tinka 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Zivijo,letos sem se odlocila, da vlozim smrekove vrsicke v med, namesto v sladkor...imam namrec dober akacijev med, ki ga otroci lazje prebavljajo,zdaj me pa zanima naslednje: sladkor se da na sonce za cez poletje..potem se vsa stvar skaramelizira, stopi in sirup je narejen. kako je z medom? imam dilemo glede sonca, namrec...nekako imam obcutek, da se med ne bi dajal na vroce sonce za 2 meseca...imam obcutek, da bi izgubil moc.po drugi strani mi eni pravijo, da vrsicki ne spustijo vseh olj, ce niso na toplem.meni se sicer zdi, da ce so v medu najbrz vseeno spustijo ven svojo esenco, saj ni res mraz, med se ne kristalizira....kaj menite? ?! sem ze sprasevala ljudi, ki prodajajo med, pa mi ne zanjo svetovati...oz. so mnenja deljena.zato moji vlozeni vrsicki cakajo v srednje topli shrambi ce ima kdo kaksen nasvet, bi bila zelo hvalezna... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2007 no ce bo se koga kaj takega zanimalo, naj povem, da ni ok imet medu na soncu...zdaj ne vem, ce sem tako neumno sprasevala, da mi nihce ni odgovoril, ali je tako malo ljudi, ki to vedo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Med ne smemo pregrevati nad 40-45 stopinj glede vršičkov bo že bolje, da je par dni na soncu preveč pa ne. S segrevanjem se dviga HMF... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. november 2007 Avtor Prijavi Deli 8. november 2007 Danilo hvala!malo pozno, ampak.... sem medtem ze sama prisla do zakljucka, da ga ne bom mela na soncu, sem pa ga imelanekaj mesecev z vlozenimi vrsicki v temi, in zdaj to vse dobro zgleda in je primerno za zimsko uporabo! kaj je pa HMF? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.