triple x 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Tale luna seeeeekkkkkkkaaaaa! če bi blo po moje bi bla skoz luna u škrpjonu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 če bi blo po moje tud! zdej mi je šele jasn ratal zakaj sem jz dons tok naspidirana in dobre volje!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Aha, in to ornk treščit...da bi še dedc užival... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 moram reci, da se ze kar veselim vikenda, ko bo lunca v strelcu... dobivam tu nek obcutek, kot, da je seks ekskluzivno skorpijonska zadeva Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Sonce v kozorogu - ascendent v škorpijonu ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 ... se pravi led in krop v isti osebi. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 sauna efekt Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 santos, te nocem razocarat, ampak stevilo planetov v skorpijonu ni nujno premosorazmerno s seksipilnostjo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 vidim...ni panike. sesti cut itak vedno prej prav pride kot astrologija.ker pa si tule nekaj nasteval, sem ti mislila rect, da,ce gres v astrologijo, bos vec imel od tega, da bos svoje planete nasteval ti bo kdo kaj vec lahko povedal o tem...npr. bern, ki mislim, da je dosti boljsi astrolog kot gay Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Ko ga daš noter je trd in suh,ko ga vzameš ven pa je mehak in moker,kaj je to?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ko ga daš noter je trd in suh,ko ga vzameš ven pa je mehak in moker,kaj je to?? ...keks ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>če bi blo po moje tud! zdej mi je šele jasn ratal zakaj sem jz dons tok naspidirana in dobre volje!!! jihhhhhaaaaaaaa js sm biu že včer! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 triplex, kako imas ti bujno oprsje...a taki ste skorpijoni?hm...! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 aha, potem je pa vse v redu. sem se ze ustrasila...! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 po drugi strani ... bi jih imel vedno pri roki. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 HAHAHAHA hihi če je to največji strah vsazga tipa.... pol je to NAJVEČJI strah vsazga škorpijonskega tipa... hihi je fant že lepo napisal "Do not fold, spindle or mutilate." Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Nisem škorpijon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sonce v kozorogu - ascendent v škorpijonu ! zabavno sonce v škorpjoni - ascedent v kozorogu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Brez skrbi, Santos, da se s Srečkom dobro poznava. In kapo dol pred njegovim znanjem - eden najboljših v Sloveniji! Če pa si me že tako dobro označil za gaya (doslej me še noben ni pogruntal, jebi ga; - to samo pomeni, da sem se doslej z dvema zakonoma in dvema otrokoma dost dober skrival ), ne vem, zakaj me pišeš v navednicah - "bern". Na moji osebni izkaznici so jih izpustili - kar Bern piše. (Ma rekel sem že da so ti uradniki gamad, pride nek Jožek (mislim "Santos") pa vse pogrunta.) :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> pride nek Jožek (mislim "Santos") važn da je v narekovajih Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Ha, ha, haaaa, dobri ste...že spet navsezgodaj tu v tej temi, se nam je spet na bolš poslabšal s tole Luno v Škorpijonu Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>po drugi strani ... bi jih imel vedno pri roki. A se hecaš veš kok bi me pol jajca bolela! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> se nam je spet na bolš poslabšal s tole Luno v Škorpijonu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Če pa si me že tako dobro označil za gaya (doslej me še noben ni pogruntal, jebi ga; - to samo pomeni, da sem se doslej z dvema zakonoma in dvema otrokoma dost dober skrival ), Nisi edini, ima puno takvih.......pa še skrivajo se ne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...keks ! ne čigumi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.