ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Jeseni odpotujem za en mesec v Severno Korejo. Prosim za nasvete tiste, ki so tam že bili. Predvsem glede nastanitev, plačilnih kartic, prevozov,... Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 14. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2007 Mislim, da s tem ne boste imeli težav, ker so potovanja v glavnem organizirana in pod kontrolo, vse informacije dobite od vodičev.. Mislim, da je en moj znanec, ki rad potuje po eksotično turistično nepoznanih destinacijah, enkrat razlagal, da je potovanje tko kot da bi šel na učno pot od začetka do konca komunističnega razvoja, fajn narava še zelo očuvana gozdnata, ljudje prijazni, polno špijunov okol tebe, fotografiranje omejeno na točno določena mesta in kraje.. http://wikitravel.org/en/North_Korea Hvala. Prosim za naslov ali telefonsko znanca, ki je bil tam. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 15. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2007 Severna Koreja Bolje vprašati dvakrat in narediti prav, kot nobenkrat in narediti narobe. Jeti: Če prav razumem, se ti s to trditvijo ne strinjaš. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Hvala. Prosim za naslov ali telefonsko znanca, ki je bil tam.Ne moreš ljudi prosit za telefonske in naslove. In to od njihovih znancev!!! Si že kdaj pomislil, da pa mogoče komu ne bi pasalo, da ga pokliče totalen neznanec in mu začne težit o kar nečem? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 15. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2007 Če je pa tko fajn težit predvsem neznankam po telefonu. Spet eden oz. ena funkcionalno nepismena oseba. Gre za znanca, ne za znanko. Ne vem, zakaj si ji tako nevoščljiva, ker mi bo dala info. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Ne moreš ljudi prosit za telefonske in naslove. In to od njihovih znancev!!! Si že kdaj pomislil, da pa mogoče komu ne bi pasalo, da ga pokliče totalen neznanec in mu začne težit o kar nečem? Če mu pa nobena več noče poslati svoje številke Zdaj je pa prisiljen prositi na tak način in upa da mu bo kakšna nasedla, da lahko zadovolji svoje potrebe po telefoniranju, verjetno ga niti na 090 številkah več nočejo poslušati Sicer je pa na različnih, predvsem popotniških, forumih tole obvestilo: Popotnik - POZOR!!! Pazite se tega tipa!!! ČUVAJTE SE TEGA TIPA, KER LAHKO RESNO ZAGRENI ŽIVLJENJE!!!! Š3tof spanheim spamheim spanheirn spariheim Ulrik Krištof cristobalcolon sinatra FRANK gararyn Samos Romario To je samo nekaj nickov pod katerih se je pojavljal na travel.over.net verjetno pa ima nickov se ogromno tako tam kot tudi na odklopu, turistu, ture-avanture, thorntree in na drugih popotniskih forumih. Kdor je stopil z njim v stik ga je tip nadlegoval po mailih, ce je prisel do telefonske je moril tudi po telefonu za dve punci vem da ju je na dogovorjenem mestu za predajo Lonely planeta opazoval in ju potem tudi skrivoma zalezoval! Skratka folk bodite previdni res previdni!! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 15. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2007 Prosim le za info o Severni Koreji. Piši oz. pokliči čimprej. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Štritof Ta link sem dobil na OS.Pa sem šel še sam malo brskat.In tisto kar sem našel... :wOOt: Onix, Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Š3tofovi podatki z nekega foruma: Date of Birth:September 8, 1953 Starost:53 Življenjepis:Vojni veteran in invalid I. kategorije Lokacija:Kolodvorska - drugi štuk Hobiji:Svobodni umetnik Poklic:Upokojenec Malo pozno rojen za vojnega invalida, če mene vprašaš. Mogoče pa ga je med silno slovensko vojno zadela kakšna granata ali pa povozil tank ... Invalidi 1. kategorije, ki dobivajo borno penzijo, so se fizično in finančno sposobni iti turistov in to celo po eksotičnih državah ... Ne me jebat ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 15. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2007 Š3tofovi podatki z nekega foruma: Date of Birth:September 8, 1953 Starost:53 Življenjepis:Vojni veteran in invalid I. kategorije Lokacija:Kolodvorska - drugi štuk Hobiji:Svobodni umetnik Poklic:Upokojenec Malo pozno rojen za vojnega invalida, če mene vprašaš. Mogoče pa ga je med silno slovensko vojno zadela kakšna granata ali pa povozil tank ... Invalidi 1. kategorije, ki dobivajo borno penzijo, so se fizično in finančno sposobni iti turistov in to celo po eksotičnih državah ... Ne me jebat ... ...pa smo spet tam...slovenska zavist tudi na tem forumu ne da miru. Blagor ubogim na duhu, kajti njih je nebeško kraljestvo! Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Blagor ubogim na duhu, kajti njih je nebeško kraljestvo!pol maš pa zgleda srečo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 pol maš pa zgleda srečo Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 15. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2007 Sem vojni veteran vojne za Slovenijo leta 1991. Ali te to res tako moti? Če te, zakaj? Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Nič me ne moti, sem pa povedala, kaj me čudi. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 16. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2007 Očitno še ena moja oboževalka... Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 18. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2007 Zanimanje članov tega foruma za Severno Korejo je sodeč po klicih, ki jih dobivam, zelo veliko. Ker Vas je veliko interesentov, ki bi šli radi jeseni z mano, Vas želim seznaniti, da to ne bo možno, saj gre z menoj še en fotograf, ostalih pa ne bova vzela s seboj. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 Jeseni odpotujem za en mesec v Severno Korejo. Prosim za nasvete tiste, ki so tam že bili. Predvsem glede nastanitev, plačilnih kartic, prevozov,... jah... vzem si lonly planet vodnika... spal boš itak v Holiday Inn-u, plačeval z zlatimi/srebrnimi/platinastimi/nevemkakšnimi karticami, zajtrk bo padau pri Tiffaniyu, če boš meu pa srečo boš dobu pa še kakšen avtogram od severnokorejske filmske zvezdnice/ka... baje je kim đong il navdušen filmofil P.S. Ma tebe še u sosednjo trgovino ne bi upu spustit Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 P.S. Ma tebe še u sosednjo trgovino ne bi upu spustit :wOOt: che je trgovina sosedova....bi pa ja shlo.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 jah... vzem si lonly planet vodnika... spal boš itak v Holiday Inn-u, plačeval z zlatimi/srebrnimi/platinastimi/nevemkakšnimi karticami, zajtrk bo padau pri Tiffaniyu, če boš meu pa srečo boš dobu pa še kakšen avtogram od severnokorejske filmske zvezdnice/ka... baje je kim đong il navdušen filmofil Hvala. Končno sem dobil nekaj konkretnih nasvetov za potovanje. Tudi LP bom kupil pred potovanjem. Če imaš še kakšen nasvet, prosim napiši ali pokliči me čimprej. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 You are realy sick, man :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 Danes berem na Teletekstu, da je Kim povabil filharmonijo iz New Yorka v Pjongjang. Morda bodo možne rezervacije vnaprej po internetu. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Tis tut ena filharmonija x:Dx Nehat pa ne morš z tem bedarijam a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 Tis tut ena filharmonija x:Dx Nehat pa ne morš z tem bedarijam a Preberi Teletext: stran 421. Če ne verjameš, potem predlagam stavo za 100.- Evrov. Velja? Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Preberi Teletext: stran 421. Če ne verjameš, potem predlagam stavo za 100.- Evrov. Velja? Sej ni v tem keč aj res al ne.Tis bolan stari :xx!: :xx!: :xx!: .Najd si pomoč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 20. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2007 You are realy sick, man :xx!: :xx!: :xx!: Mi ne komprenas Vian mesagxon. Se Vi ne komprenas, Vi devas demandi. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.