Skutka 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Pozdravljeni! Imam izrsiano astrološko karto, vendar jo ne znam "prebrati"....me zanima samo ena stvar, glede zdravja, ki me matra že točno eno leto...zdravniki pa pravijo da ni nič .A bi mi lahko kdo pomagal?Lepo prosim! Lp Nina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Skutka 14. november 2007 Avtor Prijavi Deli 14. november 2007 Rada bi še povedala, da sem rojena 27.12.1981. ob 03.25....torej sem ascendent v škorpijonu, luna in pa sonce v kozorogu....moje zdravje pa je res obupno!!!!Mogoče je kriv saturn??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Rada bi še povedala, da sem rojena 27.12.1981. ob 03.25....torej sem ascendent v škorpijonu, luna in pa sonce v kozorogu....moje zdravje pa je res obupno!!!!Mogoče je kriv saturn??? Vladar šeste hiše, hiše zdravja je mars. Mars je tudi sovladar tvojega ASC, je pa v natalu v ekzaktnem kvadratu na tvoje sonce. Mars predstavlja glavo in vse v povezavi z njo, tudi očmi. Letošnji solar, ki bo prenehal decembra je pokazatelj, da se mars nahaja v tvoji prvi hiši (glava) v strelcu (oči), plutun je v kvadratu na luno (svetila), zato bi rekla, da bodo težave ponahela z nastopom nove solarne karte. V decembru je na pohodu kar nekaj obetavnih apspektov jupitra, zato kar korajžno naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.