Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

No, vstala sem.. x;)x

Pa še tamalo odpeljala v šolo, potem dala en stroj perila v sušilca, drug stroj dala prat, skuhala čaj, ne po japonsko, na žalost... x:Dx x:px ..nakupila popotnico za malega za izlet, imajo "strokovno ekskurzijo " v pivovarno x:Dx ...ga odpeljala v šolo in zdaj sem tukaj.. x^x

ful sitna sme se zbudila, mam z onim zgoraj ene razprave... xrolleyesx x;)x ...sem mu prepustila, da naredi tako, kot je zame najbolje, zdaj pa se dela pametnega in rihta po svoje... :o|o: x:px

naročila tamalo pri ortodontu, pa me je potolažil, morda ne bo 800 ampak samo 600 jurjev... x:Dx :xx!:

december je tukaj... :eek: no, mogoče se motim, pa mate vi kak drug datum... x:Dx , jaz sem se še pred kratkim kopala v morju, zdaj pa kr neki... xrolleyesx

Ful enih strelčkov ma rd, si delam vozle, da na kakega ne pozabim... x:Dx

kar se mene tiče, bi dan prespala...ampak če se delam slepo, gluho in še butasto zraven, mi tole ne bo ratalo... :o|o:

pa nič, pač gremo dnevu naproti, če že tako hočejo... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

br'dan! x:)x

totalno vremenska sem :wacko: no, vsaj slabost smo omilili... mi je Nosko lapis lazuli priporočil, pa je res bolje :2src:

tako, da bo najbrž celo šlo učit se x8Dx

Astra, meni tudi ni nič jasno, :eek: kako december pa tako toplo???? bomo pa po novem imeli češnje za Miklavža, tudi prav... x:Dx

Kako je s temi ortodonti, a niso zastonj za otroke? meni so klaviaturo glihal lepo zastonj xzobkox hvala bogu, za tak denar bi mi jo fotr kar lastnopestno poštimal x:o)x

Cosma x:Dx :palec: dbest beleško si našla x:Dx

Piki, ne se cela izšvicat x;)x a te je prehlad vohal al kaj?

Nič, pridkani bodite, jaz imam namen bit (si pa ne upam trdit...)

x:Xx x:Xx lep dan!

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Piki, ne se cela izšvicat x;)x a te je prehlad vohal al kaj?

Na žalost ne sam to...ledvičke. Pa sm se zdej trdno odločla, da bo konc s tem in da bom do novga leta zdrava. x^x

Mamica, vesela, da ti lapis lazuli pomaga...le čuvi naše dete. xsrcx x:)x

"strokovno ekskurzijo " v pivovarno x:Dx

x:Dx

Ich bin zblojen. xDDx x:Dx

Harala ponoc in mela vijevaje, tko da sm crkotina v glavnem, jaz pa take plane mela za dons!

upam da se ni 800 novih brezveznih tem odprlo, pa da se ne kregate kje pa taksno, k se mi ne da s cim tem bezat zdaj. xDDx

joj eni kuhajo in ponavad mi smrdi tale hrana navsezgodaj, cebula ko se prazhi in vse to... zdle mi pa tok disi, kwa bi en zrezek! x:o)x

prav ze vcer mi je disal, ne pomnim, kdaj sem ga nazadnje. aja zadnjic v vii boni.

a cetrtek je ze dons? uhh.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ti kar mirno, marsa....menda ni zblojenih tem novih gor..... xDDx ......

js pa že spet prepozno hodim spat, pa je isto ko da bi mela nočne kažine....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mislm... xrolleyesx

Ves čas bi jedla pice, sirove bureke, pa v McDonald's me 100/h vleče! :eek: :eek:

V McDonald'su me sicer nikoli ne vidijo, ker mi je tista hrana v "normalnem" stanju bljutava. Potem sem gledala še "Supersize Me" in me je itak dokončno minilo.

:eek: :eek: :eek: hormoni delajo čežano iz mojih možganov, resno! xrolleyesx

Sicer je pa vse :palec: x^x

Piki, pazi na ledvičke! :detelca:

Marsek, ti imaš tudi neke čudne okrog hrane? :OO:

aaa, našla razlog - seveda, v napovedi :

... saj bomo nenehno čutili potrebo po zadovoljevanju užitkov in bomo tako v tem paketu tudi neprenehoma odpirali hladilnik in posegali po hrani, najraje pač takšni, ki bo zdaj ravno najmanj primerna (sladkarije, konzervirane, pretirano mastne in hitro pripravljene jedi brez hranilnih vrednosti ipd. itd.).

Fju, :switz: saj sem vedela, da ne morem bit jaz kriva... x:Dx

Fju. x:Dx x:px :palec:

kok si simpaticna! x8Dx

jp, ko sem te brala zdajle (hrana pa to), sem se pa glih spomnila, saj res!!! saj je blo pricakovano.

in clo jaffa kekse sem si kupila. x:o)x x:px

ne pomnim, kdaj sem jih nazadnje... morda ko sem dojila (tedaj sem znala vstat ponoc, spit ono dozo tekocine, k po mojem zato vec ne pijem dost, ker sem se dobesedno nacejala en let, pa cele jafa kekse zgoltat v skor shusu.-.- no saj se je poznal, k sem mela 73 kil, torej 20 kil vec kot zdaj! x:o)x :eek: no sevede ne sam od jafa keksov. xDDx)

mater hrana je v bistvu lohk ful droga.,.. zdaj vidim, ko skoz nekaj gledam, kaj bi se kaj.... in sploh nisi zadovoljEn pol tkole ponavad...

vcas clo PO cem, kar je kao za na konc, kot recimo posladek, pojem se en korencek recimo. x:o)x

ker me tisto ne zadovolji, nekak.

joj kaj bi jedla! zabeljeno zelje z ajdovimi zhganci al pa cim... :yumy:

zdaj se kak teden paradajza pa tega, pol pa na zelje preshaltam.

Bo pa se pr men smrdel, ce moram ze vohat to. x;)x x:Dx

a ni hec? tok dobr za jest, tok zna smrdet ko se kuha. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uf ubitačen dan x;)x

do 15.00 fax, vmes 1mio opravkov še poskakala in odfočkala, potem Zaloška ob 15.oo: :xx!:

sem se 15min vozila od kliničnega do vojaške bolnice :o|o: (neki delajo na tistem mosti do Krpana), potem pojedla banano, se ufrišala (hvala bogu za higijenske robčke)... x:Dx

letela na vosek, potem na bankomat, potem k nečaku in zdej uf doma :vio:

...še pol urce, potem nazaj v mesto, zvečer pa TV in misliti na nič xsuperx

jutri: raje ne pišem

me je začela malo panika hvatat zaradi vseh teh kolokvijev in izpitov...jaz pa nič pametnega za fax ne spacam :inocent:

včeri sem si ene kavbojke neki popravila na stroj in sem superrrrrr zadovolna in sem jih dans za na fax mela xyesx

drugače pa nisem najbolje...čisto res...me neka žalost daje, vendar trenutno ni čas za to...grem čez prvo krizo, da vidm kolk sem močna...dalje se bo videlo

mogoče sem začela dojemat, kaj se je res zgodilo (dogajalo) in, da sledijo posledice...tudi utožnost, osamljenost xrolleyesx

nič, uživajte naprej...nazaj...si kako partizansko zapojte ipds

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Danes sem vstala že ob šestih, ker me je cimer zbudil z njegovim (pre)glasnim razlaganjem o včerajšnjem žuru. Še sreča, da je na faksu hitro minilo. Potem se je pa zopet izkazala moja lenoba, ker sem vso popoldne poležavala. Imam neke čudne dneve ko bi spala po 12ur na dan pa mi še vedno ne bi bilo dovolj.

Danes zvečer me pa čaka še nočna služba :xx!:

Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

letela na vosek

kaj to pomen? :8): (a mislim pravo? :sori: x:o)x)

drugac pa: drzi se!! xcrossfingx (itak te bo ta tvoja dinamika in pridnost resevala). :detelca:

Post festum poročam kaj dogaja pr men x;)x xsrcx

x;)x xokx xcrossfingx

Danes sem vstala že ob šestih, ker me je cimer zbudil z njegovim (pre)glasnim razlaganjem o včerajšnjem žuru. Še sreča, da je na faksu hitro minilo. Potem se je pa zopet izkazala moja lenoba, ker sem vso popoldne poležavala. Imam neke čudne dneve ko bi spala po 12ur na dan pa mi še vedno ne bi bilo dovolj.

