Guest lukakoper 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 a mi zna kdo povedati v kateri dobi smo zdaj? ravkar sem gledal film Lasje (Hair, 1979) in sem navdušen nad uvodnim komadom ki nas popelje v film: 'aquarius', kar pomeni vodnar. tisti čas, ko so bili hipiji pa to, naj bi bila doba vodnarja, in besedilo pesmi gre nekako tako: ko je luna v sedmi hiši in ko se jupiter 'zravna' (ang. 'aligns'; upam da sem prav zadell prevod) z marsom, takrat (je verjetno doba vodnarja?) bo mir vodil planete in ljubezen bo krmila zvezde tu se gre verjetno nekaj o smislu dobe vodnarja in kakšen vpliv ima vodnar v tej dobi oz. katera čustva bodo prevladovala v tej dobi... a me razumete? zanima me v kateri dobi smo zdaj in kaj to pomeni za naš čas lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 baje smo v prehodnem obdobju med ribami in vodnarjem.... nekateri pravjo, da je II svetovna vojna konec obdobja rib, kar pa nekak ne drži, ker naj bi bil jezus rojen na začetku obdobja rib; in ker vsako obdobje traja približn 2150 let, naj bi se obdobje vodnarja začelo okol leta 2150... se pravi, da so hipiji nekak prvi začeli oznanjati to novo dobo, ki pa se najvrjetneje ni še začela, v to dobo šele vstopamo... tko naj bi se na zameljo začele dovajati nove energije, s katerimi naj bi se počasi spremenili tudi ljudje (tuki pridjo menda v ospredje "indigo otroci"); seveda na bolje neki o tej spremembi naj bi govoril tud koledar starih majev, ki napovedujejo "konec sveta" 21. dec. 2012, kar pa mnogi vrjamejo, da je samo prehod v obdobje vodnarja Ja nekateri pravijo, da era rib traja 2000 let, zato bi lahko rekli, da smo že zapluli v ero vodnarja. Možno pa je, da vstopamo v to ero, verjetno se vpliv že pozna? Vladar vodnarja je uran, ki je naravni vladar 11 hiše, hiše prijateljstva, zato naj bi ta era bila precej usmerjena na drugače mislečo generacijo, bolj prijateljsko, manj materialistično. Za to obdobje bo držalo, da je vedno manj težkih konvencionalnih vzorcev, prihaja na površje drugačnost. Mislim, da se je s porokami istospolnih ta era že pričela, kajti v eri rib, to skoraj ne bi bilo mogoče. Opazujmo, kaj nam prinaša to obdobje, postanimo prijateljski. Je pa v eri vodnarja krasen čas za razpon astrologije. Vedno več ljudi se zanima za pravo astrologijo, ne mislim branja kratkih napovedi po razno raznih časopisih, ki precej razvrednotijo to ekzaktno vedo. Uran je astrologija, zato v času vodnarja lahko pričakujemo povečano znanje in tudi število ljudi, ki se bo pričelo zanimati zanjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.