omenjat 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 (popravljeno) zanima me kaj pomeni jupiter opozicija jupiter in ce mi lahk to kdo razloziJupiter square Sun 10 November 2007 until 20 November 2007Jupiter opposition Jupiter 30 November 2007 until 9 December 2007Jupiter conjunction Descendant Beginning of February 2008 until mid September 2008Jupiter trine Moon End of February 2008 until end of October 2008Jupiter square Pluto End of February 2008 until beginning of November 2008 Popravljeno 30. november 2007 -> omenjat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 a tole prekopirano z astro.com? ja, tam so res slabo razloženi tranziti oz. preveč na splošno ali pa enostansko. itak je tekst pripravljen vnaprej, za vsakega enak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omenjat 30. november 2007 Avtor Prijavi Deli 30. november 2007 a tole prekopirano z astro.com? ja, tam so res slabo razloženi tranziti oz. preveč na splošno ali pa enostansko. itak je tekst pripravljen vnaprej, za vsakega enak. a poj ni nc na temu al kej poj mi lahk ti kej bolj tranzite opises 13.03.1978 ura 11:45 kranj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 pa ja. kr uletet na forum in a mi lahk to in to. kdo pa sploh si? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omenjat 30. november 2007 Avtor Prijavi Deli 30. november 2007 pa ja. kr uletet na forum in a mi lahk to in to. kdo pa sploh si? se ne zahtevam sam rad bi izvedel kaj pomeni jupiter op.jupiter Jupiter opposition Jupiter 30 November 2007 until 9 December 2007Jupiter conjunction Descendant Beginning of February 2008 until mid September 2008Jupiter trine Moon End of February 2008 until end of October 2008Jupiter square Pluto End of February 2008 until beginning of November 2008 pa ja. kr uletet na forum in a mi lahk to in to. kdo pa sploh si? ja jst sm ta vragec ki bi rad da mi poves se ce noces poj pa nc bo pa kdo drug Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 lahko se nadejaš kakšne nove ljubezni, lahko srečaš pravo žensko. pač glede na to, da boš imel Jupiter konjunkcija DSC in trigon Luna, to definitivno kaže na ljubezen.Jupiter op. Jupiter pa pojma nimam, ampak glede na to, da imaš očitno natalni Jupiter na ASC ... ne vem, bo kdo drug povedal (če bo). jaz sem amater. ja jst sm ta vragec ki bi rad da mi poves se ce noces poj pa nc bo pa kdo druga a, tale vragec sem jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omenjat 30. november 2007 Avtor Prijavi Deli 30. november 2007 lahko se nadejaš kakšne nove ljubezni, lahko srečaš pravo žensko. pač glede na to, da boš imel Jupiter konjunkcija DSC in trigon Luna, to definitivno kaže na ljubezen.Jupiter op. Jupiter pa pojma nimam, ampak glede na to, da imaš očitno natalni Jupiter na ASC ... ne vem, bo kdo drug povedal (če bo). jaz sem amater.a a, tale vragec sem jaz. hvala za enkat sam mam ze cisto pravo ljubezen ze kar nekaj casa in je nebi zamenjal za nic na svetu tk da prava zenska je ze v mojem objemu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 potem pa bo poroka. ali pač zelo srečno obdobje, srečna bosta, fajn se bosta razumela od feb 2008 pa do sep 2008. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omenjat 30. november 2007 Avtor Prijavi Deli 30. november 2007 potem pa bo poroka. ali pač zelo srečno obdobje, srečna bosta, fajn se bosta razumela od feb 2008 pa do sep 2008. no to ti pa dam prov ke ze nekaj casa cutim da bo poroka drugo leto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 super! boš povedal drugo leto.tale dva tranzita tudi dajeta krasno priložnost, kar izkoristi jo. Jupiter čez ASC je poroka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 super! boš povedal drugo leto.tale dva tranzita tudi dajeta krasno priložnost, kar izkoristi jo. Jupiter čez ASC je poroka. Precej je odvisno, kako ima jupitra v natalu aspektiranega. Če je precej negativen, potem jupiter prinaše VEČ ne samo dobrega, pač pa tudi več slabega. Na vsak načina pa sem mnenja, da jupiter v opoziciji s samim sabo sploh ni slab. Ta opozicija se mi zdi precej dobra, ker je jupiter aktiven in ne zabušava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 Jupiter čez ASC je poroka. kdaj pa je bil v času poroke, aktiviran višji um? Ne vem za koga gre, ker gornjih postov nisem brala, je pa tole prilika za zanositev oz. če je kdo suh, da se poredi.Tako, da malo previdnosti ne bo odveč. Res pa je, da med drugim, Jupiter na asc. prinaša nove možnosti. V kakšnem smislupa je odvisno od narave Jupitra oz. ascendenta. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 ups, čez DSC sem mislila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 ups, čez DSC sem mislila. je že bolje čeprav Blaschke prisega na Urana na descendentu, ali vsaj Merkurja (nižja oktava Urana)No ja, pri meni se je dogodilo v času Sade Satija Pač karmična veza oz.partnerstvo. Saturn naredil svoje. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 kdaj pa je bil v času poroke, aktiviran višji um? Ne vem za koga gre, ker gornjih postov nisem brala, je pa tole prilika za zanositev oz. če je kdo suh, da se poredi. Ja, čist drži Čveka, vendar posredno je lahko vezano tudi na poroko, najprej zanositev, pol še poroka, vse v istem paketu. Marsikdo pri tem tranzitu jupitra čez ASC gre na kakšno daljšo pot. To se je izkazalo za potovanje v oddaljene kraje ali tudi kako drugačen odhod, sploh pri starejših osebah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 glih gledala sestrino karto...v času jupitrovega tranzita šez desc je zanosla 3. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 glih gledala sestrino karto...v času jupitrovega tranzita šez desc je zanosla 3. Kar pomeni, jupiter v opoziciji z njenim ASC, sploh ni slabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 upam, da se ji bo izpolnila skrita želja in bo fantek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 je že bolje čeprav Blaschke prisega na Urana na descendentu, ali vsaj Merkurja (nižja oktava Urana)No ja, pri meni se je dogodilo v času Sade Satija Pač karmična veza oz.partnerstvo. Saturn naredil svoje. Urana? ne bi to bila po logiki ločitev?jaz sem se pa, ko sem imela par let nazaj Jupitra čez DSC, zaljubila. pa obenem imela tud Saturna čez DSC, tako da je bilo kar stabilno .. dokler je pač bilo ... no, saj je trajalo par let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Urana? ne bi to bila po logiki ločitev? Ni nujno, moj natalni uran v peti hiši (otroci) kaže, da se lahko izrazi kot brzinska zanositev in tko je tud bilo. Ločitev je v primeru, ko uran napravi negativni aspekt, v večini primerov opozicijo na natalni uran v 7 hiši. Takrat, okrog 38-42 leta je v takih primerih zakon precej pod vprašajem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.