lia 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 v Kumrovcu smo jih včasih kupil ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Mojega očeta so spustil domov. Sploh ne vem, če sem vesela, ker me je ful strah, da bo vse po starem. Pa ne vem če zmorem ... Sem se začela učit španščino, kar prek neta. Našla en dober zastonj link z audio posnetki. Je treba saj osnove znat za čez lužo. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Mojega očeta so spustil domov. Sploh ne vem, če sem vesela, ker me je ful strah, da bo vse po starem. Pa ne vem če zmorem ...mater, kakšen čas.... veš kaj, če bo starem, se boš pa še ti nečesa naučila iz tega, a ne. tiste ljubezni, ki bi ti jo moral dati pred 20imi leti, ne boš nikoli dobila. je šel tisti čas. in ta tvoja želja po tem, te sili, da vztrajaš in se trudiš in te skrbi in...pa saj sama veš. mogoče je čas, da v življenje spuščaš samo ljudi, ki so na tvoji strani, ki te cenijo, spoštujejo....vem, da je zajebano imet tak odnos do očeta, ampak je najbrž prišel čas, da se on zave, kdo in kaj si ti in da nisi nekaj samoumevnega. ti boš imela ogromno dela s tem, da mu odpustiš. ja, očetje alkoholiki..... a veš, da nevrotični starši ne morejo imeti nenevrotičnih otrok. priznam in prisežem. odvisnost se pokaže v drugi obliki, ponavadi kot odvisnost od odnosov. pa kaj bi ti pametovala, saj sama veš vse to, a ne.sem se spomnila na tisti rek, ki sta ga zadnjič marsa in pujsa omenjali, nekaj v smislu: da ko misliš, da si že čisto na koncu z močmi, si šele na sredini poti. zmoreš,jasno, da zmoreš! najprej poskrbi zase!drži se pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Mah ja, vse to vem. Pa saj bi šlo, če bi ga lahko sovražila. Če bi bil kda pizda do mene. Pa mi je vedno hotel in mi še hoče najboljše. Ampak sam sebe ne zna imeti rad. Njegov edini in največji problem. Jasno imam jaz isti problem. Pa saj bo ... ampak je dolga pot. Ja, poskrbeti moram zase. In pridno delam na tem. Hvala ti. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 kukica, sori , ker sem ti vzbujala neprijetne občutke! včasih bleknem kaj, pa mi je potem žal. ....čeprav čisto brez smisla pa spet ni. je pa res, da najbrž ne rabiš zdajle še tega, da ti kdo pamet soli. tolažbo bi, a ne. jaz pa pametujem pa, ko mi je jasno, kako zapleteni so takšnile odnosi. jaz ti samo želim, da bi čimprej splezala iz tele črne luknje, kamor te je pahnil tvoj manjvrednostni kompleks, ker si tega res ne zaslužiš. ker si fajn in pametna, sočutna, kreativna, pač fajn ženskica in še 1x ti pravim, da si zaslužiš nekoga, ki te bo imel res, res rad, ki te bo crkljal vedno in povsod. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 doktoratom iz česa.... pojma nimam ta trenutek.......zdajle sem šele na drugi stopnji ekonomije......pol magisterij......in vztrajam do doktorata......in ne pustim se Matildi prej itak bo neki v zvezi z politiko takrat Kukica drži se, kaj naj rečem ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 kukica, sori , ker sem ti vzbujala neprijetne občutke! včasih bleknem kaj, pa mi je potem žal. ....čeprav čisto brez smisla pa spet ni. je pa res, da najbrž ne rabiš zdajle še tega, da ti kdo pamet soli. tolažbo bi, a ne. jaz pa pametujem pa, ko mi je jasno, kako zapleteni so takšnile odnosi. jaz ti samo želim, da bi čimprej splezala iz tele črne luknje, kamor te je pahnil tvoj manjvrednostni kompleks, ker si tega res ne zaslužiš. ker si fajn in pametna, sočutna, kreativna, pač fajn ženskica in še 1x ti pravim, da si zaslužiš nekoga, ki te bo imel res, res rad, ki te bo crkljal vedno in povsod. Nč sori! Mi ful pomaga tole. Nočem več jokcat pa se smilit sama sebi, čeprav večkrat ravno to počnem. Rada bi poštekala kaj se dogaja z mano. Predvsem zato pišem. Ker mi pomaga, če ubesedim, pa še feedback mi da velikokrat kaj misliti. Vem, da velikokrat bluzim neke nebuloze, pa se vrtim v krogu ... ampak včasih pa tudi kako stvar poštekam in naredim korak naprej. Ti kar piši. Vesela sem tvojih komentarjev in pomagaš mi. Hvala tudi tebi Audente. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ravnokar izvedela da je od mojega sorodnikom zgorela hiša... ostali brez vsega... dva otroka. Že organizirala akcijo, v nedeljo jim peljeva stvari oblačila živež. Kako se življenje zasuče v eni uri... Znamo cenit trenutke?A vemo kako kratek je lajf? Da lahko v sekundi ostanemo brez vsega - znamo ostati brez vsega?Kukica, lažje bi bilo če bi se lahko obrnila in te ne bi prizadelo ane? Ampak te, ker čutiš in ga imaš rada ne glede na vse... to je en vidik brezpogojnosti...Danes imam študijsko, komaj čakam, pa študijsko gradivo sem prejela - grem od začetka me zanima kolk bom štekala... tamali moram nekaj razložit (kva sem pametna mami - pojma nimam )Endurco smo baje rezerviral... lajfMana, mogoče bi vama pa prišel prav odmik od njegovih... če pa ne čutiš več, potem pa - prva si ti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Ksenia,povej kaj rabijo najbolj bom še jaz kaj zbrala ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 to vprašanje sem zastavila tud sama... sploh ne vem kje živijo zdaj... baje sta fantek in dekle pri sorodnikih. Ti sporočim...hvala sem čisto prizemljena, spomnila sem se na tisti smrad ki sem ga sanjala teden nazaj, sem že včeraj pomislila na tiste uboge rudarje na Poljskem ujeta pod zemljo... tole zase čutim kot en opomnik življenja... pif... pa ni ničesar več. Sploh me ne prizadanejo več tko osebno takšne stvari... bolj me spravijo v delovanje akcijo... itak da sočutim ampak.... mah ne znam opisat, kot bi bila nekje drugje in bi samo delovala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Temačen je današnji Vesoljni dnevnik Slabe novice se kar vrstijo Pa komaj je konec delovnega dela dneva Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 mater, kakšen čas.... veš kaj, če bo starem, se boš pa še ti nečesa naučila iz tega, a ne. tiste ljubezni, ki bi ti jo moral dati pred 20imi leti, ne boš nikoli dobila. je šel tisti čas. in ta tvoja želja po tem, te sili, da vztrajaš in se trudiš in te skrbi in...pa saj sama veš. mogoče je čas, da v življenje spuščaš samo ljudi, ki so na tvoji strani, ki te cenijo, spoštujejo....vem, da je zajebano imet tak odnos do očeta, ampak je najbrž prišel čas, da se on zave, kdo in kaj si ti in da nisi nekaj samoumevnega. ti boš imela ogromno dela s tem, da mu odpustiš. ja, očetje alkoholiki..... a veš, da nevrotični starši ne morejo imeti nenevrotičnih otrok. priznam in prisežem. odvisnost se pokaže v drugi obliki, ponavadi kot odvisnost od odnosov. pa kaj bi ti pametovala, saj sama veš vse to, a ne.sem se spomnila na tisti rek, ki sta ga zadnjič marsa in pujsa omenjali, nekaj v smislu: da ko misliš, da si že čisto na koncu z močmi, si šele na sredini poti. zmoreš,jasno, da zmoreš! najprej poskrbi zase!drži se Šla še enkrat brat ... kaj, k je težko dojemat kadar boli. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 boli, duši, ruši se in potem zadihaš in ti zmoreš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ma ne vem... razmišljam.. grem kuhat kosilo, pol pa portugalščina.. če se bom spravla.. nisem niti povohala faksa od blizu ta teden WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2006 Avtor Prijavi Deli 23. november 2006 Nc brala, ze od mensezdi vcer... sam civknt moram, namrec: nebo je zhivo koralne barve! (*shit k mi ne dela digitalc, kok prizorov najlepsih jesenskih tko nisem ujela ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2006 Avtor Prijavi Deli 23. november 2006 zdaj je ze, ja, sam zdaj je pa barve hmmm...no vmes (*sm mela telefona dva) so ble se druge, bolj rjavkaste, opecnate, temacnejse, ampak se vedno skor zhive kombinacije, zdaj pa je sam se tko kot nek ametrin recimo, mal obsevan morda, tak mal 'dimni'. Fantasticne barve, skratka, cist pisano, pa nekak crtasto! skoda k ne risem takih prizorov, bi ga najprej kar narisala, pol ga pa hotla pojest al pa vanj se nekak ushunjat. pa - visok sem. medtem ko je 'na tleh' v naselju ze tema, je pr men blazota na nebu! