sany 29. avgust 2002 Prijavi Deli 29. avgust 2002 če vam je dougčas, povejte kaj kj počnete pa če se že veselite šole ali žalujete? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. avgust 2002 Prijavi Deli 29. avgust 2002 dolgčas mi je blo zadnič, ko še nisem vedel kaj sploh to je Dolgčas.potem se m ga spoznal in sedaj se mu ne prepuščam. Meni ni nikoli dolgčas, vedno se nekaj dogaja, če pa se že ne, potem že poskrbim, da se . dolgčas je izguba časa, dneva. dolgčas moraš znat aktivirati.po moje se moraš znat dolgočasiti, ampak tako morda tut zboliš, pa še kaj nenapovedanga narediš morda mi je dolgčas takrat, ko se izgubim.iščem rešitvenajdem, če se prepusitm. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 30. avgust 2002 Prijavi Deli 30. avgust 2002 ČAVČI!!! Pri meni je šole konec, zdaj se pripravlajm na diplomo... Zdaj mi je recimo zeloooo dolgčas in žal enega pravega recepta za to ne poznam... Raje razmišljam, kaj bom oblekla za zvečer... Pokowc, zelo dobro, da tako razmišljaš... POZITIVNO!!! EN LEP IN ZANIMIV PETEK VSEM!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 31. avgust 2002 Prijavi Deli 31. avgust 2002 ta pojem, dolgčasa je nekak podoben pojmu osamljenost...??? am...a??? hehe - men je včasih 60 sekund velik preveč za 1 minuto, včasih mi je pa 24 ur premal za 1 dan..)) pokowc:morda tud zboliš, ko kaj nenapovedanega narediščist možno..., sam kaj pa če je to nenapovedano narejeno tko v pozitivnem smislu...in ne v obliki nekih blokad??? pol verjetn ne zboliš...hmm? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. september 2002 Prijavi Deli 3. september 2002 Porkodio. Bi se strinjal z Rdečo Kapico, hmm...pardon... s kapico, da je osameljonst povezana z dolgčasom. Na to pa res nisem pomislil, ko sem se razpisal o osamljenosti icon_smile_dissapprove.gif.Ej, kva je dolgčas, je zelo pogost stavek ki ga slišim skoraj vsak dan icon_smile_dissapprove.gif. Mislim da je treba delati na temu, da ti ne sme biti dolgčas. Človek mora biti čimbolj aktiven na vseh področjih, samo da ne bo dolgočasja. Apatija, dolgčas to je kot nekakšna zoprna nadloga. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. september 2002 Prijavi Deli 3. september 2002 ........DOLGČASU NAREDIŠ NEKI TAZGA, MORDA NEPREMIŠLJENEGA, pa zato takrat si zadoščen z občutki .tavanje in dolgčas, čas za mirovanje ? pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2002 Prijavi Deli 3. september 2002 Meni nikoli ni dolgčas... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. september 2002 Prijavi Deli 3. september 2002 pa ne no...icon_smile.gif, sej je nekak razlika med dolgčasom in osamljenostjo..., sm se tudi js nekak najbrž prenaglila, z vsem skup, sam vedno, ko neki vidim, preberem, slišim, dobim zraven še majhen miljon (no mal pretiravam...icon_smile_blush.gif) asociacij...)) tko, da sm začela razmišljat, da je pa le neka razlika..., al ja? Volk K.L.:porkodio...) hehe, zanimiva besedica icon_smile_cool.gif Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
someone 4. september 2002 Prijavi Deli 4. september 2002 Menim, da je razlika. Takrat kadar ti je dolgčas, neprestano iščes,premišljuješ nekako nekaj pač hočeš storiti,predvsem pa nisi zalosten Ko si osamljen si predvsem zalosten, nic se ti ne ljubi, svet vidis nekako v "temnejsi" obliki,.... morda hrepenis po ljubezni Tako se meni zdi. LP Someone Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. september 2002 Prijavi Deli 5. september 2002 A tako kapica icon_smile.gif. Čeprav nisem iz Primorske, imam rad Primorsko, še posebej pa Primorke. Tale porkodio, sem se nalezel od ene primorke-kolegice, samo kolegice icon_smile_big.gif, prosm lepo. No ko smo glih pri dolgčasu, na Primorskem pa res ni dolgčasicon_smile.gif. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. januar 2003 Prijavi Deli 11. januar 2003 quote:No ko smo glih pri dolgčasu, na Primorskem pa res ni dolgčas.He he he... pa še res je! Hmm... dolgčas? Bolj ko razmišljam, kdaj mi je dolgčas, bolj ugotavljam, da mi ni nikoli dolgčas. quote:ta pojem, dolgčasa je nekak podoben pojmu osamljenost...??? am...a??? Ma ni nujno. Lahko si tudi v družbi s ful ljudmi, pa ti je dolgčas. Jaz pa zdej tle doma sama, pa mi ni dolgčas - seveda, k sm na LN forumu! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Tamara ******************* Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 5. februar 2003 Prijavi Deli 5. februar 2003 Včasih, ko se mi nič ne ljubi, si pustim, da mi je dolg čas. Takrat se vsedem pred TV in si pustim lenarit. Drugače vedno kaj počnem. LP ! vanja ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2003 Prijavi Deli 5. februar 2003 Opsala! hehe... Tamara, Vanja... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif Marsa Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. februar 2003 Prijavi Deli 5. februar 2003 http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif dougchas...heheto pomen de dalj zhvishk cajt pochasnej mineva..hehe http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif nch dougchas chasa ni...je samo prostor in situacija Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Z eno besedo povedano: osamljena, žalostna....sta že dve besedi, zoprni !Kako človek to prežene, če se smili samemu sebi in želi nekaj kar nima ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Z aktivnostjo.....kakršnokoli že.......sam, da migaš .....in pa....mogoče malo bolj uživaj v tistem.....kar imaš . Meni v bistvu ni nikoli dolgčas.......je pa mi včasih kdo dolgočasen :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Tudi meni, kadar trobenta eno in isto kadar koli ga poslušam ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Zakaj pa ga pol.....večkrat poslušaš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Ja, dobro vprašanje ! Prav zares, zakaj ? To je treba popravit ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Ko mi je / Če mi je dolgčas/čas dolg grem: na LNF, mejle pregledovat, brat knjigo8in izpisovat vse po poglavjih kaj se najde o vsaki književni osebi in dogajane v poglavcju, za cankarjevo!!! Letos mamo Cimre od Maje Novak) In potem ni mi več dogčas oz. čas dolg! Je krajši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 tut dolgčas je včasih zanimiv... Ampak, če nam je potem zanimivo nam ni več dolgčas! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Kaj je sploh dolgčas? uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 dolgčas,je namišljen stranski produkt Neaktivnosti,kjer se poizkuša človek nekam vključit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 DOLGCHAS JE NATEGNJENA SITUACIJAV NATEGNJENEM PROSTORU 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 dolgčas je nekaj tako lepega,da mu jaz včasih pravim ustvarjalno dolgočasenje Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.