Marsa 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 Zvečer sva šla z M na pijačo, še nekatere stvari dorečt.Nekatere stvari v najinem odnosu, nekateri dogodki me še sedaj ful bolijo. Sem šla pol še en krog po Kodeljevem, da se zluftam. Ah ja.Me je kar zjebal pogovor včeraj, sem spet podoživela občutek naplahtanosti ipds... Drugače se dobro držim, bolj malo vas berem, ker imam neprestano neko letanje in sem se nekoliko otresla depresivnega počutja, ki se je vleklo zadnjih nekaj mesecev.Mana, jasno da te "se zdaj bolijo" saj si zdaj v tem, jasn da o vsem tem razmisljas, probaj pa ne prevec. a ves k je v pravljicah vcas fora, da oni ne sme pod nobenim pogojem nazaj pogledat.....no tko nared... sprejmi to pa sam naprej glej (nc nazaj gledat)!!! pa tud, ne met obcutka 'naplahtanosti', saj vsakdo ravna, kot najbolje ve in zna...ce se je nekaj zdaj skristaliziralo, pa je blo vcas drugac receno, domenjeno, ne smes bit zagrenjena... slis se morda grdo, vendar pa je zdaj pac tko.....saj folk se tud poroci pa si obljubi zvestobo do smrti, pol se pa cez par let nagrauzhno bodejo na sodiscih in hocjo pol premozenja. pa osirajo se pa vse taksno.pac, ste probal, ste gural, do tam kjer je slo.ce pa to ni (vec) to, je pa itak boljs cimprej spizdit ven iz tega. drzi se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ja maš prou marsa, naprej gledat ma, je to ogromno časa, ogromno spominov...ogromno skupnih vdihov in izdihov...zadnje leta sva pa itak bolj en mim drugega živela. mah, ne bomo pogrevalimejbi me še hormoni mal hecajo zadnjih nekaj dni in se mi zdi vse: Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 ja no, nekaj cajta pa preprosto moras mal pozhalovati, ne smes zalosti preprosto odgnat not na dno, iz podzavesti vse to kasnej 1x ven butne (ceprav ravno to vecina folka pocne, mislijo da ce so sam potlacil, da je to ze to, pa ni, slej ko prej se tud SOOCHISH s tem ).Tako da, zalost v teh primerih je zdrava in normalna.sam ti s to mocno devico si mors kar zastavt pa cimbolj res skusat naprej gleedat.najslabs je brskat pa kopat al pa se sprasevat: zakaj men? zakaj zdaj? zakaj sploh? kje sem naredil/a napako? in podobno.... to kasnej nenadoma vidis, dobis odgovore, zdaj pa nisi se tolk delch, da bi videla celo sliko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Mana, , je itak marsa napisala... Gospodična Pika, kako ste danes? Nat, saj... dnevi kar letijo, jaz sploh ne utegnem napisat, kaj vse... Aliana, dobro prestani tole in poročaj, jaz oklevam že leta, mogoče me bo tole vzpodbudilo... Ksenia... upam, da kri boljša tokrat... Lia... , saj boš videla, da te bo pa zanimalo kdaj, kako gre barovcem...bodi dobro..in ko mine, pridi nazaj.Saj vsi rabimo kdaj kak odklop... ______ Dnevi kr neki... :xx!: mal up and mal down...stara slika pač. potrebovala bi mal časa zase, pa mi ne znese... sem peljala avto k serviserju, da pogleda, če kaj potrebno zamenjat, mi že lep čas lučka za servis sveti.pa pravi, da avto ok, sam da ga mam že mal predolgo, da nič več ne bom dobila za njega.... :xx!: ..pol pa nič, ga bom pač obdržala, dokler ne rikne...itak gresta tamala dva izpit delat...pa naj bo pač tako. aja, pr nas iščemo novega vodjo prodaje, če koga zanima morda... pozdrav iz meglenega mb... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Astra, ne boš verjela, ni... pojma nimam in sita sem tega da vsi se sam na menstro izgovarjajo, ta mesec je bila čisto normalna in če do operativnega posega ne spravim tole v red, baje odpade... pa pizda no.... mam jutri in v četrtek spet zdravnika... sploh ne vem več kaj naj, vrednost pa kr pada, jst kg kar dobivam, sesuta sem že od trenutka ko odprem oči... tajm aut prosim...sej ni drastično ampak je pa slabo..danes mi je dovoljeno mičkeno slabe volje bit..Lia, žal mi je, ker sem te z veseljem prebirala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 Astra, jaz tud tko, yoyo. saj bo. Ksenija, je tud tako obdobje... jasno da ti manjka Fe in se cesa zdaj.... plus da slike kot se zdaj