umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 kaj je že to - dolgčas? men je včasih prav fino, ko ni kej počet,se čist skuliram in uživam temu rečem ustvarjalno dolgočasenje - tako umetniško Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Meni sploh ni dolgčas, pa čeprav me sploh ni tle gor......pozdrav vsem in lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 spim od 5 do 6 ur. Pa mi je še malo, majčkeno, dolgčas, vendar ne v izobilju, to potrata. Tiste trenutke, ko mi je, pa razmišljam, kako preženem dolgčas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Minljivost je pogoj za smisel. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Kaj je že to dolgčas? Meni ga primanjkuje Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Jest tudi čakam, kdaj bo dolgčas prišel pome!!!! Mogoče mi ga bo pa DEDEK MRAZ prinesel? Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Še Evagelija ni kratkočasno dolgo poslušati. Srbski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Tat je nepošten človek, vendar kulturen. Ukrade človeku uro in zbeži.Dolgočasen človek krade človeku čas in noče zbežati. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 hahja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Dolgočasiti se ni težko, če povemo vse, kar vemo. Voltaire Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 bolj me skrbijo tisti ki jim primanjkuje časa in si ga nočejo vzeti .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Čas razkrije človekov značaj. Kitajski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 LJUBIČAS,KI TI DA ČAS.HVALA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Tam, kjer je čas,se ura ustavi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Meni je v šoli dolgčas...........čudim se, da ne zaspim.........mogoče pa ni dolgčas.......ne sej z Nordico čvekama........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Če pa je res! Blazno dolgčas.......................................................................in pol ..................čvek........čvek...................in drrrrrrrrrrr zvoni in k naslednji uri.......................in potem spet ista pesem!!! Isti čvek?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Kdor se preda času, ga odnese, kdor se mu upira, ga iztrga. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Ko bi mi lahko kdaj majčkeno dolgčas ratalo.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Mushi prepusti se in uživaj ...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Boris lep dan tudi tebi želim! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Človeku, ki je izumil URO, je po osovraženosti takoj za človekom, ki je izumil delo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.