Aliana 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 še ena taka.. nekak se odločila, da ne grem danes na faks preveč deževno bom rajši tlele not čepela in še eno stran prevoda naredila pred kosilom.Mamo rezervirano v Harambaši pol pa v kino pa še eno razstavico pogledat... To se dela na tak turoben dan, ne pa uči pa na faks hodi tko da.. Cosma, Freia, jaz vaju 100% podpiram WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Kukica naj se čim prej izboljša stanje!Hvala cosma. še ena taka.. nekak se odločila, da ne grem danes na faks preveč deževno Tko sem pa tudi jaz fax delala. Pa potem me je motila še megla, pa preveč sonca ... izgleda, da je bila taktika upešna, ker imam narejene vse izpite. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Jah, jaz sem tud do 3. letnika prilezla saj počasi se človek nauči, da je manj učinka, če visiš na predavanju in umiraš od dolgčasa, kot pa če rajši doma kaj prebereš al pa zadnji mesec pred izpitom par knjig in zapiske od parih sošolk.. Je pa par hudo dobrih predavateljev in predavateljic, tiste pa z veseljem, tud ob 8h zjutraj, če je treba WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Samo zimske gume so po zakonu obvezne hišni kino pa ne Sorry, sej štekam da/zakaj ti gre na kurac ne ga srat....merđo je pa obvezna oprema :xx!: There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Prej sm spet neki pacala...spet un slatkiš iz pinabatr. Sam, da je zdej po moje bl izpiljen....bomo jutr vidl. Čez 1 uro mam pa odbojko, pa še Kukica pride...ne vem, če se boš kej u iber zgonla, bejba. Kr neki mi je ful vroče, pa me pol spet zebe. Sej se bom na odbojki ogrela. Poslušam sentiše in pojem zravn...mi sede. Aja, a sm povedala, da mam ful dobre nohte zdej? Sm si kupla en lak, k ga morš 3 tedne vsak drug don dol pa gor dat in so se mi ful učvrstil. Nč več se mi ne cepjo po plasteh..svetski so!!! Bom kej postnla, sam, da si jih ful lepo namažem in spedenam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Čez 1 uro mam pa odbojko, pa še Kukica pride...ne vem, če se boš kej u iber zgonla, bejba. Uf še dobr, k dvakrat počepnem, pa bom mela že muskl fiber. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Uf še dobr, k dvakrat počepnem, pa bom mela že muskl fiber. :lol: Kok s faca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 :lol: Kok s faca. Kaj faca, brez kondicije. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Kaj faca, brez kondicije. No, sej, glih za une upokojence boš. Mogoče si še enga bl prmernga moža najdeš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Kaj faca, brez kondicije. ..se prav rdeca faca... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Kr norca se delite, ja. Sm pač bl babica. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Norca se sam Samsonajt dela. In to vrhunsko. Maaaaamiiiiiiii, Samson mi nagaja. Eh, kuki, dobrodošla tudi v klubu babic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Ej, k sva že obe gor ... a se kej prej tja pride al smo lahko ob uri, k smo že babice... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 a ti to mene kličeš ampak meni praviš mat pol nisem taprava pejmo na odbojko se zmigej ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Ej, k sva že obe gor ... a se kej prej tja pride al smo lahko ob uri, k smo že babice... Ponavad prov po upokojensko zamujamo..bom probala bit dons bl točna, tebi na čast. Mati, ti se pa ne vmešavaj v dekliška posla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 No pa da vidm to čast. Jest grem pa na lov za trenirko ... ne najdem. Pa zdele sem morala še kefir spedenat, k mi ga je teta k zanalašč dons prnesla. Vidmo... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 daaaaannnnnnnnn......... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Jutro, primorka. Upam, da je kukica še živa. Jutr pa petk, pol pa gmh. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 haj bejbi.... zakaj pa kukica ne bi bla živa.... ....a ste jo čist uničli včeraj al kaj..... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Čist. Revca je sam okol skakala. Je bla čist rdeča, pa sopla je in izbuljene oči. Prov fajn je igrala. Jo bomo z veseljem medse sprejel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 jao...nobene mere...... ....( ).......kuki, ne se dat..... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Kukica polomlena. Res sem babica. Ena odbojka me tolk zlom, da sem zjutraj komaj tibetančke nardila. Noj ja, tko pač je v mojih letih. Drgač sem pa ful uživala in bom z veseljem še prišla skakat. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Ti kr prid, babica. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Si tolk jokala prej, da sem bila zihr, da bom pršla nekam, kjer res pojma nimajo o odbojki, pa je bila prov lustna igra. Ti tud dobr igras. dejva se še mal hvalt ... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Ej, dobre serve maš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts