Skoči na vsebino

Peticija PROTI kadilskemu zakonu v Sloveniji

hacklab

Recommended Posts

ok vsak tele svoje vesele....vsak zakaj ima tud svoj zato in tud o tem kaj je normalno in kaj nenormalno b lohk velik razpravljal...

sam to zadnje bi pokomentiral...zakaj pa potem tak problem kafiče z napisom, "kadilski kafič" narest......in kafič z napisom "nekadilski kafič" narest

tud osli imajo svoje veselje...očitni si pozabil kaj sem jaz pisal !

Tukaj pa ti podajam le dejstva o tistem, ko folk piše: čuo-reko gluposti okoli.

lepo se imejte. :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 547
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

tud osli imajo svoje veselje...očitni si pozabil kaj sem jaz pisal !

Tukaj pa ti podajam le dejstva o tistem, ko folk piše: čuo-reko gluposti okoli.

lepo se imejte. :palec:

povej mi kje sem kaj napisal v smislu čuo-rekao...prav vse pišem iz svojih izkušenj...o igralništvu ti lohk napišem konkretne cifre, če hočeš, o lokalčkih k so se preimenovali v klube tud, o brezposelnih tud, za italijo in tajsko isto, sem kar dost v nekem projektu sodeloval in imel ob tem tud prilko to plat spoznat....ne dragi moj...vse je iz mojih lastnih izkušenj, kar pa za indyja ne morem reč, ker se iz prispevkov vidi da zadeve ne obvlada in skače iz ene v drugo stran....ti pa tud poznaš samo eno plat in jo zato ne moreš realno prikazat....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

povej mi kje sem kaj napisal v smislu čuo-rekao...prav vse pišem iz svojih izkušenj...o igralništvu sti lokh naišem konkretne cifre, če hočeš, o lokalčkih k so se preimenovali v klube tud, o brezposelnih tud, za italijo in tajsko isto, sem kar dost v nekem projektu sodeloval in imel ob tem tud prilko to plat spoznat....ne dragi moj...vse je iz mojih lastnih izkušen, kar pa za indyja ne morem reč, ker se iz prispevkov vidi da zadeve ne obvlada in skače iz ene v drugo stran....ti pa tud poznaš samo eno plat in jo zato ne moreš realno prikazat....

Oziral sem se na tiste, ki so govorili, da od Rima južno se lahko kadi.

Tudi na obali se lahko kadijo đointi in cigareti, sam ne v vsakem lokalu.

Toliko o tem. x;)x

to itak ni moja bitka, skušam popolnoma nehat kadit, pa ne zaradi zakona, čeprav ga podpiram.

Dojeti moramo, da tukaj niso krivi nekadilci ampak gostinci, ker niso upoštevali prejšnjega zakona, žal. jaz jim po večini privoščim...naj zaprejo lokale. tako bodo morda dojeli, da požrešnost in malomarnost zna pustit trajne posledice.

imejte se x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

V Kadilskih lokalih je lahko zaposlen izključno lastnik lokala in njegova družina, potem bi pa vidli, kako bi to delovalo...

No, s tem bi se mogoče pa celo strinjala :lol:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

... se nekaj.... v bistvu je mal off topic ze, ampak pase zraven.

Namrec, govorila sem o onih raziskavah, kok da ne dam prav dost nanje, ker je odvisno od tega, kdo jih placa (in tega, kaj se isce, hoce okdrit, dokazat).

No cez vikend sem PO IZSLEDKIH RAZISKAV v dveh razlicnih medijih izvedela, da mamo (vsaj x:o)x) dva NAJCENEJSA trgovca v Sloveniji. x:Dx x:px

vsi so najcenejsi.... oz. zdej mora sam se ta tret trgovc ubost raziskavo, pa bomo mel se enga najcenejsega. x:o)x

x:o)x

So trije najcenejši, četrti pa nima reklam na TV... :eek: x:Dx

Za ostalo pa :palec: :palec: :vragec:

Je res še toliko stvari ki onesnažujejo, pa ne samo okolje in zrak... :xx!:

Ampak najlaže se je lotit nečesa takega kot je npr. kajenje v lokalih.

Večina jih je majhnih, toliko da preživijo, branit se kaj dosti ne morejo.

Večji "svinjarji" pa tako kot trgovci lahko priredijo raziskave.

