Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Verjetno "smrt" ni treba jemati dobesedno.....zaključiš neko obdobje in si pripravljen za POT naprej.... x;)x

Ker smo različni se to tudi dogaja pri enih sproti in je napredovanje tekoče, drugi to delamo bolj v daljših ali krajših obdobjih.....menda celo v "zvezdicah" to piše na kakšen način bomo šli skozi svoje bivanje tukaj xrolleyesx

Bolj malo pišem, vas pa rada berem in sem v svojih mislih z vami.....bodite mavrično xrainbowx .... in si naredite lep dan xrosex

M xyiyax

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Drdan x:)x In to bi naj blo strelčevsko obdobje :inocent: :o|o: Dober, privat se nima kaj dost pritoževat, sam drgač pa totalna frka, sami konflikti, napetosti ipd. , si morm mal bl podrobno napoved prečitat, k smo še komi sred tedna..... x:o)x Grem persene iskat.... xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Drdan x:)x In to bi naj blo strelčevsko obdobje :inocent: :o|o: Dober, privat se nima kaj dost pritoževat, sam drgač pa totalna frka, sami konflikti, napetosti ipd. , si morm mal bl podrobno napoved prečitat, k smo še komi sred tedna..... x:o)x Grem persene iskat.... xDDx

madonca......kva to dogaja :vio:

danse tudi pri meni en težek dan :vragec:

sem mislila da bo v tem obdobju kaj boljš :eek: meni bi tudi persen pomagal ampak grem raje k jezeru......... x:px

eh saj je veseli december pred vrati x:)x x:)x x:)x

nič prijeten čas....

http://www.webgif.com/amore_ani/am22.gif

Prejle bila na pedikuri...in ko sem trpela neznosno bolečino, ko je nekaj rovarila tam pod nohtom :sick: ...sem v tisti grozi pomislila, tale bolečina je še znosna, una, ko ti nekdo po egu rovari, je hujša... x;)x x:px

kako mrzim ljudi, ki sprejemajo MOJE odločitve... xrolleyesx ..potem pa jim nikol ne bom mogla povedati, da sem itak že jaz tako mislila... x:Dx

upam, da je Aliana ok... :detelca: ..za ksenijo pa išem uno o železu, sem si očitno spet nekaj tako spravila, da bom ja našla... :o|o: xrolleyesx

naspidirana to fula, pa nič opravila v bistvu... :xx!: čeprav ves dan v pokretu. še kosila nisem imela kuhanega in kot je to običajno, je gospod prišel danes verjetno prvič po par mesecih domov ob pol 4h...tisto mrmranje v brado o tem, kako človek pride ENKRAT ob uri na kosilo,pa tega ni...sem preslišala...in zdaj se še slepo delam, da ne vidim face... x:px x:Dx

drvim dalje, kam pa... kdo ve?...jaz ne vem... x:Ix

Astra

Per aspera ad astra

Čiv. xcivx

Sm neki ful lepga dons po pošti dobila. :2src: Ne, ni bil nag tip. :o|o: Ful vesela. :palec:

Dons mam odbojko, zdele sm si fajn kosilo nardila. Mal bi šla ajat, pa neki sprobat, ne, ni vibrator. xrolleyesx :vragec: x:Dx

Alianči bo kmal k nova...zihr jo lubi 100/h pedena. x:)x :palec:

Uf, grem mal bluzit. x;)x

Mhm. Zgleda, da je dans tak bl ***** (po alefu x:Dx ) dan, slabo vpliva na nektere nas. Svašta, dans mi je tko na prefinjen način grozil en......eh......en pač.......nima veze s forumom, včasih razmišljam glede na stalne stike z različnimi ljudmi, da bi lohk bolj bentil čez njih hahaha..... :vragec: ....pa se mi ne da, tipičn strelc, me hipno vznemiri pol pa se total skuliram....no, pa včasih mal :vragec: postanm :inocent: Pa včasih mal razmišljam, kaj bi jaz počel v drugi polovici lajfa, tam od 50 do 100, ko ne bom več mladenič ampak že mal bl zrel možakar, pa mi ne bo več do adrenalina pa frk x:Dx ......lohk bi nekaj druzga, hm......res. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:D Danes sem prebral en freakin good natalni horskop :) nekdo me je končno zadel tolk, da lahk rečem, aaah zdej sem pa našel tisto kar sem iskal o sebi, zanimivo kako včasih najdemo nekaj, ko že davno nehamo iskati... :)

P.S. malo čudno se počutim, ko sem neko datoteko imenoval 231106 sem razmišljal kako tisti zadnji del lahko gre samo do 99 to je leta 2099 :inocent:, pa me je malo zaskrbelo da ne bom res samo do 115ga leta delal, potem pa nehal shranjevat matematična poročila na disk... :sori: staram se... pa še zavedam se tega :)... nisem več mularija, sem mladenič...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pršla dam, glih izpod tuša....crka sm :vio: he, mi je ena gospa dons banane prnesla :2src: za malco....ker da sem bojda nad...fajna in to x^x

mal mam zmede v lajfu :inocent: ne tko ornk in fejst, sam enmičkn, tolk da ni dohcajt :o|o: pa čist brez keša :sori: ja spet xrolleyesx pismo, ni mi še jasn kok bom zridala do plače, sam ni vrag da nekak bo že :palec: sj smo majstri a ne x:Dx

grem ajat xDDx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Čau mladina x:Xx

Tole vam moram napisat, kaj sva najdla med pospravljanjem starih papirjev, beleŠka iz leta dva pa tri x:Dx

...Moja dolžnost v šoli je, da se držim pionirske obljube, ki sem jo dal ob sprejemu v PO. Kdor se tega ne drži ni pravi pionir.

Podpis:

Še vedno se ne znam vludno obnašati do tovarišice na šoli. Kljub ob opozorilo in razrednih razgovorom s tovarišico razredničarko.

Podpis:

xg:Dx xg:Dx xg:Dx tolk sm se narežala, pa zvezki za glazbo zgledajo nekako takole...prva pesem Internacionala, druga pesem, Pesem 14. divizije, tretja pesem Tam na Pugled gori ...... to je bil nekje 3. razred. Danes šola zgleda malo drugače, nobenih hudo ideoloških pesmic nisem zasledila. Majko, sej smo bili kot S. Koreja x:Dx

Ravnokar prispela iz gledališča, light komedija, primerna tem zimskim temperaturam sodobna Romeo in Julia x:Dx

Danes frka že od zjutraj. Uspela dobit v knjižnici točno tisto kar sem iskala, me je čakala :vio:

V CD poteka knjižni sejem, 2.12. bo predstavitev knjige o čaju, ki jo je napisal, pred 100 leti (se mi zdi) Kakuzo Okakura in je končno prevedena v slovenščino.

x:Xx vsem

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

100 let stara knjiga o čaju :eek: matr mora bit to blazno razburljivo branje x:Dx

ja je zakon najdt kake te zadeve šolske x:Dx si me spomnla, moja mat vse to skladišči na podstrešju, morm enkrt premetat mal :palec:

Bora

Ma razburljivo, je pa ni. To ni knjiga tipa Jamesa Blonta ali pa Dogodivščine Toma Sawyerja, pač pa knjiga, ki opisuje ceremonial priprave čaja. Na prvi pogled zveni dolgočasno, tudi meni je, dokler nisem poštekala poante tega rituala, koliko stvari je not zajetih, da glava boli, vsaka stvar, vsak gib, vsaka beseda ima svoj pomen. Da si gost na takem ceremonialu, moraš iti v šolo in se tega naučiti, da si pa učitelj oz. master moraš pa še nadaljevati šolanje. Če poznaš ritual priprave zelenega čaja, veš vse o Japonski.

Ampak seveda, če te take stvari zanimajo. Zadeva je zelo umetniška, sofisticirana in doterena do perfekcije.

Se mi ne zdiš glih tip za take hepeninge Todika x:Dx , valjda ti je pol mimo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx perfekcija in sofisticiranost res niso moje vrline x:px ali slabosti :inocent:

js skuham čaj, nč ne cukram, se ruknem na kavč al pa na balkon in ga počasi žulim....to je zame vsa umetnost, verjetno bi živčn zlom fasala če bi se dejansko lotla branja te knjige x:Dx

šola priprave čaja :eek: svašta, pismo, zavreš vodo, preliješ, odliješ, še enkrat preliješ, pustiš xy min.....ck fertik......pa da mam diplomo iz tega....oz mojstrski izpit x:Dx x:Dx

ok, mal se hecam, zaspana sm že pa mi seka, ti kr uživi v umetnosti priprave čaja x;)x x:Dx js ms pa zihr da bom še tud kako vesele najdla x:Dx

Bora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...