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Kukica...mislim, da zmoreš, ker si "nesramno" močna...jaz držim pesti zate in za tvojega očeta Ksenia, sploh ne vem kaj naj rečem...si ne znam predstavljati, sploh ne . Res, v takih trenutkih vidiš kako minljive so materialne stvari Rdeče nebo sem pa tudi jaz videla, ko sem šla iz knjižnice ...sem pomislila: evo, že nevem kolkič v zadnjem času...gotovo ima kak pomen grem jest, potem pa do sošolke ponovit skupi jutr 8.50 mate vsi da držite pesti lunceeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Rdeče nebo sem pa tudi jaz videla, ko sem šla iz knjižnice ...sem pomislila: evo, že nevem kolkič v zadnjem času...gotovo ima kak pomen Gotov da ma rdeče nebo ful hud pomen. Miklavž piškote peče, zato je pa nebo rdeče. Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Nc brala, ze od mensezdi vcer... sam civknt moram, namrec: nebo je zhivo koralne barve! (*shit k mi ne dela digitalc, kok prizorov najlepsih jesenskih tko nisem ujela ) sem ga ujela, že dolgo ne tako lepo men fotoaparat nč ne nuca, še nikoli na sliko ujela kar sem videla z očmi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Ma klinac, zdej se je začela doba suše, ki bo trajala nadaljnih 5 let :xx!:Ja, jebi ga, važn, da bo finančna in ne tista, ta druga suša. Glih sm spod tuša in meditacij, pa sm pogumna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Mana, kukica, valkira danes bom šla najbrž mal prej spat. hodim že cel teden spat ob enih ponoči,zjutraj se zbujam ob šestih. danes šokirala en četrti letnik, ker sem zelopovzdvignila glas, pa itak že navadno govorim zelo glasno, baje mi je en dijak delal nemir, sem ga kar na hitro odpravila, bil pol celo uro tiho, na koncu ure pa se mi je prišel še opravičit pa je znan tale dijak, da vedno dela nemir v razredu.. sicer pa, faks mi stoji, še vedno nisem naredla koncepta za magistrsko delo.pa sploh čudne volje zelo veliko.. tale november najbrž kriv. nič kaj lepi spomini na november.. lep preostanek večera...pa lepe sanje ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Fala Bogi, da je petek. Jutro, vstante že, no. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Fala Bogi, da je petek. Jutro, vstante že, no. ja, se strinjam s Pikico.ura že sedem, pa še kar nič od vas sicer pa, tak lep dan se dela, kere barve na nebu naredite si lep dan . pa upam, da kmalu prideš kaj na čaj in tortico. jp, kmalu kmalu, ti sporočim ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 jutroooooooo........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Kaj vstanite, jaz pridem na lnf, ko že pol stvari opravim... nataly... grozno. Sem razmišljala, da ni treba bit na materialne dobrine navezan, sam kako pa naj ne boš, če pa ves čas nekaj rintamo...zdaj mizar, zdaj malar, zdaj nova bajta, pa novo stanovanje...in spustiš dušo na tem, pa ne boš navezan... napiši, kaj nujno potrebujejo, pa bomo videli... Mana... ------------- že nazaj s tržnice, sem kupila tisto kislo zelje.Včasih kupim kar tako, sam je res razlika...mal še tule visim , potem pa grem v vinograd kuhat.Bi sicer raje doma,sam kako pa naj potem vse te piskre gor spravim??? In me je gospod razveselil, da ob treh pripelje poslovne partnerje gor na kosilo, ko že glih kuham... ..prav navdušena sem, ko bo največ dela, moram za njih nekaj pripravit, pa itak bodo sedeli za mizo, ki bi si jo lahko prej pripravila, zdaj pa ne bom mogla...sam mu danes oprostim se nekaj rožnato svetim okol vratu... kako lep dan je... temno modro nebo...škoda, da je luna v kozorogu, tak mal bolj resna... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts