Mick 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 ...in to dolgo časa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Če je komu dolgčas si lahko pogleda..................Christmas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Največkrat se dolgočasimo z ljudmi, s katerimi se ni dovoljeno dolgočasiti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 najlepše se je dolgočasiti, ko si sam Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 pa chlouk dlje zhivi, che mu je dolg chas....k cajt pochasnej mineva 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 pa chlouk dlje zhivi, che mu je dolg chas....k cajt pochasnej mineva 666 zlobijeu....tralala Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Vsaj do sedaj se še nisem dolgočasila Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Komur je vsak dan dolgčas, naj se ne pritožuje čez kratkost življenja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 pa chlouk dlje zhivi, che mu je dolg chas....k cajt pochasnej mineva Hm......se fajn sliši ......samo pol verjetno dlje...........životari Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 to en frend fura...k je drgach oficir v SV ma doma sobo...chist belo, pa bel fotel notr...pa nch drucga....in tam se gre dolg chas to drgach njegova teorija 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 kuko že tista... 'dolgost življenja našega je kratka'... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 ampak samo v primeru,DA KRATKO POTEGNESH.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Komur je vse dolgočasno, je tudi sam dolgočasen. Ruski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 kaj delas, ko se dolgocasis...? v bistvu je po definiciji to nemogoce, ker cim kaj pocnes, se ne dolgocasis vec. sicer je pa po moje samo stvar tega, ce v cem uzivas, ali ne.lahko nekaj delas, pa se zraven blazno dolgocasis, lahko pa nic ne pocnes, pa ti nic ne manjka. v glavnem: meni ni nikoli dolgcas...mogoce, ker sem s primorske...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 To pa nisem vedel, da Primorcem ni nikoli dolgčas , no saj je pohvalno Brezdelnost ima rado dolgčas. Ruski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Pismo men tud ni nikol dolgčas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 a ni to hecn...tisti k nam nikol ni dolgchas,mamo najvech za povedat... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Pozdrav....no še ena iz Primorske saj je dobro, da je še tako....lep večer vsem povsod Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 sej zato nam pa ni dolgčas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 a ni to hecn...tisti k nam nikol ni dolgchas,mamo najvech za povedat... 666 zlobijeu....tralala gotov zato, ker si ne razbijamo glave z doooooolgcajtooooooom Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Čutimo potrebo, da za svoje dolgočasje in svoje nesreče vedno obtožujemo nekoga drugega. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Čutimo potrebo, da za svoje dolgočasje in svoje nesreče vedno obtožujemo nekoga drugega. ti pa že nisi takšen Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 meni se tudi ne zdi, borism....ali je to samo en pregovor, pa si zraven pozabil napisat 'puscavski' te malo hecam, tole s primorsko pa...ne vem, sem tukaj nekje prebrala, da tam ni dolgocasja, potem bo ze res! ceprav sem med tednom vedno v LJ, pa se tudi ne dolgocasim..pa 11 let sem bla v tujini, pa mi tudi ni blo dolgcas...hm! itak je to vse samo na papirju, ce mene vprasas. a je menihu, ki cel dan meditira, dolgcas...? a nam je dolgcas, ko spimo...? al spimo zato, da nam ni dolgcas?najboljse, da grem kar spat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Nisem takšen ne x!x ........avtor tega citata je pokojni Matija Pascal, Pirandello, Luigi.....živel in užival od leta 1867- 1936. Sem vaju prepričal( Umetnica in Tinka x!x ) Lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 najboljse, da grem kar spat če si zaspana, je to najboljša ideja :o|o: Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.