Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kukica in Pika... x:Dx :palec: , zdaj se lahko hvalita, ko nihče ne ve, kolk sta v resnici dobri.. x:px :inocent:

En prav fajn dan se dela, hvala bogu una včerajšnja depra izginila, jo je sonce pometlo... x^x ..in ponovno ugotovila, da je vse, kar naredimo prav, če smo le pošteni do sebe...potem ni napak... :palec:

Delam sezname... :o|o: sem se prijavila, da jutr sama kuham za žur... xrolleyesx .Sam ej bilo enostavno, ker sva mislila sam starše povabit na kosilo, potem pa...hm,kaj pa brat in sestra?...in potem je tukaj 6 otrok?...no, ni blema, bomo pa v vinogradu naredili... x^x ...sam tam pa je dovolj prostora, pa lahko tudi najbližje prijatelje povabimo, da ne bo dolgcajt družinsko kosilo...sam če povabimo te, potem bi skoraj morali tudi one...itd, itd...

rezultat? 16 komadov + 9 otrok, ki sploh niso več otroci... :o|o: ..in oni si bodo naredili svoj žur v kleti...

ok, ok,sam zdaj pa moram opasno kuhat, to ni sam kosilo za nas par... :sori: ...in si delam sezname, kaj moram kupiti in kaj lahko naredim danes, kaj pa jutri...

_________

Cosma...poznam tele vakuume... :xx!: sem enkrat bila in ti povem, da sem okol padla, kolk pomagajo... :palec: ...sam sem si pa prisegla, da nikoli več, če ne bo res nadnujno...stiskala sem zobe in jokala, takšne bolečine ne pomnim... :xx!:

jaz zdaj mal štrajkam z LNF, se še nisem učit začela... x:Dx ..bom pa zato naslednji teden gor visela...

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Čau mladina x:Xx

Vidim, da se pripravlja lnf ekipa za naslednjo olimpijado x:px serve v levo, serve v desno, šus v glavo :vragec: ...zdrav duh v zdravem telesu!

Danes tudi jaz telovadkala k mi je kitajc naročil, naj se mal zmigam, pa mal špeha pokurim :inocent: pojma nimam kje ga je videl. Pila en čudežni čaj, so mi ga zmixal v Stični, vam povem, da ne bom samo Nadia Komaneči pred odhodom v usa ampak superwoman xg:Dx

Včeraj sem se strašno zabavala 2 uri sem objemala kao navidezno drevo, učila se pravilno zložit en prtiček in pila vrhunski čaj, ki je redko kdaj na prodaj, sploh pa kao ne pri nas, ni tržišča, tole naj bi bil čaj nad čaji x:px njam res dober, aja pa jedla nemške slaščice, ki zgledajo kot japonske, no tko...saj če vam ni jasno, nič hudega, že itaq to, da sem se skoraj uro matrala da zložim prtič tko kt je treba je samo po sebi frustrirajoče, ampak vaja dela mojstra in vsak izmed nas potrebuje svoj čas pravi mojster. Vsaka stvar ima svoj namen in se dela s hitrostjo drsenja polža po suhih gozdnih jesenskih tleh, prepletenih z odpadlimi listi in iglicami. Tisto kar se nam zdi samoumevno niti ni. OM.

Dan sem začela tako zdravo, razen kave :rolleyes: da kaže nadaljevati v tem duhu in vztrajati, do končnih rezultatov. Brez Muje se še čevelj ne obuje.

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Včeraj je Matija končno iztisnil, da pa mogočle to kar imava ni to kar bi moralo biti.

Si bova vzela počitek ...oz moje mennje je, da sva zaključila.

Problem je ker jaz nimam kam in tako bom ostala tukaj dokler se to ne razreši.

V glavi imam toliko misli, da sploh en vem kje začet razmišljat.

Trenutno čutim samo strah.

danes me čaka učenje, učenje in učenje!

no, še prej bom telovadila...popoldne pa grem k zdravnici .

jutri imam kolokvij...v ponedeljek še enega.

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Eh...lohk bi blo bolš. :o|o: x:Dx

Sej se bomo poboljšal. x;)x

Ah pol bi lahko pa še koga ubila. x:Dx

Kukica in Pika... x:Dx :palec: , zdaj se lahko hvalita, ko nihče ne ve, kolk sta v resnici dobri.. x:px :inocent:

:eek: Ker če bi naju kdo videl, se sploh ne bi bilo treba hvalit. x:px x:Dx

Astra, dober žur ti želim. Si ga pošteno zaslužila v vseh letih boja za obstanek. xsrcx

Nadja Komaneči, le pogumno naprej. Ko boš dala noge za (svoj!) vrat, se pa spet oglasi. x:Dx x:px

Mana, drži se. xcrossfingx vse se bo uredilo, boš videla.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Mana :eek:

:sori: dečko se ne zaveda kaj bo izgubil, tako punco se z lučjo sredi dneva išče in to zeeeelo doooolgo

Bodi :vtz:

xcrossfingx xsrcx

x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Mana, ni nujno, veš...včeraj je bil tako zoprn dan, da sem povsod srečevala sam depraste ljudi in prav vsi s(m)o razmišljali, da pa morda to ni ravno to... :o|o:

tako da ne prehitro...in ne delaj kar dokončnih zaključkov...saj veš, mal dol, pa mal gor...itak je cel lajf tako.Nikoli ne more biti vse sam odlično...saj, če bi bilo, sploh neb vedeli, da je dobro...

Drž se, bejba.. xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Haj vsem..

No tako je pri nas situejšn..prehladila, ker gospodič hočejo pri odprti okni spat :eek: jaz pa gola ponavadi spim..in cela pojstla moja pol pa veš hudiča.

Mama je v bolnici - nekaj ji kri gre na blato..oz. če sploh kaj gre..probala ženska z vsemi žavbami..mogoče bo jutri že domov prišla..ona to tak z mirnega vse vzame(pa me bojo vsaj pregledali in tak.)

Deca baje danes spet torto pečejo x:px x:px dedc se repenči, ker ne ve kaj mi kupiti za rd..madona..zdaj bi že darilo moralo biti tu..ne pa da še on grunta kaj..ker nakita ne nosim, šminkam tudi ne, na cote ne dam ...ko mu pa rečem tisto svileno ogronjalo bi imela...pa je predrago...no bomo videli... x:px x:px

Pa tašča pride na južino danes..(pa glih danes, ko je dve leti ni bilo na spregled) tak da bom rojstni dan očitno preživela v strežbi pa še prijazna bom morala bit..

tak...je tole v Hazolah..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pa tašča pride na južino danes..(pa glih danes, ko je dve leti ni bilo na spregled) tak da bom rojstni dan očitno preživela v strežbi pa še prijazna bom morala bit..

Ti se kr neumno nared in reč, da si razumela, da ONA pride teb skuhat, k maš rd. :vragec: x:px

Ni za kej. x;)x x:Dx

Deca baje danes spet torto pečejo x:px x:px dedc se repenči, ker ne ve kaj mi kupiti za rd..madona..zdaj bi že darilo moralo biti tu..ne pa da še on grunta kaj..

x:Dx x:Dx x:Dx a daj nehi no ....pr nas blo isto par dni nazaj

sn jih nakurla k majmune, ta mal knedl je sam na čestitki , ki jo je lani dal, leta popravil..... x:o)x

se ne sekirat , ni to sam v Hazolah xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Mana :eek: jebela cesta, kva so to zaene konstalacije??!? Pa kr naenkrat, vsaj kokr sm spremlajala tule na LNF je vse špilal tko kt je treba, en teden tišine, pol pa kr štala al kva xcivx

Ah, po eni strani je pa mogoče boljše, da gresta že zdaj narazen, po drugi pa...če se da še kaj rešit - rešita; važno je, da dasta vse od sebe/po svojih najboljših močeh, ne glede na rezultat xsrcx

...ko mu pa rečem tisto svileno ogronjalo bi imela...pa je predrago...no bomo videli... x:px x:px

mislm, kok so dedci smotani :o|o: edina stvar, k si jo želiš, je pa predraga al kva :xx!:

moje sožalje za taščo :sori: jst se ne bi nič fine delala, sej je tvoj RD, se bo že ona prilagajala, res ne vem, zakaj bi morala bit ti v pozoru xcivx (pozor - kt pr vojakih na postroju)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Mana :eek: jebela cesta, kva so to zaene konstalacije??!? Pa kr naenkrat, vsaj kokr sm spremlajala tule na LNF je vse špilal tko kt je treba, en teden tišine, pol pa kr štala al kva xcivx

Ah, po eni strani je pa mogoče boljše, da gresta že zdaj narazen, po drugi pa...če se da še kaj rešit - rešita; važno je, da dasta vse od sebe/po svojih najboljših močeh, ne glede na rezultat xsrcx

:palec: :palec: :palec: bemu Cookie, pa ti si že čist razsvetljena xsrcx ko zaglibim, tebe vprašam za nasvet :vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

meni je danes en tolk dober dan x:Dx

sedim tuki za PC in gledam skozi okno direktno na Krvavec in se že kar čutim,

kako bi po tisti belini v čimvečji hitrosti spustila veter in sneg v lase x:)x

in uživala v sanjah x:px

in imam vse kar potrebujem x^x edino hrbet me mal boli x;)x

aja.........tole mi je ena poslala po meilu:

"Življenje ne bi smelo biti pot katere cilj je priti do groba, z atraktivnim in dobro ohranjenim telesom.

Boljše bi bilo, da do njega pridemo s čokolado v eni, martinijem v drugi roki, totalno izrabljenega telesa z vzklikom "Au, kakšna vožnja! "

x:Dx x:Dx x:Dx x:px

Thenx punce za suport x:px x:px

Komaj zdaj uspela videti!! Mana!!! Res, kaj dogaja...

