Obi-Wan 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Za vse tiste ki ne veste kaj je Travian... Travian je spletna igra, ki predstavlja svet s tisoče resničnih igralcev. Začnete kot vodja majhnega naselja.Brez prenosov, takojšne igranje. Igraš s tisoče resničnih igralcev v krutem starodavnem svetu. Zgradi svoje naselje, bojuj bitke ali trguj s svojimi sosedi. http://www.travian.si/?uc=si1_12616 Prjavte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chao 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Na slovenskih strežnikih še nisem proval, igram pa na mednarodnih že kako leto. Zasvoljiva igra ki vzame čist preveč časa.Pa precej fašistoidna, dokler ne pogruntaš da jo lahko jemlješ kot board game in samo napadaš, brez milosti, brez politike in z ignoriranjem prošenj da nehaš : ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Obi-Wan 29. november 2007 Avtor Prijavi Deli 29. november 2007 Ja ful huda je Prjavte se drugi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 jaz jo igram že 6 mesecev.Ne se prijavit.....Vzame kar nekaj časa tvojga življenja.No,za v službo je ok,doma to igrat....pa raje ne. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zigec 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 Za vse tiste ki ne veste kaj je Travian... Travian je spletna igra, ki predstavlja svet s tisoče resničnih igralcev. Začnete kot vodja majhnega naselja.Brez prenosov, takojšne igranje. Igraš s tisoče resničnih igralcev v krutem starodavnem svetu. Zgradi svoje naselje, bojuj bitke ali trguj s svojimi sosedi. http://www.travian.si/?uc=si1_12616 Prjavte se samo reklamo bi delali pa tisti link je fake t aje pravi http://www.travian.si/?uc=six_5582]http://travian.si/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 samo reklamo bi delali pa tisti link je fake t aje pravi http://www.travian.si/?uc=six_5582]http://travian.si/ Ja en ali dva serverja sta se že končala. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 Jaz pa se z mularijo borim v naši knjižnici, ko navalijo na vse računalnike in samo to igrajo! Sem blokiral skoraj vse serverje, a vsaj enega še vedno najdejo in igrajo naprej... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 Jaz pa se z mularijo borim v naši knjižnici, ko navalijo na vse računalnike in samo to igrajo! Sem blokiral skoraj vse serverje, a vsaj enega še vedno najdejo in igrajo naprej... hehe,verjamem ja.Baje to igrajo zlo velik zaposlenih in pa mularija med šolo,pa laufajo v knjižnice da jih ne oropajo surovin... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 Tale travian je hmm, zahteven ( veliko veliko časa ), pa dnar rabš, če hočeš dobro konkurirat vsaj 20 evr na mesec. ne se prjavt, pejte raj ven Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 Tale travian je hmm, zahteven ( veliko veliko časa ), pa dnar rabš, če hočeš dobro konkurirat vsaj 20 evr na mesec. ne se prjavt, pejte raj ven Mah denarja ravno ne rabiš.Dovolj je,da rekrutiraš ostale in imaš zlato na računu. Je pa res,da časa gre full.Sploh na speedu.Na normalni hitrosti pa igram že 6 mesecev,pa še 6 mesecov bo šlo.Bože ne daj da greš na dopust brez sitterja!!! Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 ne moreš v neskončnost rekrutirat, pa tud, če bi vsi to počel.....zmanjka ljudi Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 ne moreš v neskončnost rekrutirat, pa tud, če bi vsi to počel.....zmanjka ljudi jah jaz sem jih kar velik rekrutirala.pa tud če pol nehajo igrat.Do 70 populacije morjo zdržat,da pol dobiš zlato. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 pridna ti, pridna , kva se ti da Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 pridna ti, pridna , kva se ti da Jah a veš da te zasvoji,ker se prek traviana spoznaš z drugimi ljudmi (še posebej s tistimi s katerimi si v aliansi).Sedaj se celo neki menmo za piknik. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 Jaz to igram eno 5 dni šele , in me je neki model (član alianse) začel farmat (krasti surovine ) po 2x na dan in sem skorai popizdil in sem mu mislil poslati Sporočilo in v njem detaljno napisat kai si mislim o folku ki farma začetnike ..., samo sem prebral, da četudi imaš Špranje, ti jih lohka uiči z katapultom. Tko da sedai imam 3 špranje narejene do konca, tok da si surovine obdržim , sai bi šel lohka v zavezništvo samo se mi ne da .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
39c-L 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 ja ta travian je res dobra igra zdej jo pejte igrat ko se novi speed odpre meni sicer najbolj priljubljeni server ker dela hitreje lp x:)x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
39c-L 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 Meet the grand master of Travian.. a ga igraš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.