Milf 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva ste zdej spet neki ženske napdl, dedi sitni... Pejte sneg kidat, aja, a ga ni več? hehePi(č)kica, tebe še vedno ni noben pošteno pof..., pardon, obdelal, al kaj? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pi(č)kica, tebe še vedno ni noben pošteno pof..., pardon, obdelal, al kaj? Ja, nate čakam, k obvladaš, baje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, nate čakam, k obvladaš, baje? Sm mislo, da si že našla kakega drugega kur(e)ca, da pržge ogenj v tebi. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm mislo, da si že našla kakega drugega kur(e)ca, da pržge ogenj v tebi. To s pa tko lepo povedu in romantično, da mislm, da se ta trenutek zaljubljam vate... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>To s pa tko lepo povedu in romantično, da mislm, da se ta trenutek zaljubljam vate... Ja kak te, če me pa v "caffe della luna-lunina kavarna" varaš , no sej jaz mam tud družbo tam Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja kak te, če me pa v "caffe della luna-lunina kavarna" varaš , no sej jaz mam tud družbo tam No, lepo da si opazu, da ga tud ti serješ...ne sam jst. Pa ti si začel!!!!! Z rogljičkom....sram te nej bo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Sex je pač veliko več od samega akta, večina je v glavi al pa v srcu bolje, torej kako dojemaš eno osebo in kako se ujameta v tej komunikaciji takrat a ne in kolk si dovolita. Večno ne more bit the top of the top, ampak jaz prvič v življenju doživljam, da mam nekoga že nekaj časa in je potem čas ful dobrodošel če se ne rabiš bat oz. veš, da bo še priložnost, tud če je kdaj kdo s svojim prevladal in drug ni plesal z njim po njegovem taktu.. No, včasih je pa samo sex in tud to eni znajo (znamo) prenašat celo življenje, tudi zmanifestirano drugače.... Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 jap... seks je jeba. dobesedno. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 jap... seks je jeba. dobesedno. Pri mariborskem Večeru imajo vsako leto nagrado za "Bob leta". Ti si moj kandidat. Sicer se pa precej strinjam z mayan - mi sploh ni všeč, da se o sexu tako govori. Zbanalizirano do amena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Vsi trije ste off topic, tu ne teče debata o seksu, temveč debata o temu kdo najbolje, podkrepljena z nekim kvazi dokazom tega Kekca, ki sliši na nick Kljuka.Pa me zanima, če se strinjate s to njegovo deklaracijo, in še bolj pa me zanima, če je lastno iskustvo edino verodostojno oziroma če sploh je, glede na tale pietozen rezultat, ki ga je dobil avtor teme, čeravno mislim, da si je vse skup zmislil, oziroma, saj veste, kadar plačaš ši vedno ti najboljši. Pol pa je najboljši takoj naslednji za tabo. Kdo najbolje kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 ammm, jst sm stestirala nekaj Slovencev, tak da o tem kdo (narodnostno) najbolje, ne bi vedla. Sm pa zadovolj(e)na s svojim Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 na tole sem zjutraj naletela ... tantranje po slovensko ful dobr članek Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Ob tem vprašanju se mi vedno porodi odgovor:Jaz. Jaz najboljše seksam, kar se mene tiče, ker za druge itak ne vem, kako jim je, kaj jim je....jaz v resnici edina lahko dobro poskrbim samo zase, ne glede na to ali imam partnerja ali ne,ker tudi njemu jaz pokažem itd...in je zato dobro. Ker sem jaz in ker sem z njim. Ker ne verjamem, da je dolžina erekcije ali tehnika seksa tista, ki odloča o tem, kdo najboljše seksa. Mislim, da je osebna statistika, ne glede na to, če si doživel seksualno izraznost cele EU ali samo zamejskega slovenca absolutno in relativno premajhna, da bi prišlo do relevantnih rezultatov.Sem pa trenutno najbolj srečna, zadovoljna, zadovoljena...kakorkoli že, do zdaj in sem s Slovencem, ampak to ni merilo za seksualne sposobnosti cele nacije, bi rekla....? Budalasto vprašanje in tema. