ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 23. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2007 Kot sem napisal: z mano bo šel le fotograf. Ampak 3 je pravilni odgovor. Sedi, 5 in mama naj pride v šolo. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 mama naj pride v šolo. Zakva že??? Da boš pol njo obdelvov tako kot si že druge z tem bolanim korejam in libanoni.Stari pejt na zdravljenje Če nč ne seksaš ne pomen da morš poj zalezovat folk.Obstajajo terapije z pomočjo katerih lahko spet zaživiš normalno.Obstaja pa tut druga varjanta ne.Kakšen zapor al pa razbita lobanja zarad tvojga početja. Bogi uni k ti nasedejo.Oni se mi smiljo ne ti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 23. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2007 Zakva že??? Da boš pol njo obdelvov tako kot si že druge z tem bolanim korejam in libanoni.Stari pejt na zdravljenje Če nč ne seksaš ne pomen da morš poj zalezovat folk.Obstajajo terapije z pomočjo katerih lahko spet zaživiš normalno.Obstaja pa tut druga varjanta ne.Kakšen zapor al pa razbita lobanja zarad tvojga početja. Bogi uni k ti nasedejo.Oni se mi smiljo ne ti... ??????????????????????????????????????????? Jaz nikogar ne zalezujem in tega tudi nisem počel v preteklosti. Prosim opravičilo, sicer bom moral zadevo urediti na sodišču. Tam bo treba trditve dokazati. Tudi tvoje grožnje so lahko kaznive, če tega še ne veš. Terapije potrebuješ ti, saj so tvoje trditve neresnične, točneje, izgubljaš stik s stvarnostjo. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 shtritof!!!!!!....marsh u korejopol bo pa mir zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 23. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2007 shtritof!!!!!!....marsh u korejopol bo pa mir zlomk.....tralala Že nekajkrat sem napisal, da bova šla jeseni s fotografom za mesec dni v Severno Korejo. Jesen bo šele čez en mesec. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Že nekajkrat sem napisal, da bova šla jeseni s fotografom za mesec dni v Severno Korejo. Jesen bo šele čez en mesec. Seveda in poj svizec zavije čokolado x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 23. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2007 Čuj zakaj pa glih v Severno Korejo, to sem te hotel že od nekdaj vprašat ker je baje Južna prav tako lepa pa ima človeku prijaznejšo državno ureditev Ker je to še ena zadnjih neraziskanih in neturističnih držav sveta. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Pjong Jang fotografije tole pa prou hudo naturalno.... x:Dx zlomk......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 29. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2007 Res ne vem, zakaj je potrebno vsako stvar spolitizirati. Na tem forumu sem pričakoval osebe, ki so v višjem duhovnem stanju, kot je npr. Drnovšek. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Res ne vem, zakaj je potrebno vsako stvar spolitizirati. Na tem forumu sem pričakoval osebe, ki so v višjem duhovnem stanju, kot je npr. Drnovšek. al si hotu rečt bedake ki so na višjem kretenskem nivoju x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 sm pogruntu, kuko se shtritofa znebitsamo odpotovat morapa namig S. korejskemu notranjemu ministrstvu, de prhaja shpijun s fotografompa shtritof nazaj chez ene......recimo.....40 let.... x:Dx pol bo meu pa nik: SHTRITOF UPOKOJENI SHPIJUN zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 31. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2007 sm pogruntu, kuko se shtritofa znebitsamo odpotovat morapa namig S. korejskemu notranjemu ministrstvu, de prhaja shpijun s fotografompa shtritof nazaj chez ene......recimo.....40 let.... x:Dx pol bo meu pa nik: SHTRITOF UPOKOJENI SHPIJUN zlomk....tralala Že nekajkrat sem napisal, da jaz ne bom fotografiral, ampak bom vzel s sabo fotografa. Če ga bodo zaprli, pa ne morem pomagat. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.