Danes zvečer me pa čaka še nočna služba :xx!:

Olej jo! x:Xx :palec:

Vreme je tak, da je mojo breskev že zjebal - misli, da je pomlad. Polna je popkov, ki so tik pred tem, da se začnejo odpirati.

lalala

a daj!

Gnili večer :xx!: po gnilem dnevu xrolleyesx

x:o)x ah ne, saj ne ves, saj ga (vecera) se ni konec. xDDx

men pa kar kul dan, razen da cist sesuta, a vseen uspela kar kaj od zastavljenega opravit x^x

xcivx (kok shizim, k poslusam Juno reactor xsingx xokx)

Picasso

Hehe, desca repričala, da sva šla v McDonald's.

Itak totalno razočarana. :o|o:

Mislim, da je teh silnih želja zdaj konec :palec:

Držte se, Lunatki, saj veste, da je to le vreme pa planeti pa vse to...

V bistvu je vse super dobro, samo tole obdobje damo skoz! :vtz:

Kako že gre tista morbidna? Če hujšga nav', če umret nav' treba! x:Dx x;)x

Lahko noč! x:Xx

Grozen večer, ki pa je samo nadaljevanje groznega vikenda in tedna :xx!:

Kot da mi ni dosti težav in ovir v lastnem življenju in odnosu, me obdajo še z dodatnimi podlostmi in zahrbtnostjo tam kjer se trudim najti zavetje :xx!: ne morem verjeti kako lahko nekateri zabodejo nož v hrbet človeku, ki jih krije in skrbi za stvari, ki so njihova skrb.

Vsak je sam svoje jame kopač!

Vikend razočaranja se je spremenil v dokončno razočaranje in žalost :sori: mogoče bi bilo pametno iz tega kak nauk potegniti in se začeti ubadati s svojimi problemi in težavami, pa nimam ne volje ne energije :xx!:

Spet mi glavi šibajo samo črne misli o trajni rešitvi začasnih težav xnckrivx ker so začasne težave postale prevelike za mene v stanju v kakršnem sem trenutno

Ne vidim izhoda, ker ga tudi iščem več ne.Samo razočaranje na vsakem koraku, zakaj pa ne bi še jaz razočaral samega sebe in se umaknil (pobegnil) tja kjer ne bom ne razčaral in ne bom razočaran.

Dam si časa še ta vikend potem pa ........

Life suks and then you die

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Onix, vsak problem ima rešitev, vsak problem... ne obupaj. Pri meni se dogaja da nimam več energije za živet in se mi je to obrnilo v bolezen, zdej se bom šele lahko borila ;)

daj privošči si nekaj trenutkov in pojdi kamor uživaš, napolni dušo, da boš imel moč... sej vem da zveni brezveze pa naivno, ampak... ej stari, za vse so težki časi in jaz verjamem da si dovolj močan, da tole prebrodiš...ja???? JA!!!!

Dobro jutro Slovenija, gremo v akcijo xsrcx

Utrujena. Spala sam 3 ure, ampak ok...davk je treba plačat, ne. x;)x

Kumi čakam, da bo 3, da se poberem dam in grem spaaaaaaaaaaat. Morm se spočit, k mam jutr eno fejst bejbo v gosteh. xsrcx

Zebe me, k svina, itak. Ledvice so tko, tko...čutm jih še vedno. :o|o:

Ma, nč...nism niti brala, včer sm bla bl leteča.

Vsem x:Xx pa objeme, men tud manjkajo. x:Ix

Ma vidim, da je trend da se jamra, a je res tako težko obdobje? xrolleyesx Držite se ali pa naredite lepe spremembe. x:Dx

Vidim, da je moja diplomacija na psu. xrolleyesx

Včeri sem bila na lustnem Afro koncertu, sami bobni, đembe mi je dalo power. x:px

Nekoga imam pun kufer, njegova družba mi je mim, ne da se mi ubadat z njegovimi razlogi, če se sam noče, študiram o taktiki ignore. Morda mi jo celo rata izpeljat. Verjetno ni najbolj dobro, da ko sva sama je vse cool, ko je družba pa ni?!x^x :vragec:

Drugače me danes čaka zelo delaven dan, upam da se bo kaj sonce prikazalo. x:)x x;)x