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 13.06.2008; Polovica Slovencev ni zadovoljna s spolnostjohttp://24ur.com/bin/article.php?article_id...;p_all_items=33"... V anketi je sodelovalo 1520 Slovencev in Slovenk, je kar 22,2 odstotka anketiranih odgovorilo, da je trenutno njihovo spolno življenje katastrofalno. Precej bolj nezadovoljni so anketirani moški, saj jih kar okrogla četrtina ocenjuje svoje spolno življenje kot katastrofalno, takšnega mnenja pa je 19,3 odstotka anketiranih Slovenk. Odstotek nezadovoljnih se tu nikakor še ne konča: 20,1 odstotka anketiranih Slovencev je odgovorilo, da bi njihova spolnost lahko bila boljša (gre za 22,2 odstotka moških in 17,9 odstotka žensk), 7 odstotkov sodelujočih pa je odgovorilo, da je njihova spolnost monotona in rutinska. Sicer je svojo spolnost kot rutinsko in monotono ocenilo več Slovenk kot Slovencev (8,2 odstotka žensk in 5,9 odstotkov moških). Skupno je torej nezadovoljnih s svojo spolnostjo skoraj 50 odstotkov Slovencev..."Povzeto po:http://www.sexation.info/sl/ (Portal "za spolnost v sliki in besedi")Za Dr. Slavka Ziherla odstotek ni presenetljiv ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Blagor meni še malo številk...če je kaj na tem pa ne vem: http://www.delo.si/tiskano/html/zadnji/Ona Na strani 36 so slovenke bojda zadovoljne s svojimi možmi.Morda zato, ker niso poskusile še koga drugega...glede na statistiko. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Za izboljšanje intime ni nikoli prepoznohttp://www.zurnal24.si/cms/magazin/eroticn...x.html?id=29644 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 13.06.2008; Polovica Slovencev ni zadovoljna s spolnostjohttp://24ur.com/bin/article.php?article_id...;p_all_items=33"... V anketi je sodelovalo 1520 Slovencev in Slovenk, je kar 22,2 odstotka anketiranih odgovorilo, da je trenutno njihovo spolno življenje katastrofalno. Precej bolj nezadovoljni so anketirani moški, saj jih kar okrogla četrtina ocenjuje svoje spolno življenje kot katastrofalno, takšnega mnenja pa je 19,3 odstotka anketiranih Slovenk. Odstotek nezadovoljnih se tu nikakor še ne konča: 20,1 odstotka anketiranih Slovencev je odgovorilo, da bi njihova spolnost lahko bila boljša (gre za 22,2 odstotka moških in 17,9 odstotka žensk), 7 odstotkov sodelujočih pa je odgovorilo, da je njihova spolnost monotona in rutinska. Sicer je svojo spolnost kot rutinsko in monotono ocenilo več Slovenk kot Slovencev (8,2 odstotka žensk in 5,9 odstotkov moških). Skupno je torej nezadovoljnih s svojo spolnostjo skoraj 50 odstotkov Slovencev..."Povzeto po:http://www.sexation.info/sl/ (Portal "za spolnost v sliki in besedi")Za Dr. Slavka Ziherla odstotek ni presenetljiv ... To je zato, ker imamo tako visoke standarde Slovenci pa tudi nismo nikol zadovoljni ,..jeba hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 To je zato, ker imamo tako visoke standarde Slovenci pa tudi nismo nikol zadovoljni ,..jeba hehe ja pismo, kakšno si nardiš tako maš, a mogoče ni tko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 sam...tomazslo pa še vedno ni nč komentirou Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 ja pismo, kakšno si nardiš tako maš, a mogoče ni tko? Mojca,. jaz se strinjam s tabo. Oni, ki so prej komentirali, se mogoče ne. Pa še enkrat,..debata je brezvezna,..mogoče ok malo za kratek čas,..sicer pa neumna. Saj itak da gre za intimno izkušnjo, ki si jo naredi vsak po svoje in v odvisnosti od partnerja. Sem se imel boljše, ko sem pil laškega na Lentu, ali heinekena v oni gostilni tam zadnjič... