nelika 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Počekirej razmere v NY, pa boš vidla.Zadeva laufa kot ulita . Saj tudi kje drugje. Ni mi treba dajati kot primer NY. Ker amerika ni noben vzornik. Prej drugače. Smo pa tudi slovenci inovativni in se lahko spomnimo kaj sami. kako kombinirano metod, ki bo primerna za vse. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Ni mi treba dajati kot primer NY. Ker amerika ni noben vzornik. Prej drugače. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 A Vi drugače ne zahajata v lokale, kjer strežejo moški !? ja hodmo, sam roko na srce, velik lepše pogledat kako mlado in luštno, kot pa tebe..kaj misliš, če bi raje tebe, pol b bil peder Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 ma ne, santos ima najbrz v mislih cist druge stvari...celo moski pravijo (vecina moskih ki jih poznam) da so tipi boljsi v strezbi (da o kuhni niti ne govorimo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 a se ti že zjutraj zbudiš taka, da moraš nekaj negirati, kar sploh ni napisanega....pogovarjamo se o ločenih kafičih...kafičih za kadilce in nekadilce...ti boš v nekadilskih, jaz pa v kadilskih...se ti ne zdi fer...kelnarce pa tko skor vse kadijo in bodo v kadilskih stregle tiste k kadijo, v nekadilskih pa tiste k ne kadijo....vovk sit in koza celaoglasi na moji TV bodo pa izgledali takole...v kafiču xxx zaposlimo natakarico, kadilko za nedoločen čas in drugi v kafiču yyy zaposlimo natakarico, nekadilko za določen čas dobro vema, da bodo ločeni kafiči postali točno to kar so bili prej ločeni prostori ... torej sploh ne bodo obstajali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 ja hodmo, sam roko na srce, velik lepše pogledat kako mlado in luštno, kot pa tebe..kaj misliš, če bi raje tebe, pol b bil peder Sem zbrial post, ker sem pričakoval tak odziv !Ti ta star perverzneš...sam mlado meso ti hodi po glavi. p.s. drugač peder je tisti, ki ga prime in ne tisti, ki ga daje...btw ma ne, santos ima najbrz v mislih cist druge stvari...celo moski pravijo (vecina moskih ki jih poznam) da so tipi boljsi v strezbi (da o kuhni niti ne govorimo). Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 dobro vema, da bodo ločeni kafiči postali točno to kar so bili prej ločeni prostori ... torej sploh ne bodo obstajali Ja, in razlog za to je bil tu noter že večkrat omenjen... Ker bodo tudi nekadilci spet raje zahajali v lokale za kadilce.In kaj bo potem?Spet vsiljevanje smradu in dima nekadilcem? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 zakaj? a pride k teb dam in kadi?v sluzbi tvoji, kjer MORS bit? kje se ti vsiljuje?zakon je ZE sprejet in se ZE izvaja. O TEM govorimo.ta zakon je pa posledica tega, da je teb to tok smrdel in k je tko nezdravo za vse.in zdej je tko k si hotla.v cem je torej problem - kar se tebe tice? meni je super, da je tako kot je ... me pa zmeraj znova preseneča egoizem kadilcev, ki tako cinično zavijajo z očmi, ko nekdo omeni, da noče cigaretnega dima v svojih plučih, očeh, grlu, laseh ...saj ni tako teško za razumet, ali pač Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 dobro vema, da bodo ločeni kafiči postali točno to kar so bili prej ločeni prostori ... torej sploh ne bodo obstajali no vidiš pa sva tam.....nad vrati bo pisalo kafič za kadilce...in ti boš šla al pa ne not....če bo pa lastnik pač videl, da kafič za nekadilce ne laufa bo pač naredil za kadilce...torej se bo pokazalo tisto, kar vseskozi trdimo, da so zaradi zakona na robu preživetja...boš morala pač hoditi v restavracije in ne v kafiče....kafiči pa živijo od pijače in ob tem je 90 % prisotna cigareta, ker kufe za kadilca brez cigarete ni nič vreden..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Ja, in razlog za to je bil tu noter že večkrat omenjen... Ker bodo tudi nekadilci spet raje zahajali v lokale za kadilce.In kaj bo potem?Spet vsiljevanje smradu in dima nekadilcem? ker bodo nekadilci spet zahajali v lokale za kadilce???prej sploh ni bilo prostorov za nekadilce ... ali pa so bili ti za eno osebo ...in zato smo morali nekadilci biti v prostoru za kadilce. če pa bodo naredili kafiče za nekadilce (in bodo ti resnično obstajali) pa sigurno ne bom tam kjer so kadilci. no vidiš pa sva tam.....nad vrati bo pisalo kafič za kadilce...in ti boš šla al pa ne not....če bo pa lastnik pač videl, da kafič za nekadilce ne laufa bo pač naredil za kadilce...torej se bo pokazalo tisto, kar vseskozi trdimo, da so zaradi zakona na robu preživetja...boš morala pač hoditi v restavracije in ne v kafiče....kafiči pa živijo od pijače in ob tem je 90 % prisotna cigareta, ker kufe za kadilca brez cigarete ni nič vreden..... jah pa boš pač na mesto kave pil čaj in bo tako kafič preživel kot sem prej napisala, kafiči imajo mize zunaj, plinsko ogrevanje ... torej ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 no vidiš pa sva tam.....nad vrati bo pisalo kafič za kadilce...in ti boš šla al pa ne not....če bo pa lastnik pač videl, da kafič za nekadilce ne laufa bo pač naredil za kadilce...torej se bo pokazalo tisto, kar vseskozi trdimo, da so zaradi zakona na robu preživetja...boš morala pač hoditi v restavracije in ne v kafiče....kafiči pa živijo od pijače in ob tem je 90 % prisotna cigareta, ker kufe za kadilca brez cigarete ni nič vreden.....Glede na to, koliko inkasa prekrivajo...bi si lahko privoščili pred tem zakonom, kako sodobno prezračevalno napravo in se ne bi nobeden bunil za uvedbo novega zakona. In tako sem prišel do zaključka, da tako gostinca, kot ministrstvo za zdravje boli k***c za tvoje zdravje !Ko si se napil, te je kdaj vprašal kelner, kako nameravaš it domov, če imaš kak drug prevoz, da se slučajno ne bi usedel za volan tak pijan ? Ne morem, da ne komentiram, ker tako eni, kot drugi podajate kr neke primere a obenem imate vsak po svoje prav. Sam že spet je moje zdravje bolj pomembno, kot tvoj prav ! Danes pa se bom pozanimal, če je v Italiji res tako, kot eni pravite, da ne j****o kadilskega zakona južno od Rima ! Saj treniram v Italiji in imam skozi stik s folkom vse do Sicilije. Bil sem v Firencah na enem sejmu....ok en, ki je prodajal je kadil, ampak ta je imel takoj za sabo vrata za zasilni izhod, katera so bila med njegovim kajenjem večina časa odprta in dim ni motil nobenega. V lokalih, restavracijah pa nisem videl niti enega, da bi prižgal cigareta, pa sem precej po Italiji, danes pa pičim v Padovo, da vidimo, kako se tam diha. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Glede na to, koliko inkasa prekrivajo...bi si lahko privoščili pred tem zakonom, kako sodobno prezračevalno napravo in se ne bi nobeden bunil za uvedbo novega zakona. In tako sem prišel do zaključka, da tako gostinca, kot ministrstvo za zdravje boli k***c za tvoje zdravje !Ko si se napil, te je kdaj vprašal kelner, kako nameravaš it domov, če imaš kak drug prevoz, da se slučajno ne bi usedel za volan tak pijan ? Ne morem, da ne komentiram, ker tako eni, kot drugi podajate kr neke primere a obenem imate vsak po svoje prav. Sam že spet je moje zdravje bolj pomembno, kot tvoj prav ! To si zelo dobro povedal.ravno zato pa je bil zakon uveden, v bistvu, ker je to edini pravi argument, zdravje. gledano z vidika nekadilcev, splosnega zdravja.gledano z drugih aspektov je pa tko kot smo rekli: hinavsko.ker vsacga zanima njegovo zdravje. sam a ga ma?nima ga: ima pa kupe vseh ostalih skodljivih, nevarnih, strupenih dejavnikov - prav tako brez svoje udelezbe, zhelje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Padovo, da vidimo, kako se tam diha. ja sam mal moraš tud z glavne ceste zavit...drgač nauš nč ugotovil...na sejmih in restavracijah tega ne boš videl...bl prot podzemlju in okol kurb zavij, pa tbo koj jasno kako se tam zakon spoštuje..... kot sem prej napisala, kafiči imajo mize zunaj, plinsko ogrevanje ... torej ? [/color]jebiga pumči...jaz o jabolkah...ti o hruškah...s kokr fjakarsk konj, k sam v eno smer vid....nočeš sprejet argumentov.....vseen če kar nehava okol tega..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 jebiga pumči...jaz o jabolkah...ti o hruškah...s kokr fjakarsk konj, k sam v eno smer vid....nočeš sprejet argumentov .....vseen če kar nehava okol tega..... Katerih argumentov, že? Dej plis napiš jih še enkrat, sem jih nekako uspela spregledat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Katerih argumentov, že? Dej plis napiš jih še enkrat, sem jih nekako uspela spregledat ni ti pomoči ...če iz vseh objavljenih podatkov v tej temi nič nis potegnila, pol s na istem kot pumči alpa indy Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Epidemija!! Smo že trije ni ti pomoči ...če iz vseh objavljenih podatkov v tej temi nič nis potegnila, pol s na istem kot pumči alpa indy Sem prebrala vse objavljene podatke - predvsem tvoje - in so vsi zgrešili poanto zakaj je bil zakon sprejet . Ni ti pomoči Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 ni ti pomoči ...če iz vseh objavljenih podatkov v tej temi nič nis potegnila, pol s na istem kot pumči alpa indy vprašanje je, kdo noče sprejemat argumentov ... tisti ki kadi in vidi le svojo razvado al tisti, ki ne kadi in noče tujega smrada v sebi ... pa če grem lepo po vrsti: 1. dejstvo je, da ste kadilci egoistični ... saj posledice svoje razvade vsiljujete drugim.2. prvo so bili ločeni prostori ... ki so bili v prid kadilcem, saj ločenih prostorov al skoraj da ni bilo, al pa so bila le za masko.3. zakon ki je sedaj v veljavi, vam vseeno daje možnost da kadite, ko greste na kavo ... saj je večina kafičev oskrbljena z mizami in plinskim ogrevanjem ... 4. kljub temu, da imate vsaj možnost kje kaditi ko greste na kavo (kar nekadilci te možnosti v točni 2. sploh nismo imeli) ... vam to ne odgovarja in hočete narest kafiče v sistemu kadilski:nekadilski, kjer se bo ponovno ponovila zgodba iz 2. točke5. za povrh vsega se egoizem kaže tudi v tem, da če se nekadilci totalno ne prilagodijo vam (torej 1oo% kadilksi kafič) se pa pričnejo izjave v stilu, da od nekadilcev itak noben nič ne razume.6. torej kdo koga zdaj noče razumet? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 vprašanje je, kdo noče sprejemat argumentov ... tisti ki kadi in vidi le svojo razvado al tisti, ki ne kadi in noče tujega smrada v sebi ... pa če grem lepo po vrsti: 1. dejstvo je, da ste kadilci egoistični ... saj posledice svoje razvade vsiljujete drugim.2. prvo so bili ločeni prostori ... ki so bili v prid kadilcem, saj ločenih prostorov al skoraj da ni bilo, al pa so bila le za masko.3. zakon ki je sedaj v veljavi, vam vseeno daje možnost da kadite, ko greste na kavo ... saj je večina kafičev oskrbljena z mizami in plinskim ogrevanjem ... 4. kljub temu, da imate vsaj možnost kje kaditi ko greste na kavo (kar nekadilci te možnosti v točni 2. sploh nismo imeli) ... vam to ne odgovarja in hočete narest kafiče v sistemu kadilski:nekadilski, kjer se bo ponovno ponovila zgodba iz 2. točke5. za povrh vsega se egoizem kaže tudi v tem, da če se nekadilci totalno ne prilagodijo vam (torej 1oo% kadilksi kafič) se pa pričnejo izjave v stilu, da od nekadilcev itak noben nič ne razume.6. torej kdo koga zdaj noče razumet? Pazi linč zdele Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 ker vsacga zanima njegovo zdravje. sam a ga ma?nima ga: ima pa kupe vseh ostalih skodljivih, nevarnih, strupenih dejavnikov - prav tako brez svoje udelezbe, zhelje... če lahko enga lačnega nahraniš in to tudi storiš je še vedno drobtinica v primerjavi z vsemi lačnimi otroci na tem planetu.Torej po tvoji logiki, bi pač niti temu ne pomagali, saj je ogrmono drugih ljudi, ki so lačni da vsem ne moremo pomagat. ... upam, da kužiš poanto. Nordika, Crna puma, prosim vaju za odgovor na tole vprašanje, oziroma mnenje. In zakaj bi gostinci vsi hoteli imeti kadilske bare, ko pa je več nekadilcev? preberi si točko 2. in potem sklepaj po principu kmečke logike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 meni je super, da je tako kot je ... me pa zmeraj znova preseneča egoizem kadilcev, ki tako cinično zavijajo z očmi, ko nekdo omeni, da noče cigaretnega dima v svojih plučih, očeh, grlu, laseh ...saj ni tako teško za razumet, ali pač Pa kje si ti to pobrala, ženska božja?Imaš vso pravica dihat čist zrak ko greš na kofe v nek lokal.Jaz bi pa ob kofetu rad prižgal cigareto.In če bova to lahko storila vsak v svojem lokalu bo čisto v redu.Jaz ne bom tebe zasmrajal z dimom, ti meni ne boš težila zaradi kajenja.Je to res tako težko razumet? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 ker bodo nekadilci spet zahajali v lokale za kadilce???prej sploh ni bilo prostorov za nekadilce ... ali pa so bili ti za eno osebo ...in zato smo morali nekadilci biti v prostoru za kadilce. če pa bodo naredili kafiče za nekadilce (in bodo ti resnično obstajali) pa sigurno ne bom tam kjer so kadilci. Prostori za kadilce so bili, zakon tudi.Samo izvajal se ni tako kot bi bilo treba. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 ne vidim logike Če imaš bar samo za kadilce, po tvoji logiki lahko pričajkuješ obisk samo treh od desetih osebče ga pa imaš za nekadilce pa kar sedmih oseb od desetih, torej matematika in statistika govorijo v prid nekadilskih lokalov.Čemu bi torej gostinci tako silili imeti kadilske lokale?Pa še nekaj od cigaret gostinski lokal ne zasluži ničesar.. čemu so potem bili prostori za kadilce in nekadice tako neenaki? čemu so bili prostori za nekadilce nameščeni v kakšni lukni za eno osebo ...če je več nekadilcev kot kadilcev? Pazi linč zdele hehe ... ni straha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Pa kje si ti to pobrala, ženska božja?Imaš vso pravica dihat čist zrak ko greš na kofe v nek lokal.Jaz bi pa ob kofetu rad prižgal cigareto.In če bova to lahko storila vsak v svojem lokalu bo čisto v redu.Jaz ne bom tebe zasmrajal z dimom, ti meni ne boš težila zaradi kajenja.Je to res tako težko razumet? mah ne bodi pokroviteljski ... češ kje sem pobrala ... zmislila si sigurno nisem ... da nekdo ki kadi zavija z očmi ali pa doživlja neke cinične izjave, če mu/ji nekdo omeni, da noče smrdet po cigaretu ali ga vohat na kakšen koli drugi način in spet se vrtimo v krogu glede kadilksih in nekadilskih lokalov ... pa mi potem takem povej, kaj je tako narobe s tem, da je notranjost kafiča za nekadilce, zunaj kafiča pa imaš vseeno lepo mizico in plinsko gretje, pa kadi kolikor hočeš? p.s. sem do sedaj vsaj 3X napisala kaj se bo zgodilo če bodo kafiči razdeljeni na kadilkse in nekadilske ... ali ne bereš??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Epidemija!! Smo že trije Sem prebrala vse objavljene podatke - predvsem tvoje - in so vsi zgrešili poanto zakaj je bil zakon sprejet . Ni ti pomoči Tako kot je vaša sveta trojica zgrešila poanto KAJ ni v redu s tem zakonom, zakaj ga kritiziramo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 point je v tem, da je tolk stvari, ki škodujejo BOLJ in v VEČJI meri VEČIM ljudem (celemu svetu), kot pa čiki. pa se ne meta ven zakonov, da bi take stvari prepovedal. no sam ti itak živiš sred đungle v jami, pa nobenga z nobeno stvarjo ne ogrožaš bolje storiti mali korak kot pa stati na mestu. in če se nekdo odloči, da bo izboljšal kvaliteto svojega življenja, pa magari s tem, da ne bo kadil, jedel takšno in drugačno hrano, se bolj ukvarjal s športom in podobno ... je to vseeno pikica v primerjavi z vsemi temi škodljivi stvarmi ki škodijo večji meri večim ljudem.Je pa vseeno nekaj ... ki je bolje kot nič. vsekakor pa je tvoj zadnji stavek sarkazma in cinizma totalno nepotreben. Konce koncev tisti, ki kadijo kadijo ker jim to predstavlja užitek ... in jim je vseeno ali to komu smrdi, ga zastruplja ali moti... vedno bodo našli izgovor kako 'opravičiti' svoje dejanje in pri tem zatreti ali na kak način posmehovati nasprotujoče mnenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.