B_L_B 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Slučajno sem naletela na spletno stran, kjer je astrolog naredil kompozite ali sinatrije kart med bogatimi ljudmi in valuto Dolar. Po Astro Statistics ima večina najbolj bogatih ljudi na svetu slabo aspektirano Venero ali pa slabe aspekte med Venero in Saturnom. Navedel je še nekaj primerov: - Bill Gates Venera konj. Saturn kvadrat Jupiter in Pluton- Donald Trump Venera konj. Saturn kvadrat Jupiter- Francois Pinault Venera opozicija Saturn kvadrat Jupiter- Ingvar Kampras IKEA Venera kvadrat Saturn- Armancio Ortega ZARA Venera konj. Saturn opozicija Neptun- Liliane Bettencourt L'OREAL Venera kvadrat Uran- Warren Buffet Venera opozicija Uran in kvadrat Pluton- Carlos Slim Helu Venera konj. Lilith- Michael Dell Venus kvadrat Saturn, Pluton in Uran Ker mi živimo v Evopi in imamo za valuto Euro, moramo izrisati karto te valute. Rojena je bila 1.1.1999, Bruselj, Belgija. Ura rojstva neznana. Sedaj pa hitro pogledat, če imate podobne aspekte! Kakšen srečnež? Vir: http://www.astrevolution.net/categorie-705808.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 13. september 2007 Avtor Prijavi Deli 13. september 2007 V natalni karti imam opozicijo med Venero in Saturnom. Moj Jupiter pa je v opoziciji z eurovim Neptunom, Venero in v kvadratu s Saturnom.Moje trenutno finančno stanje: za zjokat. Mogoče pa euri čakajo na kakšen ugoden tranzit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 ...heh ce bi blo to tok enostavno da mas slabo venero pa si bogat pol bi jaz dnarja kokr majo arabci peska...venera kvadrat saturnvenera kvadrat marsvenera opozicija neptunvenera trigon plutonvenera inkonjunkcija uranvenera inkonjunkcija asc...vse v orbisih tam najvec 3 stopinje... pa se retro je venera... jaz bom Bill Gates... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Hm, zanimivo. Pri meni je Venera konjukcija Merkur, sekstil Luna, trigon Jupiter, trigon Lilith, trigon Vertex.Vladar MC-ja je v 2. hiši. Tam imam pa Marsa in Jupitra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Me zanima kje ti vidis v rojstni karti pri Billu Gatesu Venera konjukcija Saturn.Meni vse karte kazejo da ima Jupiterja v konjukciji s plutonom in oba v drugi hisi, ki pa je v levu, kar kaze grozno grozno bogatega cloveka!A ti mogoce delas primerjalno karto z rojstnim datumom evra ali dolarja!LP! Slučajno sem naletela na spletno stran, kjer je astrolog naredil kompozite ali sinatrije kart med bogatimi ljudmi in valuto Dolar. Po Astro Statistics ima večina najbolj bogatih ljudi na svetu slabo aspektirano Venero ali pa slabe aspekte med Venero in Saturnom. Navedel je še nekaj primerov: - Bill Gates Venera konj. Saturn kvadrat Jupiter in Pluton- Donald Trump Venera konj. Saturn kvadrat Jupiter- Francois Pinault Venera opozicija Saturn kvadrat Jupiter- Ingvar Kampras IKEA Venera kvadrat Saturn- Armancio Ortega ZARA Venera konj. Saturn opozicija Neptun- Liliane Bettencourt L'OREAL Venera kvadrat Uran- Warren Buffet Venera opozicija Uran in kvadrat Pluton- Carlos Slim Helu Venera konj. Lilith- Michael Dell Venus kvadrat Saturn, Pluton in Uran Ker mi živimo v Evopi in imamo za valuto Euro, moramo izrisati karto te valute. Rojena je bila 1.1.1999, Bruselj, Belgija. Ura rojstva neznana. Sedaj pa hitro pogledat, če imate podobne aspekte! Kakšen srečnež?Vir: http://www.astrevolution.net/categorie-705808.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 ..Gates ima res konjunkcijo venere in saturna(28. oct, 1955, 21.15, Seattle, Washington)... res pa je da ma tut Pluton konjunkcija Jupiter v drugi hisi na REGULUSU... je pa precej velik orbis, da bi bilo to v kvadratu(venera na 20 sco., saturn na 21 sco., jupiter na 27 leva in pluton na 28 leva)......so pa teli dinamicni aspekti med venero in saturnom res zelo pogosti v kartah bogatasev in prej ko ne majo skoraj vsi res slabo venero... npr. se Oprah Winfrey venera konj. sonce oboje kvadrat saturn(vse EXATNO)... verjetno gre za kompenzacijo... ko hoces skoz ker dokazat lastno vrednost... so pa zal vsi po vrsti vec ali manj nesrecni v zivljenju... jah kokr prav Smolar: Srece ne prnese dnar, le radi se imejte... sam to je za venera-saturn kombinacijo tezje nardit kokr pa dnar... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 ojoj se opravicujem, sem spregledal venera konjukcija saturn pri Gatesu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Hm, zanimivo. Pri meni je Venera konjukcija Merkur, sekstil Luna, trigon Jupiter, trigon Lilith, trigon Vertex.Vladar MC-ja je v 2. hiši. Tam imam pa Marsa in Jupitra. Ja skoraj prej bi stavila, da bi s tako venero dosegel več materialnih dobrin, kot z blokirano. No tebi ne bo ničesat manjkalo, pa še optimisti si, hahahaha. Me zanima kje ti vidis v rojstni karti pri Billu Gatesu Venera konjukcija Saturn.Meni vse karte kazejo da ima Jupiterja v konjukciji s plutonom in oba v drugi hisi, ki pa je v levu, kar kaze grozno grozno bogatega cloveka! Očitno ima res blokirano venero, vendar jupiter (veliko) v konjukciji s plutonom (ogromno) in to v drugi hiši daje predispozicijo, da je med najbogatejšimi na svetu. Očitno močnejši planeti prevladajo nad venero, ki je šibkejša od jupitra in plutona. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 14. september 2007 Avtor Prijavi Deli 14. september 2007 Mogoče ti dinamični aspekti med Venero in Saturnom, pa tudi Jupiterom, tudi kažejo na bankrot. Za Donalda Trumpa vem, da je že večkrat bankrotiral in pravijo, da dejansko sploh nima denarja na računu, da operira vse s krediti. Tisti, ki imajo denar tudi pravijo, da več kot ga imaš, bolj te je zanj strah. Veliko bogatih ljudi je tudi škrtih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Mogoče ti dinamični aspekti med Venero in Saturnom, pa tudi Jupiterom, tudi kažejo na bankrot. Za Donalda Trumpa vem, da je že večkrat bankrotiral in pravijo, da dejansko sploh nima denarja na računu, da operira vse s krediti. Tisti, ki imajo denar tudi pravijo, da več kot ga imaš, bolj te je zanj strah. Veliko bogatih ljudi je tudi škrtih....men se zdi pa cis logicno da gre za kompenzacijo... fist nic fatalisticnega... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Z ZLATO ŽLICO V USTIH Dobri aspekti med Jupitrom in Plutonom(sekstil,trigon)opozarjajo ,da se je natus bodisi že rodil s srebrno žlico v ustih,bodisi si bo bogastvo zlahka ustvaril z delom,lahko tudi nezakonitim,moralno vprašljivim ali ali morbidnim.Lahko pomenijo,da se natus koplje v zlatu zaradi bogate dediščine,morda vodi pogrebni zavod ali pa je zagovornik hudih kršilcev Zakona,ki se prav zaradi njegove iznajdljivosti zmeraj izmaknejo roki pravice.Kažejo lahko še na vojnega dobičkarja,ki brez slabe vesti kuje dobiček iz tuje nesreče.Slabi aspekti(kvadrat,opozicija,tudi konjukcija) med Jupitrom in Plutonom so slabo znamenje za blaginjo.Natus sicer lahko obogati,a prej ko slej mu bo premoženje odnesla neka katastrofa –Vojna ujma,vojna,izguba dediščine na sodišču, ugrabitev in izsiljevanje. Hmmmmm Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Bogastvo je zelo relativen pojem. Meni se še najbolj dopade naslednja definicija: "Bogat ni tisti, kateri veliko ima, pač pa tisti, kateremu malo rabi". Po tej definiciji je lahko nekdo s povprečnim materialnim imetjem bogatejši celo od samega Billa Gatesa. Mimogrede: na tem spisku manjkajo arabski šejki, dejanski najbogatejši ljudje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Jm tud bogata:Venera kvadrat SaturnVenera inkonjunkcija UranVenera opozicija NeptunVenera opozicija MC Pa da me neb slučajno pol kdo pršu fehtat za gnar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Jm tud bogata:Venera kvadrat SaturnVenera inkonjunkcija UranVenera opozicija NeptunVenera opozicija MC Pa da me neb slučajno pol kdo pršu fehtat za gnar. En pobož za tvojo Venero Morda ti je Jupiter bolj naklonjen.Si pogledala kako se Venera obnaša v progresijah in direkcijah? Morda se bo (je) počasi naveličalagori omenjene družbe. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Bejba, veš, da se čisto nič ne spoznam na to, tko da niti ne vem, kaj so to progresije in direkcije in kje jih najdem. Mam sam spisek mojih planetov, če me kdo vpraša, da povem, kje mam kej, pa kaj je kej v hišah. Jupitra pa tud ni videt nikjer. Edin tko: Luna kvadrat Jupiter Ja, za venero so mi pa že povedal, da sm ga najebala v odnosih. Sej, nimam kej, slej k prej se bom mogla pač sprjaznt, da mi kloštr ne uide. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Bejba, veš, da se čisto nič ne spoznam na to, tko da niti ne vem, kaj so to progresije in direkcije in kje jih najdem. Mam sam spisek mojih planetov, če me kdo vpraša, da povem, kje mam kej, pa kaj je kej v hišah. Jupitra pa tud ni videt nikjer. Edin tko: Luna kvadrat Jupiter Ja, za venero so mi pa že povedal, da sm ga najebala v odnosih. Sej, nimam kej, slej k prej se bom mogla pač sprjaznt, da mi kloštr ne uide. eh ja, življenje teče dalje.Klošter pa tud ni najbolj zoprna stvar na tem svetu. Dostikrat, ko si želim miru, hkrati želim, da bi se znašla prav tam.Po drugi strani te, s tako postavljeno Venero, klošter ne mara. Venera hrepeni po tem, da se česa nauči.Kaj naj torej v kloštru počne ?Morda bi se, s skrajno disciplino, naučila brezpogojne ljubezni . Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Hm, a to pomen, da je zdej nisem sposobna? A je problem pr men? Sej, kokr vem, je res nism. Sam, tok zmešana se pa vseen ne zdim sama seb, da ne bi mogla met ene normalne zveze. Ampak očitno se motim. Disciplina pa tud ni moja vrlina, tko, da bom mogla očitno na naslednje življenje počakat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 15. september 2007 Avtor Prijavi Deli 15. september 2007 Hm, a to pomen, da je zdej nisem sposobna? A je problem pr men? Sej, kokr vem, je res nism. Sam, tok zmešana se pa vseen ne zdim sama seb, da ne bi mogla met ene normalne zveze. Ampak očitno se motim. Disciplina pa tud ni moja vrlina, tko, da bom mogla očitno na naslednje življenje počakat. Ni problem v tebi, le spoznala še nisi pravega. Moja teta mi je pred leti, ko sem bila obupana v ljubezni, dejala, da je vsak naslednji boljši od prejšnjega. Pa je imela prav. Od vsakega "nepravega" se naučiš, kaj hočeš pri "pravemu". Tako, da ni nič narobe s teboj, pač le še iščeš . In kdor išče, ta tudi najde. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Sem šla tud jz za foro pogledat, če bom kdaj bogata čeprav jz bogastva ne merim v evrih Nimam nobenega slabega aspekta z venero vendar mi je najbolj v oči padla dvojna konjukcija Plutona in Mars??? Pitaj boga kaj to pomen... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Nimam nobenega slabega aspekta z venero vendar mi je najbolj v oči padla dvojna konjukcija Plutona in Mars??? Pitaj boga kaj to pomen... Tole ne vem, če ravno drži. Mislim, da je tvoja venera v opoziciji z luno (venera na 11 škorpiona, luna na 16 bika).? Kaj si mislila z dvojno konjukcijo plutona in marsa? Tvoj pluton je na 17 stopinji vage, mars na 8 stopinji strelca, zato ne vem o kakšni konjukciji govoriš? Ali so to tvoji podatki? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Ola Lunca jz sem gledala sinastrijo mene in evra...kako se ujameva ha ha... Drugače pa so to moji podatki... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Ni problem v tebi, le spoznala še nisi pravega. Moja teta mi je pred leti, ko sem bila obupana v ljubezni, dejala, da je vsak naslednji boljši od prejšnjega. Pa je imela prav. Od vsakega "nepravega" se naučiš, kaj hočeš pri "pravemu". Tako, da ni nič narobe s teboj, pač le še iščeš . In kdor išče, ta tudi najde. Tenks. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Palchica 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Ni problem v tebi, le spoznala še nisi pravega. Moja teta mi je pred leti, ko sem bila obupana v ljubezni, dejala, da je vsak naslednji boljši od prejšnjega. Pa je imela prav. Od vsakega "nepravega" se naučiš, kaj hočeš pri "pravemu". Tako, da ni nič narobe s teboj, pač le še iščeš . In kdor išče, ta tudi najde. OK, tole sem rabila zdaj. Pa strinjam se, čeprav ni namenjeno meni. Če drugo ne, veš, česa definitivno nočeš, če že tega ne veš, kaj hočeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Samo za informacijo!!!! Že 14 let najbogatejši Američan Najpremožnejši Američani, ki se jim je uspelo uvrstiti na najnovejši seznam 400 največjih bogatašev v ZDA, ki ga sestavlja ameriška gospodarska revija Forbes, imajo na svojih bančnih računih vsaj po 1,3 milijarde dolarjev. Vrh letošnjega seznama je tako kot že v preteklih 13 letih zasedel 51-letni ustanovitelj Microsofta Bill Gates. Njegovo premoženje je ocenjeno na 59 milijard dolarjev (42 milijard evrov), kar je šest milijard dolarjev več kot lani. Drugi najbogatejši Američan na najnovejšem seznamu, ki ga je Forbes objavil v četrtek zvečer v New Yorku, je vnovič investitor in prvi mož holdinga Berkshire Hathaway, 77-letni Warren Buffett z 52 milijardami dolarjev vrednim premoženjem. Tretje mesto je obranil 74-letni igralniški mogotec Sheldon Adelson s premoženjem v vrednosti približno 28 milijard dolarjev. Prvi mož družbe Oracle Larry Ellison (63) je zasedel četrto mesto, sledita ustanovitelja spletnega iskalnika Google, Sergey Brin (34) in Larry Page (34). To sta tudi najmlajša super bogataša - vsak ima na bančnem računu po 18,5 milijarde dolarjev. Z lanskega 12. in 13. mesta sta se letos povzpela na peto in šesto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.