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Fuk je Kranjcem v kratek čas "A. Izrazi za penis: 1.kúrec, dobesedno: petelinček, piška, piščanec; prim. nemško Hähnchen, Piphahn = penis2.kuc (Slovenske gorice)3.cuk (Štajerska)4.klínec, pravzaprav: "majhen klin", zagozda, zatič5.jánezek (Kranjska) (pomanjševalnica iz osebnega moškega imena)6.čépek (Goriška)7.bíngelj, dobesedno: nekaj, kar viseče niha8.bíngeljček (Dolenjska), otroško9.pínkelj, deminutiv pínkeljček (Primorska in Kranjska), pravzaprav: tolkač10.pic (Slovenske gorice)11.pícek (prav tam), tudi = petelinček, piška, piščanec12.pínček (Kras) iz besede pinka ( = vulva)13.bibíš (severna Istra). Najbrž italijanskega izvora.14.(p)tíček15.móda (Plural) prvotno = moda, nato tudi penis (Rezija)16.jájca " " " " " " " "17.lúlek (od lúlati = mingere)18.cérek (od kapljati)19.čúček ( = psiček)20.cúcelj (iz cúca = vulva)21.jóžek, pravzaprav = mali Jože (tudi slepo črevo)22.klen, pravzaprav tudi vrsta ribe, evfemizem za klinec23.tretja noga, nóžka = nožica24.pínčič, narejeno iz pinka = vulva25.pípek, pravzaprav = pipa pri sodu, tudi zamašek, zatič26.bódec (Štajerska), pravzaprav = bodica, trn, želo, ost27.címa (Dolenjska), pravzaprav = poganjek, kal, klica28.pinka29.pinkič, pinčič30.jánez (iz osebnega moškega imena)31.pépeli (iz nemškega Peperl)32.patakón (v Bovcu in okolici) (patakon = velik bakren novec, narečno primorsko; SSKJ)33.buzaránt (pri Trebnjem na Dolenjskem) Izrazi za erekcijo penisa: 1.me vleče2.mi stojí3.kaže póldan4.ji žvižga O močni erekciji pravijo v Istri (ker je tod osel najbolj razširjena domača žival): stojí kot klinec od osla. Če se karkoli kljub velikemu trudu ponesreči, se reče: sem se nafúkal. O kakem prebrisanem, "izkušenem" dekletu se reče: nedólžna je kot bréja óvca. Izrazi za "sramno uš": krpélj (Dolenjska), kršélj (Štajerska), kripévec (Vipavska dolina), frcájzelj (Ljubljana). B. Izrazi za vulvo: 1.cúca (onomatopejsko?)2.čúčka (Kras)3.čéšpa, čéšplja; pomisliti je treba na "razpočeno" češpljo4.kúrica, prvotno = mlada kokoš5.kúnda (na najbolj skrajnem slovenskem vzhodu) iz lat. cunnus ali srednjevisokonemško kunte?6.kúndra (enako kot zgoraj)7.kúca (Notranjska)8.kúčka (tudi = psica)9.lúknja, pomeni tudi zapor10.pízda, tudi = hlačni razporek; preneseno = strahopetec, mevža11.fínka, prvotno = zadnjica kokoši12.pínka (varianta finke)13.píca, prvotno = majhna kokoš; deminutiv pic(i)ka14.píčka, dobesedno = mlada piška15.píška (Dolenjska); sicer = zadnjica, tudi mlada kokoš16.fíga17.fájfa, to je pipa18.máčka19.véha, dobesedno = lesen zamašek za sode20.kúna (primerjaj lat. cunnus in srednjevisokonemško Künne)21.žémlja (zaradi očitne podobnosti)22.númera nič = številka 0 (zaradi oblike)23.ta spodnja šóba24.ta pšeníčna (v nasprotju z "ta sirkova = rit)25.brida26.neža (iz osebnega ženskega imena)27.kula28.fúnja29.lúna ( = nebesno telo)30.binkšti, pravzaprav = Binkošti (cerkveni praznik)31.figónja, izpeljanka iz "figa", ki tudi pomeni vulva32.fúla. Štev. 22 do 32 so s Tolminske itn.33.šiška, pravzaprav = "bolezenska tvorba na nekaterih rastlinah, nastala zaradi vboda žuželke, delovanja gliv" (SSKJ)34.jež, dobesedno = bodičasta gozdna živalica (zaradi bodečih dlak) C. Rastlinska imena s seksualnega področja 1.pizdogríz (iz pizda = vulva in gristi) = strupena rastlina (Slovenske gorice)2.pizdomík (iz pizda in mikati; Štajerska)3.cepétec (dobesedno spolna pohota)4.móde5.pópova móda6.pásja jájca7.kúcek (dobesedno majhen penis)8.piškosrba (iz piška = vulva in srbeti)9.dišéča močnjíca D. Izrazi za coire: 1.fúkati, pravzaprav = hitro sem in tja voziti, premikati; švigati, šiniti2.jébati (na Vzhodu). Od tod samostalnika jebač, jebec in priimek Jebačin3.mígati (Dolenjska), prvotno = delati majhne gibe4.porívati5.kúcati (iz kuc)6.midati se, dobesedno = premikati se sem in tja7.kávsati, pravzaprav = kljuvati, pikati8.klínčkati, iz klinec9.rítkati ( = suvati z zadnjico)10.natégniti11.jézditi12.púmpati13.pritískati14.