Pa smo tam... xrolleyesx

80% prebivalstva zdaj vriska od zmagoslavja - pa smo vas - in hvali državo kako skrbi za njihovo zdravje... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif

In bodo zadovoljni še naprej požirali ostalih nekaj tisoč kancerogenih snovi iz auspuhov, fabrških dimnikov itd... :vragec:

Brez veze, tu ni 7% če govorimo o možganih, ni niti 0,7%... x:o)x

V Kadilskih lokalih je lahko zaposlen izključno lastnik lokala in njegova družina, potem bi pa vidli, kako bi to delovalo...

Bi delovalo in tudi že deluje... x:Dx

Je bilo pred cajtom na TV, en lastnik lokala je dal kadilcem na razpolago kar svojo dnevno sobo... :eek: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

haha ful hud zgleda tale stricek, se ga ze bojim! :D

~

v liftu prejle komaj zdrzala! :sick:

dol grede je ful smrdel po enem cheap parfumu!

se ustav lift se v enem stuku, not stopi zenska, ki po ISTEM ogabno smrdljivem parfumu smrdi.

sem prav na tole temo kadilsko pomislila.

ce bi mi kdo pod nos kadil, me ne boljio tok pljuca kot od tehle kemij ogabnih.

no nazaj grede je pa po gnilem pa po svicu smrdel, k so eni neki iz kleti nosil, sam to ni kemija, mi ni blo prav za zadushit se.

Morda kdo misli, da pretiravam, samo ne.

dejansko me dushi, enga nadishavljenga tkole ogabno pretirano tisockrat tezje prenasam kot 5 kadilcev skup.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zdaj pa pridejo na vrsto še druge nesnage :zoro:

:D

.... vcer shaltala programe pa glih ujela en del enga prispevka o Zasavju. :V:

in sem tud na tole temo pa na nase ljubo zdravjece, k nas tok skrbi, pomislila.

v zasavju je najbrz tud delujoc zakon? x:o)x x:Dx

morte priznat, da je to "nekoliko" absurdno.

(in seveda bodo z raznimi raziskavami 70 posto folka preprical, da so si zasavci pravzaprav sami krivi, saj "vemo", da je od 1200 bolnikov s pljucnim rakom 1000 kadilcev x:o)x).

~~

drugic spet gledam al berem en prispevk o vrtcih (otroc so not!! x!x), ki da se vedno majo kritine iz azbesta! :xx!:

ampak najprej so letel tale zakon ubost! :sick:

(od vrtcev pa tega nou casha)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Mačona
jaz bi prepovedala ženskam, ki se parfumajo s Hypnotic poisonom, da se gibajo v javnih prostorih. :vragec: če je pa kaj ogaba, je to zavohat postani kričeči sladkoben parfum. TO pa JE trpeljenje za moja pljuča. :xx!:

:D

.... vcer shaltala programe pa glih ujela en del enga prispevka o Zasavju. :V:

in sem tud na tole temo pa na nase ljubo zdravjece, k nas tok skrbi, pomislila.

v zasavju je najbrz tud delujoc zakon? x:o)x x:Dx

morte priznat, da je to "nekoliko" absurdno.

(in seveda bodo z raznimi raziskavami 70 posto folka preprical, da so si zasavci pravzaprav sami krivi, saj "vemo", da je od 1200 bolnikov s pljucnim rakom 1000 kadilcev x:o)x).

~~

drugic spet gledam al berem en prispevk o vrtcih (otroc so not!! x!x), ki da se vedno majo kritine iz azbesta! :xx!:

ampak najprej so letel tale zakon ubost! :sick:

(od vrtcev pa tega nou casha)...

Sej te stvari bojo pa naprej na udaru.Lepo po vrsti...

ne vem kako je drugje..pri nas..majhno mestece. vsake tolko grem v kaksen lokal. za 6 lokalov vem..v dveh majo sobo za kadilce..suoer urejeno (ja alef..ena kt dnevna soba x;)x te moti?), v dveh lokalih majo zunaj grelce..skoraj ne rabis bunde..v dveh se pa ne kadi (do uradnega zaprtja lokala/zaklepa vrat).

mislim, da je sedaj kr uravnoteženo..pa se zrak v lokalih je boljsi. naceloma se zadrzujemo v privat sobi (za kadilce)..ce pa pride prevec veriznih kadilcev se rade volje prestavim v sobo za nekadilce in vsake tolko stopim ven za teh 5 minut.

ne vem kako je za center lj..pri nas smo vsi zadovoljni..skoraj ne srecam kadilca, ki bi mel kaj dost za povedat. pa ne mislim mulcov (kot sem js k bl afne guncal x;)x ) ampak stricke pr stiridesetih k skadijo najmanj po skatlico rdecih na dan.

