tinka 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Pa ko so tale obdobja (mirno par let ohne? ), to skor težko verjamem.. no, ampak takrat niste v vezi najbrž? Oz. a vam nič ni to, da partner ne čuti kot ve npr. oz. zakaj bi moral biti tudi on vzdržen, če tebi ni? Ni to krivično? Oz. kako je s tovrstno komunikacijo - se da te stvari doreči? Mislim, ker men se tak že meša od vsega tega.. Ja valjda, da ne ko si v vezi...razen morda krajših obdobij iz raznoraznih zdravstvenih ali logističnih razlogov.Govorim, da takrat, ko ni nikogar v mojem življenju s katerim bi seksala pač lahko zelo dolgo zdržim...leta...vseeno mi je.Ko pa sem z nekom, mi je pa ful do njega pač. Saj potem je spet lahko problem, ko je nekdo bolj nekdo manj seksualen...ampak mislim, da se to dosti lažje rešuje, ker si v vezi z nekom, ki ga maš ful rad in pol maš tudi več razumevanja in željo po tem, da je srečen,pa se potrudiš prilagodit. Če si pa čisto podseksan in si zelo seksualen, je pa štala, ja.Po moje je treba bi ful iskren tu...sicer ne grob, ampak iskren vseeno. Pol se da doreči.Se pa tu seveda spreminjajo stvari tudi z leti in situacijami, menim...Nisem še imela tega, da bi bil res problem, zato ne vem. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 mayan, zenske vedno mislimo, se mi zdi, da je moski s katerim smo, edini in pravi. Ce je pravi, potem bi moralo vse stimati, pa ne stima,...to se najprej pokaze po moje v intimnem odnosu...v cutenju, konec koncev.... No, zgodilo se je, da sem bila v zelo dolgi vezi z nekom, ki je imel tezave s spolnostjo, v smislu prevelike zasvojenosti z njo, pri njemu je bil problem, da se je moral preko spolnosti dokazovati. Ampak, to opazis sele po par letih, ko codnosa ne idelaliziras vec.Takoj, ko zacutis, da si nekomu orodje za polnjenje ega, se pocasi zacnes odmikati.Tezko je biti z takim clovekom.Kaj sele imeti intimnost z njim. In spolnost se prekine, in je prislo do tega - in ker sem bila malo brez izkusenj- se mi je zdelo normalno, da s svojim fantom spis, recimo 15x na leto. Meni je namrec to popolnoma zadostovalo. Menila sem celo, da ker jaz ne cutim nikakrsne potrebe po intimi, je v bistvu to normalno.Sledis svojim potrebam, (kako grozno egoisticno je bilo to od mene!) on pa je pac skakal okrog mene.In ta vojarizem mi je sel posteno na zivce. Tako je druga stran trpela, ker jaz nisem sama sebi priznala, da moji ideali niso enaki njegovi podobi, ceprav je vse kazalo na to, da nisva neka enovita celota. In najprej blefiras, prvo sam sebi, potem pa ko ugotovis, da ni problem v glavobolih, utrujenosti ipd dojames in si bolece priznas, da si enostavno ne zelis njegovih dotikov, potem - ker si zascitniski - blefiras njemu.in ka se je zgodiilo. nic, nasel si je drugo. pa ga nic ne krivim. razumem ga.Zdaj.Ne takrat, da ne bo pomote.Zdi se mi, da je v takih primerih treba najprej analizirati, kje tici vzrok, zakaj se cloveku ne mores predajati? Potem pa je mnogo strokovnjakov, ki ti lahko pomagajo na tak ali drugacen nacin, vendar v prvi meri, in kar je meni bilo zal, je potreben pogovor, tak iskren, ne obtozujoc, ne bleferski. Pogovor je smiselen, ce se na tej podlagi zacneta oba truditi, ce ne, najdita tretjo osebo.Spolnost je stvar, ki si jo zelis, ki si jo ne mores vsiliti, da bi bila druga stran vesela, To zrtvovanje je neklaj najbolj hinavskega na svetu. Nic ne resi. Celo sovraziti zacnmes partenrja, njegovo blizino. Zastaviti si je potrebno vprasanje, mi je nekoc rekla starejsa prijateljica, ali je to tvoj moski, do konca zivljenja, hkrati pa poudarila, da spi z nekom vsak dan in to ze 20 let, kar se je meni zdelo takrat popolnoma, absolutno nemogoce, ne samo fizicno, ampak tudi psihicno...zdaj pa, hvala bogu, se mi zdi to ze bolj verjetno.pa zdaj niti ne govorim tukaj o kvantiteti, temvec o zelji, ki jo imas po nekom, o zelji po dotiku partenrja, ne glede na to, kaksen je in kdo je.ko ga pac lahko sprejmes, se mu lahko 100% predas in pozabis nase.sploh ne pride do tega, da ne mores, ne zelis.da pa ga sprejmes, je pa spet odvisno, kao zrelo je tvoje dojemanje same sebe in odnosa z nekom. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Vau, kakšen post. Thanks mia in tinka. Mi pomeni, da vidim, da dejansko ste še s takšnimi pogledi in iskreni. Zdaj res rabim ene zdravo razumsko razdelanost, ker m je malce kako bi rekla, odpeljalo.. Podobno čutim kot praviš v zadnjem odstavku. Le um večkrat po svoje, zato je res to stvar zrelosti obeh in zmožnosti sprejeti resnico.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Vau, kakšen post. Thanks mia in tinka. Mi pomeni, da vidim, da dejansko ste še s takšnimi pogledi in iskreni. Zdaj res rabim ene zdravo razumsko razdelanost, ker m je malce kako bi rekla, odpeljalo.. Podobno čutim kot praviš v zadnjem odstavku. Le um večkrat po svoje, zato je res to stvar zrelosti obeh in zmožnosti sprejeti resnico.. upam,da se vse lepo iztece, niso pa to enostavne zadeve, vem. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Mia, kaksen lep, iskren in resnicen post! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Ja Mayan, veliko uspeha pri vsem! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 sm pa glih prisla dodat, da se tud pod tvojga v bistvu lohk podpisem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 v zadnjih postih je pa čist ženska energija ven udarla. tko, kao... zrele ženske. sej to je fajn, da nam povete kako doživljate ta svet. ej cooki, goddamn... poglej v SSKJ kaj pomeni razsvetljenje. pa ni guatama siddharta pod figovcem "šeeeeeeeee" kričau.... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 O nimbus.Kako pa veš, da ne?A da je buddha med kakanjem doživel razsvetljenje je pa ok in splošno sprejemljivo? O Marsa, sem glih prišla med dvema quickijema vprašat, kateri od mojih nimfomanskih postov ti je najbolj sedel Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 v zadnjih postih je pa čist ženska energija ven udarla.a ne? sm js tud tocn na to pomislila. med dvema quickijema Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 ....and the first price gets to...! http://shrani.si/t/2G/6f/2DigmRUo/waitingforperfectman.jpg Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Mia Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 O nimbus.Kako pa veš, da ne?A da je buddha med kakanjem doživel razsvetljenje je pa ok in splošno sprejemljivo? O Marsa, sem glih prišla med dvema quickijema vprašat, kateri od mojih nimfomanskih postov ti je najbolj sedel sprejemljivo je praktično vse. sam kolikor sem o buddhi brau se je v prvih leti, ko je odšel iz toplega doma, posvetil strogemu asketizmu. in ko je ugotovil, da stradanje telesa enostavno ni prava metoda, se je z vso odločnostjo vsedu pod figovo drevo ob neki reki s ciljem razsvetljenja. in tako je dobil popolni uvid v naravo sveta. potem so se pa, ko je to hotel sporočit okolnemu svetu, nekako v stoletjih oblikovale štiri temeljne resnice in osmera pot razsvetljenja. o seksu pa nič. A MA NAČ. čeprav psredno pa full... sej seks je zelo povezan s trpljenjem in hrepenenjem, ki sta medsebojno v vzročno-posledični relaciji. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 sprejemljivo je praktično vse. sam kolikor sem o buddhi brau se je v prvih leti, ko je odšel iz toplega doma, posvetil strogemu asketizmu. in ko je ugotovil, da stradanje telesa enostavno ni prava metoda, se je z vso odločnostjo vsedu pod figovo drevo ob neki reki s ciljem razsvetljenja. in tako je dobil popolni uvid v naravo sveta. potem so se pa, ko je to hotel sporočit okolnemu svetu, nekako v stoletjih oblikovale štiri temeljne resnice in osmera pot razsvetljenja. o seksu pa nič. A MA NAČ. čeprav psredno pa full... sej seks je zelo povezan s trpljenjem in hrepenenjem, ki sta medsebojno v vzročno-posledični relaciji. ja vidiš, če bi se z vso odločnostjo posvetil seksu s ciljem razsvetljenja, bi pa samo o tem brali po moje je samo stvar okoliščin vse skup, ker če ne bi trpel pomanjkanja, verjetno ne bi hrepenel po tem ampak po čem drugem in potem bi zdaj vsi razmišljali recimo o literernih večerih kot vrhuncu sobivanja in pomembnem polju komunikacije... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 potem bi zdaj vsi razmišljali recimo o literernih večerih kot vrhuncu sobivanja in pomembnem polju komunikacije... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 No, zgodilo se je, da sem bila v zelo dolgi vezi z nekom, ki je imel tezave s spolnostjo, v smislu prevelike zasvojenosti z njo, pri njemu je bil problem, da se je moral preko spolnosti dokazovati. Ampak, to opazis sele po par letih, ko codnosa ne idelaliziras vec.Takoj, ko zacutis, da si nekomu orodje za polnjenje ega, se pocasi zacnes odmikati.Tezko je biti z takim clovekom.Kaj sele imeti intimnost z njim. In spolnost se prekine, in je prislo do tega - in ker sem bila malo brez izkusenj- se mi je zdelo normalno, da s svojim fantom spis, recimo 15x na leto. Meni je namrec to popolnoma zadostovalo. Menila sem celo, da ker jaz ne cutim nikakrsne potrebe po intimi, je v bistvu to normalno.Sledis svojim potrebam, (kako grozno egoisticno je bilo to od mene!) on pa je pac skakal okrog mene.In ta vojarizem mi je sel posteno na zivce. Tako je druga stran trpela, ker jaz nisem sama sebi priznala, da moji ideali niso enaki njegovi podobi, ceprav je vse kazalo na to, da nisva neka enovita celota Tukaj se je malo za vprašat, kdo je imel večje probleme z dojemanjem spolnosti... ti ?Mia ali on...? Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 ja vidiš, če bi se z vso odločnostjo posvetil seksu s ciljem razsvetljenja, bi pa samo o tem brali po moje je samo stvar okoliščin vse skup, ker če ne bi trpel pomanjkanja, verjetno ne bi hrepenel po tem ampak po čem drugem in potem bi zdaj vsi razmišljali recimo o literernih večerih kot vrhuncu sobivanja in pomembnem polju komunikacije... heh... guatama se je rodil premožni družini in je imel vse kar si je poželel. družina ga je celo skrivala pred zunanjim svetom, da ne bi spoznal resnice. no, in potem ko se je spoznal s smrtjo in boleznijo in še nečim, ko je malo zašel s poti, je začel razmišljat o življenju in se je podal na to pot. v bistvu je lahko to počel ravno zato, ker je prej vse imel... ker če od majhnega živiš v pomanjkanju, potem se samo s tem ukvarjaš in tako preživiš življenje... vsak dan z mislijo kako dobiti 400 eur za vsak mesec. hrepenjenje po literarnih večerih je samo višja stopnja zadovoljevanja potreb, ker pač lačen ne moreš razkolnikovega brat. je pa še vseeno hrepenenje. razsvetljenje je pa konec hrepenenja. jaz sem celo mnenja, da je razsvetljenje cilj vsakega živega bitja... le, da se kaže zelo posredno in podzavestno. nekaterim pa predvsem preko spolnosti, a ne Tinka Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Tukaj se je malo za vprašat, kdo je imel večje probleme z dojemanjem spolnosti... ti ?Mia ali on...?pogojno imas prav, vendar ne gre za probleme.gre za drugacno dojemanje, pac, nekompatibilnost, pravzaprav, kakorkoli pac ze... tko da, za nikogar ni nujno, da ma probleme (ce je rpeprosto tak kot je), gre za to pac, da vsakdo po svoje dozivlja, cuti, percepira, povzema, sprejema, daje..... hrepenjenje po literarnih večerih je samo višja stopnja zadovoljevanja potreb, ker pač lačen ne moreš razkolnikovega brat. je pa še vseeno hrepenenje. razsvetljenje je pa konec hrepenenja. jaz sem celo mnenja, da je razsvetljenje cilj vsakega živega bitja... le, da se kaže zelo posredno in podzavestno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Tako! Nimbus, nekaterim Ful mi je smešno tole, ko ene par let takorekoč nisem imela spolnosti, so me vsi gledali kot enga vesoljca, zdaj pa tu glavno obsedenko špilam Je čas za to in čas za ono.Verjemi, da sem veliko onega preživela v letih, ko sem bila sama, zdaj pa pač tudi to zraven spada in paše Si pa lepo povedal o razsvetljenju *** Edge, saj je Mia mislim povedala, da ni imela ravno razčiščenih idej..pa potem, ker je bila mladkana pa tko - če dobiš ravno nekoga, ki ima s tem probleme v drugi skrajnosti,je malo težje nevtralno razsojat, precenit...mislim...sploh, ko so čustva bila zraven. Vsaj tako sem jo jaz razumela. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 No, zgodilo se je, da sem bila v zelo dolgi vezi z nekom, ki je imel tezave s spolnostjo, v smislu prevelike zasvojenosti z njo, pri njemu je bil problem, da se je moral preko spolnosti dokazovati. Ampak, to opazis sele po par letih, ko codnosa ne idelaliziras vec.Takoj, ko zacutis, da si nekomu orodje za polnjenje ega, se pocasi zacnes odmikati.Tezko je biti z takim clovekom.Kaj sele imeti intimnost z njim. In spolnost se prekine, in je prislo do tega - in ker sem bila malo brez izkusenj- se mi je zdelo normalno, da s svojim fantom spis, recimo 15x na leto. Meni je namrec to popolnoma zadostovalo. Menila sem celo, da ker jaz ne cutim nikakrsne potrebe po intimi, je v bistvu to normalno.Sledis svojim potrebam, (kako grozno egoisticno je bilo to od mene!) on pa je pac skakal okrog mene.In ta vojarizem mi je sel posteno na zivce. Tako je druga stran trpela, ker jaz nisem sama sebi priznala, da moji ideali niso enaki njegovi podobi, ceprav je vse kazalo na to, da nisva neka enovita celota Tukaj se je malo za vprašat, kdo je imel večje probleme z dojemanjem spolnosti... ti ?Mia ali on...? lej, oba:jaz nisem dojela, da to, da nimas normalnih odnosov s partnerjem -ni normalno in on, ker to, da se dokazujes v spolnosti, nima nobene veze s partnerjem. samodokazovanje v seksu, lepo prosim, se ti zdi to normalno? Tako! Nimbus, nekaterim Ful mi je smešno tole, ko ene par let takorekoč nisem imela spolnosti, so me vsi gledali kot enga vesoljca, zdaj pa tu glavno obsedenko špilam Je čas za to in čas za ono.Verjemi, da sem veliko onega preživela v letih, ko sem bila sama, zdaj pa pač tudi to zraven spada in paše Si pa lepo povedal o razsvetljenju *** Edge, saj je Mia mislim povedala, da ni imela ravno razčiščenih idej..pa potem, ker je bila mladkana pa tko - če dobiš ravno nekoga, ki ima s tem probleme v drugi skrajnosti,je malo težje nevtralno razsojat, precenit...mislim...sploh, ko so čustva bila zraven. Vsaj tako sem jo jaz razumela. Jaz mislim, da smo na dobri poti do razsvetljenja! Osho nas ma vse rad! cist bom se 1x prebrala,...tantra, duhovnost in seks. Tinka, ti si zame tantricna princesa Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Uau! Zdaj se grem malo zamislit.Se javim čez kak teden. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Tako! Nimbus, nekaterim Ful mi je smešno tole, ko ene par let takorekoč nisem imela spolnosti, so me vsi gledali kot enga vesoljca, zdaj pa tu glavno obsedenko špilam Je čas za to in čas za ono.Verjemi, da sem veliko onega preživela v letih, ko sem bila sama, zdaj pa pač tudi to zraven spada in paše Si pa lepo povedal o razsvetljenju no, zame nisi nobena obsedenka. lahko pa skupaj ugotoviva, da je seks del človekovega doživljanja tega sveta, nikakor pa ni to ne nujni ne zadostni pogoj za doživetje njegove/naše biti. in če seksate, je to čist OK in če ne seksate je to tut čist OK. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 lahko pa skupaj ugotoviva, da je seks del človekovega doživljanja tega sveta Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 A tolk smo se pričkali za nič! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.