vidijo, niso cist nujno resnicne v sirsem smislu, pac pa zgolj v trenutnem. slaba kri... jaz bi tko razmisljala recimo...: kri je zivljenje, zivljenjska moc recimo, no ce s tem ni vse kul, bi recimo si mislila, da nekako ni prave zivljenjske moci. in ker te poznam, bi si drznila 'ugotovit', da ti *zivljenjska moc odteka zaradi stevilnih zadev, ki si jih na svoje rame navesis*.kot bi nenehno dajala kri. sam jo tud zase rabis! x!x in kri naj dajejo tisti, ki je imajo prevec (recimo jaz ) in/ali tisti, ki imajo zdravo (recimo ne jaz v onem obdobju ).Za tvojo kri gre, a ni osnovno sporocilo jasno?ZASE poskrbi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 *zivljenjska moc odteka zaradi stevilnih zadev, ki si jih na svoje rame navesis*. x!x tale je pa ful dobra pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 O glej jo, lea! *hecno kako je velikrat, ko ravno koga pogresam, na koga pomislim, pa civkne, tako al drugace. (sem namrec glih razmisljala, da kje si kaj) Jaz pa ful dobre! Mitja mi je pritrockal platna in ene slike se (za eno sem pozabila, da sploh obstaja ) in synt in pokazal mi je in mal prezentiral ta izracun avtorski LN, ki ga ze 6 let!!!!! packarimo! tolk je tega.sam zdaj je ze v taki obliki da... hudo, bla navdusena, in to jaz, ki sem vedno na vse imela ful pripomb baje. z nicimer zadovoljna nikol. no zdaj sem pa do stropa skocila ko sem vidla.hudo k svina.Zdaj pa res sam se mal... sam glede na 6 let, bogve kolk je to, k me se caka kar nekaj pisanja... sam to lohk napisem v enem mescu, recimo, vmes se pa baza stima, dodelava, pili. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Ima logike, Marsa... Ksenia, sem ravno zadnjič nekje brala, kako delamo napako okol fe in ne uživamo pravih zadev, ker se na ta način ne more vsrkati...bom poiskala, kje sem brala, morda pa ti bo kaj pomagalo... _______ Hu, kolk sem besna...tamalo smo prijavili k ortodontu, v mb je čakalna doba 3 leta x!x ...ni bilo hudo, pa sem rekla ok.zdaj pa ji en zob vedno bolj sili v ospredje, pa sme danes klicala, da kdaj pa bo že na vrsto prišla...in pravijo, še mal, sam takrat pa bo stara že 18 let...in ji lahko dajo aparat samo, če ga sama plača...cena cca 800.000,00 sit.. ...in da po novem itak ne bo več možno dobiti aparata za en ali dva zoba, pač pa samo v primeru, da je celo zobovje potrebno urediti...bravo naši,le tako naprej... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 (sem namrec glih razmisljala, da kje si kaj)sem tukej, samo bolj berem, kot pišem. pride tak cajt. Jaz pa ful dobre! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 moram še mal potežit tlele... naj bo že ura pol 4h no.. živčna postajam in se začenjam spraševat zakaj mi je to treba čakanje ubija, sej vse ostalo je kul... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 ma ne! "Tuhtaj in si delaj skrbi, preden se za kaj odlocis. Ko pa se enkrat odlocis, pojdi lepo po svoji poti in se ne moti s skrbmi in pomisleki - se milijon drugih odlocitev je pred tabo... Tako dela bojevnik."(CC) kak kristalcek vzemi s sabo. sem tukej, samo bolj berem, kot pišem. pride tak cajt. ja res je super, komaj cakam da bom lahko ponosna! ja, pridejo cajti, taki in drugacni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ...cena cca 800.000,00 sit.. ... a ni vsaj ena nula preveč pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 bemti Lia, tole me je prav presenetilo.ker mi sploh ni jasno. ma saj meni itak marsikaj ni jasno.sama sebi se sploh ne zdim jasna..........čeprav eni pravjo da sem, drugi pa spet ne........včasih polna teme drugič me od sonca razganja.tudi jaz rabim odmor..odklop.....vodo......morje....... pa prav bi mi prišla vsako jutranja kava, v fajn kafiču z prijaznim kelnarjem, ki zna vice pokat.vedno . vsak dan. a obstaja tak Kaffe in če kebrov zakon neha veljat bi en dan borovničke ali pa jagra drž se in vse dobro ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Ima logike, Marsa... Ksenia, sem ravno zadnjič nekje brala, kako delamo napako okol fe in ne uživamo pravih zadev, ker se na ta način ne more vsrkati...bom poiskala, kje sem brala, morda pa ti bo kaj pomagalo... Astrasej vem Marsaprosim Astra.mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Ksenia ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Lia nea nori..eni pa prav radi vidimo tvoje visenje za šankom..mater..si hecna? Pusti tiste pajančeke tam.. v koti..in si nalij šilce šnopseka ali pa deci mojega čistega vina Ali pa mogoče.......pusti...in poškili občasno not..