Skoči na vsebino

SEX - kdo najboljše?

Kljuka

Recommended Posts

Maš kar prav Marsa, sem se pač narobe izrazila, verjetno,če je nekdo odprt,dojemljiv in nasploh avanturističen, še ne pomeni,da je v sexu dober, zato mislim, da je to zelo relativno in je verjetno odvisno od vsakega posameznika in položaja njegove venere, marsa in mogoče pete in osme hiše.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 416
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zdi se mi neumno o tem sploh razmišljati. vstran vržena energija. namreč.

sex ni nikoli dober brez ljubezni, oz. privlačnosti, kakršnega koli čustvovanja.

če ni medsebojne privlačnosti, erotike, ljubezni, je to pač in samo "goli fuk" - citiram Eriko Jong.

definicija tega je menda poznana vsem.

Temeljna naloga ljubimca in ljubimke je nudenje brezmejnih užitkov. tako pa sem povedala.

in mislim, da narodnost nima nikakršne veze s tem. Tako po domače in po kmečko: če imaš nekoga rad, se boš potrudil zanj. in nenazadnje tudi zase.

Če se nekomu zahoče plačevanja ljubezni tudi prav. že doma ne mora izrazit tistega po čemer hlepi. ali je temu prisoten strah, ali kar koli drugega.

in nemalokrat so ravno te prostitutke presneto dobri psihologi. mogoče celo cenejši kakor le ti v originalu.

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

.."in mislim, da narodnost nima nikakršne veze s tem. "

icon_smile_shock.gif

NATALY, PA IMA, IMA, IMA!!!icon_smile_wink.gificon_smile.gif

Odlična debata! Živel lunin forum!icon_smile_cool.gif

lp

Kljuka

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Jaz pa mislim, da ima vsak narod tako kot vsaka oseba določene značilnosti. In to, da se rodiš v neki državi, kot pripadnik nekega naroda, tudi ni brez razloga. Nekatere izkušnje lahko doživiš le kot pripadnik neke skupnosti in katere rabiš ni slučaj. Posledično menim, da lahko tudi seksualne lastnosti predstavljajo del neke podobe naroda.

Vsekakor pa nimam še zdaleč toliko izkušenj, da bi lahko rekel, da je nek narod boljši od drugega pri seksu. So pa zanimive izkušnje drugih.

andrej

quote:

Dragi vsi sodelujoči!

Odgovor, ki je bil vedno enak se glasi: SLOVENCI, ČEHIicon_smile_approve.gificon_smile.gificon_smile_cool.gif. Za Slovence sem vedel iz lastnih izkušenj pa tudi iz pripovedovanj neslovenske ženske populacije ali Slovenk, ki so storile napako z neslovensko populacijo. Pa tudi Slovencev, ki so porivali neslovensko populacijo. Za Čehe pa res nisem vedel.

Ko sem vprašal kako Italijani, je bil odgovor:"SLABO!"

Ko sem vprašal kako Nemci, je bil odgovor:"SLABO!"

Ko sem vprašal kako Balkani, je bil odgovor:"NJIM SE SPLOH NE VZDIGNE!"icon_smile_approve.gificon_smile_big.gif

Ker pa vemo, da narod sestavljata oba spola, se za Slovenke lahko reče:"OJ, VE PRELEPE ŽLAHTNE ROŽICE.icon_smile_kisses.gif BOG VAS ŽIVI!!!"icon_smile_approve.gificon_smile_cool.gificon_smile.gif

Lep pozdrav!

Kljuka

Kljuka, tole temo si zelo zanimivo pripeljal do zanimivega odgovora.

Recimo, da ti verjamem, da je res tako, kot so ti rekle, da ni to zato, ker si ti iz tega naroda in so ti laskale...

Zanimivo je, da sem nekoč srečal bivšega policista, ki se je ukvarjal potem s filmi: potoval je na Češko sprijatelji in v disku malce popil in predvsem - dobil ljubico. Menda so bile kar navdušene nad Slovenci.

Tedaj sem mislil, da je to"okno na Zahod" ali pa preprosto občutek, da ima Slovenec več denarja kot Čehi, ker je bolj na Zahodu.

Zdaj pa je videti, da so dobri - ljubimci.

Glede na to, kar si naštel, podam naslednje razmišljanje:

Za dober stik z žensko je potrebna mešanica samozavesti in udvorljivosti (beri podrejenosti, prilagajanja).

Slovenci bi se tukaj lahko izkazali, saj znamo ceniti drugega človeka (znani kompleks manjvrednosti, zapostavljenosti, majhnosti, tujih vladarjev...).

Vidimo v drugem, v drugi tisto, kar sami nimamo, on/-a pa ima.

To naredi na žensko lahko zelo dober vtis.

Jemljemo jo resno, se ji prilagodimo, upoštevamo njene želje,

ob tem pa smo "odgovorni do tistega, kar moramo sami opraviti" - kar pa je morda Ahilova peta "Balkancev", ko se prepustijo, naj bi vse drugi naredili namesto njih... Ali pa so oholi, kar tudi odbija.

O Italijanih se je pri nas drugače govorilo - ampak najbrž bolj kot o romantičnih bitjih, morda tudi oni pozabijo, "da morajo še kaj narediti"?

Nemci pa morda spijejo preveč piva...

No, na tem mestu je vsekakor treba povedati tole:

manj alkohola, boljša spolnost.

"Dober sloves" omame zaradi "kozarčka ali dva" je predvsem posledica "prvih izkušenj", ko imaš zdravo in čilo telo in si sramežljiv ali "si še ne upaš".

Če to ponavljaš, pa je telo vedno manj sposobno in potem ti tudi sprostitveni učinek alkohola nič ne pomaga.

Zame je več vredno nekoliko počakati, da "padeš noter" kot hitra pot s C2H5OH.

Treba je gledati vendar tudi, da nekaj časa - traja.

Mislim, da se je treba o spolnosti tudi PGOVARJATI.

Pa ne samo "intimno", temveč tudi v družbi.

Ne samo kot šale, temveč realno.

Potem lahko tudi v bližnji soseščini vlada pozitivna energija.

Spolnost sicer ni samo porivanje.

Po astroloških načelih se lepo vidi:

vključena 2. hiša (daš na razpolago telo).

tretja - komunikacija

peta - daješ ljubezen

sedma - čutiš partnerstvo

osma - dobiš v obdelavo telo - in realna spolnost, coitus, draženje...

enajsta - prejemaš ljubezen drugega...

Več teh nivojev lahko dobiš tudi, če si samo v odnosu, ki ni spolni odnos - v prijateljskih stikih.

In tudi daješ, slednje je verjetno še pomembneje.

Ni prav, da se vedno "ugiba", ali ti gre za željo po realnem seksu - brž, ko z nekom poklepetaš.

TEmveč,da si pozoren,da morda polniš prazne posode, akumulatorje na nekem področju, ki še ni goli seks. Da potem pri golem seksu zares uživaš, ne pa da tedaj ugotavjaš, da imaš prazne komunikacijske potrebe, da se nisi izpovedal, slišal intimne izpovedi, čutil prijateljstva...

Moja teza je, da je spolna potreba večplastna -

in da ni nujno, da vse plasti dobiš od enega in istega človeka.

Idelano je, da telesno, golo spolnost dobiš od partnerja, s katerim si.

Kadar ni tako, najprej pomisliš, da se moraš zaščititi - in kondom in čimmanjša izmenjava telesnih tekočin je prva v vrsti - 6. hiše.

Kljuka, lepo, da si te ugotovitve ali spoznanja posredoval.

:)

Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem.

Vem da to ni bilo vprašanje ampak če dovolite....

Se strinjam z Nataly, kjer ni ljubezni še sex ni užiten.

Zakaj bi se pa človek trudil dokazati kdo je najboljši tam in tisti, ki ji plačaš je po mojem vseeno kakšen si.

Mislim pa da tistemu moškemu ki gre tja in plača je tudi vseeno kaj si bo tista mislila in, da se tudi ne bo potrudil za kar se mu ni treba-takšni so pač moški, če jim ni treba, že ne bojo! Sorry !

LP ! Vanja !

quote:

Vem da to ni bilo vprašanje ampak če dovolite....

Se strinjam z Nataly, kjer ni ljubezni še sex ni užiten.

Zakaj bi se pa človek trudil dokazati kdo je najboljši tam in tisti, ki ji plačaš je po mojem vseeno kakšen si.

Mislim pa da tistemu moškemu ki gre tja in plača je tudi vseeno kaj si bo tista mislila in, da se tudi ne bo potrudil za kar se mu ni treba-takšni so pač moški, če jim ni treba, že ne bojo! Sorry !

LP ! Vanja !

Jaz pa ne mislim tako.

VSI imamo privzgojeno in prirojeno neko SPOŠTOVANJE do sočloveka.

Denar pri seksu ne zagotavlja nič drugega kot NJENO PRIVOLITEV.

Še vedno pa je ČLOVEK - in to tudi "tisti moški" ve.

To je podobno kot delodajalec - kupi čas svojega delavca, toda še vedno ni njegova lastnina in ne bo z njim počel karkoli.

Prepričan sem, da tudi prostitutka hrepeni po tem, da kadar se da, uživa v spolnosti, pa tudi moški, ki jo obišče, bo bolj zadovoljen, če ji bo bolj lepo (pač glede na zmožnosti njegovega karakterja, nekateri so po naravi "težki", pa dobijo le pri prostitutki...) - pač glede na možnosti.

Gre bolj zato, da svojo drago kupuješ oz. ohranjaš voljno z razumevanjem, nežnostjo, pogovorom in občasnimi DARILI (le katera ženska se vsaj rožice ne razveseli oz. pozornosti ob tem), pri prostitutki pa vse te predstopnje preskočijo.

Je pa to tvegano početje takrat, kadar ne more ali ne sme (zvodnik) zavrniti niti psihiatričnega bolnika, niti moškega, ki ji sploh ni všeč.

Vendar ne verjamem, da normalen in primerno vzgojen moški, ki je pri prostitutki robusten, nežno ravna s svojo ženo (največ jih obišče namreč poročenih...).

Verjamem pa nekaj: ne vzamejo si običajno ustreznega časa za predigro, kar lahko prostitutko moralno ubija, ker je zniža na nivo objekta. Če je pametna, preko pogovora dobi marsikaj od tega moškega... (Mata Hari...).

Pa še to: prepričan sem, da med narodi obstajajo splošne razlike, posameznik pa je lahko enako kvaliteten, neglede na narodnost.

Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem.

Vanja,

oprosti, s prvo trditvijo se ne morem strinjati. Je pa veliko boljši, če je ljubezen. Temu se pravi ljubljenje.icon_smile_cool.gif Si pa veliko povedala s tem o sebi .

Prav vesel sem, da si popolnoma potrdila "izsledke raziskave". Pogovori s profesionalkami so bili naključje. Predstavljaj si situacijo, ko bi ljudje jemali plačan seks(ali ljubezen), tako da tekmujejo z drugimi narodi. Kaj ne bi bilo to komično? icon_smile_wink.gif

Še enkrat povem, da sem jih jemal kot spoštovanja vredne ženske. Seksa z njimi ni bilo! Vse to je že napisano v tem forumu.

Ta dekleta imajo seks za posel. Se ti ne zdi, da jim je bilo zelo prijetno, ko jim ni bilo treba delati. Ko smo se pogovarjali, kot prijatelji. Kasneje po veliki količini pijače kot najboljši prijatelji. icon_smile_cool.gif

Bila je sicer ena izjema. Ko sva s prijateljem pila s Svjeto(prijatelj jo je poznal že od prej in mu je takoj padla v objem ter se mu pohvalila, da je spizdila Turčinu 200 DEM), je dvakrat prišel zvodnik in je morala za kakih 20 min na delo. Enkrat je pa morala policaju izpušiti, da je posel nemoteno tekel naprej. Prišla je nazaj pa smo naročili še kako Šampanjsko in je bil večer zelo vesel. icon_smile_tongue.gificon_smile_wink.gifPovedala je tudi, da so pretepli nekega Dragana, ki ni hotel plačati 15 DEM, ker se mu ni vzdignil.icon_smile_big.gif Spet stara zgodba!

Na koncu se je sicer malo zapletlo, ker sem popizdil na kelnarco, ker mi je dala 200g samogona namesto Stoličnajeicon_smile_approve.gif. Ampak to ne igra nobene vloge. Konec dober vse dobro. Kelnarci sem pa rekel, da četudi sem pijan, vseeno ločim Stoličnajoicon_smile_approve.gif od samogona.

Predstavljaj si, če se ljudje potrudijo za tisto kar ni treba. Uh, na same težave naletiš, če to delaš. icon_smile_blackeye.gif icon_smile_dead.gif

Pa ni se treba opravičevati. Življenje je pač tako.icon_smile_wink.gif

Lep pozdrav!

Kljuka

Lep pozdrav!

nedolgo nazaj smo imeli debato na račun plačane ljubezni. in - zdi se mi primerno - glede na to, da vsi že o tem debatirate - da na kratko omenim povzetek le te.

tokrat ni bila ruska prostituka - kakor v kljukinem primeru, ampak belgijska. menda kar lepotica, ki pa tistemu možaku ni dovolila ničesar. torej. nobenega dotikanja...ljubkovanja, ampak samo golo porivanje. pardon na izrazu. in to je obvladala do potankosti.

tudi, če se je človek imel namen dokazati, kakor dober in oh in ah ljubimec je, mu ni dovolila. haha. toliko o verodostojnosti prostitutk.

Pa pustimo belgijko.

tudi drugim damam je prvi cilj pridobivanje denarja! Mar mislite, da z golega užitka počnejo to kar počnejo? jih je pač finančna stistka pripeljala tako daleč. - izjeme potrjujejo pravilo. te so pač srečne,ker za tisto kar rade počno dobijo denar.

in še enkrat! kar vztrajam pri tem - pa mislim, da moje pomanjkanje mednarodnih izkušenj nima prav nobene veze s tem. konec koncev je čovek lahko albanec, nemec, srb, italijan in nenazadnje "celo" slovenec - važna je kemija. tisto nekaj, kar do nekoga čutiš, fizična privlačnost,ljubezen. potem je seks dober. fantastičen !

natalija

quote:

nedolgo nazaj smo imeli debato na račun plačane ljubezni. in - zdi se mi primerno - glede na to, da vsi že o tem debatirate - da na kratko omenim povzetek le te.

tokrat ni bila ruska prostituka - kakor v kljukinem primeru, ampak belgijska. menda kar lepotica, ki pa tistemu možaku ni dovolila ničesar. torej. nobenega dotikanja...ljubkovanja, ampak samo golo porivanje. pardon na izrazu. in to je obvladala do potankosti.

tudi, če se je človek imel namen dokazati, kakor dober in oh in ah ljubimec je, mu ni dovolila. haha. toliko o verodostojnosti prostitutk.

Pa pustimo belgijko.

tudi drugim damam je prvi cilj pridobivanje denarja! Mar mislite, da z golega užitka počnejo to kar počnejo? jih je pač finančna stistka pripeljala tako daleč. - izjeme potrjujejo pravilo. te so pač srečne,ker za tisto kar rade počno dobijo denar.

in še enkrat! kar vztrajam pri tem - pa mislim, da moje pomanjkanje mednarodnih izkušenj nima prav nobene veze s tem. konec koncev je čovek lahko albanec, nemec, srb, italijan in nenazadnje "celo" slovenec - važna je kemija. tisto nekaj, kar do nekoga čutiš, fizična privlačnost,ljubezen. potem je seks dober. fantastičen !

natalija

icon_smile_shock.gifOpla! Tukaj pa opažam veliko nevoščljivosti! Kaj pa je zate kemijaicon_smile_question.gif Je ženska podrejena moškemu ali ni? Pa si že imela fantastičen seksicon_smile_question.gif

lp

lp

Kljuka

Lep pozdrav!

ups!

niti slučajno! nevoščljivost misim. čemu? in zakaj?

pač razmišljam na glas. oz. svoje misli zapišem. in to je pač moje osebno mnenje za katrim stojim.

če sem imela fantastičen seks? sem! in bogu sem hvaležna za to. in za to, da ga imam. in nacionalnost - obeh - slovenska. torej. ali sva oba hudirjevo dobra ljubimca???? ali je kaj drugega vmes? (oba imava veneri v scropijonu!)Bo kar ljubezen tista!

mi se pa prav smilijo tisti, ki ga nimajo.

kemija - kaj je to? fizična privlačnost, dopolnjevanje, razumevanje, uskaljenost. duš in teles. vse to. ko te pritegne vonj, gibanje, mimika obraza....ljubezen spet!

Me pa moti nekaj! pri moških.

večna nesigurnost, ki si jo ti Kljuka pokazal tudi s to temo. kdo boljše? katera nacija?

aha, balkancem se ne vstane? Kolikim? enemu? dvema? so prehitro konec?

torej so zanič. ja mi slovenci smo pa kul!

ali pa švedi! ti so odprti. se ful pogovarjajo o seksu....halo???

ej! MOŠKI! saj vas ni vredno!(čeprav mi godi, ko za slovenke slišim, da smo ful in oh in ah) Kaj je potem to? narciosidnost?

natalija

V postelji ni podrejenosti! sta enakopravna partnerja!ravno tukaj se najbolj pokaže tisto - več daš, več dobiš....

haha. saj govoričim kakor Freud.

natalija

quote:

Me pa moti nekaj! pri moških.

večna nesigurnost, ki si jo ti Kljuka pokazal tudi s to temo. kdo boljše? katera nacija?

aha, balkancem se ne vstane? Kolikim? enemu? dvema? so prehitro konec?

torej so zanič. ja mi slovenci smo pa kul!

ali pa švedi! ti so odprti. se ful pogovarjajo o seksu....halo???

ej! MOŠKI! saj vas ni vredno!(čeprav mi godi, ko za slovenke slišim, da smo ful in oh in ah) Kaj je potem to? narciosidnost?

natalija

nataly, nataly,

dober odgovor glede kemije. Glede nesigurnosti. Malo preberi, kaj si napisala pa boš videla, da si kar dobro zaprojecirala. Saj menda veš, kaj so to projekcije.icon_smile_wink.gif

..MOŠKI! saj vas ni vredno!.. Kaj nas ni vredno? Upam, da si bila tukaj samo jezna. Če nisi bila jezna, je bilo vprašanje o seksu zelo na mestu.icon_smile_wink.gif

icon_smile_clown.gificon_smile.gifGlede mednarodnih izkušenj, praviš, da jih nisi imela. Saj je prav tako. icon_smile_clown.gificon_smile_evil.gifČe te bo pa kdaj zamikalo, da bi jih imela, je najboljše da greš v samske domove, prehodni dom za tujce, trgovinske bifeje. Mislim, da bi sodelujoči v tej rubriki zelo radi prebrali kako je bilo.icon_smile_evil.gif

Za konec pa še luštkano zgodbico. Nekoč, nedaleč nazaj, sem v nekem športnem objektu sedel še z dvema prijateljema.

Pa pride k enemu od prijateljev, recimo mu Ćazim, (ne morem se spomniti imena, vendar vem, da je musli). Začela sta se meniti nekaj nepomembnega. Kar naenkrat izven konteksta ta Ćazim pove: "da ima kurac dvatesetšest centimetara i da on vrlo dobro jebe i da je imao ženu slovenku".icon_smile_shock.gif icon_smile_wink.gif

Brez besed sem vstal, šel v avto po meter, prišel nazaj in mu rekel, da ga naj da na mizo pa ga bomo izmerili.icon_smile_evil.gif

Ćazim se je začel pizdit da on neće i kazao je":Ajde u pićku materinu", i otišao. icon_smile_wink.gificon_smile.gificon_smile_big.gif

Ja, ja. Življenje je lepo, če ga živiš!icon_smile_approve.gif

Lep pozdrav!

Kljuka

Lep pozdrav!

Kljuka!

Saj kar ne morem verjeti!!!!!

Priporočaš mi kaj že - samske domove, bifeje?????'Halo??'

Kaj pa dopuščanje različnih mnenj? A?

Ali se moramo vedno vsi strinjati z mnenjem nekoga? Pa čeprav tokrat s tabo.

in potem se vprašuješ, če sem bila jezna. Še zdaj sem.

To me spominja na tisti nesrečni referendum, ki je tako neslavno pogorel. saj veste - ali lahko ima samska ženska otroka?

Sem bila ena izmed 5 - tih ptujčanov, ki so glasovali za! Samo 5 jih je bilo na ljubem Ptuju. in potem sem se vprašala, kje hudiča živim!!!!

kjer je toleranca enaka nuli...

natalija

Ej, Kljuka!

Zdaj se pa moram že smejati. kam je pripeljala ta debata! Če sem imela spalv? Nisem!

Ima pa Marsa čisto prav glede nekaterih stvari. Škorpijonček mi vrže vabo, strelec pa se zažene vanjo. To je to, ja.

natalija

quote:

Kjluka, Nataly ima pač tako mnenje. Če bo želela, ga bo že utemeljila. Na tem mestu je tisti vprašanje o splavu čisto brez pomena.

icon_smile_blush.gifhvala, nataly,

samo vprašam teja. Pa saj nobenemu ne preprečujem izraza mnenja. icon_smile_blackeye.gifVprasal pa sem zato, ker sem dobil asociacijo. Za mnenje nataly o tem bi pa rad slišalicon_smile_question.gif

lp

Kljuka

Lep pozdrav!

Sori, Kljuka...

Ne sledim ti...več. Saj sem svoje mnenje že pojasnila.

In kakšno asociacijo si dobil?

natalija

quote:

Kljuka!

Saj kar ne morem verjeti!!!!!

Priporočaš mi kaj že - samske domove, bifeje?????'Halo??'

Kaj pa dopuščanje različnih mnenj? A?

Ali se moramo vedno vsi strinjati z mnenjem nekoga? Pa čeprav tokrat s tabo.

in potem se vprašuješ, če sem bila jezna. Še zdaj sem.

To me spominja na tisti nesrečni referendum, ki je tako neslavno pogorel. saj veste - ali lahko ima samska ženska otroka?

Sem bila ena izmed 5 - tih ptujčanov, ki so glasovali za! Samo 5 jih je bilo na ljubem Ptuju. in potem sem se vprašala, kje hudiča živim!!!!

kjer je toleranca enaka nuli...

natalija

Draga nataly,

ko si govorila o tistemu referendumu sem dobil asociacijo železja. Pred referendumom sem kar nekajkrat slišal ženski komentar:"zdaj pa bomo ženske kot prasice." Tako veterinarska oplodnja, kakor splav se opravljata z železjem.

Sicer pa sem se neznansko zabaval ob izmišljenih zgodbicah v brošuri ZA. Še bolj pa ob podpori kronične pijanke, športnice, ki ga zelo rada kljune, frigidnice, radodajke, impotentneža itd. ... Razen impotentneža je vsem skupno, mogoče je športnica izjema, sovraštvo do moških.

Pač zakon narave je tak, da sta za otroka potrebna moški in ženska. Druge alternative ni!icon_smile_wink.gif

Zakaj še... Pri tebi opažam toliko nasprotij, da ti kar nekako ne morem verjeti, še posebno, ko govoriš o seksu. icon_smile_evil.gif Da si pa na referendumu glasovala ZA ti pa verjamem.

icon_smile_shock.gifVeš, ko slišim traparije o pravicah, tolerancah in podobne oslarije, kar zastrižem z ušesi.icon_smile.gif Takrat pravim, da bo stvar zelo zabavna, saj predobro vem kdo in zakaj se sklicuje na to.

Ker pa je to forum o seksu, te sprašujem, kakšen položaj imaš najrajši in kakšnega ne maraš. To bi lahko tudi drugi napisali, saj so ANONIMNI, kar je ravno čar takih forumov.

Jaz imam rad skoraj vse položaje, najbolj pa so mi všeč, da ima ženska noge na mojih ramahicon_smile_cool.gificon_smile_approve.gif, ali "od zadaj"icon_smile_cool.gificon_smile_approve.gif. Tudi misionarski položaj ni napačenicon_smile_kisses.gif. Pa da je ženska zgoraj je tudi dobericon_smile_kisses.gif. Zabaven je tudi, da se igrava samokolnico in greva okoli mizeicon_smile_cool.gificon_smile.gificon_smile_tongue.gif, vendar se ta ponavadi konča "od zadaj". Ne maram pa "od strani", vendar če ima to partnerka rada in vem da imajo, ji "ustrežem". KAK POLOŽAJ PA IMATE RADI DRUGIicon_smile_question.gif

Lep pozdrav!

Kljuka

Lep pozdrav!

Haha!

vidiš, samokolnice se še pa nisem šla!!

Kljuka, saj si neverjeten! imam nori občutek, da me hočeš obdolžiti, da sovražim moške??? No, pa jih ne. Pravzaprav sem prav rada v moški družbi...

Nekaj podobnega sem namreč poslušala pred dobrim letom (oz. kdaj je pač že bil ta referendum).

in tudi to mi je poznano: da zakon narave zahteva moškega in žensko. in se s tudi strinjam.

In se zavedam, da sem polna nasprotij. vendar se mi vse skupaj zdi logično.

Kaj pa če ni druge možnosti? A?

Po drugi strani, se hrati pojavi dvom, ali se duša sploh želi inkarnirati na tak način?????

Vendar je referendum za nami - že zdavnaj - rezultat je pač jasen.

Omenila sem ga iz enega samega razloga. Toleranca dragi moji, dopuščanje različnih mnenj.

Kje piše, da je samo eno mnenje pravo...pa čeprav se zdi logično. vsaka stvar ima najmanj dve plati. in kdo pravi, da gledamo ravno mi pravo?

zanimajo te položaji pri seksu?

Haha, tu si pa brcnil v temo veš. ženske pač te reči raje počnemo!

natalija

nataly, huh,

si pa meicon_smile_blush.gif. Ali se ti strinjaš z zavzemanjem za ženske praviceicon_smile_question.gif Ali si mogoče aktivnaicon_smile_question.gif

Lep pozdrav!

Kljuka

Lep pozdrav!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...