Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 se pravi Pikica - najboljse sexa eden tvojih maserjev (predvidevajmo da je primorec)? (*ko smo glih v taki temi - SEX - kdo najboljse?). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, a mislš, da k si na primorskem, pa stradam masaže???? Ne ga lomt, bejbi....ne morm brez...hihi. Namest, da bi biw zadovoln, da s najbolši....moški pa res niste več z ničewmer zadovoljni....ah.... ah ne, sej js sm čist zadovoln Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>se pravi Pikica - najboljse sexa eden tvojih maserjev (predvidevajmo da je primorec)? (*ko smo glih v taki temi - SEX - kdo najboljse?). Hihi....ga morm še sprobat...baje, da je dobr....psssssssst, ne okol govort. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 a res, da maserji najboljs kao?ker pozna taprave tache al kako.Mah to mi ze ni rpevec vsec...Za sex ne rabis nic znat, sam predat se mors, pa cute uporabit... pa mors bit pac kompatibilen, mora bit kemija.Oni maser pa ves znalski... mah, grrr.. mi ni tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a res, da maserji najboljs kao?ker pozna taprave tache al kako.Mah to mi ze ni rpevec vsec...Za sex ne rabis nic znat, sam predat se mors, pa cute uporabit... pa mors bit pac kompatibilen, mora bit kemija.Oni maser pa ves znalski... mah, grrr.. mi ni tole... mogoče pa ni mislila maserja kot maserja ampak, sej veš - sex je tudi ena vrste masaža, tak da je samo lepše rečeno maser,da ni ravno "jeba*" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a res, da maserji najboljs kao?ker pozna taprave tache al kako.Mah to mi ze ni rpevec vsec...Za sex ne rabis nic znat, sam predat se mors, pa cute uporabit... pa mors bit pac kompatibilen, mora bit kemija.Oni maser pa ves znalski... mah, grrr.. mi ni tole... Ma do zdej nism še z nobenim maserjem...me je en sicer enkrat pred zmasiru, pa nism glih dol med sexom padla....hehe. Tko da ne vem, bom mogla res Seal-a sprobat, pa ti povem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 da ni ravno jeba... 'kako pa je bilo?''Totalna jeba.'A je to dobro al slabo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma do zdej nism še z nobenim maserjem...me je en sicer enkrat pred zmasiru, pa nism glih dol med sexom padla....hehe. Tko da ne vem, bom mogla res Seal-a sprobat, pa ti povem.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> da ni ravno jeba... 'kako pa je bilo?''Totalna jeba.'A je to dobro al slabo? Ja, jst bi z veseljem 1x totalno jebo dožvela...a sploh obstaja? Marsa, ti s bl izkušena, povej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 jasno da obstaja, halo, a se hecas, da kaj tacga vprasas?1x?Si pa skromna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 in midve nisva med njimi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> in midve nisva med njimi. js tud nism - med njimi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jasno, da ne! čak, kje zdaj?? med dobrimi jebami ali...? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 aha.. ja to si pa zej zelo dobro povedala,tako dvoumno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Ja, dokler ne dožviš, si sam želiš, da bi vsaj 1x, pol pa, ko dožviš....pol pa adijo skromnopst...šeeeeeeeeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 JA! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, dokler ne dožviš, si sam želiš, da bi vsaj 1x, pol pa, ko dožviš....pol pa adijo skromnopst...šeeeeeeeeeeeee ja v bistvu je tko nekak. "ali ste ze doziveli?" "ali se NISTE?" Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Kokr kdo! sploh pa je odvisn kako dozivis! pa tudi se kaksen druge energije so lahko v tem pogledu 'boljse' kdaj.---------Ja, dokler ne dožviš, si sam želiš, da bi vsaj 1x, pol pa, ko dožviš....pol pa adijo skromnopst...šeeeeeeeeeeeee Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ja no saj... lohk je totalna jeba... al pa totalna jeba Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja no saj... lohk je totalna jeba... al pa totalna jeba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za sex ne rabis nic znat, sam predat se mors, pa cute uporabit... pa mors bit pac kompatibilen, mora bit kemija. Ampak za masirat moreš pa vseen neki znat... sicer pa sex če je vredu je "so much more than the sum of all it's parts" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa sej zhenska ni chlouk (v vechini primerou) zlomk Ja bo kr držalo Kruta resničnost! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Kva ste zdej spet neki ženske napdl, dedi sitni... Pejte sneg kidat, aja, a ga ni več? hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva ste zdej spet neki ženske napdl, dedi sitni... Pejte sneg kidat, aja, a ga ni več? hehededi sitni? Moški niso sitni, kvečjemu babe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>In to kljub temu, da itak mi praviloma kidamo sneg..... Ja, ne vem, kake ''babe'' ti v svoje življenje privabljaš, da so tok tečne??? Touche - tuše, po domače...ali še bl po domače....sva si kvit! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.