če so še kje kaj fajn ludi, pa če te bo kdo pogrešal..jaz te že bom.. No, jaz se že zdravim od alkoholizma tega......kakšen mali deci na brzino..in to je to...pa potem ugotoviš, da niti ne rabiš več cele litrice.. No kakor koli. ZIma je pred vrati. Čisto zares Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 cisto zares. je zima pred vrati. se dobr da maram tud zimo poleg jeseni.in itak maram vse letne case, se veter blazoten sem se odlocla vzljubit.prvic, ker itak nimam druge drugic pa, ker mi je postal vsec in glede na to, da mam sebi prijazno zivljenjsko filozofijo, sem si ze nasla razne ugodnosti, ki jih pravzaprav prinasa veter tkole. sicer pa: heeeeej, ne morem verjet, kok sem navdusena! prebrala v bsitvu prvi chart tko 'zares', izpod svojga peresa, kar je cist drugac, kot ce ga beres med svojo solato v wordu, po tem, ko si zakljucil s tisoc... in... kolk ze? polozaji... v glavnem..... oh jes!nad vesela, tolk da ni res..... zdaj se bom tud lazje spravla tiste texte do konca, finishiranje, ko ze vidim mal rezultata... ce pa skoz v prazno praskas 7 let (pa se nikjer se nic ne vidi, ti pa ze ne vem kaj si vse, kar si nihce nit v snu ne more pod razno predstavljat), je pa jasno, da ti manjka energije in zanosa.res komaj cakam, da se svoj chart preberem, me prav zanima, kaj kaj pravim. ker ko pises, je drugac.fantastische, kok zadovoljna!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 tudi jaz zate danes ne grem na aerobik... totalno nerazpoložena... no nekje pa se mora poznat, a se mi Saturn muva po 11 bajt ane????zima pred vrati? po čem to sklepaš?jaz nisem marala aprila.... tistega dežja, pa toplih zim, tiste plundre... zdej me pa ne moti nič več nič... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 zadel 6-tko na lotu free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 kul jst bi tud sam vplačat je treba a Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 a daj ga srackat, nujno se prosim mors pofockat v napoved!!! a smo prjatli? x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 hm, je blo u prejsnjem kolu (v sredo pomoje, al celo prejsnji teden...) prjatli? kam? pa spet, sej ni tolk blazno casha spet no... konc koncev pa daaaaaaa, faj, itak! sam dost tega casha sem itak dobil nazaj, ker sem ze kar nekaj casa igral, in ne dobil. a daj ga srackat, nujno se prosim mors pofockat v napoved!!! a smo prjatli? x:Dx free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 mal sem se pohecala, asociirala na ono reklamo... k so vsi prjatli pol pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Ksenia. Zanimivo blo tisto o krvi prebrat od Marse. Astra, tukaj smo. Podn od telih ortodontov. :xx!: Jst mam krvodajalsko, začuda to pot NIČ ne boli...ne vem, a jje to posledica meditacij al kaj, v glavnem, všeč mi je. Mal sm tko...ne vem čist kako...kul, umirjena, sitna, žalostna. V bistvu čist nč od tega....taka, pasivna čist. Ampak ne na slab način. Neki bi rada doobila, pa ne vem, če bom. No, ja, easy come, easy go. Lia, da te ne bi sanjala. x!x Maš, da prvlečš uno cipresasto rit nazaj. Bemti, sem mela občutek, da si že zadost v lejtih in brihtna, da te ne more kr vsak lole, k ma 5 min časa, sprovucirat in spodit s foruma! Bemu sunce. Tuki na forumu mam ene 5 nadomestnih mam in ti si ena izmed njih. Me prov en klinc briga, če nas maš dost, dete te rabi! Vrni se! Free, kdaj se dobiva? Al pa počak še mal, morm jst it najprej prevert, če sm kej zadela, pa pol mogoče ne rabš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts