Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Marsa, sporoči če boš šla, meni manjka motivacija, xsrcx se je odločila zažurat na Metelkovi, meni pa ni samemu za lezt v temno klet xrolleyesx pa še :vragec: so not

Strah na stara leta x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

ah neeee... če sm ksn deci piva prevec popil se nism kronik(?)...drugače je pa moja družba za to kriva :inocent: x:Dx x:px x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

Zdej te bom pa zapustila. Zaaaspaaanaaa xcivx

Nočko. x:Xx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Marsa, sporoči če boš šla,

cak morm se pod tus pa pol se morm se 6 ur mazat, SAJ VES A NE! :o|o: x:o)x

ni mi tok vsec ta nikita, bridgetka mi je bolj vsec (in itak mi je vsec, ne sam v nikiti)...

nc mi ni za mocit se zdaj. :o|o:

je mraz, k sem zracla pa pozabla, pa napad kihanja dobila, ne vem ce nisem 7x kihnila.

no sej nikol ne kihnem sam 1x.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

dans je pa ful dober dan.....dela da se ven en vidim x:o)x (itak delovni vikend :inocent: ) ampak uživam, ker mam mir x:px

pride ker na golaž in kruhove cmoke xcivx x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

daaaaannnnnnnnn........ xcivx

kukica, ti maš zmer take dobre opise.....veselje brat...... :palec:

mana, nisem nič komentirala....pa saj so ti napisali že vse....privoščim, kar je najbolje zate.... xsrcx

valkira, dete, a pakiraš?....superca..... x:Xx

pa vsem ostalim tud pozdravčke......js pa zaspana, ker čez vikend uživam noč, pa se ne spokam spat ob normalni uri. ko je pa tako lepo bit pokonc, mir pa tišina.....zaljubljena v noč..... x:px ....koncert je bil super, folk ni mogu pri miru sedet al pa stat....jasno, kako boš pr miru ob takih ritmih..... x^x

pišuka, tale kažin od pisalne mize si moram spravit....pol pa delat..... :switz:

pa še en čaj si moram skuhat, da ne zaspim za compom..... :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Zdele pakiram... pa dajem kozarce v cajtung... pa med kozarci najdem đolico zavito v folijo... matr, sem jst en beden pušač... pred skor enim letom sem si naročila 3 al 4 đolice, pa še vseh nisem skadila xrolleyesx ... a je to še sploh dobr... bom probala zvečer x:Dx

..da ne bi slucajn tega kadila!!!!... ganja se po 666 urah od nakupa spremeni v mocn strup, ki pri zenskah pogosto povzroci, da jim zraste lulcek... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

da me zdej vidiš ko sedim za compom in se režim na vse pretege.....za zadnji stavek.... x:Dx x:Dx x:Dx ......brez slabih misli....sam tolk mi je dobro, ko se kr u luftu spomniš kake take dobre..... xg:Dx

ma ne sekiraj se zarad tamalga.....boš vidla, da bo vseen šlo.... xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pride ker na golaž in kruhove cmoke xcivx x:Dx

x:px :inocent:

Eto, sm doma...vstala mal čez z, pol sm se spedenala, pojedla že drug x!x antibiotik, se stušala, pol sva šla pa s fotrom v BTC. Kupla sm dariw za najbolšga prjatla, k ma jutr rd, pa seb en u izi pulovrčič, pa pilco za nohte, pa slatkiše, valda. :lol:

Zdej pa doma, bo treba ene 3 žehte oprat, razvest, pa kosil si narest. Dela, kokr čš. x;)x

Lep vikend. xsrcx

Jutrček x:o)x Iiiii, kaki lepi dan zuni :2src: , bo treba mal ven zviznit. x:)x Oho, valkira se seli in nori x:o)x :palec: Sam pa bom si naredu en bl izi pa razvajalni dan......najprej mačkico potolažu, ker se ne vidva ta vikend, zdej še sebe x:o)x , zdej pa akcija......mogoč se pa kopat skočm.......nič, grem se sestavit, pa v trgovino, pa po cajtnge, pol pa bomo vidl.....prijetno soboto tudi vam :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ahoj.

se naspala, vstala ob 9, pol skoraj eno uro čvekala po telefonu z best prijateljico xchatx

se spomnila, da ne bi bilo slabo, če bi neki jedla za zajtrk,

neki pomagala mami pospravit v kuhinji,

zdaj pokončala pol milke z lešniki in se odločla, da bom udarla eno

generalko v moji sobi xcivx da bom imela mal pospravljeno. sem ta teden

stvari kar na kup metala, nič ne najdem. pol si skuham neki za kosilo,

in popoldan dam vse štiri od sebe x^x

evo, tak. čokolade ni več, nabijam metal xbendx , grem zdaj pospravljat si sobo x8Dx

lep dan x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

uf ... misliš operacijo vida? ... to je grozno boleče ... :O:

x:Dx x:Dx x:Dx thanx za spodbudo x:o)x

Alana, ze al kaj, drzhim pesti!!!!! xcrossfingx :palec:

jp, ful hitr šlo zdaj..