Optimizem naj se prelije v vse naše možgane. xsrcx

Lep dan vsem. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

Verjetno ni najbolj dobro, da ko sva sama je vse cool, ko je družba pa ni?!x^x :vragec:

...tud obratna varianta ni ok.....stvari morajo bit bolj v ravnovesju........vso srečo..... :palec:

ahhhh....kakšen koncert .....naj pridejo še v moje konce...... :2src:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ne vidim izhoda, ker ga tudi iščem več ne.

ah ne, saj ves, da se izhod pojavi in prikazhe, ko najmanj pricakujemo in ko ravno obupamo. xupx xyesx

"Ko si ze tako dalec, da ne zmores niti koraka vec, si prehodil ravno polovico razdalje, ki si jo sposoben prehoditi."

(skandinavski -al kaksen- pregovor)

Samo ne bluzit!

Spravi se kaj pocet. :palec: :kiss:

*

Jaz se bom tud "spravila kaj pocet", sem si tko zadala, k sem ze vcer manj kot sem si. tko da vsaj ogrodje za napoved napisem pa se zacnem z onim textom pocas ukvarjat.

Drugac sem pa jaz kar OK. sicer pr enih zadevah se vedno bolj al manj gagam, samo nekak... kaj jaz vem, vseen cutim nekaj dobrega, pa blazno mi pomen da koncno res finishiramo tistole, nenazadnje, da zacne kej casha letet, k sem jaz tud ze kar obupavala, bla v praznem prostoru skoz, vsak dan znova se borit iz 0... kot zival, sem rekla frendi, ki si mroa vsak dan posebej hrano najprej sele ulovit. ja ja, lajf....

je pa tud mene vcer ena taka melanholija zagrabla... pa ena kao slutnja ne vem cesa... necesa mal zalostnega tud al kaj tacga....

saj pa tud SO zalostni cajti, v bistvu.

TV-ja sploh ne gledam vec (k je ze 20 let isto: lohk kar povem, kaj se bo dal vidt: nekje bodo bombe metal, nekje bo drzavljanska vojna, nekje se bodo spicheval zarad meje, druzinske tragedije, oni je tega zashtihal in tako dalje, Romi, Muslimani, vse, vse, vse...

Duhovnik posilil puncko, poplave zgazile 1000 domov, potres porushil 1000 domov, orkan porushil 1000 domov, letalo padlo, 100 mrtvih,...... a res al kaj? :o|o: :V:

Takle mamo.... :o|o:

namest: tam nekje so se spomnil, da pravzaprav so pa meje butaste in bodo od zdaj ziveli v sozitju.

in: z letali so (namest bomb) metal torte, dnar itd. xokx, ves svet je zadel na loteriji... x;)x xokx... itd.

....

To bi pa blo, a ne! xokx

Pa tale forum... :o|o: mi mal najeda... preprosto se ne da folku utumbat dolocenih zadev in je postalo nepregledno, prenabasano in tko..... v bistvu bi morala ful vec cajta se ukvarjat, skoz pocet sam to, to mi pa ne znese pa tud nocem. klinc, je treba se kej pocet, kar nosi tud kaj... ne pa sam drkancija....

nekomu je to joke, fora, kao mal se hecamo, ko odpira teme, se zeza ono tretje.

Men pa to vzame ful, ker moram odgovarjat se na prijave, s eukvarjat, skratka skoz je kaj, poln kufer vcas vsega.

In se ne morem tko kot vi: preprosto z romompomom napovedat, da se ne grem vec al pa pac brez ropmompoma - preprosto rect: dosta vise..

Nc bat, saj ne ukinem foruma, sam priznam, da mam vcas res dost.

itak k sreci gledam iz *marsine* perspektive (ki je mal drugacna x:o)x).

ce bi pa iz ene desete, pa kao bolj stvarne, pa bi lohk rekla sami seb sam: bebo! x:o)x x:Dx :sori: xyesx

ajd, lepckan petek in vikend! :palec: x:Xx

dons je spesl dan, k ma moja dbest frenda rojstni dan. xrosex

Picasso

Utrujena. Spala sam 3 ure, ampak ok...davk je treba plačat, ne. x;)x

Jest tud nč brala, ker sem na istem. Zeeeh xcivx xcivx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Utrujena. Spala sam 3 ure......

