Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 :palec: no vidiš ampak zdaj res ne več tangic nosit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Glihkar klicala dohtarco glede izvida mojega urina, super, pikica.samo zdaj pa res, kot je rekla audente, brez tangic, pa glej, da ne boš trebuha ven kazala. ker to je neprimerno oblačenje nič, sem hotla mal lenarit. samo sem grem z nečakinjo mal igrat, ko je ravno pri nas ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 super, pikica.samo zdaj pa res, kot je rekla audente, brez tangic, pa glej, da ne boš trebuha ven kazala. ker to je neprimerno oblačenje Porkaduš...a se lohk kdo s foruma jav, k me je že vidu, da mi pol riti in trebuha z gat visi? Mater! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 kak dan glih ko bi lahka šla po liniji najmanjšega upora sem si nakopala eno tono dela tale moja devičja luna, ga vedno neki zaserje če druga ne, se zelje kisa pa še domač kruh bojo jedl a sem normalna There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 a sem normalna Iskreno lahko rečem, da NISI. In hvala bogu, da je tko. Jst bom pa čez pol ure papala domačo govejo župo, s knedlci. A sm psiho, a ne? Sej vem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 pišuka....biljard se mi igra....... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 zakaj že ni teleporta bi me lahka naučila biljard There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Jst je od poletja nism. Matr, sm se najedla zdej....uf. Dobr, da mam trenitko gor. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Jst je od poletja nism. Matr, sm se najedla zdej....uf. Dobr, da mam trenitko gor. ..dobr zate... slabo za trenirko... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ..dobr zate... slabo za trenirko... Sej mam wc bliz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 zakaj že ni teleporta bi me lahka naučila biljard uuu...punce...men je to tud dobra igra...pa že zeeelooo dooolgooo ga nisem igrala Jst je od poletja nism. Matr, sm se najedla zdej....uf. Dobr, da mam trenitko gor. bi mogle it enkrat špilat.... ...da ne boste cedile slin....sej so ble sam "pobožne želje"....u resnic pa čepim za compom ves dan pa delam ko norc..... ...sam zdej mam zadost, kr se mi že mal ....še mal pokukam v teme in pol kidam za horizontalo..... mucyka..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Kake sanje...sanjala sm, da sm po koncertu šla z Bryanom Adamsom v hotel in sva... Pa k me tip vizualno sploh NE privlač...ampak ajd, zdej se lohk pohvalm, da sm svetovno zvezdo nabrisala. Še zdej se mi zeha. Dons mam milijon stvari za narest, pa se mi nč ne da. Aja, sposodla sm si (končno) Sliko Doriana Graya in pa Metulja. Se bo treba mal v branje vržt in ne viset skoz za compom. Nč, grem bluzit naprej. Sončk je. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 u men je pa dober ravnokar prišla domov, sva peljala nekaj oblačil k tisti družini... in najraje bi se skrila ker sem očeh videla neizmerno hvaležnost za rabljene stvari in pismo ne znam povedat - ne želim hvaležnosti, želim, da stopijo v akcijo in da za tiste dva otroka poskrbita...zadnje čase ful razmišljam kaj je Življenje, pa o sebi in družbi, sram me je ko gledam kako malo smo ljudje srčni...tu imajo za silo imajo s povinilom prekrito streho, kar je celega je prepojeno z vodo in dimom in obljubljeno jim je da bodo v enem do dveh mesecev jim za silno uredili bivališče... potem pa razmišljaš kolk je podobnih zgodb siromaštva, bede, žalosti in neizhoda... poslušaš novice, kako postavljajo cestne zapore da se ljudje ne morejo vrnit na svojo zemljo... kam drvi ta svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 ...ampak ajd, zdej se lohk pohvalm, da sm svetovno zvezdo nabrisala. Še zdej se mi zeha. haha! Ksenija, lepo! Grozno... a se ni nc folk skup zbral pa kake akcije pa taksno?? da majo kar samo polivinil pa to? Valkira, si pa res huda pushachica! Zdaj bos pa tisto presusheno slamo kadila! Aliana, drzim pesti! (*naj velja za po tem oz. naslednji teden, ker sem sentvisko navezo prestavila na pondeljk z vikenda) ... Uh mene pa se vedno vse boli.Zadnjic (v petek) sem se res spravla v 4-ko in mi pod razni ni zal, k sem se mela nad dobr, plesala, mah kaj plesala, norela, divjala, do stropa skakala do skor 7h zjutraj, dokler je pac blo odprt, pol sem sla pa se pesh dam, tko da skor sploh nog nisem cutla, kar po zraku sem skor hodila.In so me vcer tok mishice bolele, kot bi me kdo s palcami pretepel. Kondicija pa taka! vseen sem vceraj vstala ze pred 12., mal popedenala, dala prat cote itd., in se pol spokala na kosilo k frendici, ki je pripravila ribe - in to zobatca! JOJ kok mi je pasal, da sem med samim kosilom ze godla in kar skor stokala. :yumy: je tok dobra frenda tale moja... si je zapomnila, ko sem rekla nekajkrat da kok pogresam ribe in je spesl tole sla kupit.pa redkvice zame, k jih je vidla pa ve da shizim... Tko da sem mela super popoldne.Pa se clo ven sem hotla spet zvecer, sam pol sem se sla kar ulezt pa mishice sem si z eno kremo namazala (k pa zanjo sploh ne vem, ce je res za to - no ja, skode ni nobene, mishice