(tko da najin date zdej v pondeljk al pa naslednji teden, bom mal slepa par dni x;)x )

V bistvu ful komi čakam x8Dx Firbec matra kako bo stvar zgledala.. pa audiobooks si moram posnet dol, bom drugač umrla od dolgčasa, če bom 3 dni v temi..

Drugač sem pa sama čez vikend.. čist paše.. dve rojstnodnevni žurki me danes čakata, pa prevod moram dokončat pa kruh spečt pa flat posesat...

ful fajn dan pred mano :palec: x:)x

Piky... ledvice? kej boljš? če so res kaki kamni, kar preventivno ful pij..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Piky... ledvice? kej boljš? če so res kaki kamni, kar preventivno ful pij..

Mah...čakam, da antibiotik prime. Se ne dam. Sej ne boli ful, samo, je una zoprna bolečina not, pa urin je temen. :o|o:

Ob 1h pokličem zdravnico, da pove, kaj je z izvidi. Je rekla, da e je kri not, da pol je možno, da mam kamen, ki praska ledvico. In kri je bla not že poleti...sicer ne vidna, ampak je bla. Ma, še to se mi manjka. xrolleyesx

Sej, pijem pa vsak dan ene 3l...navadna voda in pa zeliščni čaj. Tko da...sm pridna. Pa obečena tud, pa ledvični pas...k stara mama sm. :madpro:

Tebi pa vso srečo pri operaciji. x:)x xwizardx

Jst pa študiram o lečkah. x;)x

Guest sheboom
x:Dx x:Dx x:Dx thanx za spodbudo x:o)x

Veš, da ti želim dobro prestano operacijo, tudi sama imam ta namen čez 6let.

Kolegica je pa to že dala skozi, zatorej ( :O: )

xsrcx

kako dopoldne..na brzaka naredla kosilo x:o)x x:px potem pa sma s sodelavko zribale in potlačle 150 kg zelja....čez 4 tedne bo že kislo x^x zraven sem pa se tolk narežala, sploh ko sem bla js tista, ki je v škornjih skakala po zelju x:o)x x:Dx

zdle sem pa itak čist hin xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Kolk ste vsi pridni. :palec: xsrcx

Jaz sem pa do pol enajstih spala. xcivx kavo pa šele zdaj pijem.

Pa mal se mi meša, k gledam fotra. Jasno mora sam v štacuno. Pa boh ne daj da bi nehal kadit. Aja, pa seveda je treba kar naenkrat spet zrihtat vse stvari, ki smo jih zanemarjali zadnje leto. In on je seveda bolan, pa mora hčerka vse zrihtat. Ampak v trgovino gre pa lahko sam. pa čike mora s sabo vzet. In pol me je strah, da ne bo šel vmes še na enga takratkega. Najrajši bi ga zasledovala. Pa vem, da s tem ne naredim nič. Kdaj si bom že vbila v glavo, da ne morem spreminjati drugih.

najetra si grem že, k že cel mesec samo jamram. :xx!: Res es bo treba v roke vzet. mogoče bi pa mogla Doktorja ženski orgazem poklicat, da me mal v red spravi. x:Dx x:Dx x:px

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Veš, da ti želim dobro prestano operacijo, tudi sama imam ta namen čez 6let.

Kolegica je pa to že dala skozi, zatorej ( :O: )

xsrcx

Jp, sej vem.. mislim, si nekak poskušam predstavljat. Lahko bi delala vsako oko posebej, bi kao manj bolelo, samo bi pol vse skup 3 tedne trajalo.. Lahko pa oba naenkrat, pa 3 dni ne bom kej dost vidla pa bolel bo precej, pol bo pa to to. Glede na to, da me letos čakata še dva modrostna za ven dat.. je očitno itak leot, ko bom mal boga.. Pa tud.. znam potrpet bolečino, če vem, da bo minil..

Hehe, bratec rekel - dej najprej ti, da testiramo, pol bom šel pa še jaz, če boš preživela x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Guest sheboom
Hehe, bratec rekel - dej najprej ti, da testiramo, pol bom šel pa še jaz, če boš preživela x:o)x

Na to tud jest ciljam x:Dx

Res je, da če si daš obe očesi naenkrat operirat, potem si dejansko invalid kak teden. Vidiš še manj kakor sicer, pravzaprav sploh ni možno gledat, ker baje močno boli x:Ix

xsuperx Glihkar klicala dohtarco glede izvida mojega urina, pa je rekla, da so samo bakterije not, da bojo antibioitki pomagal in da ni sledi o krvi al eritrocitih in da to pomen, da ni kamnov. x:px Ajm stil alajv. x:Dx :onfire:

:palec: :palec: :palec:

loesje

Spet nazaj -

xsuperx Glihkar klicala dohtarco glede izvida mojega urina, pa je rekla, da so samo bakterije not, da bojo antibioitki pomagal in da ni sledi o krvi al eritrocitih in da to pomen, da ni kamnov. x:px Ajm stil alajv. x:Dx :onfire:

no vidiš :palec:

:palec: :palec: :palec: ampak zdaj res ne več tangic nosit x^x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...