Skoči na vsebino
Pozdravljen/a na novem LN Forumu! ×

smrekovi vrsicki v medu


tinka

Recommended Posts

Zivijo,
letos sem se odlocila, da vlozim smrekove vrsicke v med, namesto v sladkor...imam namrec dober akacijev med, ki ga otroci lazje prebavljajo,
zdaj me pa zanima naslednje:

sladkor se da na sonce za cez poletje..potem se vsa stvar skaramelizira, stopi in sirup je narejen.

kako je z medom? imam dilemo glede sonca, namrec...nekako imam obcutek, da se med ne bi dajal na vroce sonce za 2 meseca...imam obcutek, da bi izgubil moc.
po drugi strani mi eni pravijo, da vrsicki ne spustijo vseh olj, ce niso na toplem.
meni se sicer zdi, da ce so v medu najbrz vseeno spustijo ven svojo esenco, saj ni res mraz, med se ne kristalizira....kaj menite?

?!

sem ze sprasevala ljudi, ki prodajajo med, pa mi ne zanjo svetovati...oz. so mnenja deljena.
zato moji vlozeni vrsicki cakajo v srednje topli shrambi :)

ce ima kdo kaksen nasvet, bi bila zelo hvalezna... x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...


  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...