kalipto 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Kaj so narglji???? Gledala sem film Hary Poter in ona deklica omenja neke narglje.. Ima kdo kaj pojma kaj so / je to'' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Jaz sem do zdaj prebrala vse prevede. Pa se ne spomnim tega izraza.Mi poveš v katerem filmu tole bilo izrečeno? Mogoče sem bom potem spomnila.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 1. november 2007 Avtor Prijavi Deli 1. november 2007 V tistem 'Hery poter in feniksov red' To je bilo v filmu. xrosex Neka deklica govori vedno o njih pa se vsi sprašujejo kaj je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 mogoče paa najdeš odgovor na tem forumu http://forum.hpslo.com Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 1. november 2007 Avtor Prijavi Deli 1. november 2007 O ja hvala ane xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Nisem nič našla. Tista deklica pa je verjetno Luna Liupka??Se mi dozdeva, da so narglji tisti nevidni konji, vidni samo tistim ljudem vpričo katerih je nekdo že umrl. Tisi, ki vlečejo kočije v drugem delu, da je videti, kakor da kočije vozijo same. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 2. november 2007 Avtor Prijavi Deli 2. november 2007 Možno ja samo kako bi ji pa ti 'konji' lahko pokradli oblačila. Ja bila je ta deklica ja. Hvala useeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 Aaa - no če cunje kradejo potem že niso konji ti so jih na koncu ponesli na Ministrstvo za čaranje..Sploh se ne spomnim pikola... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 6. november 2007 Avtor Prijavi Deli 6. november 2007 Hehe no saj je v redu Si oboževalka 'hery pottreja' ?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 V bistvu najprej knjigo -Kamen modrosti privlekla iz knjižnjice za frocovje, pol pa smo imeli požrešnega psa in ni vrag, da jo je prežvečil. Morala sem kupiti novo in besna kot bila nič prebrala. Frocovje pa tudi ne. Pa mine leto ali dve..privlečem iz knjižnice Kamen modrosti in Dvorano skrivnosti...pa je J.K. Rowlingova dobila oboževalko:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 7. november 2007 Avtor Prijavi Deli 7. november 2007 Hehe lepo to..Jas sicer nisem prebrala nobene knjige so mi pa všeć filmi Pa sicer pa je lepo malo z mislimi 'zaiti' v svet domišlije.. ...pa še kaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.