so pa mal boljs). dons pa klasika, nedelja: mal cote, mal gor pa dol pa sem pa tja, do mat, v st.vid po tima, vmes al pa pol pa skljocanje N.zvecer ce bom ze fertik z N, pa bova s tamalim skup gledala Forest Gumpa (al bo pa on gledal, jaz pa tle tapkala ). Lep preostanek nedelje vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Marsa, ne vem, očitno ne... videla sem da so sosedje priskočili na pomoč da bodo usposobili vsaj začasno bivanje... ampak moj pravi da se bo še tisto kar je ostalo zrušilo (vse je prepojeno z vodo)... jaz imam nekaj pohištva zbranega, posode, posteljnine, kozarcev, ampak trenutno nimajo kam dat... sem pa tudi njeno številko TRR dobila, ker je tule se pojavila želja da se denarno pomaga kakor tudi med mojimi prijatelji...zanimivo pa je, da mi vsak tak dogodek še bolj približa srečo in hvaležnost za vse kar imam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 seveda, saj to je naravno.pa tle znamo slovenci pa bit blazno dobri pa skup stopit, ko je treba nekomu pomagat. ja, podaj, sem ze pomislila, lohk se odpre tema v sporocilih pa se to pove in da cifro.To bi mi blo zlo vsec, taksne akcije tukaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 sem že razmišljala, ampak brez njenega dovoljenja ne bi objavljala javno številko, ker včasih so ljudje kljub revščini in stiski ponosni preponosni... tko da ne vem kako bi zastavila tole (enkrat sem se brezglavo zaletela v eno odpiranje teme za darovanje ) mogoče bi kdor želi pomagat se obrnil name na os...ja SLovenci smo znani po tem da radi skup stopimo ... pri kakšnih cestnih zaporah... ok, ne vem kaj se res dogaja in ozadja zato ne bom pametovala - jaz bom vsekakor naredila vse brez da se preveč čustveno vpletam... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 sem že razmišljala, ampak brez njenega dovoljenja ne bi objavljala javno številko, ker včasih so ljudje kljub revščini in stiski ponosni preponosni...absolutno prav je, da mislis na to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Hej kako mi pa danes hitro dan mineva... ker mam še toliko stvari v planu..včer blo kul, dva rojstna dneva praznovali, čist različne scene.. ugotavljam, kok mam različne tipe ljudi okol sebe in kok mi je to super ob 3h prišla domov.. danes pa nujno prevest tole do konca, pa tamalga povabit na kofi, ker rabim mamina sončna očala pa se mi ne da vozit do brezovice.. pa še fajn bi blo mal v miru počvekat z njim.. razmišljam o tem, da bom 3 dni praktično slepa pa kaj vse moram za ta teden uredit.. kok je smešno v bistvu.. ko maš čas, da se pripraviš pa ti en kup stvari hodi po glavi kaj je treba, da bo lažje.. shit, kaj pa uni, ki v trenutku.. in za vedno pa flat moram pospravit, je spet vse nastlano v glavnem, si bom razdelila dan na 20 minut + 10 pavze.. 20 prevajam, 10 bluzim in delam ostalo uuu, pa ful lep sonček je zunaj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Drdan Mal sn si prvošču Zdej pa ena fajn mjuza pa kavica, pol pa pičim k staršem pa babici na obisk....pa na kosilo , morm mal poboljšat kvaliteto prehrane... Zakaj vikendi tko hiter minevajo? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Pika, a sem lahko tvoja prjatlca? Plis, plis. Ksenija, ti si tud en srček. Če boš kaj vedela kaj družinica rabi, prosim javi. Haha Marsa stara kljuka, jo pa vse boli. Kao jaz nekaj pametujem, k sem po vsakem žuru čist polomljena. Valkira, tebe sem pa nadomeščala pr pušenju, pa sem še dans vsa matasta. Kaj mi je blo tega treba. To je tko, k se ga mal napijem, pol bi pa vse. Jaz imam pa dons čist hecno situacijo. Je lubi izrazil željo, da nama skuha kosilo in je bil pol mal žalosten, k sem rekla, da moram očtu skuhat. In zdej to zgleda tko, da on meni kuha, jaz sem šla pa domov kosilo narest. Namest da bi dala vse štiri od sebe, ker sem povabljena na kosilo, sem mogla pa svojemu tadrugemu moškemu skuhat. Če bi imela tud jest kakega slavnega bogataša, kot Pikica, bi zihr zrihtu, da fotru prnesejo skuhano kosilo. No ja, me nepomembnice se moramo pač same znajti. Lepo sončno nedeljo vsem. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Bryan me skoz kliče, če mam dons tud cajt. Kuki, a greš ti namest mene? :lol: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Bryan me skoz kliče, če mam dons tud cajt. Kuki, a greš ti namest mene? :lol: Kar ti ga mej. Sej kosil sem itak že skuhala. Za 'tiste' stvari sem pa jest že prestara. kar vi mladina se stem ukvarjajte. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Hehe, sem se zdele spomnla neki.. včer bla na bowlingu v Areni.. naročim čaj.. tip vmes pozabi in mi ga čez pol ure celo prinese.. pol si pripravljam tist čaj in dvignem šalčko.. in zagledam telefonsko spodi na listku-podstavku napisano: 05 xxx xxx in podpis Bruce W. Pih, sem rekla, ko bo pisal pa Antonio B. bom pa poklicala Kar ti ga mej. Sej kosil sem itak že skuhala. Za 'tiste' stvari sem pa jest že prestara. kar vi mladina se stem ukvarjajte. kaj mate dobre ena punca včer na žurki rekla neki v tem stilu: tipi, pazte se žensk, čim jim v hlače zlezete, vam bodo hotle kosilo kuhat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts