iceman 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 sm opazu da se da tle tut kšno bl tako vprašanje postaviti... pa me zanima kdaj ste ženske zadovoljne ko vam vaš izbranec pokaže svojo moškost?lahko odgovorite v cm al pa na kakšen drug način? tko da mau vidmo mnenja!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 dragi moj, cm-ji so nepomembni... pomembna je denarnica takrat ti tudi leporečit ni treba precej dolgočasna zadeva Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 cisto iskreno,kaj pa naj delam z bogatim, oslovsko obdarjenim moskim, dolgorocno? hm, razen, ce ga ne dobim s swat opcijo,da ga lahko zamenjam za drugace tvegano nalozbo.recimo za fluid, pa nasmeh.no ja, pa mal tehnike. ne prenesem dolgocasnih in nezanimivih ljudi, pa odnosa v katerem bi si tesila praznino s parfumi. in max maro. in ponavadi intima takrat postane le praznenje frustracij na drugem,ena sama agonija.pijavski odnos. sej k me bo pamet srecala bom zacela mogoce sebe prodajat, ampak se mi zdi, da se velik preneumna, da bi to docakala.sploh pa pretrmasta. zadovoljna pa sem, oja, to pa ze. aja, kako mislis na kaksen drug nacin? Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 imaš kar imaš, vnovči kar imaš, vedno se najde, takšna, ki je zadovoljna jaz osebno imam najslabše izkušnje s takimi, ki točno vedo, kaj vsako žensko zadovolji Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iceman 27. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2007 aja, kako mislis na kaksen drug nacin? jah kšne nerade izražajo cm....pa sam rečejo važn da ga je več u dolžino k pa u širino in obratno...use smo že doživeli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 joj, revez!mah ne vem, se mi zdi, da sem malo za casom iceman, ampak zdi se mi pa tudi,da so mlajse generacije cist podivjale.zdej, kdo je kle kriv kdo ni, bi blo neumno ugotavljat,verjetno vsi mal.ampak to je ze za drugo temo. jaz se zdaj pravim.vazno je, da te doseze v celoti.to je pa itak taka redkost, da je ne dobis kar tko, in ko jo imas, kje imas pol sploh lahko misli pri cm? takrat razmisljas o letih, ne pa o centimetrih.po moje... Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 cisto iskreno,kaj pa naj delam z bogatim, oslovsko obdarjenim moskim, dolgorocno? hm, razen, ce ga ne dobim s swat opcijo,da ga lahko zamenjam za drugace tvegano nalozbo.recimo za fluid, pa nasmeh.no ja, pa mal tehnike. ne prenesem dolgocasnih in nezanimivih ljudi, pa odnosa v katerem bi si tesila praznino s parfumi. in max maro. in ponavadi intima takrat postane le praznenje frustracij na drugem,ena sama agonija.pijavski odnos. sej k me bo pamet srecala bom zacela mogoce sebe prodajat, ampak se mi zdi, da se velik preneumna, da bi to docakala.sploh pa pretrmasta. zadovoljna pa sem, oja, to pa ze. aja, kako mislis na kaksen drug nacin? diplomirana ekonomistka čisto offtopic... (ej, kere delnice oz. VP se splača trenutno kej kupvat tuhtam mal na telekom in petrol ) ontopic... ma, tipice padate na keš... fertik ... ker drugače se tipi ne bi obnašal tko, kot se... je pa možnost, da tipi samo mislimo, da padate na keš in se potem obnašamo, kot se... ve nas pa sam tolerirate, ker pri dveh spolih, tretje možnosti enostavno nimate kar se pa cm tiče iceman... od dvanajst naprej je vse ok... tuki ni treba met glih aakhuta za zgled ampak ne igrajo tako gromozanske vloge... ko boš odrastel, boš vedel Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 :xx!: :xx!: :xx!: BULLSHIT!!!!Ne se razburjat, s tem se marsikateri tolaži. Je lažje to, kot pa priznat, da je problem drugje (in ne pri tem, da nima denarja). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 Ok, se ne bom ... samo tele izjave me pa RES pogrejejo. Ok, itak se najdejo TUDI take. Logično ... enako kot nekateri tipi iščejo blond bejbe z modrimi očmi in 90-60-90. A pol nej rečem - tipi itak iščejo take punce, jaz grem pa kar pred strelski vod, ker ne ustrezan niti enemu od teh meril al kaj? :xx!: :xx!: :xx!: Razumem, kaj te moti in tudi meni ni všeč.Ampak večina nas ve, da temu ni tako. Tisti, ki pa resnično mislijo, da vse punce padamo na denar, imajo pa za moje pojme hude probleme in v bistvu sploh niso vredni tvojih (mojih, naših) živcev. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 Zadovoljna nisem nikoli. Sem pač ženska ) Padem pa ponavadi na malo drugačne moške . Take ki ne iščejo barbik in jim ni glavna stvar v vezi ljubosumje. Malo svojeglavi, neukrotljivi .... s strahom, da bi ga bejba ujela in mu vzela svobodo, .... željo po avanturah ...in še in še ... ampak to je moj 'program' po katrem jih zavoham, vsaka ima svojega Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 dragi in drage moje... ma, takoj ta psihologija... sej tisto kar sam pišem ni nujno, da je moj osebni primer in problem vse vojne in pizdarije na tem prelepem svetu se zaradi tega dogajajo. a so šli amiji širit mir in demokracijo fige-mige, šli so z vojno po nafto. zakaj tako nujno potrebujejo nafto za ohranjanje standrda. ampak zakaj hočejo imeti namesto dveh pet avtomobilov in tri petnadstropno hišo kje je motor... kaj vse to poganja LIBIDO čemu sicer vse to kazanje moči... to je kot demostracija spolne moči pri našopirjenem pavu govorim o globalnem pogledu. subtilna masovna podzavest. ne zdej to osebno jemat. nočem se omejiti na svojo osebo. jebeš jo... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 Ok, se ne bom ... samo tele izjave me pa RES pogrejejo. Ok, itak se najdejo TUDI take. Logično ... enako kot nekateri tipi iščejo blond bejbe z modrimi očmi in 90-60-90. A pol nej rečem - tipi itak iščejo take punce, jaz grem pa kar pred strelski vod, ker ne ustrezam niti enemu od teh meril al kaj? :xx!: :xx!: :xx!: ja... jst te bom pa v strelskem vodu z amorjevo puščico cilu v redu punce ste... ni dvoma niso vse take... in tudi malo "samo" takih je... so pa določene tendence in nagnjenja... pa ne vse takoj osebno vzet Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 huh so te nazjale ccc kaj je pomembneje. vljudnost ali resnica v življenju? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 ontopic... ma, tipice padate na keš... fertik ... ker drugače se tipi ne bi obnašal tko, kot se... je pa možnost, da tipi samo mislimo, da padate na keš in se potem obnašamo, kot se... ve nas pa sam tolerirate, ker pri dveh spolih, tretje možnosti enostavno nimate A bi se Spinoza s tem strinjal? A lahko pokaše kak izrek iz Etike temu v bran? Resno sprašujem, ker je že dolgo od kar sem to študiral. Je pa nekakšen etični utilitarist, tak da ne bi bil presenečen. huh so te nazjale ccc kaj je pomembneje. vljudnost ali resnica v življenju? Resnica, pa čeprav z vljudnostjo morda marsikam prideš, z resnico pa pred strelski vod. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 KUGA PA MAŠ ZA SPRAŠVAT, KDAJ JE BABA ZADOVOLJNA. KUGA PA MA BABA SPLOH BT ZADOVOLJNA. VAŽEN JE DA JE DEC ZADOVOLJEN! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 diplomirana ekonomistka čisto offtopic... (ej, kere delnice oz. VP se splača trenutno kej kupvat tuhtam mal na telekom in petrol ) ontopic... ma, tipice padate na keš... fertik ... ker drugače se tipi ne bi obnašal tko, kot se... je pa možnost, da tipi samo mislimo, da padate na keš in se potem obnašamo, kot se... ve nas pa sam tolerirate, ker pri dveh spolih, tretje možnosti enostavno nimate kar se pa cm tiče iceman... od dvanajst naprej je vse ok... tuki ni treba met glih aakhuta za zgled ampak ne igrajo tako gromozanske vloge... ko boš odrastel, boš vedel hm, sicer nisem kak borzni mesetar, ampak po moje je najbolje v kak nepremicninski sklad vloziti, ker ga pa mi v sloveniji, razen v sklopu pokojninskega s. nimamo, svetujem tujino, t.i. reit skladi. univerzitetna diplomirana eknomistka, prosim. sicer mam kredite, ampak rastem ob tem! vsak dan je minus vecji.... Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 hm, sicer nisem kak borzni mesetar, ampak po moje je najbolje v kak nepremicninski sklad vloziti, ker ga pa mi v sloveniji, razen v sklopu pokojninskega s. nimamo, svetujem tujino, t.i. reit skladi. univerzitetna diplomirana eknomistka, prosim. sicer mam kredite, ampak rastem ob tem! vsak dan je minus vecji.... V VSAKI VASI JE VSAJ ZA POLOVICO KOMBIJA EKONOMISTOV IN POL SE GREŠ PA TI TLELE HVALIT NEKAJ.KUGA MA PA BABA Z DNARJEM ZA RAZPOLGAT. ZATU MAŠ PA MINUS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 V VSAKI VASI JE VSAJ ZA POLOVICO KOMBIJA EKONOMISTOV IN POL SE GREŠ PA TI TLELE HVALIT NEKAJ.KUGA MA PA BABA Z DNARJEM ZA RAZPOLGAT. ZATU MAŠ PA MINUS mar bi sla teologijo studirat, bi saj lohka komu poturila ta minus! x!x Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 mar bi sla teologijo studirat, bi saj lohka komu poturila ta minus! x!x PA NISI TULK FEJST NAUMNASAM ZDEJ JE KASNO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kaur 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 ah jest pa poznam se ksno zlooo tipicno kes***...... Jebemlitish mi grejo na :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 ah jest pa poznam se ksno zlooo tipicno kes***...... Jebemlitish mi grejo na :xx!:TEB GREDO NA KURAC KEŠ PIČKESEVEDA, KO SI PA ENGA SIROMAKA VZELA, POL TE PA ŠE TAST ZAJEBAVA.RES NIMAŠ SREČE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kaur 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 (popravljeno) hehe bravo cvickar, v vsaki stvari najdes nekaj, da lahko enega zabijes..... res ti je to dobra poanta v zivljenju.... Se en najpopolnejsi osebek moskih predstavnikov.... Sicer pa, vse dobro ti zelim Popravljeno 27. oktober 2007 -> Kaur Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 hehe bravo cvickar, v vsaki stvari najdes nekaj, da lahko enega zabijes..... res ti je to dobra poanta v zivljenju.... Se en najpopolnejsi osebek moskih predstavnikov.... Sicer pa, vse dobro ti zelim PA ŠE LAŽEŠ TLE. ČE BI MOGLA, BI ME UŽLIC VODE UTOPILA IN TO ZATO, KER SEM TE TOČNO ZADU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 ...........s takimi, ki točno vedo, kaj vsako žensko zadovolji tako zadovoljiji samo na jeziku... huh so te nazjale ccc kaj je pomembneje. vljudnost ali resnica v življenju? resnica in iskrenost. Pa če te takoj postavi na realna tla, kar je po moje čisto prav. Ko šok mine si rečem, tip ma jajca in še prav je povedal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Men gre tud na kozlanje tole keš pičke posploševanje. Sploh zato, k sm si mogla vse do zdej SAMA kupit, ustvart...nič mi ni bilo k riti prinešeno, zato sem pa tud tok ponosna, kar se keša tiče. Ponavadi prva sežem po denarnici, ko je treba plačat, ker mi gre na živce, da se je večina tipov do zdej ful obotavljala pri tem. So sicer ble svetle izjeme. Ampak res eni 3-je do zdej! Tko da, če se že gremo posploševanje, prov...vsi tipi ste do amena škrti. Eto. No, ja, mogoče bo pa res treba na prešaltat na keš pička stil, pol pa bom popolnga dobila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.