kukica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ma, sploh nom psiala nč, neki sm se hotla pohvalt, pa še neki, pa brez veze. Pohvali se!!!! Aliana, uspešno operacijo in pooperativno crkljanje ti želim. :detelca: Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ok. Bryan Adams me je pozdravu prek enga znanca. Prisežem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 a pol ni en tistih, k te dol da, pol pa noče več met opravka s tabo? Al si bla sam ti tolk dobra?? Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 a pol ni en tistih, k te dol da, pol pa noče več met opravka s tabo? Al si bla sam ti tolk dobra?? Ne hecam se. En kolega dela v hotelu, kjer je prespal in sm mu rekla, da če ga kje vid, da nej ga pozdrav. In sta se res pogovarjala..neki o hotelu in mu je reku, da ga ena njegova kolegica pozdravla, pa je vprašu Bryan, če nism upala v hotel prit , pa je un reku, da sm ful zaposlena , pol je pa reku, da nej me lepo nazaj pozdrav. Od zdej naprej me morte vikat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ne hecam se. Od zdej naprej me morte vikat. seveda, gospodična Pikica, kakor želite ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 seveda, gospodična Pikica, kakor želite Pridna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 dober ritem držiš a ne Pika važička Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 a ne Pika važička Mislm, da je samo še vprašanje časa, kdaj se bom Adams pisala...pol bova pa skor že Adams familiy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Od zdej naprej me morte vikat. Seveda. Zdaj ste že tri ne. Nič pozdravljam vse tri Pike. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Seveda. Zdaj ste že tri ne. Nič pozdravljam vse tri Pike. Pa glej, da me v sredo pred telovadnco rdeč tepih čaka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 A Zlomk še živi?? Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 On že, sam njegov pc baje ne.... Pridn bil dans, delal k mravljca. Pa še starša sta si omislila neko novo sedežno, sn ju zgleda vzpodbudil k sn flat rihtal......te pa smo selil dans. Kul, bla sedežna proti moji ful lahka, mal komplicirana za v dnevno spravt, sam le en štok mal porisala, sve u svemu ok.......pa ful dober segedin bil za kosil, pol pa še k stari mami na klepet......pa je padla še kremšnita Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Pa glej, da me v sredo pred telovadnco rdeč tepih čaka. od kdaj si pa ti "naša" ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 od kdaj si pa ti "naša" V.I.P. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 V.I.P. TA RDEČA ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 TA RDEČA Zaenkrat sm še črna. Ja, trenutno pa mam ta rdečo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Zaenkrat sm še črna. Ja, trenutno pa mam ta rdečo. Tebi se res nasmejem..............uživaj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Bom, k grem ajat...lepotilni spanec rabim. Nočko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 daaaaannnnn.....uau...oblaki so se mal dvignili od tal..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Jutro. Ljubljana je še čisto v oblakih.... Pa glej, da me v sredo pred telovadnco rdeč tepih čaka. čez 3 minute se štacuna odpre, k mam že tepih ogledan. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 dr dan včeri se me je lotil Moreno, pa so zgleda šefica kuj zbrisali....matr kaki fajn filing....itak da je čudn, da ga že prej nisn vidla....pa vreji ne bomo zaj o tem v glavnem kanulo mi je tisto , da hodim nekam na obiske skoraj vsak dan, ko da bi vsak dan zavila v isti bar na kofe, pa bi mi prijetna družba za šankom barvala dneve, enkrat se z enim mal pojokcaš nad kruto usodo, drugič se s kom fajn nasmejiš, tretjič se z enim spičiš.Zgleda, da je poleg kofeta zmeraj blo še eno šilce in da sem tako navajena na vsakdanji obrok, da mam zdaj prav abstinenčno krizo. Pa saj so v tem času že komu v tem baru razbili čeljusti, pa ga pokozlali , sam tega sploh nisme zaznali. Hec ne , kadarkoli so mi prijazni sopivci, pokazali kak špegl, ga nisme hoteli videti. Mnogo jih je nehalo hoditi v bar, oziroma pridejo včasih mal pošpegat pa kuj spet dalje.Ma lagala bi, ako ne bi rekla, da mi je bil ta bar prijetna družba. Sam zdaj se mi pa zdi, da je prišo cajt, da si najdem kak balinarski penzionistični klub pa da produžim tam svojo pivsko kariero. Kakor pravi Boris Kobal v enem svojem odrskem delu, da naš narod ni bil in ne bo nič drugega kot narod teroristov, samo zaradi tega ker smo tako majhni.Za razliko od muslimanov, ki po samomorilnem terorističnem napadu odidejo direkt k Alahu in jih tam čaka petdeset devic, slovenčka čaka onaniranje pa pekel... Zarad Trubarja ki nas je posiljeval s svojimi knjigami, smo narod intelektualcev in se nobenmu več ne da ničesar delat, vsi bi sam filozofirali, zaradi Prešerna smo narod seksualnih maniakov, ki se skriva po grmovjih in odpira svoj plašč, da ne omenjamo Cankarja, ki je vse svoje življenje jebu svojo mat zarad usrane šalce kofeta Želim vam čimveč prijetne družbe, pa čimmanj gužve za šankom. Tu vas vsi lejpo pozdravlamo ata, mama, boter Vinko in pujčeki uživajte ta dan, lahko se zgodi , da je zadnji ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Lia. Jebi ga, bar je ipak poln ljudi, zarad katerih se splača bit redna stranka. Jebeš tistgas pijanca, k se vsake tolk cajta najde, pa misl, da je duhovit....še vsi so slej k prej šli. A najjači ostanu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 šele sedaj sem se spravila v vertikalo nedelja je bila res super: sprehod, zvečer pijačka...pa mal učenja, sevedavčeri sem imela kolokvij in nato cel pop fax, sem bila ob 19.00 že čisto izmučena Zvečer sva šla z M na pijačo, še nekatere stvari dorečt.Nekatere stvari v najinem odnosu, nekateri dogodki me še sedaj ful bolijo. Sem šla pol še en krog po Kodeljevem, da se zluftam. Ah ja.Me je kar zjebal pogovor včeraj, sem spet podoživela občutek naplahtanosti ipds... Drugače se dobro držim, bolj malo vas berem, ker imam neprestano neko letanje in sem se nekoliko otresla depresivnega počutja, ki se je vleklo zadnjih nekaj mesecev. Rada vas imam sončkeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 mana...drži se...pa poslušaj se tudi....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 ne stekam Lia, kaj je bil povod. ampak ja, ti lohk vsaj gres. jaz tud vcas razmisljam, da sem sita tega pa se nehvaleznosti pol, namest da bi bli pol vsaj kul (folk), se moram pa se bockat z nestetimi pa najrazlicnejsa sranja pozhirat in se jih it.tko da, brez skrbaj, tud jaz sem sita skoz viset na drugi strani shanka, bi rajs kej pila za sankom kdaj samo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts