Skoči na vsebino
Pozdravljen/a na novem LN Forumu! ×

Konjunkcija Marsa in Venere


viktorija

Recommended Posts

Konjunkcija mars venera v škrpjonu lahko pomeni veliko željo po sigurnosti, sploh ker je venera v opoziciji s saturnom (strah, in ker je to os 2-8 hiša tudi strah,konflikt zaradi spolnosti,kasnejša izkustva, čeprav je pa tudi možno popolnoma obratno-razdajanje, vendar ker sta mars in venera v 2 hiši , ki nam govori tudi o morali bolj verjeten določen asketizem do spolnosti v praksi - v glavi je pa izred seksualni nagon, ki je po mojem mnenju zelo sebičen.).
Jupiter v tem položaju narekuje materjalizem (gnanje za denarjem, ker pa je v opoziciji z saturnom tu nastane konflikt med vrednotami (tuji - svoj).
Asc tehtnica re dela taktično vendar po mojih izračunih more asc priti v opoz. kiron 7h(oven) inkonjunkcija mars, kar pomeni razdor oz razdore v partnerstvu in to zaradi nekih čudnik osebnih transformacij.
Sonce strelec te dela lahkotno in še luna v levu ti daje izredno energijo.Po mojem jo moraš asimilirati z študijem, sploh ker imaš merkurja v kozorogu(da te malo prizemlji). Drugače pa tvoja luna zahteva veliko pozornosti in spoštovanja , veliko hvale, priznanja za doseške...
Sonce, ki naj bi bilo po mojih izračunih v 3 h pa pa tudi velike intelektualne napore.
DR.G
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 4 weeks later...
venera v konjunkciji z marsom pove da imas sexappeal - privlacis druge osebe. kjer sta v drugi hisi ti je materialnost pomembna
prodaja bos svojo delovno moc zelo draga. Zacetek tvoje kariere bo na drugacem podrocju kakor kasnej, to pa zato ker vlada nad skorpionom pluto in pomeni da se bo spremenil nacin zasluska. Kot prvo ke lahko o zasluzek z stavari nad katerimi vada venera, kosmetika, likovnost
moda itd. mars vlada nad masinami in jeklom in industrijo, med tem ko jupiter kaze na tujino pravo. Jupiter se ukvarja rad s akdameski stvari, medij, raklamo , komunikacija v medijah. Verjetno si bos izbrala kak koncern ali veliko podjetje ki sponsoriral tvoje izobrazevanje. Merkur moras imeti nekje do 28 stopinj kjer jo ne omemnjas v drugi hisi je v prvi ali tretji.

sesto hisa imas v ribah ki je dualni znak. dva poklica sta mozna.
cetudi te materialnost v maldih let ni zanamilo ali te sedaj ne zanima, bo se to razvila sele kasnej. Sicer pa revscini se ti ni treba bati, zato bos ze samo s tvojimi lastnosti poskrbela da ne bo prislo do tega, v zivljenju se bo vedno nekdo najdi ki te bo financno podpiral, nekaterem celo placajuje stanovanje in stroske avta.
Kar kupijes je zelo drago in luksurjosno - s tem pa je razumljivo tudi zakaj si zelis imeti veliko denarja :))
lp
Jupi
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Bobnar odvisno v katerem znaku ga imas in kaj voliva na stellium
sicer pa velja na splosno luna - merkur - mars :
razgovor z ljudji in diskusije
s tem da znas svoje custva dober izraziti , da si pozoren do drugih in poves svoja mnenja na diplomatski nacin.

Lp
Jupi
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

8 hisa vlada za tuj denar, ( krediti, tantiemi, dediscina, podpore, sponsoriranje, davki, socialna podpora itd. ) skrivnosti, smrt in seksualnost.
sonce stoji lahko za oceta ali avtoriteto in iz njegove strani dobis financno podporo ali pa podedujes po njemu precejsen delez, Jupiter
v osmi hisi stoji ponavadi za ljudji ki s pomocjo tujega denarja uspejo obogateti oz. si ustvarijo udobno zivljenje in precejsen delez lastnina. ce je v raku ki vlada nad 4 hiso bi bilo to lahko
imobilije, hise. Sicer pa ima jupiter v raku rad sladkarije :)
in rad je, kar se izrazi v njegovi zunajnosti (kuharji, ali gostilnicarji ali hoteljeri) imajo ponavadi jupiter v raku) tako kot tudi sonce. modra te to tudi zanima, ko pa sonce in vse kaze da bo tvoj dom obiskovan polno tujih gostov.
kaka dieta bi bila sem ter tja dobra `*smile
lp
Jupi
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

ja in? kaj naj sedaj dajem na splosno pomen vseh aspektov
in kaj bos imel prosim od tega? lahko ti povem kaj pomenijo doloceni transiti ce si si nesiguren drugace priporocom da gres na www.astro.com tam ti v anglescini bolj posloseno poveja kaj te pricakuje.
- z progresijo pa ne delam, za moje pojme se premalo razvito.

ej sorri sam malo bos mogel potrpeti dokler nebom z astradamusom
online - pripravljamo ga v treh jezikih in takrat bo vse bolj jasno.
lp
Jupi
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ni cudno da si je to zgodilo - Oseba z katero si imel opravka je bil tisti cas povezan z neptunom - zadeva se je kmalu razkristalizirala - na zalost v tvojo skodo.
Ampak zato je treba sedaj gledati naprej - napisala semti kaj lahko pricakujes. V obdobju septembra do decembra.

Zadnje case izgleda da si si delal skrbi zaradi denarja težave. Sedaj v Septembru bo to dosegel vrh in posteno zakuhalo nima smisla ignorirati, bolj je vazno da se finance reorganizira. Mars ki poptje preko 8 hise, hisa kreditov, posojil, Davkov in drugih finacnih obveznosti bo povecal tvoje. Verjetno ze cutis nek portisk nate
Na sreco prineso mlaj malo predaha v denarne zadeve, ker imas nekega placnika ki bo moral placati racun 14 dni po mlaju -
Ker imas mlaj v zelo neugodnem polozaju z Pluto - nebo vse tako gladko steklo, nek partner ali stranka bo lahko ostro ritiziral ali oporekel k tej zadevi. The bone of Spor bo po vsej verjetnosti zaradi koristi, ugodnosti, premijo ali provizije, ali pa zaradi neke klauzle ki so jo podpisal v pogodbi oz. Se menis. Ko boi konec meseco, se ti bo zdelo da enostavno zivlenje nipravicno do tebe. Ni vazno kaj pride, cez to zadevo moras iti, kakor bos le najbolje znal in obdrzati upanje na boljso perspektivo.
Po vsem tem kar se bo sedaj v septmebru zgodilo, bos imel pollen kufer in se pocutil prav nesrecno, Izgleda tudi da ze razmisljas o tem kako bi se zaposlil Ce je tako bos poslal ponudbe za delovna mesta v oktobru in imej cilj da bois lahko startal z novoi sluzbo ze novembra lai decembra (Ce se bos pogovarjal o terminu kdaj zaceti, ti priporocam, po 4 Novembru, ker je takrat mlaj - in to je vedno dobrao kadar z necem zacnemo, lahko zavleces tudi za en teden Konec leta izgleda da bo zate najboljsi cas sploh tega leta 2002 za zacetek nove sluzbe. Zato ne obupaj, ker prihajas v obdobje res dobre poklicnega obdobja.

No medtem se bo Jupiter se malo umesaval in povzrocil da se prikaze resitev k momentalni tezlkem financnem stanju. Oseba ki bi ti lahko resila iz teh tezav je pricakovati od prijatelja, zenska, advokat, oseba ki bi ponuja sluzbo, agent, sodelavec ali celo poslovni partner (imas luno sonce in marsa kot partnerja zato jebolj tezko povedati,katero oseba igra tukajtako veliko vlogo) lahko . Skupaj bosta s to osebo financno mocnejsa. Ta tok je zelo dolg ( zaradi jupiterja), intraja tja do naslednjega leta inse malo dalj. Glede nato da je vodnar naravni vladar nad drugo hiso ( pri vseh vodnarjih) bi lahko Jupiterjeva(jupiter vlada pri vodnarju kot naravni vladar v hisi prijateljstva) lahko opozicija med temi planeti prinese prijatelja ali kolega, ki bi ti lahko pomagal..
Resultat bi bil lahko kup denarja ,s tem dati da dober enkratni nasvet ali zadevo, v katero boeden od vaju delal verjetno z polovicnim delovnim casom, Ker je Neptun varuh umetnosti, lahko pomeni da bos vpleten v donosen kreativno zadevo. Mozno je seveda tudi to, da ti bodo prijatelji ponudli financno pomoc, da bos lahko placal racune.
Pri tej opoziciji je treba paziti kadar imas opravka z investicjami. Zato nasvet: ce imas obcutek, da ti nekdo nekaj ponuja,kar bi bilo prelepo da bi bilo resnicno, bo to po vsej verjetnosti tudi drzalo. Zato se izogibaj risakntnega poslovanja, posebno en teden pred 11.09 ali po 11. Septembrom. Ta mesec september 2002 ni primeren za prenos lastnistva, dokoncnih odlociteb ali za likvidacijo, ker bi se zaradi merkurja, ki ta mesec potuje nazaj, zadeva hudo zakomplicirala. Zato ce ze moras ali lahko okprepas, svojo dokonco odlocitev prelozi po 6. oktobru, takrat merkur potuje zopet naprej.

Zaradi omenjenega nemirnega merkurja, ki vlada nad komunikacijo, razmislanjem, trgovanje, dojemanje, transport, pogajanja, informiranja (pismena, email in ustmeno) kakor tudi nad pogodbami, raziskav in iskanje, bodo vsa ta podrocja otezkocena,prinasa zamude , povzroca da informacije katere dobimo napacnorazumemo, zmesnjave in nesporazume.Vendar ce bos iskal med tem casu nekaj kar ze dolgo isces, ga bos med 14. 09 in 6. 10 sigurno nasel. Tuid ludje katere so nenadoma izginejo se naenkrat spet pojavijo ali imamo sreco pri tem, dajih takrat najdemo. No ampak to ne veljale za vodnarje temvec za vse nas, neglede katero znamenje smo.

Morda bos sedaj sel in gledal na kateri datumpade ta Merkur, vendar je lahko to rahlo cutiti ze teden prej, pri tebi je zato mozno ali da nebos pravocasno dobil placannek racun, alipa da prijatelji nebodo mogli tako hitro dati denar. Tudi nacrtovano potovanje ki ga imas v misih se lahko zavlece, zaradi nepricakovanih problemov iz strani osebe katero nameravas obiskati. Mozno je pa tudi to da bos vendarle dobilplacan delo katero si ze pred dolgim casom opravil.
Ce os v tem mesecu podpisoval katerokoli pogodbo, si natancno oglej posebno tisto ki je na drobno napisano! Tudi ko se bos dogovarjal o necem z prijatelji, povprasaj dvakrat ce je res tak dogovor. Najbolj e bi bilo ce sploh nic ne podpises do 6 oktobra, ponavadi sepri takih pogodbah vedno pozabi neko zelo pomebmo infomacijo, ki pa bi lahko tei skodovalo, s tem da kasneje preklinjas da si podpisal, ker se zadeve lahko nenadoma spremenijo. Vse informaciji ki jih bos prejemal ta meses, ne bodo vsebovale vse potrebne informacije ki bi jih zares potreboval, alipa bodo prihajala podrobno, po koscku. Celo kadar bo spomislil da si topot na vse pomislil - ne podpisi nicesar.

Ce pa ze moras, si vzemi advokata,tudi takrat ko mislis da sedaj pa res ne more nic iti narobe!
.
Tudi ( 4 dni prej ali kasnej) okoli 21, Septembra 2002 (polna luna) se bos moral ukvarjati z temo »denar«,. Morda se bos obcutil potrt zaradi obilnosti financnih obveznosti. Pomislil bos danebo nikoli konec tezav. Bo - verjemi. Pluto ki bo v aspektomz saturnom( bv tem primeru saturn vpliva kot uitelj, in ce se poveze z pluto - hoce spremebe) . Torej se bos mogel nauciti kako ravnati v bodocnost z tvojim denarjem, nauciti te hoce pristojnosti pri prevzemanju odgovornosti. Ker se clovek najvec nauci skozi izkusenj, katere kaksenkrat lahko resimo,vendar ponavadi je pac tako da res nicesar nemoremo storiti da bislo na bolje. Karkoli se bo zgodilo, od tistega trenutka naprej se bos naucil za zivlenje, s tem da lahko v svojem nadlanjem zivlenju preprecis da si to kar se ti sedaj dogaja ne zgodi vec. Momentano izgelda pac da si izgubiol kontrolo nad svojim financnem stanju oz. Si na mejui obupanja. Kakorkoli ze sedaj je treba resiti,pa tudi ce je treba zato prosjaciti, se dogovarjati z trazlicnimi ludji ali se denar sposojati. Naredi najboljse kar se da v tej situaciji. Z jupoiterjem v tvoji natalni karti imas ves potencial v sebi , da lahko uspes. Na sreco bo to tvoje zadnje dejanje , ki bo lahko koncal ta tezavni financni polozaj. Naslednji mesec bo ze bolj sonce sijalo! 21 Septembra si vzemi cas zase,cetudi bos v skrbeh, izgelda da bos okrog tega dneva se imel prav prijetno z neko osebo.Kjer venera ti naklonjena in bo ostalo nekaj mesecovna tej posziciji kakor jo ima sedaj, bo podpirala kariero in z tem tudi prispevala da se bos finacno opomogel.
Izgelda da bos imel delo ki je povezano z zenskami ali pablago kki ga zenske rade uporabblajo oz dejavnosti ki zenske potrebujejo. Seveda bos moral vlozitinekaj energije, vendar ce jo bos, bos dobil tudi njeno naklonjenost. Ko je venera zelo radodarna J A ja se nekaj ce bos dobilokrog 27. Septembra dober nasvet od prijatelja, ali nekoga ki ti ponuja sluzbo, (mozno so tudi dve ponudbe) Vzemi jo - stvar je v redu. Ze posebej ker imas luno na tvoji strani - v dvojckih in ta luna ima rada vodnarje!)
Veliko srece in nikar ne obupaj!
Jupi
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 2 years later...
[quote name='viktorija' date='2. Aug 2002 ob 02:01'][post="745"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]kaj pomeni venera konjukcija mars. oba sta v škorpjonu tako kot jupiter. Venera je v opoziciji s saturnom, ki je v biku. Sonce - strelec, asc - tehtnica, luna - lev[/quote]
:wOOt:

ali je možno, da imata dve osebi asc. in planete v istih znamenjih in aspektih??
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)
Oja, možno je.

Najbolj možno je to pri dvojčkih, ki si recimo časovno nista preveč narazen, ali pa pri dveh, ki sta nekako istočasno prijokala na svetlo v sosednjih sobah iste porodnišnice.

Drugih možnosti je bolj malo.

x:)x Popravljeno -> Bern
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

se mi je zdelo x;)x x8Dx

ampak že način, kako sem prišla do te teme je :wOOt: namreč že večkrat sem prečesala vse astro teme na lnf... tokrat pa vtipkam v najdi.si konjunkcija in eden prvih zadetkov je tole!!! najprej juhej, ravno konjunkcija, ki jo ma..., pol pa :wOOt: (vse isto...)... temule mojmu astrologija čist dol visi, in ne verjamem, da bi se predstavlja kot viktorija x:Dx

sej ni važno! x8Dx če pa si kej okrog viktorija, pa se oglasi! xDDx
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 8 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...


  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...