Skoči na vsebino

jupiter opozicija jupiter

omenjat

Recommended Posts

zanima me kaj pomeni jupiter opozicija jupiter

in ce mi lahk to kdo razlozi

Jupiter square Sun 10 November 2007 until 20 November 2007

Jupiter opposition Jupiter 30 November 2007 until 9 December 2007

Jupiter conjunction Descendant Beginning of February 2008 until mid September 2008

Jupiter trine Moon End of February 2008 until end of October 2008

Jupiter square Pluto End of February 2008 until beginning of November 2008

Popravljeno -> omenjat
Deli na socialnih omrežjih

Guest Mačona
a tole prekopirano z astro.com? ja, tam so res slabo razloženi tranziti oz. preveč na splošno ali pa enostansko. itak je tekst pripravljen vnaprej, za vsakega enak. :o|o:

a tole prekopirano z astro.com? ja, tam so res slabo razloženi tranziti oz. preveč na splošno ali pa enostansko. itak je tekst pripravljen vnaprej, za vsakega enak. :o|o:

a poj ni nc na temu al kej poj mi lahk ti kej bolj tranzite opises 13.03.1978 ura 11:45 kranj

pa ja. :vragec: kr uletet na forum in a mi lahk to in to. kdo pa sploh si? :vragec: x:Dx

se ne zahtevam sam rad bi izvedel kaj pomeni jupiter op.jupiter

Jupiter opposition Jupiter 30 November 2007 until 9 December 2007

Jupiter conjunction Descendant Beginning of February 2008 until mid September 2008

Jupiter trine Moon End of February 2008 until end of October 2008

Jupiter square Pluto End of February 2008 until beginning of November 2008

pa ja. :vragec: kr uletet na forum in a mi lahk to in to. kdo pa sploh si? :vragec: x:Dx

ja jst sm ta vragec ki bi rad da mi poves se ce noces poj pa nc x:Dx

bo pa kdo drug

Guest Mačona

lahko se nadejaš kakšne nove ljubezni, lahko srečaš pravo žensko. pač glede na to, da boš imel Jupiter konjunkcija DSC in trigon Luna, to definitivno kaže na ljubezen.

Jupiter op. Jupiter pa pojma nimam, ampak glede na to, da imaš očitno natalni Jupiter na ASC ... ne vem, bo kdo drug povedal (če bo). jaz sem amater.

ja jst sm ta vragec ki bi rad da mi poves se ce noces poj pa nc x:Dx

bo pa kdo drug

a a, tale vragec sem jaz. :vragec:

lahko se nadejaš kakšne nove ljubezni, lahko srečaš pravo žensko. pač glede na to, da boš imel Jupiter konjunkcija DSC in trigon Luna, to definitivno kaže na ljubezen.

Jupiter op. Jupiter pa pojma nimam, ampak glede na to, da imaš očitno natalni Jupiter na ASC ... ne vem, bo kdo drug povedal (če bo). jaz sem amater.

a a, tale vragec sem jaz. :vragec:

hvala za enkat sam mam ze cisto pravo ljubezen ze kar nekaj casa in je nebi zamenjal za nic na svetu tk da prava zenska je ze v mojem objemu. x:)x

Guest Mačona

super! xDDx :palec: boš povedal drugo leto.

tale dva tranzita tudi dajeta krasno priložnost, kar izkoristi jo. Jupiter čez ASC je poroka.

super! xDDx :palec: boš povedal drugo leto.

tale dva tranzita tudi dajeta krasno priložnost, kar izkoristi jo. Jupiter čez ASC je poroka.

Precej je odvisno, kako ima jupitra v natalu aspektiranega. Če je precej negativen, potem jupiter prinaše VEČ ne samo dobrega, pač pa tudi več slabega. Na vsak načina pa sem mnenja, da jupiter v opoziciji s samim sabo sploh ni slab. Ta opozicija se mi zdi precej dobra, ker je jupiter aktiven in ne zabušava. x;)x

Jupiter čez ASC je poroka.

kdaj pa je bil v času poroke, aktiviran višji um? xg:Dx :fool:

Ne vem za koga gre, ker gornjih postov nisem brala, je pa tole prilika za zanositev oz. če je kdo suh, da se poredi.

Tako, da malo previdnosti ne bo odveč. Res pa je, da med drugim, Jupiter na asc. prinaša nove možnosti. V kakšnem smislu

pa je odvisno od narave Jupitra oz. ascendenta.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

ups, čez DSC sem mislila.

je že bolje xDDx čeprav Blaschke prisega na Urana na descendentu, ali vsaj Merkurja (nižja oktava Urana)

No ja, pri meni se je dogodilo v času Sade Satija :C: Pač karmična veza oz.partnerstvo. Saturn naredil svoje. :vio:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

kdaj pa je bil v času poroke, aktiviran višji um? xg:Dx :fool:

Ne vem za koga gre, ker gornjih postov nisem brala, je pa tole prilika za zanositev oz. če je kdo suh, da se poredi.

:palec: :palec: Ja, čist drži Čveka, vendar posredno je lahko vezano tudi na poroko, najprej zanositev, pol še poroka, vse v istem paketu. x;)x

Marsikdo pri tem tranzitu jupitra čez ASC gre na kakšno daljšo pot. To se je izkazalo za potovanje v oddaljene kraje ali tudi kako drugačen odhod, sploh pri starejših osebah.

Guest Mačona
je že bolje xDDx čeprav Blaschke prisega na Urana na descendentu, ali vsaj Merkurja (nižja oktava Urana)

No ja, pri meni se je dogodilo v času Sade Satija :C: Pač karmična veza oz.partnerstvo. Saturn naredil svoje. :vio:

Urana? :wOOt: ne bi to bila po logiki ločitev?

jaz sem se pa, ko sem imela par let nazaj Jupitra čez DSC, zaljubila. pa obenem imela tud Saturna čez DSC, tako da je bilo kar stabilno .. dokler je pač bilo ... x:Dx no, saj je trajalo par let. x;)x

Urana? :wOOt: ne bi to bila po logiki ločitev?

Ni nujno, moj natalni uran v peti hiši (otroci) kaže, da se lahko izrazi kot brzinska zanositev in tko je tud bilo. Ločitev je v primeru, ko uran napravi negativni aspekt, v večini primerov opozicijo na natalni uran v 7 hiši. Takrat, okrog 38-42 leta je v takih primerih zakon precej pod vprašajem.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...