eni (cele druzbe) so pac zamenjali lokal..grejo v enga od tistih stirih (pa verjetno bi se se kak lokal nasel), kjer se da kadit na toplem..

ze prav..nardit kadilske in nekadilske lokale..(nimam nic proti..pa..sej pri nas se je sele sedaj zodilo ravno to) ampak maste idejo kako to izpeljat? kaj bo pogoj, da bo imel lahko nek gostinec kadilski, drugi pa nekadilski lokal? verjetno bojo hotli met vsi kadilske..pa bomo spet tam.. al bi "dovoljenja" izdajal na lepe oci.. js nimam ideje..vsaj ne pravicne in dobre ideje.. kot ni cisto pravicen ta zakon. pa..naredmo za 10 let kadilske pa drugih 10 let nekadilske, da bojo vsi srecni.. x:o)x

ne vem no..pr nas je folk v gostilnah to cist mirno sprejel. ceprav so bla v zacetku velka negodovanja, ne poznam nobenga, ki bi mu hodil to pretirano v nos.

men je pa vsec odklonilen odnos do kajenja..da je vedno vec ozavescenih mulcev in vedno manj takih, ki se jim zdi kajenje kul. vsaj govori se o tem..men ni noben nc povedu..sam blo je kul (brez skodljivih posledic).

:vragec:

no.....moje trnutno stanje (lezhanje) je posledica tega vashga fantastichnga zakona.... :xx!: :xx!: :xx!:

ponoch namerjenih 38,9

pa vsakich k zakashlam vam jebem mater vegetarjanskonekadilsko.... :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ne vem kako je drugje..pri nas..majhno mestece. vsake tolko grem v kaksen lokal. za 6 lokalov vem..v dveh majo sobo za kadilce..suoer urejeno (ja alef..ena kt dnevna soba x;)x te moti?), v dveh lokalih majo zunaj grelce..skoraj ne rabis bunde..v dveh se pa ne kadi (do uradnega zaprtja lokala/zaklepa vrat).

Ne, alefa to sploh ne moti... x:Dx

Moti me zakon sam, tak kot je, pa... :vragec:

Pa toliko sem že pisal kaj mi ni všeč, kaj me moti da ne bom več.

Vse je tu, beri za nazaj če te zanima.

Je pa res da drži tudi vse tisto kar si ti napisal.

Kako izvest to - ločeni lokali.

Da ne bodo potem vsi za kadilce.

Pa spet od začetka... :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

haha ful hud zgleda tale stricek, se ga ze bojim! :D

~

v liftu prejle komaj zdrzala! :sick:

dol grede je ful smrdel po enem cheap parfumu!

se ustav lift se v enem stuku, not stopi zenska, ki po ISTEM ogabno smrdljivem parfumu smrdi.

sem prav na tole temo kadilsko pomislila.

ce bi mi kdo pod nos kadil, me ne boljio tok pljuca kot od tehle kemij ogabnih.

no nazaj grede je pa po gnilem pa po svicu smrdel, k so eni neki iz kleti nosil, sam to ni kemija, mi ni blo prav za zadushit se.

Morda kdo misli, da pretiravam, samo ne.

dejansko me dushi, enga nadishavljenga tkole ogabno pretirano tisockrat tezje prenasam kot 5 kadilcev skup.

x:Dx :vragec:

Bodi vesela da nisi dobila vse v enem paketu... x:)x

Švic pa parfum... :wOOt: :cry: :sick:

To ti je šele užitek... :xx!:

Par dni nazaj je bila v štacuni pred blagajno ena taka za mano... :devil: :blackeye:

Danes pa videl en kup kadečih na sončku pred enim lokalom... x:Dx

Grelcev pa ni bilo, le tisti ki niso dobil prostora na soncu so se malo bolj stisnjeno držali... x8Dx x:o)x

Guest Mačona
pa vsakich k zakashlam vam jebem mater vegetarjanskonekadilsko.... :xx!: :xx!: :xx!:

čaki čaki, niso vsi nekadilci tudi vegetarijanci. x:Dx no hitro enga x:Xx , da se pozdraviš.

čaki čaki, niso vsi nekadilci tudi vegetarijanci. x:Dx no hitro enga x:Xx , da se pozdraviš.

Nekadilski, alco free vegetarjanci so še najboljši! AMEN!

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...