Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Kar ti ga mej. Sej kosil sem itak že skuhala. Za 'tiste' stvari sem pa jest že prestara. kar vi mladina se stem ukvarjajte. Ja, sej, starina... Piki, če ne grem pa jaz namest tebe, če Kukica noče. Lej jo, lej jo, kok se je prec zagrebla. Hehe, sem se zdele spomnla neki.. včer bla na bowlingu v Areni.. naročim čaj.. tip vmes pozabi in mi ga čez pol ure celo prinese.. pol si pripravljam tist čaj in dvignem šalčko.. in zagledam telefonsko spodi na listku-podstavku napisano: 05 xxx xxx in podpis Bruce W. Pih, sem rekla, ko bo pisal pa Antonio B. bom pa poklicala kaj mate dobre ena punca včer na žurki rekla neki v tem stilu: tipi, pazte se žensk, čim jim v hlače zlezete, vam bodo hotle kosilo kuhat Tale Willis...v petk je pa men težil. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 in zagledam telefonsko spodi na listku-podstavku napisano: 05 xxx xxx in podpis Bruce W. Pih, sem rekla, ko bo pisal pa Antonio B. bom pa poklicala ( ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 kok mi je dobra tale fora ratala... vedno, ko pomislim na Antonia, nekje zadaj odzvanja še Marsa ti si pa zihr čist navdušena nad tem, da te tkole asociiram :xx!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 jaz sem cist ISTO razmisljala! da kok mamo fajn ze ene tele svoje *druzinske* stose. In da boga aliana, ko ma zdaj pr A.B. vedno se en marsin porogljiv al pa kajjazvemkaksen ksiht v ozadju. sory.. sam je res fora! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 heh, sej ti se pa pri njemu name spomniš ja, dbest WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 heh, sej ti se pa pri njemu name spomniš jp. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 uf, malo prej se mi je končno uspel prijavit na net. mi je neki štekal. pa sem pol kar poklicala amis, da naj mi povejo, kaj je narobe.so mi povedal, pol vse uredili in zdaj končno tuki pa ne vem, zakaj sem tak dolgo čakala, da sem jih poklicala miren dan. mal lenarim.mal pišem priprave.pa jedla bi spet neki ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Ravno s koncerta! Čis tnavdušena!!! Ne morem povedat, kak sonček je tip. Res, energija taka, da.... Na koncu so šli vsi iz benda v garderobo, on je pa ostal in nam sam na kitaro zašpilal še ene 4 komade. In je bil ful ganjen in se nam j ezahvaljeval, da mu je res lepo in da smo ful ok.... Še eno slikco, sam za vas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Sem slišala, da je blo fajn ja .... šla moja klapa. Jst valda doma ostala ... Nč, sej ni kej za povedat .. mejte se. Sej bo še kdaj...pol greš pa definit6ivno zraven. Pa še jst. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Kok me je pa dons en razveselil Zmenjena bla z dragim, da se šele pozno zvečer vidva, ker je bil na poti iz morja, jaz pa delam tlele.. rekel, da bo šel domov delat, pa da pač pridem pol.. in pol mi tlele zazvoni zvonec.. še dobr, da sem se opogumla in šla odpret, ker načeloma ne odpiram, če se folk prej po telefonu ne najavi..pa je rekel, da je mal krog naredil za 15 minut dobila kaki, kivije in vrtnico.. si vzela 15 minut za crkljat in je šel.. kok lepo, no.. zdaj sem pa itak končala, kar sem imela, in šibam tja jutr bo dela čez glavo aja, pa bratec bil tle.. ful dolg časa... mela hude debate o vzorcih iz otroštva in tak.. a ma kdo kak predlog, kako fajn knjigo (ne preveč new age varianta, ker ga tle mine veselje do branja) o teh stvareh.. kako jih prepoznat, kaj pol nardit z njimi? sva jih našla danes ene par.. čist hudo kako se vse poklapa pol sam.. kaj pa zdaj naredit s tem v glavnem.. tok mi je pomenil, ko je vmes nekje izjavil.. no ja, nekaj pa mava od familje, naju, če nič drugega.. ful najrajši ga mam ok, tole se že kar cedi dol grem.. mejte se WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Jutrooooooo Še vedno čist preč od včerajšnjega koncerta. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ravno s koncerta! Čis tnavdušena!!! da si le uživala tale vikend sem lenarla, se mal razvajala. in predvsem, nič nisem belila, kot sem to počela zadnje vikende. in potem ponočisanjam, kak malam sobo. mislim, kr neki no grem čaj do konca spim, pol pa šibam v službo, danes moram spet peš lep dan ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 piki hvala za klic čeprav sem mogla prav študirat kera pesem je bla to There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 piki hvala za klic čeprav sem mogla prav študirat kera pesem je bla to Madona...Have you ever really loved a woman... Ni za kej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Jutrooooooo Še vedno čist preč od včerajšnjega koncerta. vidim da nisi imuna na "starčke" v glavnem da si uživala uf,moj vikend je bil pester, najprej čistilna akcija mojega domovanja v petekv soboto pesto, učenje ....učenje...zvečer pa zabava s faxom.........madonca imam simpatične sošolce včeraj pohajkovanje v družinskem krogu, je Soča prečistila glavo in še kaj prav obetaven začetek novega tedna ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 kakšen koncert bil to pikica.....? daaannn..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Bryan Adams....sej maš slikco gor. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 piki, slikca je že....sam kaj to pomaga...... ...kje je pa bil?..... super, da si se mela fajn.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Hala Tivoli. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Včeri sem se zaletela z avtom :xx!: , pa še z moj ni bil. Bili smo cel dan na Slivnici in so vsi leteli, razen mene :xx!: in sem bla že itaq sitna , pol pa še tole! Cesta je bla sploh preozka, da bi se 2 kombija lahko normalno srečala, pa še na ovinku je bilo. Kar naenkrat se je pokazalo neki plavega, seveda je frajer sekal ovinek . Ampak policaji so rekli, da je pač kriv tisti, kii pelje po klancu navzdol, torej bi se morala jaz ustaviti in se umakniti magari u rikverc . Eh, pač. Sam sta pa bla polcaja face, ker nista napisala nobene kazni in smo samo izpolnili EU poročilo, ker sta bila oba avtomobila vozna . Na koncu se je vse dobro izteklo in ko smo šli pol še skupaj na pir še izvemo, da tip s kombijem vozi MTBje na Slivnico in smo se že zagrebli za prevoz naslednjič, ko pridemo Pa še na karneval smo povabljeni Aja! Ponedeljek :xx!: Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 ena punca včer na žurki rekla neki v tem stilu: tipi, pazte se žensk, čim jim v hlače zlezete, vam bodo hotle kosilo kuhat Ravno s koncerta! Čis tnavdušena!!! Ne morem povedat, kak sonček je tip. Res, energija taka, da.... Sam da si uživala ... A v backstage te je povabu, al nista javno skupaj? Sem slišala, da je blo fajn ja .... šla moja klapa. Jst valda doma ostala ... Nč, sej ni kej za povedat .. mejte se.Lepo da se oglasiš Mistyca. Sem pogrešala tvoj uček tukaj. pa je rekel, da je mal krog naredil za 15 minut dobila kaki, kivije in vrtnico.. si vzela 15 minut za crkljat in je šel.. kok lepo, no..Ane kolk velik pomenijo taka mala presenečenja. xrosex Včeri sem se zaletela z avtom :xx!: ..pa saj je bil samo pleh Jaz sem imela pa tud tako luštno nedeljo. Lubi kosil skuhal, pa s prijateljico bila na sprehodu, zvečer smo šli pa Parfum gledat. Sem se bala, da bom razočarana, ker mi je bila knjiga res dobra, pa je kar ok. Skratka ful lušten dan je bil ... Lep teden vsem skupaj. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 fulll gužva danes... nekje so me tko prav fletkano zavrnili... no ja kreditno nismo sposobni važno, da smo za davke in prispevke... čakam odgovor glede motorčka, pa računalnik imam ogledan, pa za telefonček ceno čakam pa laminat imam ogledan država kriva da zapravljam, ne jst je bil prej hec, me Audi kliče pa vpraša ča sem v gužvi, jst se pa zaderem jaaaaa - mater sem se ustrašla je nekaj metrov stran od mene tovornjaku guma počila... kako se je kaj ta jaaaa slišal... aja pa jutri dam kri spet... počutim se hm utrujeno vendar zasidrano...nič grem, še prej se njegovemu veličanstvu javim, potem pa v literaturo... mater sem pridna... jutri pa aerobik spet, kolk hitro dnevi minevajo, ne morešverjameš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 No tak.Pa da navržem na brzino..strahotno utrujena. Bil blazen teden zdaj tole. Bom rabila mesec dni spet, da se vzpostavi normalno stanje..pa da se naspim.. pa ne od pretiranega seksa, ampak toliko dogajalo non stop. Pa mizarji, pa novice šokantne na geodetski potem šibanje sem in tja po mestu našem, pa občina ta, pa položnica ta in ta..notarji in potem ponovno še enkrat občinska uprava..pa še nič rešila..potem za moj rd tašča(ki se morala s kurjo obaro zadovoljit, ker se mi pač ni dalo preveč kuhat tisti dan).Aja gospodič na koncu s prstanom prisvetili(pa malo nezadovoljna, ker spet premali - se mu zdi da imam še vedno tako ozke prste kot pred 20 leti..madona..meni pa členke nekam razgnalo ) moram iti v menjavo..deca se z rožami prisvetili..lepo rdečimi kot se suče..torto sem prepovedala na veliko žalost mlajše..ker pečica zeza..samo krokodiljih solz še trebalo potem...in potem v soboto Čatežke toplice..in logično, da izmed vseh nedelujočih masaž se zasidram ravno v tiste..mah..no...mislim, da bomo kar v Ptujske hodili pa Moravske..Včeraj pa moje starše - mati prišla v petek iz bolnice - pa svaka in svakinjo..gospod so zunaj pekli ciganske..jaz piščanca not..pa ful zelenjave..in minilo..zvečer zaspala kot drva..Danes pa še hitro nabavljanje in potem odpremili gospodiča na Karpatijo...tak..pa ga 2 meseca ne bo..vse praznike bomo same...šment. Sicer pa upam, da ste ostali kar pri lajfu še aja..pa danes kupila končno..nov mobitel..zdaj se polni Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Uf... odposlala tist prevod, cel teden se zafrkavala z njim.. no ja, sem pa ugotovila, da si čist znam razporedit čas, če je treba, sem res vsak dan po malo delala.. tlele sem si par audio-books posnela, moram zdaj jih še na mp3 player spravit..pa spakirat eno potovalko.. se selim k do vikenda, je rekel, da bo skrbel zame, ko bom slepa ko krt mačka ne smem pozabit, pa tablet proti bolečinam pa sončnih špeglov... Uiiii, kok komi čakam Evo, tkole, jaz se poslavljam za par dni, mejte se fajn in super.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Zebe me spet. :xx!: Ma, dons je tud bil dan. Sej je bil kul, v bistvu, sam tko...boleč mal. Ampak sm kul zdej. Ma, sploh nom psiala nč, neki sm se hotla pohvalt, pa še neki, pa brez veze. A ni fajn? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts