more delat, k skos skačem in me vse boli...ja halo??? :fiju: če bi Atomiki delal avdicijo bi gotovo zmagala, k sm tolk jodlala, pa visokih C-jev spustila. ... no in od te neterapije oz. pol terapije, k je bilo vse tko nežno pa bolj za otroke, sem pol še vročino fasala, pa celo telo me boli.

No seveda, tole zdej jadanje, pomeni, da mi bo jutri maximalno boljše x:px baje, če se bom držala diete in telovadila, kot Nadia Komaneči, bom kot pušeljc v par mesecih.

...no tko se lahko potolažite da vam je boljše :vio:

x:Xx vsem

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Aja, da je zakon pravljica? :eek: :o|o: ..sam trdo delo, bi rekla...pa sklepanje kompromisov sam s sabo in s partnerjem, prilagajanje..in predvsem moč, da ne vržeš puške v koruzo, ko so zadeve čist :xx!: ..če pogledam sebe, vidim, da sem popolnoma druga oseba, kot sem bila takrat...morala sem vse svoje želje in upanja, način razmišljanja spremeniti v nulo...in gospod seveda tudi... :o|o:

Astra

se splača? To se sprašujem zadnje čase...

Jao, vreme.. xrolleyesx še mačk se je na balkonu obrnil in premislil in rajši nazaj not šel..

moram se ob 2h na faks spravit... preverit še enkrat, če se res še vedno nič ne dogaja in se pol odločit al kej ukrenem al nič glede tega..

zdaj pa prevajat še mal, sem že na polovici, kar laufa.. x:)x

Astra, čestitke drugač x;)x x:Xx

Cosma x:Dx jaz bi ušla, pa magari brez gat, v trenutku, ko bi mi igle pokazal x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

to se boš skoz :o|o:

splača se ne (kaka potrošniška miselnost x:o)x )

na tem svetu ni dobička, so le večje ali manjše izgube x:Dx x:Dx x:Dx

Čau mladina x:Xx

Ki lončki po hrbtu maroge delat :sniky: matr vola, mirno grem na kako policijsko postajo in rečem, da me je mož :blackeye: ..ja, da to ni dobro ni pretoka, ni tega ni unga, ja da je mal zaskrbljujoče, pa da kok sem občutljiva, da mi sploh terapije ne more delat, k skos skačem in me vse boli...ja halo??? :fiju: če bi Atomiki delal avdicijo bi gotovo zmagala, k sm tolk jodlala, pa visokih C-jev spustila. ... no in od te neterapije oz. pol terapije, k je bilo vse tko nežno pa bolj za otroke, sem pol še vročino fasala, pa celo telo me boli.

No seveda, tole zdej jadanje, pomeni, da mi bo jutri maximalno boljše x:px baje, če se bom držala diete in telovadila, kot Nadia Komaneči, bom kot pušeljc v par mesecih.

...no tko se lahko potolažite da vam je boljše :vio:

x:Xx vsem

x:Dx x:Dx x:Dx res lepa tolažba...če se boš držala , a se ni Nadia zafiksala x;)x zarad pretreniranosti :O:

bemu če bi se

Cosma x:Dx jaz bi ušla, pa magari brez gat, v trenutku, ko bi mi igle pokazal x:o)x

Ma seveda se splača Aliana, če si želiš. Kot je rekla Astra, je vse skupaj kompromis, da te ne moti preveč, razen, če nisi dominantna in je itaq vse po tvoje x;)x . Meni je fino v bistvu si mislim, da se je fino s kom tudi skregati, čeprav pri nas to no go, se lahko kregam samo sama s seboj, seveda, ko mi vrže ven ventilček in varovalko, le prisluhne in kao **sprejme upravičeno kritiko** .... zveza je nekaj lepega in kvalitetnega s pravim partnerjem seveda, ti prinese več + kot minusov. Seveda so pa obdobja, ko imaš več - in se nabira enega hudega in slabega za znoret, ko bi najraje ušel domov k mami in se skril pod krilo, šel v svojo sobo se pokril s kovtrom čez glavo in spal, spal, spal po možnosti bi vmes padel še v globoko komo. Ampak saj se potem razreši ali pa ne....

