umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Nisem takšen ne x!x ........avtor tega citata je pokojni Matija Pascal, Pirandello, Luigi.....živel in užival od leta 1867- 1936. Sem vaju prepričal( Umetnica in Tinka x!x ) Lep večer mogoče Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 popolnoma preprical sem te zato vprasala, ker se mi zdelo, da je od nekje... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 TINKA UMETNICI pa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 UMETNICI pa [/color]se boš moral pa bolj potrudit, da me boš popolnoma prepričal Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Kaj sem te za kaj obtožil Umetnica .......grem spat, boš pa mogoče jutri ko je nov dan popolnoma drugače mislila.....lahko noč Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Kaj sem te za kaj obtožil Umetnica .......grem spat, boš pa mogoče jutri ko je nov dan popolnoma drugače mislila.....lahko noč ne, nič me nisi obtožil, sam prepričal me nisi povsem če greš pa spat - pa lahko noč :o|o: Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Kako pa lahko človek tebe osebno prepriča v kaj nasprotnega Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Kako pa lahko človek tebe osebno prepriča v kaj nasprotnega tko kot si napisal Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Smotkota Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Če bi mi bil dolgčas, ne bi tega tule pisal....grem spat ob neprepričanju.....lepe sanje in lep ponedeljek, ma zdaj vidim, da jutri že ne bom jutranji tip lunatka, saj včasih je pa tudi takole fajn Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Smotkota yes x!x Mick Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Glejga Mick....odkod si se pa ti vzel ......vsekakor pozdrav in uživaj večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Heh, dolgčas , to moram pa v slovar tujk pogledat, kaj pomeni . Meni osebno ponavadi primanjkuje časa - celo kronično bi se lahko reklo. Se vadim v tem, da delam eno samo stvar naenkrat - ne več, ker potem človek od ničesar nič nima, oz. dosti premalo, tako da težav z dolgočasjem nimam... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Dolgočasje je v najožjem sorodu z obupom. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 je pa velik odvisno od tega, kdo se dolgočasi in zakaj se dolgočasi Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Dolgočasje- SRAMOTA. Morus Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Dolgočasje- SRAMOTA. Morusa ni to mal groba ocena Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ne vzeti tako osebno, še posebej, če se rada dolgočasiš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ne vzeti tako osebno, še posebej, če se rada dolgočasiš kako pa si pogruntal, da se rada dolgočasim sej nisem vzela osebno, sam vseh ljudi ne gre metati v isti koš. pa itaq vem, da je un avtor, ki si ga napisl, kriv za izenačenje sramote in dolgočasja Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Pazi, da ne pride Mick in poreče, da sva "smotkota", kar uživaj v dolgočasju, kako vem......če mucu stopiš na tačko ali rep, se oglasi "MIJAV" .....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Mick se nič ne moti, če reče "smotko" ja muc prav potih zašepeta - miiijauuu, če ga zmotiš v dolgčasu Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Ko prebiram tole po vaši filozofiji "dolgčas" sploh ne obstaja??? (Izjeme so tisti, ki priznajo, da jim je dolgočasno.) Zakaj? Se si jo sploh ne bi izmislili besede dolgčas. Tako obstaja v vseh jezikih, po celem svetu ma enak pomen. Ko mi je dolgačasno prebiram forum. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 in preženeš dolgčas, ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Seveeeda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 a vidiš če se človek zna zaposliti ni problem z dolgočasjem, ker poznam ljudi ki jim je tko dolgčas, se presedajo na fotelju, preklapljajo programe, naveličani, komaj čakajo da gredo spat, ej, to je tisti dolgčas ki ga jaz osebno ne poznam. je dost stvari ki me lahko zaposlijo (pol pa naslednji dan službo zamudim pst) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.