(po)mečkáti15.gézditi, evfemistična variacija iz jézditi16.(na)drájsati17.napólniti18.zváljati19.klépati, pravzaprav = kovati, tolči (Primorska)20.štihati = prekopavati, lopatati (Primorska)21.jáhati = jezditi (Primorska)22.pinkati, izpeljanka iz pinka = cunnus (Dolenjska)23.peteliniti, petelinčiti, petelinčkati (Doljenska)24.zasaditi ga25.dajati ga na gorko (prav tako na Dolenjskem) E. Družinska imena s seksualnega področja 1.Modè = 1.moda, 2. človek z dimeljsko kilo2.Jebačin iz jebati = coire, torej = coitor3.Kučič iz kuca = vulva4.Klinčar iz klinca = penis5.Fuk, Fuka iz fukati = coire F. Izrazi za meretrix, lupa: 1.kúrba, kúrva2.cípa, dobesedno vrsta ptice3.cúnja, dobesedno krpa, capa4.drájsnica, iz drájsati = coire5.prasíca, dobesedno = svinja6.vlačúga, pravzaprav = tista, ki se klati, potepa7.cájdra, cafúta, pravzaprav = tista, ki pohajkuje v cunjah (?)8.drájna (Gorenjska), pravzaprav = razuzdano vedenje9.conta (Gorenjska)10.cósa (Slovenske gorice)11.cúndra (na Goriškem in na Vzhodu), dobesedno = cunja, capa12.flúndra (Bela krajina)13.lájdra (na Vzhodu)14.ponúdi-ga (Koroška)15.cifa (Kranjska) primerjaj: cipa Moški, ki je spolno zelo dejaven, se imenuje:1.kavsón, iz kávsati (Dolenjska)2.potrkáč, iz trkati (Dolenjska)3.bučják, bečjak iz bučati se = goniti se, pariti se (Dolenjska) G. Izrazi za prsi 1.cíza, cízek, cízej, cízla: najprej = sesek, sesec, potem2.zíza, zízec, zízek cele ženske prsi3.cúza, cuz, cúzek, dobesedno = sesek, sesec4.limónčki, pomanjševalnica iz limone5.hlébčki, dobesedno = pomanjševalnica iz hlebci6.joške H. Značilne izpeljanke iz "pizda" ( = vulva) 1.pizdáča, zmerljivka za žensko, dobesedno = oseba z veliko vulvo2.pízdarka, pizdúrka, pizdočívka (morda zaradi njenega čivkajočega glasu ali zaradi njene boječnosti?) = menišček, gorščnik; sinica mlakarica (vrste ptic)3.pízdati se, pízditi se, pízd(ol)íniti se = cmeriti se (ker je ženska značilnost)4.pízdec, pohoten moški (pravzaprav = prijatelj vulve)5.pízdič, bojazljivec (kot da bi imel namesto penisa vulvo)6.pizdogríz (dobesedno = grizoč vulvo) = vrsta rastline7.pizdohlást (pravzaprav = kdor hlasta za vulvo), riba, ki živi v Savi8.pizdomík (pravzaprav = kdor obira vulvo) = ononis9.pizdolíz(nik), prilizovalec, lizun; dobesedno: kdor liže vulvo Source:http://lit.ijs.si/fuk.html#spremnab Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Sam je žal res dosti takih....pa je vseeno, če je ravno pivo ali ne, lahko je tudi šport, računalniške igrice...karkoli...groza. Osebno krivim slovenske matere, ki namesto samozavestnih moških vzgajajo fantičke z občutki krivde, privezane za krilo.Ti občutki se sprevržejo v neke vrste mešanico med tem, da se jim ne ljubi ukvarjat in tem, da ne vejo točno, kaj bi z žensko. Brrrr. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 aha.raje na pivo kot seksat z žensko (mal se hecam ) No, že po naslovu sem vedel, da je članek napisala ženska. Ji pa moram priznat, da je bila zelo iskrena proti koncu. Tinka; a ne, da so vseeno na koncu krive ženske? Ja uboge ve, ženske, ko pa ni pravih dedov za vas. Sami alkoholiki, neposobneži, lenuhi in fantički z občutki krivde. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Menda napisal dr France Prešeren; ... Od nagovarjanja ene kelnarce ...:"Na maram za Kranjca,je hladne krvi!Imam rajši Taljana,ker bolj mu stoji." Menda eni natakarici:"Li čka bledijo,joški visijo,luknja velikaPrešerna ne mika." Source: Apokrifni Prešeren;http://www.slosplet.net/e107_plugins/forum...wtopic.php?6066 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.