Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Hvala. Končno sem dobil nekaj konkretnih nasvetov za potovanje. Tudi LP bom kupil pred potovanjem. Če imaš še kakšen nasvet, prosim napiši ali pokliči me čimprej.Ni treba kupit, kle na forumu jih en posoja za đabe. Aja, to si ti, v bistvu. Ups. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 20. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2007 Ni treba kupit, kle na forumu jih en posoja za đabe. Aja, to si ti, v bistvu. Ups. Res sem LP že posojal, jih posojam in jih bom posojal. Res pa je tudi, da LP za Severno Korejo še nimam. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Škoda, pa glih tega sm si hotla izposodit od tebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 20. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2007 Škoda, pa glih tega sm si hotla izposodit od tebe. Velja. Preden bom šel, bom LP kupil, ko pridem nazaj, pa si prva kandidatka za izposojo. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 x:Dx x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 20. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2007 x:Dx x:Dx Očitno ti spet ni prav, ker bom najprej Pikici posodil LP. Obljubim, da boš za izposojo ti na vrsti za njo. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Mi ne komprenas Vian mesagxon. Se Vi ne komprenas, Vi devas demandi. Mi komprenas certa, ke vi estas unu malsana persono. Halt ĉi tiu virbovo merd',met via memo kune,esti honesta,kaj forir de tie ĉi. Mi scias kiuj(n) vi estas, kion vi volas Serĉ helpo antaŭ estos malfrua, kaj vi faru ion malbona, via memo kaj la aliaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 21. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2007 Mi komprenas certa, ke vi estas unu malsana persono. Halt ĉi tiu virbovo merd',met via memo kune,esti honesta,kaj forir de tie ĉi. Mi scias kiuj(n) vi estas, kion vi volas Serĉ helpo antaŭ estos malfrua, kaj vi faru ion malbona, via memo kaj la aliaj. Se Vi ne deziras legi mian sagxan mesagxon, mi ne povas helpi Vin. :xx!: Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 prichaj bre srbski..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 21. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2007 prichaj bre srbski..... x:Dx zlomk....tralala Don't be takav! Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 prichaj bre srbski..... x:Dx zlomk....tralala Pa ne vidiš bre, da je čovjek poludeo x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Pa ne vidiš bre, da je čovjek poludeo x:Dx chovjek????aja....shtritof.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 prichaj bre srbski..... zlomk....tralala Tole je pa za v temo "Citat tedna" Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 22. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2007 Nekateri očitno ne znajo nič drugega, kot da kritizirajo pametnejše od sebe. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Nekateri očitno ne znajo nič drugega, kot da kritizirajo pametnejše od sebe. kar v tem primeru ne drzhi....ker pach nisi pametnejshi.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 22. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2007 kar v tem primeru ne drzhi....ker pach nisi pametnejshi.... x:Dx zlomk....tralala Če si ti pametnejši od mene, potem odgovori: Koliko je: 2 + 2 : 2 = ? Opozarjam te, da le redki odrasli državljani Slovenije znajo to izračunati. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 xscratchx :switz: ..... MIIIIICK....pomagiiiiiii x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 22. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2007 xscratchx :switz: ..... MIIIIICK....pomagiiiiiii x:Dx zlomk....tralala To pa ne velja! Vsak mora sam izračunati. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 To pa ne velja! Vsak mora sam izračunati. aaaa...jebigati tut ne gresh sam v S. korejo.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 22. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2007 aaaa...jebigati tut ne gresh sam v S. korejo.... x:Dx zlomk....tralala Tega tudi nisem trdil. Z mano gre še fotograf. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 xscratchx :switz: ..... MIIIIICK....pomagiiiiiii x:Dx zlomk....tralala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 22. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2007 Zanimivo! Na vsem forumu ni enega človeka, ki bi znal izračunati moj račun. Ali sem res le jaz sposoben izračunati? Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Ja. A ni kul, ha? Pa un k če s tabo v korejo tud ne zna.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 22. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2007 Ja. A ni kul, ha? Pa un k če s tabo v korejo tud ne zna.... To pa ga še nisem vprašal. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Če si ti pametnejši od mene, potem odgovori: Koliko je: 2 + 2 : 2 = ? Opozarjam te, da le redki odrasli državljani Slovenije znajo to izračunati. Pizda 3 a ne .Kva to pomen da grem loh z tabo.SAm stari jest nism ne baba, ne pedr tko da sm spet avtomatično avt iz tvojga spiska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.