..uf..ne vem kaj bi rekla..ubogaj evo Cookie..pametno razmišljanje tole ja..

No, hvala bogu sije sonce.. xcivx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

"Življenje ne bi smelo biti pot katere cilj je priti do groba, z atraktivnim in dobro ohranjenim telesom.

Boljše bi bilo, da do njega pridemo s čokolado v eni, martinijem v drugi roki, totalno izrabljenega telesa z vzklikom "Au, kakšna vožnja! "

:palec: :palec: :palec:

ne pa tole:

Nejc Zaplotnik

.... to kar imava ni to kar bi moralo biti.....

meni pa občutek pravi, da je v bistvu on povedal to, kar bi morala ti. strah te je najbrž, ker nimaš kam it, kako prebrodit to krizo. samo dejstvo je, da se nekatere zgodbe pač zaključijo, in skoraj nikoli ni za oba kar tako mimogrede. no, pa saj, če ostaneta skup, bo mogoče to vsaj dobro pregledan temelj, če ne, se ti pač odpira ogromno možnosti za korak naprej. ja, si mislim, da ti je grozno, vem pa, da si močna punca. mogoče si pa zaslužiš nekoga, poleg katerega ti ne bo treba jokat.

si ne predstavljam, kako misliš danes študirat. mene bi čisto iz tira vrglo kaj takšnega. bi vse prestavila v deseti plan.

smo na tvoji strani, saj veš.

drži se! :vtz: xcrossfingx xgoldfishx :detelca:

moram pripomniti, oprosti: kakšna sreča, da sem free.

Tako sem se tudi jaz tolažil dokler sem bil samski x;)x

Ampak kdor ne reskira ne profitira x^x

in moja čustva so na (meni nekoč, ne dolgo nazaj) neverjetnem dobičku :2src:

Lea :palec: :palec: :palec:

Nejc Zaplotnik

Mačona, če te partner hoče prilagajati, spreminjati, te zapira v zvezo, ... se ga losaš TAKOJ! In ne čakaš da se bo on spremenil, ker taki osebki pričakujejo da se bo svet njim prilagodil, ne oni njemu :o|o:

Jaz mojo drago nočem spremenit, že tako sva se oba korenito spremenila v zelo kratkem času, nočem da prekine stike s prejšnjo družbo, čeprav več ne vidi razloga zakaj bi se družila z njimi, tudi na faks jo moram (žal precej neuspešno) naganjat jaz xrolleyesx

V nobeni zvezi ne smeš izgubiti stik s svetom in okolico, vsakršno samozapiranje kvečjemu škodi x;)x

Drugače pa kar uživaj free lajf, ampak ti nisem čist nič fovš na svobodi

Nejc Zaplotnik

meni pa občutek pravi, da je v bistvu on povedal to, kar bi morala ti. strah te je najbrž, ker nimaš kam it, kako prebrodit to krizo. samo dejstvo je, da se nekatere zgodbe pač zaključijo, in skoraj nikoli ni za oba kar tako mimogrede. no, pa saj, če ostaneta skup, bo mogoče to vsaj dobro pregledan temelj, če ne, se ti pač odpira ogromno možnosti za korak naprej. ja, si mislim, da ti je grozno, vem pa, da si močna punca. mogoče si pa zaslužiš nekoga, poleg katerega ti ne bo treba jokat.

si ne predstavljam, kako misliš danes študirat. mene bi čisto iz tira vrglo kaj takšnega. bi vse prestavila v deseti plan.

smo na tvoji strani, saj veš.

drži se! :vtz: xcrossfingx xgoldfishx :detelca:

:inocent: dodajam

vse zaljubljenosti in vse ljubezni so samo pot do tega , da vzljubiš sebe x^x na žalost je zgleda neka napaka serijska v proizvodnji človečkov, da moraš najprej v drugem to poiskat, da jo vidiš v sebi....

pa če je ne najdeš prvič pa drugič, jo iščeš znova in znova, šole ne naredijo najbolj pametni ampak najbolj vztrajni :palec: x8Dx

ufff :o|o: zhe dva dni zhivchna k ps,pa zhalostna,pa jokava,pa jezna :C: :O: :V: :sori: vse to,custva od k.,da ne govorim.

:xx!:

pol pa se moja psicka lepo poskrbela za dodatno jezo....skor pojedla moj mobilc,unicila totalno,pol se je pa se lepo zjutri polulala nalasc na moooojo postljo :o|o: tko ,da sem se zbudila v njenem pishanju,mater :eek: :O: :o|o: pa razcefrala se zadnji povshtr(ostale je tud ona).

tko,dobr se je zacel dan,a ne?!

sm ji lepo pol dala ene dve po riti ,pa zagrozila ,da bo sla na dopust v zavetisce ,ce ne bo pridna :vragec: pa bomo zdej vidli ,ko domov pridem,ce je kej zaleglo x^x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Res ste zlati...hvala vsem x:Xx

Grem v knjižnico mal za fax delat.

Se mi zdi, to najbolje.

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...