Jest tud nč brala, ker sem na istem. Zeeeh xcivx xcivx

jaz sem sicer spala za vaju dve skup, ampak mi fali. spala bi pa spala. meni je spanje še kaj več kot *it se spočit*. meni je zadosti spanja esenca, bit mojega ravnovesja. no, zdej malo filozofiram, ampak brez spanja sem čisto out. je pa res, da sem preživela čase, ko me je*nekdo* zbujal vsaj vsaki dve uri in to več mesecev. pa sem zmogla.

itak k sreci gledam iz *marsine* perspektive .........

hvala bogu zanjo :palec: ! a veš! prinaša dobro novico, da smo si fuul različni in da je to fajn. čisto vsak ima svojo perspektivo in dbest je, da znamo dovolit drugim, da jo imajo. *svete* resnice pač ni. no, je, jasno, da je, ampak o temle dojemanju vsakdana, je pač ni. je samo moja, ki pa bo že jutri en malček drugačna.

marsa, totalno razumem takele tvoje. to, da ne bi več. toliko entuziazma pač ne zmore vsak in jasno, da kdaj pa kdaj človeka mine, ko vidi, s kakšnim minimalnim naporom eni rušijo tisto, kar si ti z ljubeznijo gojil in vzgajal. no, trudijo se rušit, a ne. itak, da ne morejo, ampak lahko pa tvojo gredico, ki si jo okopaval in ljubkoval, poteptajo, tako malo iz dolgčasa. ta odnos mene moti predvsem. saj, če ti poteptajo, pač začneš znova. samo!? folk pač nima odnosa. ta splošni nivo človeštva tule okrog je tam nekje za sedi 3, včasih za zadostno. ja, to me žalosti. zadnje čase sem itak vsa hipersenzibilna, predvsem za okolico. se moram naučit empatije in ne tega, da če je nekdo žalosten zraven mene, tudi jaz postanem. vse se me dotakne. ta žalost, una beda, tale strah, no, pa tudi kakšno veselje včasih.

onix, mana, pikica, ksenia, marsa (seveda), astra (tudi seveda), pa še vsi ostali, ja, mystica tudi,... xcrossfingx :detelca: xupx

taki časi so.....

ja, hvala za razumevanje, NATANCNO TO!.

odnos... nivoji..... v splosnem tud..... sploh ne sam tle oz. se najmanj pravzaprav tle.

teb rak udari: socutje, vse prevzames nase, men pa sco: vame uleti en tak... hm, cinizem al kaj... ono kao, no saj sem vedla, da je folk pac tak... ono k zal ne morem met vec tega navdusenja in zaupanja do ljudi, ker ce mu bos dal moznost, da fejkne, bo fejknil.

daj mu moc, daj mu dnar al pa obratno: vzemi mu nekaj, kar mu je ljubo: potem pa bos videl, kaksne so njegove prave barve.

Picasso

Cajti so zgleda res :xx!:

Marsa, saj se zdaj že vidi lučka, zdrži... :palec:

Onix, kaj naj ti rečem. Morda se sam spomni svoje sreče, ki te je doletela, ko si najmanj pričakoval...pa si že tudi čisto obupaval. ..vsaj jaz poskušam, ko sem čisto v badu...obrniti pogled nazaj, kako je bilo, ko sme bila v enakem zosu, pa se je potem uredilo...in si rečem, eh, glej,kako mi zdaj tista bolečina in razočaranje nič več ne pomenita..torej se bo s sedanjo bolečino čez čas zgodilo isto...

ma daj, kak vikend neki, za trajne rešitve je vedno čas, sam si moraš mal časa pustit, da začasni problemi izginejo..

xcrossfingx xupx

ksenia, kako si dobro napisala, prav sama vidiš, kam si se morala spustiti, da spet živiš in to z voljo... :palec:

Včeraj sem vzela uspavalno tableto in šla spat ob devetih. Nisem hotela misli ne sanj...in evo me danes, polna energije in sem sama sebi sonce, če ga že zunaj ni. In prvič v lajfu opazujem gospoda, kako je v depri,kar ni glih njegova običajna zadeva...saturn mu čepi naravnost na soncu...se mu moram mal posvetiti, morava skupne kake zadeve vzganjat, da mine tale cajt...

zdržite, sonce je, sam je še mal skrito, pa ga ne vidimo...

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...