Sama se nikoli nisem poslužila te metode, da bi šla k mami s kufri, ker sem si rekla, da bom naredila to samo 1x, tudi ko so bile situacije zrele v to smer, sem se nekako **odraslo** pomenila sama s seboj, da to ne gre in da se bom obnašala, kot odrasla, če je treba pred strelski vod, pa dajmo.

...v bistvu je fino, če imaš stalnega partnerja dlje časa, ko se spočiš, samo nadaljuješ tam kjer si zadnjič nehal, ni treba privlečt spet mame pa tašče in ostalega vesoljnega sorodstva v obračunavanju x:Dx ... šala mala :vragec: si hiter in jedernat!

...si predstavljaš, da bi me kdo videl letat tam naokoli v samih gatah z vsemi onimi iglami po telesu :wOOt: če ne bi takoj prevoza za Hrastovec dobila, tudi nič ne rečem.... ali pa vsaj do Studenca.

x:Dx x:Dx x:Dx res lepa tolažba...če se boš držala , a se ni Nadia zafiksala x;)x zarad pretreniranosti :O:

bemu če bi se

Ne boT tolk malenkostna no x:px

mi je dr. takoj rekel, da sem ena izmed onih, ki delajo vse tri dni pol pa nič več :fiju:

A Nadia pa tako al ka???? Ja seveda šla je v beli svet, ni amerika za vsazga, te lahko pokvari.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pismo je vse predvidljivo. xrolleyesx

V tem obdobju, ko z ljudmi bolj odkrito spregovorim o svojem očetu ugotavljam, da ima večina tistih s katerimi smo se instinktivno zavohali tudi očete (včasih tudi mamo, babico ali dedka) alkoholike. Misliš, da si si pač simpatičen, imaš podoben pogled na življenje ... potem pa ugotoviš, da te druži izkušnja z alkoholikom.

Danes sem jezna in prestrašena. Očeta so iz intenzivne prestavili v čisto drug štuk, k drugemu zdravniku. Tam zdaj leži in doživi vizito enkrat dnevno, kjer ga niti ne povprašajo kako je. Sem hotela zdravnici malo namignit, če bi še kako preiskavo naredili in se mogoče probali malo pogovarjat z njim, pa mi je rekla, da ga lahko tudi domov odpeljem če želim in odložila telefon. Saj vem, da ni lahko biti zdravnik, ampak skrbi me...

Neki sem tečna pa prestrašena dons. :xx!:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

br'dan! x:)x

Najprej hvala vsem za čestitke in lepe misli itd. xsrcx res ste sončki

Ko ima človek študijski dopust, najde čas tudi za LNF, a ne... :inocent: Saj se učim, no... xrolleyesx

Astra, čestitke! xcheersx Tako se dela!

Glede zakona pa raje ne bom pametovala. Je vsak svoja zgodba. Fajn je, če si pustita dihat in sta si v oporo. Pa fajn je, če je ljubezen zraven (drugače pač težko trpiš vse one male živce-jedoče razvadice in navadice).

Midva sva zdaj itak super fajn, kot se pač spodobi za tak čas. x;)x

Mislim pa, da na začetku predvsem ni dobro te reči pretirano premišljevat, ampak se prepustit toku. Sem imela srečo, da sem bila tako mlada, ko sva se zaljubila, da se nisem ukvarjala s tem, če je on res pravi, če bova res skupaj itd.

Samo komaj sem čakala, da se vidiva, rada sem ga imela, no, pa sva, kjer sva. Danes, pri moji starosti, pa najbrž res ne bi mogla brez tovrstnih pomislekov... :o|o:

Kaj pa vem, srečo imam, hvala bogu.

Cosma, hitro okrevaj! xwizardx

x:Xx za vse

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Kukica xwizardx xcrossfingx xgoldfishx :detelca: xupx naj se čim prej izboljša stanje!

o freya študentka, jaz imam isto foro...bi se morala učit, pa se še nekako šibko počutim x8Dx no ja lnf lahko berem....ostala literatura se mi zdi pa pretežke in sploh ne toliko zanimiva xrolleyesx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...